Λίνο. Ρατ. Κουτσόπουλος
21.Νίκος Σπυρόπουλος
- ΑποστόληςΑ
Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος
Είναι θετικό ένας παίκτης να δείχνει βελτιωμένο προφίλ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχει γογγυσμός. Είτε μας αρέσει είτε όχι είναι παίκτης μας και τον χρειαζόμαστε ετοιμοπόλεμο. Τι θα πεί 2ο ή 3ο μπακ; Αν οι διαιτητές ξεκινήσουν το καρτάρισμα των παικτών, κανένας από τους 22 δεν θα είναι άνετος. Για να μην μιλήσω για τους τραυματισμούς που πάντοτε συμβαίνουν.
Μακάρι να εμφανίσει και στους επίσημους αγώνες βελτιωμένο πρόσωπο, γιατί κανείς δεν περισσεύει πλέον.
Μακάρι να εμφανίσει και στους επίσημους αγώνες βελτιωμένο πρόσωπο, γιατί κανείς δεν περισσεύει πλέον.
Re: Απ: 21.Νίκος Σπυρόπουλος
Η διαφορα ειναι οτι εμεις εχουμε αυτον της εποχης ΠΑΟΚ.KOSTAS54 έγραψε:Επειδή φαίνεται δεν έχω ποδοσφαιρικό μάτι, μια ερώτηση για τους προπονητές:
Είχαμε πολλές χρονιές, τελευταία 10ετία, καλύτερο αρ μπακ από ΝΣ εποχής παο????????????????????????
- buffalobill4
Καταρχην ειχαμε τον Ολιβαρες το 1999KOSTAS54 έγραψε:Επειδή φαίνεται δεν έχω ποδοσφαιρικό μάτι, μια ερώτηση για τους προπονητές:
Είχαμε πολλές χρονιές, τελευταία 10ετία, καλύτερο αρ μπακ από ΝΣ εποχής παο????????????????????????
Ο Κουτσοπουλος που ειπε ο αδερφος απο πανω ηταν σαφως πιο συγχρονο μπακ απο το Σπυροπουλο εστω και αν επαιζε μια 8ετια πριν.
Τωρα για το Λινο να μιλησω?
Βασικα να στην κανω αναποδα την ερωτηση. Σκεψου αν ειχαμε χειροτερο αρ μπακ την τελευταια δεκαετια (εστω και σαν αλλαγη)
Και οσον αφορα την πρωην του ομαδα το βαζελο, δε θυμασαι μου φαινεται πως τον γιουχαρε επι 2 χρονια συνεχομενα ενα ολοκληρο γηπεδο ωσπου εφυγε ελευθερος, πηγε στην Ιταλια απο την οποια εφυγε επισηες ελευθερος εχοντας παιξει λιγοτερα απο 10 ματς.
- buffalobill4
Συμφωνω σε ολα και μαλιστα απολυτα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι θετικό ένας παίκτης να δείχνει βελτιωμένο προφίλ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχει γογγυσμός. Είτε μας αρέσει είτε όχι είναι παίκτης μας και τον χρειαζόμαστε ετοιμοπόλεμο. Τι θα πεί 2ο ή 3ο μπακ; Αν οι διαιτητές ξεκινήσουν το καρτάρισμα των παικτών, κανένας από τους 22 δεν θα είναι άνετος. Για να μην μιλήσω για τους τραυματισμούς που πάντοτε συμβαίνουν.
Περαν απο το γεγονος οτι ο Σπυροπουλος δεν ειναι κανονικος ποδοσφαιριστης.
Οπως κανονικοι ποδοσφαιριστες δεν ειναι ουτε ο Νινης ουτε ο Ολισε ουτε ο Νετσιντ (πλεον) ουτε ο Γεωργιαδης ουτε ο Κατσικας.
