Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
buffos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από buffos »

MANIAKOS έγραψε:Με 4 κινησεις μπορουν να ανατρεψουν τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ....εως τωρα δεν ειμαστε καλα ποιοτικως...και οτι δικαιολογια και αν βρουμε....το δεδομενο ειναι δεδομενο...

Συμφωνώ απόλυτα, αλλά 4 κινήσεις επιπέδου Νάτχο δεν μοιάζουν καθόλου πιθανές.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

buffos έγραψε:
Odi έγραψε: Ο Μακ των 19 συμμετοχών στην Μπουντεσλίγκα δεν ειναι λόγος να χαρώ,αλλα ο παγκιτης της Β Γερμανίας Φορτουνης ειναι λόγος να στεναχωρηθω;;Η πλήρης παράνοια.

Η δεν μπορείς ή δεν θες να καταλάβεις.

α) Ο Φορτούνης είναι του ιδίου μικρού επιπέδου με τους Μακ , Ντακ, Φακ
β) Το ότι το περιμένεις σαν την απελπισμένη χήρα 2 μήνες και τελικά στον παίρνει ο Γαύρος επειδή έτσι γουστάρει, είναι λόγος τουλάχιστον να στεναχωρηθείς.

Αν δεν το καταλαβαίνεις, σίγουρα το πρόβλημα δεν είναι δικό μου. Αυτό είναι η πλήρης παράνοια.
Φίλε ο Φορτουνης δεν έχει παίξει μπάλα πουθενά και δεν είναι λόγος να στεναχωριέμαι.Δανεικος στην Τσβόλε θα πάει και θα κάνει το ονειρο του πραγματικότητα να παίξει στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
Olorin.2

Δημοσίευση από Olorin.2 »

slidar έγραψε:Εκλεισε ο Φορτουνης στον gay?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από nothu »

astronaut έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Πόση ώρα θα ασχολούμαστε με τον φόρτουνη;;;
Στα πόσα ποστς ξεκλειδώνει η λακαμία?
Ίδια σειρά με τον nothu είμαι και πάνω-κάτω τα ίδια ποστς έχουμε.
Χαχα. Στα 250 ειναι. Μετα ελευθερα ;)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

buffos έγραψε:che4 . Πόσο χρονών είσαι?

Για ποιο ακριβώς λαό μιλάς. Αυτόν που έρχεται στο γήπεδο μόνο στα ντέρμπι και σε μερικά ματς στην Ευρώπη ή οταν μυρίζεται μανούρα? Γιατί εγώ στα περισσότερα ματς βλέπω το γήπεδο να έχει 10-12χιλ κόσμο , και στα κρύα ακόμη λιγότερους.

Τώρα αν στα μάτς πανηγύρια γίνετε το έλα να δεις και ο κάθε πικραμένος θέλει να το παίξει Παοκάρχης, αυτό με ξεπερνά.
37 και εχω ζησει γαι καμια δεκαρια χρονια την τουμπα

αλλα δε θα σε παω πολυ πισω θα σου πω ενα μετα τις γελειοτητες στο τηγανι ποιος πηρε την προκριση στην τουμπα αμα νομιζεις οτι δεν ηταν οι οπαδοι μπορεις να πας σε αλλο φορουμ το ιβανομιανια.γρ η να φυγω εγω

εγω μεγαλωσα και ζω με τις παγκοσμιες πρωτιες των οπαδων μας σε ολο τον κοσμο σε ολα τα σαιτ εσυ μπορει να ζεις τις πρωτιες του τσαρου τι να κανουμε

αμα αμφισβητεις τις πρωτιες μας εχει πολλα παιδια εδω που μπορουν να ποσταρουν εγω βαριεμαι να το κανω για να σε πεισω εσυ πως θα με πεισεις για το μεγαλειο του ιβαν κοιτα
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

sourmenetes έγραψε:Πόση ώρα θα ασχολούμαστε με τον φόρτουνη;;;

σουρμε κανενας δεν ασχολειται με το φορουνακο με την επικοινωνιακη πιπα ασχολουμαστε και την αδυναμια του ιβαν να υποστηριξει την επιλογη του να ειναι προεδρος στην πιο ισχυρη οπαδικα ομαδα της ελλαδας
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Odi έγραψε: Γελάει ο κόσμος με την σύγκριση Φορτουνη-Μακ.Ο ένας εχει κάνει καριέρα στην Γερμανία και ήταν στις ακαδημίες της Σιτι και ο άλλος ήταν μόνιμος παγκιτης στην Β Γερμανίας.
Ναι γελάει... Που κάθεσαι και μου συγκρίνεις δυο παλτά , πιο είναι καλύτερο! Φοβερή επιτυχία που ήταν στις ακαδημίες. Τρελό βιογραφικό!!! Για δες τι γράφουν οι οπαδοί της Νυρεμβέργης που φεύγει. Δεν κλαίνει πάντως με μαύρο δάκρυ....

