Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
northend4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από northend4 »

Προσωπικά πιστεύω πως ο Φορτουνης στο τελος θα καταλήξει σε εμας. Εαν έρθει θα χαρώ, εαν παει ΟΣΦΠ δεν θα στεναχωρηθώ. Ο λόγος ειναι οτι στην θέση του Φορτουνη πρεπει να πάρουμε ΠΑΙΧΤΑΡΑ απο την στιγμη που στην αλλη πλευρά πήραμε πολυ καλο νεο εξελίσιμο ποδοσφαιριστή μεν, οχι όμως βαρύ χαρτί. Ούτως η αλλως λοιπόν ο Φορτουνης θα ηταν/ειναι μια πολυ καλη εναλλακτική λύση με αρκετό χρονο συμμετοχής.
Πάρε ρε Ιβαν κ Βρύζα 3 δυνατά ονόματα και την αλλη μερα θα εχεις ανταποδωση. Την αλλη μερα!!!! Και οικονομικά κ ψυχολογικά κ ηθικά.

Υ.Γ. Εξαιρετικές οι μεταγραφικές επιλογές μέχρι σημερα, εξαιρετικές και οι επιλογές να μην επιλέξουμε κάποιους παίκτες να έρθουν.
Κάντε όμως και 2-3 αποδεσμεύσεις να ηρεμήσουμε. Ακομη κ αν χάσουμε χρήματα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Σιγά που χάθηκε ο Φορτουνάκος, σιγά που έφυγε ο Λίνο, σιγά τη γάτα το Λούκας σιγά το ένα σιγά το άλλο. Χέστηκα για το φορτούνη, το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν έιναι τόσο το αγωνιστικό, κουτσά στραβά τριάδα θα βγει, άσχετα το πόσο πίσω από το γαύρο.
Το πρόβλημα είναι ότι ο Φορτούνης προτιμά να πάει δανεικός στον τέλη από τον ΠΑΟΚ,ότι παίκτης του ΠΑΟΚ σηκώνεται και πάει ετσιθέλικα δανεικός, ότι ο ΠΑΟΚ κάνει προετοιμασία που θα μπορούσε να κάνει ο Ίβιτς στη Μεσήμβρια, ότι παικτάκια που δεν έχουν δείξει τίποτα στην πρώτη ομάδα όπως Κουλούρης ζορίζεσαι να τα κλείσεις 3ετές ενώ θα έπρεπε να παρακαλάνε για τα υπογράψει ο ΠΑΟΚ και πάει λέγοντας. Όσοι βλέπεται ότι πάνε όλα ρολόι στην ομάδα keep calm και in Vankas we trust
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Η όλη υπόθεση μου θυμίζει περιπτωση Νικ &Τομ Κατσίκη... Λαχεια που τα κλεψαμε μέσα απο τα χέρια του οχτρου και τελικά φορτωθηκαμε 2 παλτά για βαρύ χειμωνα... ή την περίπτωση στρουμφονικουλη που πανηγυριζαμε λες και πήραμε το Ρομπέν. Αυτά για "επικοινωνιακές νίκες" του παρελθόντος.
Δεν ξέρω αν ο Φορτουνης με το πολύ μέτριο (στην καλύτερη) βιογραφικό του θα έβγαινε Βιερίνια, αλλά δεν πιστεύω οτι θα μας ανέβαζε επίπεδο. Δεν τον θεωρώ καλύτερο ας πούμε του Σαλπιγγίδη.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