Ολοι τους εχουν ενα κοινο. Ξεκινησανε σαν ταλεντα και για πολλους και διαφορους λογους εχουν καταληξει να παιζουν λογω του ονοματος τους, λογω των μανατζερ τους, λογω του οτι καποτε ειχαν ενα ταλεντο το οποιο πλεον δεν υπαρχει καθως δε δουλευτηκε.
Μη ρωτάς τα προφανή. Μόνο ο Λίνο, κυρίως από τη σέντρα και μπροστά.KOSTAS54 έγραψε:Επειδή φαίνεται δεν έχω ποδοσφαιρικό μάτι, μια ερώτηση για τους προπονητές:
- Μπαρκαρούτσος
Ξέχασα τον ολιβαρεζ. ok και βεβαια δεν αναφέρομαι στον ΛΙΝΟ.
Ειχαμε τον ρατ και δεν το Θυμάμαι?
Αφου τον έκραζαν και οι βάζελοι, συμφωνώ.
Ακλόνητο το επιχείρημα όπως και ο κουτσόπουλος, ταχύτατος.
- buffalobill4
Ε ναι ρε φιλε. Οταν επι 2 χρονια σε κραζουν ολοι οι φιλαθλοι της ομαδας σου μαλλον κατι παει στραβα.KOSTAS54 έγραψε:Ξέχασα τον ολιβαρεζ. ok και βεβαια δεν αναφέρομαι στον ΛΙΝΟ.
Και προσεξε τον κραζανε οχι για θεμα σαν το Σαλπιγγιδη με μας. Αν και πλεον κι αυτοι που γουσταρουνε τον κοντο δε νομιζω οτι θα διαφωνουν πως απλα δεν μπορει το παληκαρι.
Τωρα οσον αφορα τον Κουτσοπουλο, αργος αργος αλλα ειχε μια αξιοπρεπη σεντρα και αμυντικα ηταν αρκετα καλος.
Στην πρωτη σεντρα που θα βρει στοχο (συμπαιχτη του και οχι το αντιπαλο μπακ που τον μαρκαρει στη φαση) ο Σπυροπουλος μεσα στη χρονια, μαζι με ενα επιτυχημενο οβερλαπ (να παιξει το 1-2 με τον συμπαιχτη του εξτρεμ) και να κοψει αντιπαλο στο τρανζισιον, εγω θα πω εδω μεσα οτι τον εκρινα υπερβολικα το καλοκαιρι.
- desperando
- Επικοινωνία:
οχι οτι εχεις αδικο στην γενικη αποψη αλλα το μεταφερεις λαθος κατε με.buffalobill4 έγραψε:Συμφωνω σε ολα και μαλιστα απολυτα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι θετικό ένας παίκτης να δείχνει βελτιωμένο προφίλ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχει γογγυσμός. Είτε μας αρέσει είτε όχι είναι παίκτης μας και τον χρειαζόμαστε ετοιμοπόλεμο. Τι θα πεί 2ο ή 3ο μπακ; Αν οι διαιτητές ξεκινήσουν το καρτάρισμα των παικτών, κανένας από τους 22 δεν θα είναι άνετος. Για να μην μιλήσω για τους τραυματισμούς που πάντοτε συμβαίνουν.
Περαν απο το γεγονος οτι ο Σπυροπουλος δεν ειναι κανονικος ποδοσφαιριστης.
Οπως κανονικοι ποδοσφαιριστες δεν ειναι ουτε ο Νινης ουτε ο Ολισε ουτε ο Νετσιντ (πλεον) ουτε ο Γεωργιαδης ουτε ο Κατσικας.
Ολοι τους εχουν ενα κοινο. Ξεκινησανε σαν ταλεντα και για πολλους και διαφορους λογους εχουν καταληξει να παιζουν λογω του ονοματος τους, λογω των μανατζερ τους, λογω του οτι καποτε ειχαν ενα ταλεντο το οποιο πλεον δεν υπαρχει καθως δε δουλευτηκε.