Για μεταγραφή επένδυση - ρίσκο δεν με χαλάει. Αλλά για να κρατήσει το αριστερό άκρο ... ¨Οντως γελάει ο Κόσμος

Τέλος αν δεν καταλαβαίνεις οτι μια ανοιχτή πρόταση 2 μήνες στο Φορτούνη, δεν είναι παρακαλετό... ε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Εσυ πες σε μια γκομενα.. "γλυκιά μου δοκίμασε να βρεις καλύτερο από μένα... και αμα δεν βρεις εδώ είμαι σε περιμένω....." και μετά έλα να σου πούμε και μπράβο...

Ρε τι κυκλοφορεί...
pavelc1971

Δημοσίευση από pavelc1971 »

buffos έγραψε:
Odi έγραψε: Υ.Γ : Δάκρυσα με το σχόλιο που εκθείαζε τον αόρατο Λουκας..Μέχρι στιγμής οι απώλειες που πονάνε ειναι του Στόχ,του Βουκιτς,του Ινσα και του Λινο.Στη θέση του Λινο ήρθε ο Ρατς,στην θέση του Βουκιτς ήρθε ο Αργεντίνος,στην θέση του Στόχ ο Μακ και θα ακολουθήσουν κ άλλες κινήσεις.Εχετε λίγη υπομονή και λίγη πίστη.
Εγώ πάλι δάκρυσα με την σύγκριση του Βούκιτς με τον Αργεντίνο που δεν τον έχεις δει ποτέ, με τη σύγκριση του Στοχ και το Μακ (ούτε ο ίδιος στην συνέντευξη δεν το ήθελε αυτό).

Οσο για την επίκληση στην υπομονή μας... σε ένα μήνα ξεκινά το πρωτάθλημα και έχεις και επίσημα ματς στην Ευρώπη. Ποτε θεωρείς λογικό χρονικό όριο να ολοκληρωθεί το 80% του ρόστερ? Δυο μέρες πριν?

Να έχω πίστη που? Σε ποιόν? Τα γράφεις αυτά για να δώσεις ελπίδα στον εαυτό σου?

Παρόλο που διαβαζω το φορουμ εδω και 3-4 χρονια χθες μολις αποφασισα να γραφτω...ζω στην επαρχια και οπως καταλαβαινετε μου λειπει ο ΠΑΟΚ αν και προσπαθω να ερχομαι σε 4-5 ματς το χρονο.
Στην πρωτη αναρτηση μου θα αναφερθω στην περι πιστης αναφορα του φιλου παραπανω.
Τον Μαρτιο του 2011 η συζυγος μου διεγνωσθη με ca μαστου σε ηλικια 35 ετων.Μετα απο ενα εφιαλτικο εξαμηνο με χειρουργεια χημειο/ακτινοθεραπειες αποφασίσαμε να ταξιδεψουμε μαζι στο ΛΟΝΔΙΝΟ για να δουμε τον ΠΑΟΚ ΣΤΟ white hart lane αλλα και για αναψυχή...Η γυναικα μου δεν ειχε δει ποτε τον ΠΑΟΚ ζωντανα αν και Θεσσαλονικια και φυσικα για να ειμαι ειλικρινεις δεν τρέφαμε και ιδιαιτερες ελπιδες για το αποτέλεσμα..Παρόλο αυτα εντυπωσιασθηκε απο το ολο σκηνικο,το συνθημα ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα και φυσικα τη νικη.Στο τελος του παιχνιδιου ενιωσα οτι η πιεση η απογοητευση η απαισιοδοξια ολων των προηγουμενων μηνων ειχαν αντικατασταθει απο αισιοδοξια και πιστη οτι στο μελλον ολα θα πανε καλα μονο και μονο απο ενα μεγάλο και ανελπιστο αποτέλεσμα της αγαπημενης μου ομαδας.Και οντως τρισιμιση χρόνια μετα τα πραγματα πανε καλα...ΠΙΣΤΗ λοιπον στο οτι ολα ειναι πιθανον να συμβουν και φυσικα στον :nairepaok: ΠΑΟΚ
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εγω εχω να πω σε συνοπαδους μας που γκρινιάζουν οτι ουτε την 6η θέση δεν θα μπορουμε να διεκδικησουμε αφου ο Γεωργιαδης υπογραφει στην Ξανθη και ο Καστιγιο στην Καλλονη. Κυριακατικα δεν πηγατε για καμια βουτιά στην Χαλκιδικη να αλλάξετε αερα.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

che4 έγραψε: αμα αμφισβητεις τις πρωτιες μας εχει πολλα παιδια εδω που μπορουν να ποσταρουν εγω βαριεμαι να το κανω για να σε πεισω εσυ πως θα με πεισεις για το μεγαλειο του ιβαν κοιτα
Σου φάνηκε πουθενα να γράφω εστω και μια αράδα αβάντα στον Ιβάν? Γιατί αν σου φάνηκε θα πρέπει να μου πεις που...