pavelc1971 έγραψε: Παρόλο που διαβαζω το φορουμ εδω και 3-4 χρονια χθες μολις αποφασισα να γραφτω...ζω στην επαρχια και οπως καταλαβαινετε μου λειπει ο ΠΑΟΚ αν και προσπαθω να ερχομαι σε 4-5 ματς το χρονο.
Στην πρωτη αναρτηση μου θα αναφερθω στην περι πιστης αναφορα του φιλου παραπανω.
Τον Μαρτιο του 2011 η συζυγος μου διεγνωσθη με ca μαστου σε ηλικια 35 ετων.Μετα απο ενα εφιαλτικο εξαμηνο με χειρουργεια χημειο/ακτινοθεραπειες αποφασίσαμε να ταξιδεψουμε μαζι στο ΛΟΝΔΙΝΟ για να δουμε τον ΠΑΟΚ ΣΤΟ white hart lane αλλα και για αναψυχή...Η γυναικα μου δεν ειχε δει ποτε τον ΠΑΟΚ ζωντανα αν και Θεσσαλονικια και φυσικα για να ειμαι ειλικρινεις δεν τρέφαμε και ιδιαιτερες ελπιδες για το αποτέλεσμα..Παρόλο αυτα εντυπωσιασθηκε απο το ολο σκηνικο,το συνθημα ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα και φυσικα τη νικη.Στο τελος του παιχνιδιου ενιωσα οτι η πιεση η απογοητευση η απαισιοδοξια ολων των προηγουμενων μηνων ειχαν αντικατασταθει απο αισιοδοξια και πιστη οτι στο μελλον ολα θα πανε καλα μονο και μονο απο ενα μεγάλο και ανελπιστο αποτέλεσμα της αγαπημενης μου ομαδας.Και οντως τρισιμιση χρόνια μετα τα πραγματα πανε καλα...ΠΙΣΤΗ λοιπον στο οτι ολα ειναι πιθανον να συμβουν και φυσικα στον :nairepaok: ΠΑΟΚ
καλως ηρθες φιλε μου και καλα ποσταρισματα :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Tolaros έγραψε:Σιγά που χάθηκε ο Φορτουνάκος, σιγά που έφυγε ο Λίνο, σιγά τη γάτα το Λούκας σιγά το ένα σιγά το άλλο. Χέστηκα για το φορτούνη, το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν έιναι τόσο το αγωνιστικό, κουτσά στραβά τριάδα θα βγει, άσχετα το πόσο πίσω από το γαύρο.
Το πρόβλημα είναι ότι ο Φορτούνης προτιμά να πάει δανεικός στον τέλη από τον ΠΑΟΚ,ότι παίκτης του ΠΑΟΚ σηκώνεται και πάει ετσιθέλικα δανεικός, ότι ο ΠΑΟΚ κάνει προετοιμασία που θα μπορούσε να κάνει ο Ίβιτς στη Μεσήμβρια, ότι παικτάκια που δεν έχουν δείξει τίποτα στην πρώτη ομάδα όπως Κουλούρης ζορίζεσαι να τα κλείσεις 3ετές ενώ θα έπρεπε να παρακαλάνε για τα υπογράψει ο ΠΑΟΚ και πάει λέγοντας. Όσοι βλέπεται ότι πάνε όλα ρολόι στην ομάδα keep calm και in Vankas we trust
Κ εμένα αυτά με χαλάνε.

Οχι , δεν με νοίάζει ο κάθε Λούκας.

Με νοιάζει που μας περνάνε όλοι για ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ.

Κ που οι δικοί μας τους επιβεβαιώνουν συνεπέστατα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Tolaros έγραψε:Σιγά που χάθηκε ο Φορτουνάκος, σιγά που έφυγε ο Λίνο, σιγά τη γάτα το Λούκας σιγά το ένα σιγά το άλλο. Χέστηκα για το φορτούνη, το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν έιναι τόσο το αγωνιστικό, κουτσά στραβά τριάδα θα βγει, άσχετα το πόσο πίσω από το γαύρο.
Για το ότι μπορεί οι φιλοδοξίες του φορτούνη να'ναι να διεκδικήσει θέση στο βασικό ρόστερ του διορισμένου και, αν ΔΕΝ,να ασχοληθεί με τον ... αγροτουρισμό ευθύνεται η ΠΑΕ;
Στο θέμα του Λούκας,ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιο δανεισμού μπήκε;Ας ξεσκιστεί στην Ντέπορ να τους πείσει να τα σκάσουν!!!!
Το ... ζόρι για Κουλούρη πόθεν προέκυψε;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

για κουλουρη Ναβι μιλανε για τριετες κτ που σιγουρ α δε θα θελαμε.....ανηκει και στον Πολ ...

