Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Εχουμε και λεμε, Αναστασιαδης + Χαμενα φιλικα+ γκρινια στην προετοιμασια για τα παντα+ μεταγραφες χωρις μπαμ μπουμ αλλα με εξελιξιμους παικτες= Η χρονια που θα χτισουμε ομαδα μετα απο 2 χρονια που την ειδαμε μαντσεστερ σιτυ με δανεικα. Πολυ ροκ φετος μιλαμε!
Το μεροκάματο να βγαίνει.navigator11 έγραψε:.......Tolaros έγραψε:...... ότι παικτάκια που δεν έχουν δείξει τίποτα στην πρώτη ομάδα όπως Κουλούρης ζορίζεσαι να τα κλείσεις 3ετές ενώ θα έπρεπε να παρακαλάνε για τα υπογράψει ο ΠΑΟΚ και πάει λέγοντας.
......
Το ... ζόρι για Κουλούρη πόθεν προέκυψε;
Σε είχα για πιο έξυπνο ρε Νάβι.

Η Σεβιλλη πηρε ποδοσφαιριστη απο τη ρεμς για το κεντρο οποτε εκλεισε και εκει η πορτα για το Νατχο.
Βρε λες να γινει?
Θα μου κανει τρομερη εντυπωση αν τελικα ερθει,σιγα σιγα ομως οι πορτες κλεινουν.
Βρε λες να γινει?
Θα μου κανει τρομερη εντυπωση αν τελικα ερθει,σιγα σιγα ομως οι πορτες κλεινουν.
Παρασκευη 11 Ιουλιου,che4 έγραψε:Athens έγραψε:καμια πληροφορια εκτος απο την αναρτημενη ανακοινωση στο σαιτ της παε δεν ειναι εγκυρηche4 έγραψε:Φορτουνης κλεισμενος απο σημερα στον ΠΑΟΚ σιγουρα
Πληροφορια τσε εγγυηση
Ειναι τοσο σιγουρη η πληροφορια που αν ηταν στο χερι μου ανοιγα το τοπικ
Μοντς οταν ανακοινωθει αφηστε με να το ανοιξω εγω
Οκ θα κανω μια λιστα οσων με αμφισβητουν....ειναι σιγουρο αθενς και ξερετε οτι δεν ειμαι παπατζης στο φορουμ
λοιπον τελικα εκ του αποτελεσματος ειχα δικαιο, τι εχεις να πεις τωρα?
- charlie_pace
Η κίνηση του οσφπ για φορτουνη είναι νομιζω επίδειξη δύναμης και ισχύος, και όχι ουσιαστική. Δεν νομίζω ότι τον χρειαζόταν, ή ότι θα παίξει. Εκτός αν του βγει τόσο καλός, του δωθεί μια ευκαιρία και αρπάξει τον παπά από τα @@.
Αλλα σαν κίνηση, για μένα , είναι επίδειξη ισχύος. Θα σου πάρω τον παίχτη που θεωρείς κλεισμένο.. Θα πει ο άλλος κλαιν, ο φορτουνης είναι, δεν είναι ο μέσι.. Πιο πολύ θα πονούσε αν έπαιρνε Νατχο, λινο ή κάποιον άλλον (εκτός από τζιολη και Σπύρο
) αυτό του έκατσε, αυτό έκανε...
Αλλα σαν κίνηση, για μένα , είναι επίδειξη ισχύος. Θα σου πάρω τον παίχτη που θεωρείς κλεισμένο.. Θα πει ο άλλος κλαιν, ο φορτουνης είναι, δεν είναι ο μέσι.. Πιο πολύ θα πονούσε αν έπαιρνε Νατχο, λινο ή κάποιον άλλον (εκτός από τζιολη και Σπύρο

σιγα τα αυγα.
ολη η ιστορια απο οτι καταλαβαινω ειναι ο μλκς φορτουνης που αφηνει λαμογιο μανατζερ να του κανει τη καριερα.....
παρεακι με βλαχοδημο του χρονου τον κοβω.....
εκτος εαν εχει και αυτος καμια ρητρα για μη δανεισμο. σαν τον πελε....

