Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
ναι αλλα ειχες Γκαρσια κονδορα σε εποχες αφραγκιας.....τωρα τπτ? εκει κολλαω...
dtown έγραψε:Καποιος να ενημερωσει τον Πετρωτο οτι η Νορτζελανδ ειναι Δανεζικη ομαδα οχι Νορβηγικη.Το εχει γραψει και ισα με 10 φορες στο αρθρο ο μυρωδιας.

Τελικά, αν κατάλαβα καλά:
Έκανε μία πρόταση ο γάβρος και ο ΠΑΟΚ στον Φορτούνη πριν από δύο μήνες.
Επί δύο μήνες ο παίκτης περίμενε μπας και προκύψει ομάδα από το εξωτερικό.
Ο μάνατζέρ του δεν του βρήκε.
Τελικά αποφάσισε να πάει στην ομάδα της καρδιάς του (θα μας πει ο che, αν έχω δίκιο), αν και δεν θα έχει εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής εκεί.
Οπότε προκύπτει το συμπέρασμα ότι ο γάβρος είναι μεγάλος μ@λάκας που είχε παίκτη δικό του, από τις ακαδημίες του και ενώ είναι πρωταθλητής, παίζει τσάμπιονς λιγκ και έχει κλείσει Κασάμι και Μπόγιαν, περίμενε τον Φορτούνη δύο μήνες.
Κάνω κάπου λάθος;
Εμένα μου άρεσε ο Φορτούνης, τον θεωρώ καλό και εξελίξιμο παίκτη και θα τον ήθελα στο ρόστερ. Του κάναμε μία πρόταση, δεν ήθελε, στο καλό και πάμε παρακάτω.
pavelc1971, καλώς ήρθες παλικάρι μου. Σου εύχομαι τα καλύτερα.
Έκανε μία πρόταση ο γάβρος και ο ΠΑΟΚ στον Φορτούνη πριν από δύο μήνες.
Επί δύο μήνες ο παίκτης περίμενε μπας και προκύψει ομάδα από το εξωτερικό.
Ο μάνατζέρ του δεν του βρήκε.
Τελικά αποφάσισε να πάει στην ομάδα της καρδιάς του (θα μας πει ο che, αν έχω δίκιο), αν και δεν θα έχει εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής εκεί.
Οπότε προκύπτει το συμπέρασμα ότι ο γάβρος είναι μεγάλος μ@λάκας που είχε παίκτη δικό του, από τις ακαδημίες του και ενώ είναι πρωταθλητής, παίζει τσάμπιονς λιγκ και έχει κλείσει Κασάμι και Μπόγιαν, περίμενε τον Φορτούνη δύο μήνες.
Κάνω κάπου λάθος;
Respect φίλε. Για όλα τα ποσταρίσματα σήμερα.Mario Jardel έγραψε:Τελικά καταλήγω στο πάλι καλα, ένας Έλληνας διεθνής λιγότερος.
Εμένα μου άρεσε ο Φορτούνης, τον θεωρώ καλό και εξελίξιμο παίκτη και θα τον ήθελα στο ρόστερ. Του κάναμε μία πρόταση, δεν ήθελε, στο καλό και πάμε παρακάτω.
pavelc1971, καλώς ήρθες παλικάρι μου. Σου εύχομαι τα καλύτερα.
τζαμπα μανουρα τοσες σελιδες. το μονο που μου μενει απο την ολη ιστορια ειναι το οτι ο τσε.....την πατησε...
κατα τα αλλα οκ, ουτε κρυο ουτε ζεστη.
ταλεντο μεν, πολυθεσιτης επισης αρα χρησιμος, αλλα εμπλεξε με λαθος τυπους απο οτι φαινεται.....
πιο πολυ με καινε το αρ.χαφ και το σεντερ μπακ.
ισως και η ανανεωση Λινου ειναι μια εφεδρικη λυση στη θεση του αρ.χαφ... αλλα εκει θελω παιχτη δυνατο . εκτος εαν το παμε για 352 η 343 που ρατ οκ.
ασε δε που στο 8 οσο ζω ελπιζω που λεει για μπιμπρας.....
οσο για Runje ουτε κρυο ουτε ζεστη επισης. θα προτιμουσα καποιον λατινο, αργεντινο πχ...

κατα τα αλλα οκ, ουτε κρυο ουτε ζεστη.
ταλεντο μεν, πολυθεσιτης επισης αρα χρησιμος, αλλα εμπλεξε με λαθος τυπους απο οτι φαινεται.....