Συμφωνω με Τολαρο δεν ειναι το θεμα ο φορτουνης αλλα μια σειρα απο γεγονοτα που δειχνουν οτι δεν παμε καλα......
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

navigator11 έγραψε:.

Αφού βρε Κερκυραίε μου τα εμπόδια στον "ντεμέκ σωτήρα" μας είναι μουσαντέ.Όχημα ο ΠΑΟΚ για να μπαινοβγαίνει στα γραφεία της διαπλεκόμενης εξουσίας για ίδια οφέλη.

;
επειδη αυτο που γραφεις το εχω αναφερει εγω και επειδη την ειρωνια απο ανθρωπους που νομιζουν οτι τους εξουσιοδοτησε ο παπας δεν γουσταρω,μπορεις να με πεισεις με τα επιχειρηματα σου οτι ο ιβαν ηρθε στον ΠΑΟΚ γιατι ηταν ΠΑΟΚτσακι απο μικρος και επειδη αγαπουσε την ομαδα και οχι για ιδιο οφελος ?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το παραγαργαλατε...
Οπως ο ενας δεν εχει αποδειξεις ετσι δεν εχει και ο αλλος..
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Πραγματικα οτι να'ναι.
Εχω κατσει και εχω διαβασει και τα 450 ποστ αυτο του τοπικ και πραγματικα αμα δεν ημουν ΠΑΟΚ για να ξερω τι σκατα ειμαστε θα ειχα αρχισει τα ψυχοφαρμακα.
Σε 450 ποστ καμμια 10-20 γραφουν καμποσες σωστες αποψεις και τα υπολοιπα κραξιμο και μιζερια ΑΛΛΑ χωρις επιχειρηματα. Ζητημα να εχει 50 ποστ που να μιλανε για το θεμα των μεταγραφων.
Καννα-δυο φυγανε απο το φορουμ αναθεμα κι αν καταλαβα γιατι. Επειδη κραξανε καποιοι αλλοι τους κραξανε επειδη κραζουν και προσβληθηκαν και εφυγαν. Σουρεαλισμος
Τοση γκρινια και μιζερια δεν ειχαμε ουτε τοτε που δεν ειχαμε διφραγκο για κουλουρι.
Αλλος παλι λεει μην κραζετε τον Ιβαν γιατι χωρις αυτον δεν θα υπηρχαμε. Και τι ειναι ρε ο ΠΑΟΚ να μην υπηρχε ? αρης η πας γιαννενα ? Μπορει να μην ειχαμε φερει τον Στοχ και τον Λουκας αλλα παλι εκει θα ειμαστε ,εστω στο ουεφακι.
Και δεν καταλαβα γιατι να μην πω τα κακα του Ιβαν ? Τι εχει το αλαθητο του Παπα ?
Ηρθε , δε λεω εβαλε καποια λεφτα (που δεν πιστευω οτι ειναι χαμενος κιολας) αλλα δεν τα εβαλε για να μας κανει χαρη αλλα για να παρει πισω κερδος. Και καλα εκανε ετσι κανουν οι υγιεις ομαδες και οι σωστοι επιχειρηματιες. Αλλα χαρη δε μας εκανε.
Επειδη πολλοι μπερδευονται στα παπαρια μου που δεν ηρθε ο Φορτουνης η ο Μολο . Οποιος δεν γουσταρει τον πουλο.
Επειδη ομως το μονο (δυστυχως) που εχει απομεινει στον ΠΑΟΚτση ειναι η περηφανια του και η ντομπροσυνη του ,
οταν η διοικηση εχει εναν αποτυχημενο βολεψακια νεοελληνα να εμπαιζει τον ΠΑΟΚ ενα διμηνο τωρα για να εξυπηρετησει τους σκοπους του και τελικα με αυτο αυριο θα με χλευαζουν ολες οι φυλλαδες ΝΑΙ θα τους κραξω.