ολη η ιστορια απο οτι καταλαβαινω ειναι ο μλκς φορτουνης που αφηνει λαμογιο μανατζερ να του κανει τη καριερα.....
παρεακι με βλαχοδημο του χρονου τον κοβω.....

εδω ειναι το θεμα το πραγματικό. αν και μπανε δεν νομιζω να δινουμε πανω απο 800.obanebane έγραψε:Η Σεβιλλη πηρε ποδοσφαιριστη απο τη ρεμς για το κεντρο οποτε εκλεισε και εκει η πορτα για το Νατχο.
Βρε λες να γινει?

+++++++++++ αμυντικό. αυτο με καιει πιο πολυ αυτη τη στιγμη........ σεντερ μπακ με κακαλα. και αετησιο βλεμμα.

Charlie ο Φορτούνης ήθελε να πάει εκεί!! Εμείς ήμασταν η σφήνα .... γιατί ο παίκτης ήθελε εγγυημένη συμμετοχή και ο μάνατζερ έπαιξε λίγο μπας και ανεβάσει το χρήμα!!!!
Με αυτή την εξέλιξη έχασαν και οι δύο!!!
Με αυτή την εξέλιξη έχασαν και οι δύο!!!
Καμία απολύτως επίδειξη δύναμης του γάβρου. Ίσως επίδειξη επικοινωνιακής ανωτερότητας.
Ο Φορτούνης ΔΕΝ έπρεπε να έρθει στον ΠΑΟΚ επειδή ΔΕΝ συνέφερε τον γάβρο και τέλος.
Όπως κάποτε ΔΕΝ έπρεπε να έρθει και ο Τάτος (του οποίου η καριέρα, σε μια υποθετική συζήτηση, θα ήταν πολύ διαφορετική αν ερχόταν σε εμάς και δεν θα καταντούσε να παίζει στο πεσμένο σκουλίκι) και πολλοί άλλοι.
Αυτά για ό,τι αφορά παίκτες και μάνατζερ της επιρροής του γάβρου.
Ο Φορτούνης ΔΕΝ έπρεπε να έρθει στον ΠΑΟΚ επειδή ΔΕΝ συνέφερε τον γάβρο και τέλος.
Όπως κάποτε ΔΕΝ έπρεπε να έρθει και ο Τάτος (του οποίου η καριέρα, σε μια υποθετική συζήτηση, θα ήταν πολύ διαφορετική αν ερχόταν σε εμάς και δεν θα καταντούσε να παίζει στο πεσμένο σκουλίκι) και πολλοί άλλοι.
Αυτά για ό,τι αφορά παίκτες και μάνατζερ της επιρροής του γάβρου.
- desperando
- Επικοινωνία:
το κακο ειναι οτι και οι δικες μας οι πορτες ειναι κλειστεςobanebane έγραψε:Η Σεβιλλη πηρε ποδοσφαιριστη απο τη ρεμς για το κεντρο οποτε εκλεισε και εκει η πορτα για το Νατχο.
Βρε λες να γινει?
Τα 800 τα εβγαλες απο το 1.6 που ακουγεται οτι του εχουμε προτεινει,δεν εχεις αδικο 800 καθαρα ειναι 1.6 το χρονο μικτα.K_geo έγραψε:εδω ειναι το θεμα το πραγματικό. αν και μπανε δεν νομιζω να δινουμε πανω απο 800.obanebane έγραψε:Η Σεβιλλη πηρε ποδοσφαιριστη απο τη ρεμς για το κεντρο οποτε εκλεισε και εκει η πορτα για το Νατχο.
Βρε λες να γινει?
+++++++++++ αμυντικό. αυτο με καιει πιο πολυ αυτη τη στιγμη........ σεντερ μπακ με κακαλα. και αετησιο βλεμμα.