Εγώ σε ρωτώ. Ο Λαός είναι για 5 ματς το χρόνο? Γιατί εγώ το γήπεδο το βλέπω διαρκώς μισοάδειο...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ε αφού τον θεωρείς ρε φίλε παλτό τον Φορτουνη τι σκατα καθεσαι και κράζεις;;Ρε Παναγία μου..

Τον Μακ θα τον κρίνω στο γήπεδο γιατί κατι μπαλαδοφατσες σαν εσενα όταν πήραμε τον Βιετινια έγραφαν " που τον βρήκατε τον χοντρό" και όταν ήρθε ο Λινό "που την βρήκατε την 5η αλλαγή της Πορτο"

Γέμισε ο κόσμος κριτές και προπονητές.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Kαλό ποδοσφαιρικό ψόφο εύχομαι στον Φουρτούνη κι αρκετά ασχοληθήκαμε με αυτό το άμπαλο παπάρι.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Odi έγραψε:Ε αφού τον θεωρείς ρε φίλε παλτό τον Φορτουνη τι σκατα καθεσαι και κράζεις;;Ρε Παναγία μου..

Αφού μετά απο 5 φορές την ίδια απάντηση δεν το καταλαβαίνεις τι ακριβώς θες να υποθέσω?

Η οτι διαβάζεις μόνο την πρώτη γραμμή της απάντησης, ή οτι έχεις άλλο πρόβλημα. Σου απάντησα ξανα και ξανά...

Μήπως τελικά ισχύει το σενάριο με την γκόμενα που έγραψα? Μήπως δεν το θεωρείς ξεφτίλα?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

ΛοΛ επειδή δεν ξηλώθηκε για να φέρει τον Φορτούνη και επειδή του έδωσε παραπάνω ο Χοντρός και πήγε στην Χρυσαυγίτικη εγκληματική οργάνωση ο Ρώσος είναι λίγος...

Φύγε ρε Ιβάν, ουυυυυ είσαι λίγος, προσβάλεις το όνειρα μας....

Ρε παιδιά, ας έχουμε λίγο αίσθηση του τι γράφουμε γιατι αν χρεώσουμε κι αυτό στον Ιβαν εκτός απο γραφικοί θα είμαστε κι επικίνδυνοι.

Κι επειδή βαριέμαι να περιμένω 2-3-4 χρόνια εξέλιξης - τη στιγμή που θα τον κυνηγάνε με πέτρες για να παρατήσει τον ΠΑΟΚ επειδή δεν μπορεί να σταθεί στην μεγαλύτερη ομάδα της γης, έχουμε διάδοχη κατάσταση ή θα πάμε πάλι σε φάση ρεβολουσιόν με κανένα 13+1 που είναι άφθαρτος, Φλωρίδηδες, ναυάρχους και κανένα κουλό πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να σταθεί μόνος του από τον κόσμο του και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις;

Από τον Φορτούνη και τον έναν σκασμό λεφτά που δεν πετάει ο Ιβάν μέχρι να σηκωθεί να φύγει υπάρχει ένα σύμπαν διαφορά και αυτή τη φορά το κράξιμο προς κάθε κατεύθυνση θα είναι ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΕΣ απο μένα τουλάχιστον γιατί οι γαργάρες ΤΕΛΟΣ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Κυρ 20 Ιούλ 2014, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

δε συνερχεστε μερικοι ποιος βιερινια ρε ουτε ο φορτουνης δεν ερχοταν να παιξει με την κ20 θα ερθει ο αντρε

ρε ολα ειναι θεμα μαρκετιγκ τι παρουσιαζεις και ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη δειχνει διαλυμενος μονο εδω μεσα πιστευουν ακομα μερικοι στον ιβαν οπουδηποτε αλλου μας χλευαζουν και μας εχουν ξεγραψει σαν αντιπαλο οχι ομως σαν λαο εκει δε μας ξεγραφει οποιαδηποτε ξεφτιλα του ιβαν απεναντι σε τουιτι και χοντρο

@buffos

δωσε πρωταθλημα και συμμετοχη τσου λου οπως ο χοντρος και αμα βρεις εισητηριο στο χειροτερο ματς κρατα και για μενα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”