Οταν η διοικηση διωχνει τον καλυτερο περσινο σου παικτη με αυτον τον τροπο ΝΑΙ θα τους κραξω. Δεν λεω να τον κρατησει στα 38 του αλλα ΠΑΟΚ εισαι ρε γαμωτο. Βρες τα μαζι του να χωρισετε σαν φιλοι. Δηλαδη οσοι παικτες φυγανε που λενε αλλα μας λεγαν στην αρχη και αλλα τωρα τι διαολο ψευτες ειναι ? Ποιον απο εσας τιμαει αυτο σαν ΠΑΟΚτση ?
Θα καθονται να παζαρευουν το συμβολαιο του Κλαους ενα διμηνο τωρα ? Ειμαστε σοβαροι ?
Τα ιδια με τον Κουλουρη , ο Λουκας βαρεθηκε να πινει ποτο στο Μαρκιζ και ειπε να παει με το ετσι θελω μια βολτα ενα χρονο στο χωριο του.
Να βγουνε να πουνε "μαγκες παμε για 3-4 θεση αυτα ειναι τα κοζα ,δεν μπορουμε ουτε τον μπατιρο Αλαφουζο να χτυπησουμε στο παρασκηνιο οποτε γιατι να ριξουμε λεφτα" να το δεχτω ρε να κατσω τουλαχιστον χωρις να χαλιεμαι να βλεπω μπαλα. Οχι "θα παρουμε Ντρογκμπα και θα βαλουμε το ΤΣ.Λ. στο Μακεδονια" και μετα να σε δουλευει ακομα και το σκουληκι και επισης να νιωθω οτι υποτιμα τη νοημοσυνη μου.
Θα εμπλεκοταν ο Σαββιδης σε κασετες οπως ο χοντρος και θα το αφηναν να περασει ετσι ? Δε θα γυρναγανε οι Αθηναιοι τον κοσμο αναποδα να μας πηδηξουν ?
Επειδη σιγουρα το θεμα ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ πολιτικο , διοτι σε ΚΑΜΜΙΑ πολιτισμενη χωρα του κοσμου δεν θα γινοταν αυτες οι αποκαλυψεις (και μαλιστα 2 φορες τα τελευταια χρονια) χωρις να εχουμε φυλακες και υποβιβασμους (Μαρσειγ-Ταπι , Γιουβεντους-Μοτζι) δεν βλεπω καμμια προοδο. ΑΛΛΑ καντε ΚΑΤΙ ρε γαμωτο κερατο μου. Δικαιολογηστε την υπαρξη σας . Ο χοντρος και με την ομαδα-επενδυση του ασχολειται και στους συνδεσμους των κωλογαβρων στην Αμερικη πηγαινει και το παρασκηνιο κραταει .
Ο αλλος λεει ειμαστε πανυγιρτζηδες επειδη εχουμε πιο λιγα διαρκειας φετος. Ετσι οπως εχει ξενερωσει ο κοσμος με την λιγη διοικηση τι περιμενετε να κανει ? Με την εικονα που δειχνει η διοικηση ποιος να εμπνευστει να αγορασει διαρκειας ? Πιστευεται οτι ειναι λογω των (μη) μεταγραφων ?
Ο Ζαγορακης γιατι ειχε 20.000 διαρκειας ? Πιστευε κανεις (ειλικρινα) οτι θα παρουμε πρωταθλημα . Οραμα εδωσε στον κοσμο απλα και δουλευε το μαγαζι σωστα .Ασχολιοταν πως να το πω.
Τωρα τι γινεται ? Γυρισαμε σε εποχες Γουμενου. Φεραμε ενα προπονητη-ασπιδα και τον Γκαρσια και ολα ζαχαρη. Ηθελα να ηξερα τι εχουν πει στον Αγγελο και πως θα του δικαιολογησουν ολες τις μαμακιες που κανουν.
Μακαρι να διαψευστω και να φερουν 3-4 παικτες που να αξιζουν οχι πως θα παρουμε πρωταθλημα αλλα για να φανει ρε οτι καποιος ασχολειται , εχει ενα πλανο κατι τελος παντων. ΠΑΟΚ εισαι ρε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kritikos44 την Κυρ 20 Ιούλ 2014, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