το οτι εχουν γινει λαθη κατα το παρελθον σε επιλογες παικτων αυτο ειναι το μονο σιγουρο και το πολυ φυσιολογικο ειναι να συνεχισουν να γινοντε λαθη αλλα ας ελπισουμε σε μικροτερο ποσοστο.
τωρα για παραδειγμα στα ονοματα που αναφερεις παραπανω εγω δεν θυμαμαι κανεναν να εκραζε γιατι πηραμε τον πιτσιρικα απο τις σερρες ή το ταλεντο απο την γρια.
γραφεις οτι καποιοι παιζουν ολογο μανατζερς.
ποιοι ειναι αυτοι και ποιοι ειναι οι τοσο δυνατοι μανατζερ που εχουν που μπορουν να επιβαλλουν μεταγραφες αλλα και στις ομαδες να παιζουν οι παικτες τους.
και αν υπαρχουν τετοιοι σιγουρα αυτοι δεν ειναι οι μανατζερ των νινη και σπυροπουλου που ειναι ενα τιποτα στον χωρο.
επισης το πιο αστοχο επιχειρημα που υπαρχει ειναι το ΄΄τον εκραζαν ολοι στον βαζελο΄΄ και δεν το λεω για τον σπυροπουλο αυτο αλλα γενικως.
πειτε μου εναν ελληνα που δεν εκραζαν οι βαζελοι?
εγω τον μονο που ξερω ειναι τον σαλπι (με οτι μπορει να λεει αυτο),ακομα και τον καραγκουνη τον εβριζαν και τον σουταραν.
και οπως προειπα καλως ή κακως ο σπυροπουλος εχει εναν χρονο συμβολαιο και αν ολα πανε καλα και δεν εχουμε κανεναν δυσαρεστο τραυματισμο θα παιξει καμια 10αρια παιχνιδια και αυτα αν το αξιζει γιατι ο αγγελος τουλαχιστον ειναι γνωστο οτι δεν χαριζεται σε κανεναν.
ε γι αυτα τα 10 παιχνιδια δεν χρειαζεται να κανουμε τοσο μεγαλο θεμα και να φερνουμε την καταστροφη
Ασε τωρα τον προλογο σου ντεσπε, και κανε την κωλοτουμπα σου, ο σπυροτρελα εβαλε χατ-τρικ στο οικογενιακο διτερμα.
- desperando
- Επικοινωνία:
σκετη παραπληροφορηση εισαι.
αν εκανε στο οικογενειακο διτερμα χατ τρικ θα τον πουλουσαμε στην ρεαλ
- buffalobill4
Κοιτα ντεσπε,
δε φερνω την καταστροφη του κοσμου. Απλα θεωρουσα και θεωρω ακομα δλδ τη φετεινη χρονια ως απαρχη ενος γερου ξεσκαρταρισματος και τη σταδιακη δημιουργια ενος σοβαρου κορμου πανω σε σοβαρο πλανο.
Ε, στη λογικη του ξεσκαρταρισματος αν ημουν τεχν διευθυντης θα εδιωχνα οσους εχουν ηδη εκδιωχθει (μαζι με στοχ και νατχο) συν καποιους ακομα τους οποιους ΕΓΩ δεν θεωρω αξιους να προσφερουν ουτε καν σαν αλλαγη και μαλιστα τρωνε ευκαιριες πολυτιμες απο παιδια της Κ20.
Δεν ειναι πολλοι. Ο Κατσικας ο Σπυροπουλος ο Σαλπιγγιδης ο Τζιολης και οι Ισπανοι. Στη συνεχεια με το χωρο που θα μου κανανε σε μπατζετ αλλα και σε ροστερ θα εφερνα 4 πραγματικους ποδοσφαιριστες και επαγγελματιες και θα ειχα γυρισει ολο το κλιμα υπερ της ομαδας.
Νταξει καταλαβαινω οτι δεν ειναι ευκολο να φυγουν ολοι χωρις να ματωσεις αλλα πανω σ αυτο κραζω τη διοικηση μου που μου εφερε περσι με κλειστο διετες τον Σπυροπουλο τοΝ Ινιγο και το Χακομπο και με κλειστο τριετες το Τζιολη λες και θα τους χαναμε.
