συμφωνώ απόλυταobanebane έγραψε:Ηδη εχουμε 31 ποδοσφαιριστες ροστερ και αναμενουμε τουλαχιστον 3-5 ακομα οποτε αυτα τα θα παρουν ευκαιριες οι μικροι ξεχαστε τα,θα παρουν ευκαιριες οσοι τις αξιζουν και αυτοι δεν θα ειναι πανω απο 4.
Πλεον ειμαι σιγουρος οτι ο Αναστασιαδης εχει σχηματισει εικονα και με την επιστροφη στις 28 του μηνα στην Ελλαδα θα αρχισουν οι δανεισμοι και ισως καποιες αποδεσμευσεις που μπορει και να προκαλεσουν εκπληξη.
Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν για παραδειγμα εμενε ελευθερος ο Παναγιωτουδης η ο Τσανδαρης πχ
arisk έγραψε:Και (ξανα)ρωτάω εγώ... Όταν δεν παίζει αυτός ο αντί-Στόχ (κάρτες, τραυματισμοί, εθνικές, ντεφορμαρισμα), ποιος θα παίζει στη θέση του...? Ο Πόζογλου...? Ο Πόποβιτς...? Ο Μαρτενς...? Εγώ...?ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι μεταγραφές που θα γίνουν:
1. Στόπερ (αντι-Ινσαουράλδε)
2. Χαφ (αντι-Νατχο)
3. Αριστερό εξτρέμ (αντι-Στοχ)
Για τερματοφύλακα θα κρίνει ο ΑΑ αν χρειαστεί.
Ρώτησα και ποιο θα είναι το αμυντικό δίδυμο όταν θα λείψουν ταυτόχρονα ο Βιτορ και ο αντι-Ινσαουράλδε αλλά δεν περιμένω απάντηση απο κανέναν... Επειδή έχω μεγάλη φαντασία σκέφτομαι κάτι ανάμεσα σε Μαντούρο-Τζαβέλλα ή Κατσικα-Κιοσέ (και με λούζει κρύος ιδρώτας)...![]()
Γιατί πολλοί εδώ μέσα προσπαθούν να μας τρελάνουν, οτι με 2-3 ακόμα προσθήκες είμαστε ok...
Για μένα ποιος τον γ@μ@ει το Φορτούνη και τον κάθε Φορτούνη... Είναι ήττα λόγω λάθος χειρισμού, αλλά καλύτερα που δεν ήρθε, πολλά λεφτά για το τίποτα... Το θέμα είναι η ομάδα μας (διοίκηση-προπονητικο τιμ-παίκτες) να είναι σοβαρή... Το προπονητικό τιμ (όσο δεν δίνει πολλές-πολλές συνεντεύξεις τύπου) είναι άψογο, οι παίκτες προσπαθούν όσο μπορούν, αλλά η διοίκηση εδώ και δυο χρόνια είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν (σε όλα, αλλά ένα τω προκειμενω στα μεταγραφικά -επιλογές, τακτική)... Και κάντε ορισμένοι το άσπρο-μαύρο για να υποστηρίξετε μια νοσηρή κατάσταση... Όλοι κρινόμαστε και ο καθένας εχει την ιστορία του που την κουβαλάει μαζί του για πάντα (εκτός φόρουμ τουλάχιστον γιατί εδώ αλλάζει ένα nickname και απο καραγκιόζης γίνεσαι κύριος)...
Υ.Γ. Απόστολε εννοείται πως δεν κραζω εσένα, εσύ εισαι πουλεν...![]()
Μάντης δεν είμαι. Εσένα αν σε ρωτούσαν το καλοκαίρι του 2009, ποιοι θα σηκώσουν την ομάδα όταν δεν μπορεί, θα ήξερες να απαντήσεις; Αν και μάλλον δεν την σήκωσαν, αφού ούτε τότε πήραμε κάνα "κυπελλάκι"...buffos έγραψε: Μπορείς να μου απαριθμήσεις τους παίκτες με προσωπικότητα που έχει στο ρόστερ η ομάδα. Τους παίκτες που θα σηκώσουν την ομάδα όταν δεν μπορεί.... Σκέψου... και αν βρεις... εδώ είμαστε...
- Στα περί Φορτούνη συμφωνώ απόλυτα και το'χω δηλώσει από καιρό. Όχι μόνο Νινίζει & Κουτσιανικουλίζει αλλά με τα 350 + 300 φέρνουμε (άνετα) παίκτη τύπου Ρατ.Parolos έγραψε:Προσωπικά ανακουφίστηκα πάρα πολύ που δε φορτωθήκαμε το Φορτούνη με 300 + 350 συμβόλαιο κι όλας..
Μιλάμε για γατί ολκής και χαίρομαι που κατέληξε στον gay.
Δε ξέρω πως ξεφύγαμε ειλικρινά από την παγίδα να δώσουμε λεφτά και τέτοιο συμβόλαιο και για παίχτη χειρότερο του Κουτσιανικούλη, γιατί για κάτι τέτοια 2 χρόνια τώρα είμαστε μανούλες να πετάμε λεφτά. Πρόκειτε για συγκυριακή κολοφαρδία για μένα προσωπικά που θα τσίνιζα για τη μεταγραφή και θα τρωγα στανταρέ πέσιμο ως γκρινιάρης!