@ sourmenetes
ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει και οτι πιστευει αλλα δεν εχει κανενα δικαιωμα να ειρωνευται αποψεις που δεν συμφωνουν με τις δικες του.
δεν θυμαμαι να βγηκα και να ειρωνευτικα ατομα που πιστευουν οτι ο ιβαν θα κανει τον ΠΑΟΚ μεγαλο και θα τον γεμισει τιτλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 20 Ιούλ 2014, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

iasoiako έγραψε:Εμείς οι ΠΑΟΚτσίδες θέλουμε:

1) Παικτάρες ακαδημιών που να παίζουν αμέσως βασικοί
2) Παίκτες μεγάλης κλάσης με λιγότερα από 500.000 το χρόνο και καλύτερους της μέσης ομάδας της Πρέμιερ Λίγκ.
3) Θέλουμε κύπελλα από την πρώτη χρόνια και πρωταθλήματα
4) Θέλουμε έναν σαν τον Άγγελο αλλά λίγο μαύρο, πιο ψηλό, να μιλάει καλά Αγγλικά, να έχει κάνει τα τσικό του στην Μαν. U και στημ Τσέλσυ, και να παίρνει όσα ο Άγγελος.
5) Θέλουμε γήπεδο στην Τούμπα γιατί είναι η ιστορία μας, αλλά να το κάνουμε 60.000 αν και δε γίνεται για να είμαστε πιο κοντά στα γυράδικα. Θέλουμε τουαλέτες πολυτελείας γιατί να μπαίνουμε σκνύπα και να κατουράμε τους τοίχους και να γράφουμε συνθήματα.
6) Θέλουμε να πετάμε πυρσούς, κροτίδες, και άλλα συναφή γιατί αμπαλουτασκέ να ούμε άμα λάχει και ντου σε λέωεγώ γιατί έτσι και να πληρώνει ο μ..... που δεν έχει βάλει και λεφτά.

Εγώ νομίζω ότι είμαστε μα...κές και έχουμε αυτό που μας αξίζει. Γιατί άμα έχουμε από το άλλο δε θα ξέρουμε πώς να φερθούμε. :redcard:
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Μεγάλε Φορτούνη!Ασχολούμαστε όλη την μέρα με ένα παίχτη που έχει πιθανότητες να εξελιχθεί!
Μου φαίνεται καλά μας δουλεύουν!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

