Εννοειτε οτι 100%δεν εχω σε κανεναν οχι σε αυτους,απλως παντα οταν προκειτε για παικτη απο την αλλη ακρη θυμαμαι παντα να υπαρχει ρεπορταζ οτι αναμενονται εγγραφαthanos-xanthi έγραψε:παοκοβιε μακαρι φιλε μου να ειναι αυτοpaokovios1974 έγραψε:Εχουμε πολλα χρονια να παρουμε παικτη απο την αλλη ακρη του ατλαντικου και ξεχασαμε πως γινεται με αυτους τους παικτες,δεν εννοω τους λατινους που παιζουν σε ευρωπαικες ομαδες αλλα παικτες τυπου περειρα που ποτε δεν εχει ερθει ευρωπη.Λογικο ειναι ρε παιδια να υπαρχει μια καθυστερηση ολοι διαβεβεωνουν οτι ολα ειναι οκ οι μανατζερ οι δικηγοροι ο παικτης αλλα ενα δημοσιευμα του Σαιτ που μας πληροφορουσε οτι ο Μαντουρο και ο Μαρτενς ερχονται για να φυγουν ηταν αρκετο για να βυθιστουμε κι αλλο στην απελπισια ελεος πια.thanos-xanthi έγραψε:αν χαλασει του Περειρα, και ισχυει οτι δεν ειναι ελευθερος
θα μιλαμε και για ενα ακομα απιστευτο επικοινωνιακο αυτογκολ
δε μπορουν που δε μπορουν να κανουν κινησεις, να κανεις και τετοιο λαθος..
αλλα ειλικρινα πες μου τωρα, τους εχεις 100% εμπιστοσυνη?
τοσα εχουν δει τα ματακια μας, ολα πιθανα ειναι
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Ασχετο , αλλά τι γκολάρα φάουλ έβαλε ο Δημητριάδης μόλις τώρα στην Ντιναμό...
εγω ας συνεχισω τα σεναρια....θα ρθει ο παντεφ γι αυτο και το φιλικο... και επειτα για να μην ισοφαρισουμε την προσφορα της σεβιλλης για νατχο...θα μας δωσουν με 800 000 τον ρεγιες...ενα 8αρι εμεινε..
ο σισοκο με ψηνει για αριστερα παντως...και θα μαστε ταχυδυναμικοι με μακ γκολασα σισοκο
ο σισοκο με ψηνει για αριστερα παντως...και θα μαστε ταχυδυναμικοι με μακ γκολασα σισοκο
-
Όταν μιλάμε για την οπτική γωνία των παιχτών, σημασία έχει πόσα παίρνουν αυτοί. Το πόσα πληρώνει η ομάδα, ενδιαφέρει την ομάδα.desperando έγραψε:εγω ρωτησα ποιες ηταν αυτες οι τεραστιες αποστασεις στα συμβολαια.black death έγραψε: 1)Οι σοβαρές ομάδες λειτουργούν με μια κλίμακα, ανάλογα με την προσφορά και χωρίς τεράστιες αποστάσεις στα συμβόλαια μεταξύ παιχτών. Αλλιώς καταλήγεις σε κάτι σαν την Ανζί. Προφανώς και δεν πιστεύω ότι όλοι πρέπει να παίρνουν τα ίδια λεφτά, είπα εγώ τέτοιο πράγμα; Όταν όμως ο Λίνο βλέπει το Στοχ να παίρνει 1 χαρτί, είναι δυνατόν να μην νοιώθει αδικημένος;
2)Αυτό πες το στο buffo, που δεν θέλει "ζαριές" και θέλει 4 παίχτες των 2 χαρτιών.
3) Ε αφού έχουμε χρέη, ας κάνουμε άλλα τόσα.
το μεγαλυτερο συμβοαλαιο στον ΠΑΟΚ περσι ηταν του σαλπι στα 550 καθαρα,δηλαδη λιγο πανω απο το μυριο μικτα.
ο στοχ που πολλοι λενε για το συμβολαιο του κοστισε στον ΠΑΟΚ 9 κατοσταρικα.οσα δηλαδη και ενας παικτης που ανοικει στην ομαδα με 450 χιλιαρικα καθαρες αποδοχες,δεν στοιχισε στην ομαδα ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Τώρα σκέψου να έχεις 4 συμβόλαια του χαρτιού και οι υπόλοιποι να παίρνουν μεταξύ 100-200 χιλιάδων. Αν σου φαίνεται λογικό, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
Ακόμα και παιχταράδες να είναι αυτοί οι τέσσερις, είναι σχεδόν αδύνατο να βγάλουν στο χορτάρι την πραγματική τους αξία, με συμπαίχτες πολύ χαμηλότερου επιπέδου. Παράδειγμα ο Νάτχο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Δευ 21 Ιούλ 2014, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
λες να μας δωσουν και τις εισπραξεις του φιλικου για παρουμε παντεφ?
