MANIAKOS έγραψε:Με 4 κινησεις μπορουν να ανατρεψουν τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ....εως τωρα δεν ειμαστε καλα ποιοτικως...και οτι δικαιολογια και αν βρουμε....το δεδομενο ειναι δεδομενο...
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά 4 κινήσεις επιπέδου Νάτχο δεν μοιάζουν καθόλου πιθανές.
MANIAKOS έγραψε:Με 4 κινησεις μπορουν να ανατρεψουν τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ....εως τωρα δεν ειμαστε καλα ποιοτικως...και οτι δικαιολογια και αν βρουμε....το δεδομενο ειναι δεδομενο...
Φίλε ο Φορτουνης δεν έχει παίξει μπάλα πουθενά και δεν είναι λόγος να στεναχωριέμαι.Δανεικος στην Τσβόλε θα πάει και θα κάνει το ονειρο του πραγματικότητα να παίξει στο εξωτερικό.buffos έγραψε:Odi έγραψε: Ο Μακ των 19 συμμετοχών στην Μπουντεσλίγκα δεν ειναι λόγος να χαρώ,αλλα ο παγκιτης της Β Γερμανίας Φορτουνης ειναι λόγος να στεναχωρηθω;;Η πλήρης παράνοια.
Η δεν μπορείς ή δεν θες να καταλάβεις.
α) Ο Φορτούνης είναι του ιδίου μικρού επιπέδου με τους Μακ , Ντακ, Φακ
β) Το ότι το περιμένεις σαν την απελπισμένη χήρα 2 μήνες και τελικά στον παίρνει ο Γαύρος επειδή έτσι γουστάρει, είναι λόγος τουλάχιστον να στεναχωρηθείς.
Αν δεν το καταλαβαίνεις, σίγουρα το πρόβλημα δεν είναι δικό μου. Αυτό είναι η πλήρης παράνοια.
Χαχα. Στα 250 ειναι. Μετα ελευθεραastronaut έγραψε:Στα πόσα ποστς ξεκλειδώνει η λακαμία?sourmenetes έγραψε:Πόση ώρα θα ασχολούμαστε με τον φόρτουνη;;;
Ίδια σειρά με τον nothu είμαι και πάνω-κάτω τα ίδια ποστς έχουμε.
37 και εχω ζησει γαι καμια δεκαρια χρονια την τουμπαbuffos έγραψε:che4 . Πόσο χρονών είσαι?
Για ποιο ακριβώς λαό μιλάς. Αυτόν που έρχεται στο γήπεδο μόνο στα ντέρμπι και σε μερικά ματς στην Ευρώπη ή οταν μυρίζεται μανούρα? Γιατί εγώ στα περισσότερα ματς βλέπω το γήπεδο να έχει 10-12χιλ κόσμο , και στα κρύα ακόμη λιγότερους.
Τώρα αν στα μάτς πανηγύρια γίνετε το έλα να δεις και ο κάθε πικραμένος θέλει να το παίξει Παοκάρχης, αυτό με ξεπερνά.
sourmenetes έγραψε:Πόση ώρα θα ασχολούμαστε με τον φόρτουνη;;;
Ναι γελάει... Που κάθεσαι και μου συγκρίνεις δυο παλτά , πιο είναι καλύτερο! Φοβερή επιτυχία που ήταν στις ακαδημίες. Τρελό βιογραφικό!!! Για δες τι γράφουν οι οπαδοί της Νυρεμβέργης που φεύγει. Δεν κλαίνει πάντως με μαύρο δάκρυ....Odi έγραψε: Γελάει ο κόσμος με την σύγκριση Φορτουνη-Μακ.Ο ένας εχει κάνει καριέρα στην Γερμανία και ήταν στις ακαδημίες της Σιτι και ο άλλος ήταν μόνιμος παγκιτης στην Β Γερμανίας.
buffos έγραψε:Εγώ πάλι δάκρυσα με την σύγκριση του Βούκιτς με τον Αργεντίνο που δεν τον έχεις δει ποτέ, με τη σύγκριση του Στοχ και το Μακ (ούτε ο ίδιος στην συνέντευξη δεν το ήθελε αυτό).Odi έγραψε: Υ.Γ : Δάκρυσα με το σχόλιο που εκθείαζε τον αόρατο Λουκας..Μέχρι στιγμής οι απώλειες που πονάνε ειναι του Στόχ,του Βουκιτς,του Ινσα και του Λινο.Στη θέση του Λινο ήρθε ο Ρατς,στην θέση του Βουκιτς ήρθε ο Αργεντίνος,στην θέση του Στόχ ο Μακ και θα ακολουθήσουν κ άλλες κινήσεις.Εχετε λίγη υπομονή και λίγη πίστη.
Οσο για την επίκληση στην υπομονή μας... σε ένα μήνα ξεκινά το πρωτάθλημα και έχεις και επίσημα ματς στην Ευρώπη. Ποτε θεωρείς λογικό χρονικό όριο να ολοκληρωθεί το 80% του ρόστερ? Δυο μέρες πριν?
Να έχω πίστη που? Σε ποιόν? Τα γράφεις αυτά για να δώσεις ελπίδα στον εαυτό σου?
Σου φάνηκε πουθενα να γράφω εστω και μια αράδα αβάντα στον Ιβάν? Γιατί αν σου φάνηκε θα πρέπει να μου πεις που...che4 έγραψε: αμα αμφισβητεις τις πρωτιες μας εχει πολλα παιδια εδω που μπορουν να ποσταρουν εγω βαριεμαι να το κανω για να σε πεισω εσυ πως θα με πεισεις για το μεγαλειο του ιβαν κοιτα
Odi έγραψε:Ε αφού τον θεωρείς ρε φίλε παλτό τον Φορτουνη τι σκατα καθεσαι και κράζεις;;Ρε Παναγία μου..