kritikos44 έγραψε:Πραγματικα οτι να'ναι.
Εχω κατσει και εχω διαβασει και τα 450 ποστ αυτο του τοπικ και πραγματικα αμα δεν ημουν ΠΑΟΚ για να ξερω τι σκατα ειμαστε θα ειχα αρχισει τα ψυχοφαρμακα.
Σε 450 ποστ καμμια 10-20 γραφουν καμποσες σωστες αποψεις και τα υπολοιπα κραξιμο και μιζερια ΑΛΛΑ χωρις επιχειρηματα. Ζητημα να εχει 50 ποστ που να μιλανε για το θεμα των μεταγραφων.
Καννα-δυο φυγανε απο το φορουμ αναθεμα κι αν καταλαβα γιατι. Επειδη κραξανε καποιοι αλλοι τους κραξανε επειδη κραζουν και προσβληθηκαν και εφυγαν. Σουρεαλισμος
Τοση γκρινια και μιζερια δεν ειχαμε ουτε τοτε που δεν ειχαμε διφραγκο για κουλουρι.
Αλλος παλι λεει μην κραζετε τον Ιβαν γιατι χωρις αυτον δεν θα υπηρχαμε. Και τι ειναι ρε ο ΠΑΟΚ να μην υπηρχε ? αρης η πας γιαννενα ? Μπορει να μην ειχαμε φερει τον Στοχ και τον Λουκας αλλα παλι εκει θα ειμαστε ,εστω στο ουεφακι.
Και δεν καταλαβα γιατι να μην πω τα κακα του Ιβαν ? Τι εχει το αλαθητο του Παπα ?
Ηρθε , δε λεω εβαλε καποια λεφτα (που δεν πιστευω οτι ειναι χαμενος κιολας) αλλα δεν τα εβαλε για να μας κανει χαρη αλλα για να παρει πισω κερδος. Και καλα εκανε ετσι κανουν οι υγιεις ομαδες και οι σωστοι επιχειρηματιες. Αλλα χαρη δε μας εκανε.
Επειδη πολλοι μπερδευονται στα παπαρια μου που δεν ηρθε ο Φορτουνης η ο Μολο . Οποιος δεν γουσταρει τον πουλο.
Επειδη ομως το μονο (δυστυχως) που εχει απομεινει στον ΠΑΟΚτση ειναι η περηφανια του και η ντομπροσυνη του ,
οταν η διοικηση εχει εναν αποτυχημενο βολεψακια νεοελληνα να εμπαιζει τον ΠΑΟΚ ενα διμηνο τωρα για να εξυπηρετησει τους σκοπους του και τελικα με αυτο αυριο θα με χλευαζουν ολες οι φυλλαδες ΝΑΙ θα τους κραξω.
Οταν η διοικηση διωχνει τον καλυτερο περσινο σου παικτη με αυτον τον τροπο ΝΑΙ θα τους κραξω. Δεν λεω να τον κρατησει στα 38 του αλλα ΠΑΟΚ εισαι ρε γαμωτο. Βρες τα μαζι του να χωρισετε σαν φιλοι. Δηλαδη οσοι παικτες φυγανε που λενε αλλα μας λεγαν στην αρχη και αλλα τωρα τι διαολο ψευτες ειναι ? Ποιον απο εσας τιμαει αυτο σαν ΠΑΟΚτση ?
Θα καθονται να παζαρευουν το συμβολαιο του Κλαους ενα διμηνο τωρα ? Ειμαστε σοβαροι ?
Τα ιδια με τον Κουλουρη , ο Λουκας βαρεθηκε να πινει ποτο στο Μαρκιζ και ειπε να παει με το ετσι θελω μια βολτα ενα χρονο στο χωριο του.
Να βγουνε να πουνε "μαγκες παμε για 3-4 θεση αυτα ειναι τα κοζα ,δεν μπορουμε ουτε τον μπατιρο Αλαφουζο να χτυπησουμε στο παρασκηνιο οποτε γιατι να ριξουμε λεφτα" να το δεχτω ρε να κατσω τουλαχιστον χωρις να χαλιεμαι να βλεπω μπαλα. Οχι "θα παρουμε Ντρογκμπα και θα βαλουμε το ΤΣ.Λ. στο Μακεδονια" και μετα να σε δουλευει ακομα και το σκουληκι και επισης να νιωθω οτι υποτιμα τη νοημοσυνη μου.
Θα εμπλεκοταν ο Σαββιδης σε κασετες οπως ο χοντρος και θα το αφηναν να περασει ετσι ? Δε θα γυρναγανε οι Αθηναιοι τον κοσμο αναποδα να μας πηδηξουν ?
Επειδη σιγουρα το θεμα ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ πολιτικο , διοτι σε ΚΑΜΜΙΑ πολιτισμενη χωρα του κοσμου δεν θα γινοταν αυτες οι αποκαλυψεις (και μαλιστα 2 φορες τα τελευταια χρονια) χωρις να εχουμε φυλακες και υποβιβασμους (Μαρσειγ-Ταπι , Γιουβεντους-Μοτζι) δεν βλεπω καμμια προοδο. ΑΛΛΑ καντε ΚΑΤΙ ρε γαμωτο κερατο μου. Δικαιολογηστε την υπαρξη σας . Ο χοντρος και με την ομαδα-επενδυση του ασχολειται και στους συνδεσμους των κωλογαβρων στην Αμερικη πηγαινει και το παρασκηνιο κραταει .
Ο αλλος λεει ειμαστε πανυγιρτζηδες επειδη εχουμε πιο λιγα διαρκειας φετος. Ετσι οπως εχει ξενερωσει ο κοσμος με την λιγη διοικηση τι περιμενετε να κανει ? Με την εικονα που δειχνει η διοικηση ποιος να εμπνευστει να αγορασει διαρκειας ? Πιστευεται οτι ειναι λογω των (μη) μεταγραφων ?
Ο Ζαγορακης γιατι ειχε 20.000 διαρκειας ? Πιστευε κανεις (ειλικρινα) οτι θα παρουμε πρωταθλημα . Οραμα εδωσε στον κοσμο απλα και δουλευε το μαγαζι σωστα .Ασχολιοταν πως να το πω.
Τωρα τι γινεται ? Γυρισαμε σε εποχες Γουμενου. Φεραμε ενα προπονητη-ασπιδα και τον Γκαρσια και ολα ζαχαρη. Ηθελα να ηξερα τι εχουν πει στον Αγγελο και πως θα του δικαιολογησουν ολες τις μαμακιες που κανουν.
Μακαρι να διαψευστω και να φερουν 3-4 παικτες που να αξιζουν οχι πως θα παρουμε πρωταθλημα αλλα για να φανει ρε οτι καποιος ασχολειται , εχει ενα πλανο κατι τελος παντων. ΠΑΟΚ εισαι ρε
σσσσωραιος
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