αντε να πω και εγω ενα σεναριο
πουλαμε σαλπι σε λιβερπουλ για αντι σουαρεζ με 10 εκ
με τα φραγκα συν αλλα 2 παιρνουμε μαντζιο

με τα συμβολαια εγιναν λαθη προφανως....που φανηκε απο τις φετινες δηλωσεις λινο βουκιτς κλπ...
ΥΓοι εισπραξεις δικες τους//
Μαρλευ ο σαλπι ειναι τελευταιος που θα φυγει πλεον..
ΥΓ 2 για να τα σημειωνουμε και αυτα ο γκουντμοσον στην τσαμπιονσιπ και συγκεκριμενα τσαρλτον
ΥΓοι εισπραξεις δικες τους//
Μαρλευ ο σαλπι ειναι τελευταιος που θα φυγει πλεον..

ΥΓ 2 για να τα σημειωνουμε και αυτα ο γκουντμοσον στην τσαμπιονσιπ και συγκεκριμενα τσαρλτον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Δευ 21 Ιούλ 2014, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν σου φαίνεται εσένα λογικό να έχεις το 1/5 ,και λιγότερο , του μπάτζετ το ΟΣΦΠ , τότε συμφωνούμε οτι διαφωνούμε.black death έγραψε: Τώρα σκέψου να έχεις 4 συμβόλαια του χαρτιού και οι υπόλοιποι να παίρνουν μεταξύ 100-200 χιλιάδων. Αν σου φαίνεται λογικό, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
- desperando
- Επικοινωνία:
ποια οπτικη γωνια των παικτων και πρασινα αλογα?black death έγραψε: Όταν μιλάμε για την οπτική γωνία των παιχτών, σημασία έχει πόσα παίρνουν αυτοί. Το πόσα πληρώνει η ομάδα, ενδιαφέρει την ομάδα.
Τώρα σκέψου να έχεις 4 συμβόλαια του χαρτιού και οι υπόλοιποι να παίρνουν μεταξύ 100-200 χιλιάδων. Αν σου φαίνεται λογικό, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
Ακόμα και παιχταράδες να είναι αυτοί οι τέσσερις, είναι σχεδόν αδύνατο να βγάλουν στο χορτάρι την πραγματική τους αξία, με συμπαίχτες πολύ χαμηλότερου επιπέδου. Παράδειγμα ο Νάτχο...
σημασια εχει ποσο στοιχιζει στα ταμια της ομαδας ο καθε ποδοσφαιριστης.
τωρα αν εχω καποιους που ειναι τοσο παραδοπιστοι και εχουν χουι να κοιτανε τον λογαριασμο των αλλων τοτε δεν τους θελω στην ομαδα μου. αλλα και παλι δεν μου απαντας ποιες ηταν ο τοσο μεγαλες αποστασεις στα συμβολαια των παικτων?
δηλαδη στην μπαγερν επρεπε να κανουν απεργια οι αλαμπα,νταντε, ματζουκιτς επειδη ο πιζαρο επερνε τα διπλασια απ αυτους και δεν προσεφερε τιποτα.
ρωτα αν θες τωρα αυτους που παιρνουν 100-150 χιλιαρικα τι θα θελαν για συμπαικτες καποιους του 300αρι οι καποιους του μυριου?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 21 Ιούλ 2014, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
στο παραλληλο συμπαν που ο σαλπι θα ειναι αντι-Σουαρεζmarley 4 έγραψε:λες να μας δωσουν και τις εισπραξεις του φιλικου για παρουμε παντεφ?![]()
θα ειναι ο Γεωργιαδης αντι-Χαμε
και ο Μπεκενμπαουερ θα ζηταει την ιδρωμενη φανελα του Κατσικα
δυστυχως οπως λεει και ο Μανιακος ο Σαλπι θα ειναι ο τελευταιος που θα φυγει...
- desperando
- Επικοινωνία:
μαλλον μπηκε ο αισιοδοξος μεσα σουMANIAKOS έγραψε:εγω ας συνεχισω τα σεναρια....θα ρθει ο παντεφ γι αυτο και το φιλικο... και επειτα για να μην ισοφαρισουμε την προσφορα της σεβιλλης για νατχο...θα μας δωσουν με 800 000 τον ρεγιες...ενα 8αρι εμεινε..

Σαν μπατζετ δε μπορεις να τον ανταγωνιστεις το γαβρο προφανως....αλλα 2 φορες ο Σαντος στην ελλαδα τους κοντραρε μια με μας και μια με αεκ....τους ειπε....καντε μου εναν αξονα με π δυνατους παικτες και επειτα εργαλεια....