Τώρα στα υπόλοιπα τα πράγματα δεν πάνε καλά, γιατί η προετοιμασία που γίνεται μοιάζει τζάμπα κόπος, μάλλον για προετοιμασία της Κ20 μου κάνει περισσότερο. Απορώ τι πρόσωπο θα παρουσιάσουμε με ρόστερ αδούλευτο και απροετοίμαστο καθώς μιλάμε για αστείο μεταγραφικό σχεδιασμό.
Τι να λέμε το ρόστερ έχει 1 εξτρέμ μόνο, κι αυτό ψιλολαχείο, και 1 11αδάτο σέντερ μπακ μόνο.
4-5 σίγουρα. Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν "προσωπικότητα".buffos έγραψε:Δεν είναι μόνο η απόδοση και η παραγωγικότητα. Το 2009 η ομάδα ήταν τιγκα στην προσωπικότητα. Δεν έχει σημασία αν δεν πήρε τίποτα (γιατί υπήρχαν και αντίπαλοι, ενώ τώρα παίζουμε μόνοι μας και χάνουμε)
Αυτή η στιγμή η ομάδα είναι γυμνή. Δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης σαν σημείο αναφοράς. Το χειρότερο ρόστερ μετά από τις σαρδέλες....
Ερώτηση. Πόσοι από αυτούς που έχουμε τώρα θα ήταν στην ενδεκάδα του 2009??
H "προσωπικότητα" - άγνωστη λέξη στους νέους μας - είναι το "no passaran" στην άμυνα, ο παθιασμένος καλπασμός στην επίθεση, το σφυροκόπημα, το "δεν μασάμε", το "πίσω και σας έφαγα", το "παμε ρε να τους φάμε" στους συμπαίκτες και άλλα αντίστοιχα.black death έγραψε:4-5 σίγουρα. Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν "προσωπικότητα".buffos έγραψε:Δεν είναι μόνο η απόδοση και η παραγωγικότητα. Το 2009 η ομάδα ήταν τιγκα στην προσωπικότητα. Δεν έχει σημασία αν δεν πήρε τίποτα (γιατί υπήρχαν και αντίπαλοι, ενώ τώρα παίζουμε μόνοι μας και χάνουμε)
Αυτή η στιγμή η ομάδα είναι γυμνή. Δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης σαν σημείο αναφοράς. Το χειρότερο ρόστερ μετά από τις σαρδέλες....
Ερώτηση. Πόσοι από αυτούς που έχουμε τώρα θα ήταν στην ενδεκάδα του 2009??
Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Είναι κάτι σαν την σέντρα, το σουτ, την τρίπλα, την ταχύτητα;
Maniake διαφωνω. εχεις αιχτες που μπορούν (MANIAKOS έγραψε:ειχες τετοιους παικτες και περσι ακομα...φετος...απο ελληνες μονο ο κλαους πλεον αλλα εχει χαμηλο ταβανι αγωνιστικα ,συγκεκριμενου στυλ φορ...κατα τα αλλα σαλπι για συνταξη, τζαβελλας για σελφι, τζιολης ισοηλεκτρικη γραμμη...εχεις ρατ που περιμενεις...εχεις βιτορ με καλα στοιχεια....εχεις τα ερωτηματικα τους ολλανδοβελγους και τους φετινους...και κπ εκει τελειωνει....στα δυσκολα ολοι ψαχναν Γκαρσια, σορλεν..στα δυσκολα ο κονδορας επαιζε ολο τον αξονα και στο 93 εβαζε γκολ μεγαλου φορ...στο 93 εβαζε γκολ φαουλ ο βουκα...αλλοι θα λιποθυμουσαν...
Στις περισσότερες ομάδες ξεχωρίζει μια ηγετική μορφή όπως ο Γκαρσία στον τότε ΠΑΟΚ κι ο Πουγόλ στη Μπάρτσα, τα υπόλοιπα είναι θέμα ποιότητας, κι όταν κάποιος έχει πολλά καλά στοιχεία μαζί τα απλοποιούν και τα βαφτίζουν προσωπικότητα.MANIAKOS έγραψε:ειχες τετοιους παικτες και περσι ακομα...φετος...απο ελληνες μονο ο κλαους πλεον αλλα εχει χαμηλο ταβανι αγωνιστικα ,συγκεκριμενου στυλ φορ...κατα τα αλλα σαλπι για συνταξη, τζαβελλας για σελφι, τζιολης ισοηλεκτρικη γραμμη...εχεις ρατ που περιμενεις...εχεις βιτορ με καλα στοιχεια....εχεις τα ερωτηματικα τους ολλανδοβελγους και τους φετινους...και κπ εκει τελειωνει....στα δυσκολα ολοι ψαχναν Γκαρσια, σορλεν..στα δυσκολα ο κονδορας επαιζε ολο τον αξονα και στο 93 εβαζε γκολ μεγαλου φορ...στο 93 εβαζε γκολ φαουλ ο βουκα...αλλοι θα λιποθυμουσαν...