che4 έγραψε:δε συνερχεστε μερικοι ποιος βιερινια ρε ουτε ο φορτουνης δεν ερχοταν να παιξει με την κ20 θα ερθει ο αντρε

ρε ολα ειναι θεμα μαρκετιγκ τι παρουσιαζεις και ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη δειχνει διαλυμενος μονο εδω μεσα πιστευουν ακομα μερικοι στον ιβαν οπουδηποτε αλλου μας χλευαζουν και μας εχουν ξεγραψει σαν αντιπαλο οχι ομως σαν λαο εκει δε μας ξεγραφει οποιαδηποτε ξεφτιλα του ιβαν απεναντι σε τουιτι και χοντρο

@buffos

δωσε πρωταθλημα και συμμετοχη τσου λου οπως ο χοντρος και αμα βρεις εισητηριο στο χειροτερο ματς κρατα και για μενα
Αδερφε κοψε λιγο γινεσαι εντελως προκλητικος...Δηλαδη θα μας κανετε τεντα τα νευρα καποιοι δηθεν εδω μεσα και θα σας ανεχομαστε?Που θα παει αυτο?Να αρχισουμε τα μπινελικια μεταξυ μας?
ΑΜΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ γινε γαβρος...αν δεν εισαι ηδη...αλλιως κοψε...αν εστω και λιγο σεβεσαι εμας που σιχαθηκαμε να ακουμε τα ιδια και τα ιδια απο καποιους σαν κι εσενα...
ΥΓ:Βαζετε καποιοι ενα 4ρι πισω απο το νικ σας και πετατε οτι μ@λ@κεια σας κατεβει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”