πιο πολυ με καινε το αρ.χαφ και το σεντερ μπακ.
ισως και η ανανεωση Λινου ειναι μια εφεδρικη λυση στη θεση του αρ.χαφ... αλλα εκει θελω παιχτη δυνατο . εκτος εαν το παμε για 352 η 343 που ρατ οκ.
ασε δε που στο 8 οσο ζω ελπιζω που λεει για μπιμπρας.....

οσο για Runje ουτε κρυο ουτε ζεστη επισης. θα προτιμουσα καποιον λατινο, αργεντινο πχ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 21 Ιούλ 2014, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Pavelc 1971 εμενα η γυναικα 37 χρονων εχει ca μεσοθωρακιου περασαμε απο ολα αυτα που περασες και συ και τωρα ειμαστε καλα εδω και 3 χρονια χαιρομαστε την ζωη με την κορουλα μας ευχομαι ολα να σου πανε καλα αδελφε εχε πιστη και κουραγιο
- kataramenos5
Μανιακ το πε οταν ήρθε: "Και τη Μπαρτσελονα να φερεις στην Ελλάδα πρωτάθλημα δε παιρνει" .Η περσινή χρονια ήταν μια παταγώδης αποτυχία.Δε θα ξανάκανε το ίδιο λάθος.Και 4 κα 10 μεγάλοι παίκτες να ρθούν το ίδιο θα ναι.Σκοπός πλέον να δημιουργηθεί ΟΜΑΔΑ (κι όχι ενα συνονθύλευμα παικτών σαν το περσινό) με χαρακτήρα ,αγωνιστικότητα και προώθηση των παιδιών απ τις ακαδημίες.Τι ποιο υγιές απ αυτό?Αυτό δε λέγαμε κι εμείς πριν βρούμε την κοτα που κάνει τα χρυσά αυγά?Φτιάχνεται λοιπόν μια ομάδα που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει αν(ΑΝ) καποτε οι συνθήκες το επιτρέψουν.Μεχρι τότε δεν έχει νόημα να συνεχίσει να πετάει λεφτά στον κουβά.
Σωστος!!!stephanos έγραψε: Οπότε προκύπτει το συμπέρασμα ότι ο γάβρος είναι μεγάλος μ@λάκας που είχε παίκτη δικό του, από τις ακαδημίες του και ενώ είναι πρωταθλητής, παίζει τσάμπιονς λιγκ και έχει κλείσει Κασάμι και Μπόγιαν, περίμενε τον Φορτούνη δύο μήνες.
Κάνω κάπου λάθος;
.
Ποσο απλα μπορουν να γινουν τα πραγματα καμμια φορα,ε?
Κι ενα οφ τοπικ....Ποσοι μηνες εχουν περασει που ο φαταουλ σε μια κρασοκατανυξη των γαυροσυνδεσμων μιλησε για σιγουρο τον Πουλιδο????Εδω θα τον ειχαμε σκισει....

Τι λεει κι ο χυτρας επι του θεματος????