Υ.Γ Οσο για τον φορτουνη,καθαρα επικοινωνιακο ειναι για να εχουν να ασχολουνται τα γαυροπροβατα και να μην ζητανε πολλα πολλα απο τον χοντρουλη.
Μη ξεχνατε οτι τωρα τελευταια ειχε μπει και ο βαζελος στο παιχνιδι αποκτησης του,με ενα σμπαρο δυο τριγωνια.

desperando έγραψε:το κακο ειναι οτι και οι δικες μας οι πορτες ειναι κλειστεςobanebane έγραψε:Η Σεβιλλη πηρε ποδοσφαιριστη απο τη ρεμς για το κεντρο οποτε εκλεισε και εκει η πορτα για το Νατχο.
Βρε λες να γινει?
Για να δουμε ρε συ despe,παροτι οπως ξερεις δεν ημουν υπερ της επιστροφης Αναστασιαδη για λογους που ανελυσα τοτε.
Παρολα αυτα βλεπω μια σπιθα στα ματια του μια καυλα ρε παιδι μου και λεω αυτος θα δωσει και την ψυχη του,και ερχετε και η προσφατη δηλωση του "δεν ανυσηχω καθολου για τις μεταγραφες" και σκεφτομαι δε γινεται να τον αφησουν χωρις να του φερουν εστω 2-3 πραγματικα αξιολογους ποδοσφαιριστες.
Ενας μηνας εμεινε,ψυχραιμια και υπομονη και ισως κατι καλο να δουμε φετος.
- desperando
- Επικοινωνία:
και γω δεν ημουν υπερ της επιστροφης του αγγελου γιατι ειχα αλλα στο μυαλο μου,αλλα με αυτα που συμβαινουν στην ομαδα μονο η τρελα ενος τρελου μας σωζει
K_geo έγραψε:obanebane έγραψε:... σεντερ μπακ με κακαλα. και αετησιο βλεμμα.

πωπω ρε τσακαλε,συγκινητικη ιστορια!pavelc1971 έγραψε: Παρόλο που διαβαζω το φορουμ εδω και 3-4 χρονια χθες μολις αποφασισα να γραφτω...ζω στην επαρχια και οπως καταλαβαινετε μου λειπει ο ΠΑΟΚ αν και προσπαθω να ερχομαι σε 4-5 ματς το χρονο.
Στην πρωτη αναρτηση μου θα αναφερθω στην περι πιστης αναφορα του φιλου παραπανω.
Τον Μαρτιο του 2011 η συζυγος μου διεγνωσθη με ca μαστου σε ηλικια 35 ετων.Μετα απο ενα εφιαλτικο εξαμηνο με χειρουργεια χημειο/ακτινοθεραπειες αποφασίσαμε να ταξιδεψουμε μαζι στο ΛΟΝΔΙΝΟ για να δουμε τον ΠΑΟΚ ΣΤΟ white hart lane αλλα και για αναψυχή...Η γυναικα μου δεν ειχε δει ποτε τον ΠΑΟΚ ζωντανα αν και Θεσσαλονικια και φυσικα για να ειμαι ειλικρινεις δεν τρέφαμε και ιδιαιτερες ελπιδες για το αποτέλεσμα..Παρόλο αυτα εντυπωσιασθηκε απο το ολο σκηνικο,το συνθημα ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα και φυσικα τη νικη.Στο τελος του παιχνιδιου ενιωσα οτι η πιεση η απογοητευση η απαισιοδοξια ολων των προηγουμενων μηνων ειχαν αντικατασταθει απο αισιοδοξια και πιστη οτι στο μελλον ολα θα πανε καλα μονο και μονο απο ενα μεγάλο και ανελπιστο αποτέλεσμα της αγαπημενης μου ομαδας.Και οντως τρισιμιση χρόνια μετα τα πραγματα πανε καλα...ΠΙΣΤΗ λοιπον στο οτι ολα ειναι πιθανον να συμβουν και φυσικα στονΠΑΟΚ
Μπραβο! Τι να πω, σας ευχομαι τα καλυτερα, και να αναρρωσει πληρως η γυναικα σου!
ΠΙΣΤΗ
Καλωσορισες αδερφε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Δευ 21 Ιούλ 2014, 05:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.