τωρα τι παμε να κανουμε με πολλους μετριους για πολλοστη φορα ....
Μετα τις 21 :00 πιανει δουλεια ο αισοδοξος ντεσπε...τωρα γκρινια απο αυριο παλι...
τωρα τι παμε να κανουμε με πολλους μετριους για πολλοστη φορα ....
Μετα τις 21 :00 πιανει δουλεια ο αισοδοξος ντεσπε...τωρα γκρινια απο αυριο παλι...

-
Άσχετο. Και δεν ξέρω τι μπάτζετ έχει ο γάυρος και τι εμείς ακριβώς. Ο βάζελος, με μεγαλύτερη δυναμική από εμάς, έχει περισσότερο απ' το (υποτιθέμενο) 1/5; Είδες τι κάνει μια 20ετία σίγουρης θέσης στους ομίλους;buffos έγραψε:Αν σου φαίνεται εσένα λογικό να έχεις το 1/5 ,και λιγότερο , του μπάτζετ το ΟΣΦΠ , τότε συμφωνούμε οτι διαφωνούμε.black death έγραψε: Τώρα σκέψου να έχεις 4 συμβόλαια του χαρτιού και οι υπόλοιποι να παίρνουν μεταξύ 100-200 χιλιάδων. Αν σου φαίνεται λογικό, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
Αν πιστεύεις ότι εν έτει 2014, υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (και μάνατζερ) που δεν ασχολούνται με το τι τσεπώνουν οι συμπαίχτες τους, σε σχέση με αυτούς, τότε τι να πω...desperando έγραψε: ποια οπτικη γωνια των παικτων και πρασινα αλογα?
σημασια εχει ποσο στοιχιζει στα ταμια της ομαδας ο καθε ποδοσφαιριστης.
τωρα αν εχω καποιους που ειναι τοσο παραδοπιστοι και εχουν χουι να κοιτανε τον λογαριασμο των αλλων τοτε δεν τους θελω στην ομαδα μου. αλλα και παλι δεν μου απαντας ποιες ηταν ο τοσο μεγαλες αποστασεις στα συμβολαια των παικτων?
δηλαδη στην μπαγερν επρεπε να κανουν απεργια οι αλαμπα,νταντε, ματζουκιτς επειδη ο πιζαρο επερνε τα διπλασια απ αυτους και δεν προσεφερε τιποτα.
ρωτα αν θες τωρα αυτους που παιρνουν 100-150 χιλιαρικα τι θα θελαν για συμπαικτες καποιους του 300αρι οι καποιους του μυριου?
Αυτό είπα εγώ. Τότε να έχουμε μπατζετ 100.000 ευρώ. Εγώ θεωρώ αδιανόητο να έχεις τόσο χαμηλό μπάτζετ. Να έχεις το μισό του ΟΣΦΠ αντε κάτι γίνετε. Αυτό που έχουμε είναι τραγικό...MANIAKOS έγραψε:Σαν μπατζετ δε μπορεις να τον ανταγωνιστεις το γαβρο προφανως....αλλα 2 φορες ο Σαντος στην ελλαδα τους κοντραρε μια με μας και μια με αεκ....τους ειπε....καντε μου εναν αξονα με π δυνατους παικτες και επειτα εργαλεια....
Και με την λογική του "πρώτα θα πάρω και μετά θα βάλω" δεν πρόκειτε ΠΟΤΕ να δούμε χαΐρι.
Ο Βάζελος δεν έχει μεγαλομέτοχο. Το ξέχασες αυτό? (ασχετα αν κάποιος έχει φροντίσει να διαφημίζεται μέσω του ΠΑΟ μέρα νύχτα γιατί βρήκε και κάνει). Εσύ έχεις μεγαλομέτοχο?Ο βάζελος, με μεγαλύτερη δυναμική από εμάς, έχει περισσότερο απ' το (υποτιθέμενο) 1/5; Είδες τι κάνει μια 20ετία σίγουρης θέσης στους ομίλους;
-
Μίλησες για λογική. Μεγαλομέτοχος δεν σημαίνει ότι η λογική πάει περίπατο. Σε λένε ρίζο;
Ή μήπως πιστεύεις ότι ο φαταούλ έχει ζημιώσει την τσέπη του για να επενδύσει;
Ή μήπως πιστεύεις ότι ο φαταούλ έχει ζημιώσει την τσέπη του για να επενδύσει;
οι ζαπατερ ομπινα που μας ενδιεφεραν τους ξεχασαμε.....? δενπαιζουν και ειναι καλη ευκαιρια για πακετο