33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
ttarkin

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από ttarkin »

Θα συμφωνησω με Parolo! Πανω απο 400 ειναι πολλα - προσοχη μιλαμε για καθαρα λεφτα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εμένα ο Κλάους ήταν το πουλέν μου από το πρωτάθλημα με την Κ20, τον περίμενα πως και πως για το πότε θα παίξει στην αντρική.. φέτος στο πρώτο μισό με στεναχώρισε πάρα πολύ με κάποια πράγματα..
Τέλος πάντων..

Το ποσό παιδιά βγαίνει αναλογικά με την αξία που έχει ο παίχτης, και αυτή η αξία αυτή τη στιγμή είναι αρκετά κάτω από τα 3εκ. της ρίτρας δυστυχώς..
Για να πληρώνεις κάποιον 600 καθαρά, δηλαδή 1εκ. με εφορία το χρόνο πρέπει να κοστίζει πάνω από 3εκ. ωστε στην 3ετία να είναι value το συμβόλαιο.
Αυτή τη στιγμή ο Κλάους δεν είναι διεθνής (κακώς), δεν έκανε καλή χρονιά (9 γκολ στο πρωτάθλημα, 2 στην ευρώπη, 5 στο κύπελλο) και στον πρώτο γύρο δεν έπαιξε τίποτα απολύτως. Δεν είναι στο pick του αυτή τη στιγμή πως να το κάνουμε.

ΥΓ:
buffos έγραψε: Θα πει οτι παίζω μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο μου και φεύγω. Τόσο απλά. Τι δεν καταλαβαίνεις. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος ούτε να δώσει περισσότερα χρήματα ούτε βέβαια να κάνει ανανέωση.

Εσυ μπορείς να νομίζεις ότι θες. 400 χιλιάρικα για επιθετικό που σου βάζει 20 τον χρόνο είναι αστείο ποσό.
Προφανώς και εκφράζω την άποψή μου αλλιώς θα ήμουν ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ.
Από την άλλη εσύ δείχνεις έναν ξερολισμό.. Γιατί ως αντεπιχείρημα σου έχω κι εγώ οτι 600 για επιθετικό με 9 γκολ στο πρωτάθλημα είναι άπειρα... τεσπα..
Και ο Μανιάτης δεν παίρνει 800.. μεικτά είναι αυτά που διάβασες..
TheoGv4

Δημοσίευση από TheoGv4 »

Το παιδι ειναι πουλεναρα μου μακαρι να ανανεωσει.Πιστευω αξιζει 400 χιλιαρικα το χρονο,καθως εδω και δυο χρονια παιζει βασικος με ενα συμβολαιο των 150 χιλιαδων.ΠΑΟΚτσακι ειναι,γκολτζης ειναι τι περιμενετε?Ανανεωσηηηηη :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το συμβολαιο του σαλπι παντως η παε το πληρωνει πολλαπλα να δω αν θα το καταλαβουν .....και ποτε..
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

αχ ρε κλαους..παρεα με τον σταυρακα βρηκες να κανεις ? :cry:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε:Εγώ εντάξει δεν είμαι εντελώς αμερόληπτος γιατί τον πάω το κλάους με χίλια , άρα ας μην εκφράσω την άποψή μου.. Αλλά θα ήθελα να δούμε πως μπορεί κάποιος να εκτιμήσει την αξία ενός παίκτη ? Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο , επομένως δε μπορούμε έτσι απλά να πούμε "τα 400 είναι αρκετά".
Γιάννη το σωστό είναι όταν μιλάμε για την αμοιβή κάποιου παίκτη να διευκρινίζουμε το συνολικό κόστος του, για την ΠΑΕ. Τα 400 καθαρά κοστίζουν περίπου 800 στην ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

αντε ρε ακομα να ανανεωσει ?
μια προταση να γινει ( και τον χανουμε με λιγοτερα χρηματα ) και αντε μετα να βρεις επιθετικο ευκαιρο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θα υπογράψει σε καμιά εβδομάδα ή 10 μέρες που θα έρθει και ο Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Απο που προκυπτει οτι θα ερθει σε 10 μερες?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το διαβασα κάπου μάλλον στο inpaok
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

Δημοσίευση από charlie_pace »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
giapas έγραψε:Εγώ εντάξει δεν είμαι εντελώς αμερόληπτος γιατί τον πάω το κλάους με χίλια , άρα ας μην εκφράσω την άποψή μου.. Αλλά θα ήθελα να δούμε πως μπορεί κάποιος να εκτιμήσει την αξία ενός παίκτη ? Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο , επομένως δε μπορούμε έτσι απλά να πούμε "τα 400 είναι αρκετά".
Γιάννη το σωστό είναι όταν μιλάμε για την αμοιβή κάποιου παίκτη να διευκρινίζουμε το συνολικό κόστος του, για την ΠΑΕ. Τα 400 καθαρά κοστίζουν περίπου 800 στην ΠΑΕ.
Ο παίχτης από την άλλη δεν βλέπει (και δεν νοιάζεται) για το τι δίνει η παε, αλλά για το τι μπαίνει στον λογαριασμό του...
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από nico4 »

Κακώς βέβαια.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει στο εξωτερικό αν και νομίζω πως στις περισσότερες, ο παίκτης πληρώνει την εφορία.
Όμως δεν ξέρω κανένα άλλο επάγγελμα που ο εργοδότης να πληρώνει και τον φόρο εισοδήματος του εργαζομένου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αυτός είναι και ο λόγος που οι δανεισμοί είναι ιδιαίτερα προτιμητέοι...
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

Δημοσίευση από charlie_pace »

nico4 έγραψε:Κακώς βέβαια.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει στο εξωτερικό αν και νομίζω πως στις περισσότερες, ο παίκτης πληρώνει την εφορία.
Όμως δεν ξέρω κανένα άλλο επάγγελμα που ο εργοδότης να πληρώνει και τον φόρο εισοδήματος του εργαζομένου.
Δεν ξέρω τι γίνεται στο εξωτερικό για να πω την αλήθεια...
Απλά εδώ έχει μεγάλη φορολογία (40%) οπότε από τη στιγμή που την φορτώνεται η ομάδα διπλασιαζεται σχεδόν το κόστος για την ομάδα...
Από την άλλη σκέψου, ότι ακόμα και αν ο παίχτης πλήρωνε εφορία, αυτός θα έβλεπε τι του μένει.. Άρα από την ομάδα τα ίδια θα ζητούσε... Μια η άλλη νομίζω...

Πάντως, τώρα η παε δεν έχει ισχυρό διαπραγματευτικο χαρτί, οπότε θα πρέπει να κάνει κάποια βήματα πίσω, αν θέλει να κρατήσει τον Κλάους..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω στη θεση του θα την πουλευα για το εξωτερικο. να παιρνω το μισο χαρτι μου, να εχω αλλες παραστασεις εκτος ψαροκωσταινας και να μην εχω και τον γκαιλε δοκαρι και μεσα ηρωας δοκαρι και εξω σφαλιαρες.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”