Τωρα οσον αφορα τους βαζελους, δε λεω πως αφου τον κραζανε οι βαζελοι, δεν ειναι καλος, απλα παταω στο οτι δε γινεται τα τελευταια 4 χρονια της καριερας σου να σε κραζουν ολοι οι οπαδοι των μαδων που επαιξες. Κατι δεν παει καλα. Δεν ειναι συνενοημενοι.
Και τελος οσον αφορα την αναφορα σου σε μανατζερ, απλα να σου πω το ονομα Κουτσολιακος και σκεψου εσυ αν κοβει και ραβει στα εσωτερικα ομαδων και δη στη δικια μας. Σκεψου οτι το χειμωνα ο Τζιολης χωρις να μπει στη λιστα δανεικων και ενω υπολογιζοταν για το ροτεισον της ομαδας εφυγε δανεικος εν μια νυχτι.
δε φερνω την καταστροφη του κοσμου. Απλα θεωρουσα και θεωρω ακομα δλδ τη φετεινη χρονια ως απαρχη ενος γερου ξεσκαρταρισματος και τη σταδιακη δημιουργια ενος σοβαρου κορμου πανω σε σοβαρο πλανο.
Ε, στη λογικη του ξεσκαρταρισματος αν ημουν τεχν διευθυντης θα εδιωχνα οσους εχουν ηδη εκδιωχθει (μαζι με στοχ και νατχο) συν καποιους ακομα τους οποιους ΕΓΩ δεν θεωρω αξιους να προσφερουν ουτε καν σαν αλλαγη και μαλιστα τρωνε ευκαιριες πολυτιμες απο παιδια της Κ20.
Δεν ειναι πολλοι. Ο Κατσικας ο Σπυροπουλος ο Σαλπιγγιδης ο Τζιολης και οι Ισπανοι. Στη συνεχεια με το χωρο που θα μου κανανε σε μπατζετ αλλα και σε ροστερ θα εφερνα 4 πραγματικους ποδοσφαιριστες και επαγγελματιες και θα ειχα γυρισει ολο το κλιμα υπερ της ομαδας.
Νταξει καταλαβαινω οτι δεν ειναι ευκολο να φυγουν ολοι χωρις να ματωσεις αλλα πανω σ αυτο κραζω τη διοικηση μου που μου εφερε περσι με κλειστο διετες τον Σπυροπουλο τοΝ Ινιγο και το Χακομπο και με κλειστο τριετες το Τζιολη λες και θα τους χαναμε.
Τωρα οσον αφορα τους βαζελους, δε λεω πως αφου τον κραζανε οι βαζελοι, δεν ειναι καλος, απλα παταω στο οτι δε γινεται τα τελευταια 4 χρονια της καριερας σου να σε κραζουν ολοι οι οπαδοι των μαδων που επαιξες. Κατι δεν παει καλα. Δεν ειναι συνενοημενοι.
Και τελος οσον αφορα την αναφορα σου σε μανατζερ, απλα να σου πω το ονομα Κουτσολιακος και σκεψου εσυ αν κοβει και ραβει στα εσωτερικα ομαδων και δη στη δικια μας. Σκεψου οτι το χειμωνα ο Τζιολης χωρις να μπει στη λιστα δανεικων και ενω υπολογιζοταν για το ροτεισον της ομαδας εφυγε δανεικος εν μια νυχτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Τρί 22 Ιούλ 2014, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
desperando έγραψε:![]()
![]()
\
σκετη παραπληροφορηση εισαι.
αν εκανε στο οικογενειακο διτερμα χατ τρικ θα τον πουλουσαμε στην ρεαλ
δεν περιμενα κατι περισσοτερο απο σενα μιζερε μηδενιστη γραφικε ΠΑΟΚτση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Τρί 22 Ιούλ 2014, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.