- The_Stalker
Να χαλαρώσουμε λίγο..
Στο ρυθμό του καραμπιμπερίμ:
Βρε Φαταούλ, Φαταούλ, Φαταούλ
όποτε σε βλέπω με φέρνεις αναγούλ
γλέντα για Φορτούνη μέχρι να πάρεις μπουλ
στη φυλακή θα νιώσεις την π@@τσα του Αμπντούλ
που είναι μαύρος μετανάστης ψ@λαράς
μα πρόλαβε να γίνει ΠΑΟΚτσής αληταράς
Στο ρυθμό του καραμπιμπερίμ:
Βρε Φαταούλ, Φαταούλ, Φαταούλ
όποτε σε βλέπω με φέρνεις αναγούλ
γλέντα για Φορτούνη μέχρι να πάρεις μπουλ
στη φυλακή θα νιώσεις την π@@τσα του Αμπντούλ
που είναι μαύρος μετανάστης ψ@λαράς
μα πρόλαβε να γίνει ΠΑΟΚτσής αληταράς
- Μπαρκαρούτσος
Λοιπόν, ένα κι ένα κάνουν δύο.
Μη μου τον che τάραττε!!!
Ξέρετε τι είναι να πρέπει να κάνεις κάθε εβδομάδα scout reports για τον Lucas Perez;;; Ξεκολλάτε, είναι ακόμα σε φάση άρνησης...
Che, είμαστε μαζί σου!
Είναι κουραστικό πάντως, έχει δίκιο ο paokovios, βρείτε τα αντίστοιχα topics και κάν'τε τις αντίστοιχες κουβέντες. 11 σελίδες από την ώρα που έφυγα, 12 διαφορετικά θέματα συζήτησης..
Σωστότατος.
Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
Μακάρι να σκέφτονταν έτσι κι άλλοι, πιο αρμόδιοι.
Καλό κουράγιο και καλωσόρισες!
Μη μου τον che τάραττε!!!
Ξέρετε τι είναι να πρέπει να κάνεις κάθε εβδομάδα scout reports για τον Lucas Perez;;; Ξεκολλάτε, είναι ακόμα σε φάση άρνησης...
Che, είμαστε μαζί σου!
Είναι κουραστικό πάντως, έχει δίκιο ο paokovios, βρείτε τα αντίστοιχα topics και κάν'τε τις αντίστοιχες κουβέντες. 11 σελίδες από την ώρα που έφυγα, 12 διαφορετικά θέματα συζήτησης..
+++++++++++Kranatos έγραψε:Αλλά παίχτες του βεληνεκούς του Φορτούνη αν θέλω να λέω ότι είμαι μεγάλη ομάδα, τους σφυράω και έρχονται.
Κι αν δω ότι κάνει τον δύσκολο για πάνω από μια βδομάδα, του ανακοινώνω ότι δεν ενδιαφέρομαι πλέον για την περίπτωσή του καθιστώντας παράλληλα σαφές σε κάθε ενδιαφερόμενο (αρδ-εφημερίδες-σάιτ) ότι το θέμα με τον συγκεκριμένο έχει λήξει και αν θέλει να διαφημιστεί να βρει αλλού κορόιδα.
Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες δερβίση.
Όταν ο Άγγελος είπε "Το πρόβλημα του Π.Α.Ο.Κ. είναι ο ίδιος ο Π.Α.Ο.Κ.", αυτό εννοούσε. Δεν γίνεται να είναι ο Π.Α.Ο.Κ. στο Champions League και ο ΠΑΟΚτσής στο τοπικό.iasoiako έγραψε:Εμείς οι ΠΑΟΚτσίδες θέλουμε:
1) Παικτάρες ακαδημιών που να παίζουν αμέσως βασικοί
2) Παίκτες μεγάλης κλάσης με λιγότερα από 500.000 το χρόνο και καλύτερους της μέσης ομάδας της Πρέμιερ Λίγκ.
3) Θέλουμε κύπελλα από την πρώτη χρόνια και πρωταθλήματα
4) Θέλουμε έναν σαν τον Άγγελο αλλά λίγο μαύρο, πιο ψηλό, να μιλάει καλά Αγγλικά, να έχει κάνει τα τσικό του στην Μαν. U και στημ Τσέλσυ, και να παίρνει όσα ο Άγγελος.
5) Θέλουμε γήπεδο στην Τούμπα γιατί είναι η ιστορία μας, αλλά να το κάνουμε 60.000 αν και δε γίνεται για να είμαστε πιο κοντά στα γυράδικα. Θέλουμε τουαλέτες πολυτελείας γιατί να μπαίνουμε σκνύπα και να κατουράμε τους τοίχους και να γράφουμε συνθήματα.
6) Θέλουμε να πετάμε πυρσούς, κροτίδες, και άλλα συναφή γιατί αμπαλουτασκέ να ούμε άμα λάχει και ντου σε λέωεγώ γιατί έτσι και να πληρώνει ο μ..... που δεν έχει βάλει και λεφτά.
Εγώ νομίζω ότι είμαστε μα...κές και έχουμε αυτό που μας αξίζει. Γιατί άμα έχουμε από το άλλο δε θα ξέρουμε πώς να φερθούμε.
Σωστότατος.
palok έγραψε:και ερωτώ: ποιό είναι το μπάτζετ που έχει δοθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ποιοί και πόσοι είναι οι σκάουτερς, πόσο μεγάλη database ελλήνων και ξένων παικτών διαθέτει αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ποιός είναι ο τεχνικός διευθυντής και με τι πτυχία-προσόντα είναι εκεί, ποιές είναι οι θέσεις στις οποίες θα κλείσουμε νέους παίκτες, πότε μίλησε ο Αναστασιάδης με τον τεχνικό διευθυντή για τις θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση και γιατί δεν αντλήσαμε παίκτες από την υπάρχουσα βάση δεδομένων (η βάση δεδομένων φυσικά πέραν του scouting report συνοδεύεται πάντα με το όνομα του μάνατζερ, το τρέχον συμβόλαιο, την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου του παίκτη, το ενδεικτικό ποσό που θα χρειαστεί να ξοδευτεί για την αγορά αυτού του παίκτη κλπ.) και κοντεύει Αύγουστος και ακόμα ψάχνουμε?

Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
Μακάρι να σκέφτονταν έτσι κι άλλοι, πιο αρμόδιοι.
Έτσι, γιατί απλά Π.Α.Ο.Κ. είσαι.buffos έγραψε:γ) Δεν προεξοφλώ τα κλαρίνα. ΕΛΠΙΖΩ σε αυτά μπας και ταρακουνηθούν κάποιοι και κάνουν αυτό που πρέπει έστω και καθυστερημένα.
pavelc1971 έγραψε: Παρόλο που διαβαζω το φορουμ εδω και 3-4 χρονια χθες μολις αποφασισα να γραφτω...ζω στην επαρχια και οπως καταλαβαινετε μου λειπει ο ΠΑΟΚ αν και προσπαθω να ερχομαι σε 4-5 ματς το χρονο.
Στην πρωτη αναρτηση μου θα αναφερθω στην περι πιστης αναφορα του φιλου παραπανω.
Τον Μαρτιο του 2011 η συζυγος μου διεγνωσθη με ca μαστου σε ηλικια 35 ετων.Μετα απο ενα εφιαλτικο εξαμηνο με χειρουργεια χημειο/ακτινοθεραπειες αποφασίσαμε να ταξιδεψουμε μαζι στο ΛΟΝΔΙΝΟ για να δουμε τον ΠΑΟΚ ΣΤΟ white hart lane αλλα και για αναψυχή...Η γυναικα μου δεν ειχε δει ποτε τον ΠΑΟΚ ζωντανα αν και Θεσσαλονικια και φυσικα για να ειμαι ειλικρινεις δεν τρέφαμε και ιδιαιτερες ελπιδες για το αποτέλεσμα..Παρόλο αυτα εντυπωσιασθηκε απο το ολο σκηνικο,το συνθημα ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα και φυσικα τη νικη.Στο τελος του παιχνιδιου ενιωσα οτι η πιεση η απογοητευση η απαισιοδοξια ολων των προηγουμενων μηνων ειχαν αντικατασταθει απο αισιοδοξια και πιστη οτι στο μελλον ολα θα πανε καλα μονο και μονο απο ενα μεγάλο και ανελπιστο αποτέλεσμα της αγαπημενης μου ομαδας.Και οντως τρισιμιση χρόνια μετα τα πραγματα πανε καλα...ΠΙΣΤΗ λοιπον στο οτι ολα ειναι πιθανον να συμβουν και φυσικα στονΠΑΟΚ
Καλό κουράγιο και καλωσόρισες!

Μήπως εννοεί "Ρούνει" και όχι "Ρούνιε"; Συμβαίνουν αυτά...
Εγραψες !RoMaN έγραψε: .....................Μήπως εννοεί "Ρούνει" και όχι "Ρούνιε"; Συμβαίνουν αυτά...

Πάλι καλά να λέμε πάντως που ο Πώλ-όχι το χταπόδι-ενημέρωσε το Βρύζα πως ο Φορτούνης χάνεται, πριν υπογράψει στο γάβρο.
Θα ήταν βέβαια κάπως άσχημο να το πληροφορηθούν εκεί στην ΠΑΕ από τις εφημερίδες......
Θα ήταν βέβαια κάπως άσχημο να το πληροφορηθούν εκεί στην ΠΑΕ από τις εφημερίδες......
-
Nέο πουλι και σημερα το βραδυ http://www.paok365.net/2014/07/video_21.html
[quote=Μας άφησε και Ολιβάρες νωρίς βλέπεις, που μια υπερανάλυση του θα μας κάλμαρε όλους τώρα που είμαστε στην τσίτα...[/quote]
Τι ειπες τωρα ρε φιλε?RESPECT peace sells but whos buying ελεγαν καποτε καποιες ψυχες[/quote]
Έτσι.......MEGADETH & Dave Mustaine.......
Τι ειπες τωρα ρε φιλε?RESPECT peace sells but whos buying ελεγαν καποτε καποιες ψυχες[/quote]
Έτσι.......MEGADETH & Dave Mustaine.......