Καλησπέρα σε όλους.
Γράφω πάλι μετά απο καιρό, έχοντας παρακολουθήσει ήρεμος κ χαλαρός τις εξελίξεις στην ομάδα μας.
Καλοκαίρι είναι, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε κ να το διασκεδάσετε, από το να χαλάτε τις καρδιές σας εδώ.
Να πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή.
1) Το μεγαλύτερο κακό στην ομάδα έχει δημιουργηθεί από τις εξαγγελίες του προέδρου για Drogba, Ronaldinho, θήκη για τρόπαιο Ch. League κ πάει λέγοντας...
Φυσικό επακόλουθο, όπως όταν τάζεις σε ένα μικρό παιδί γλυφιτζούρι κ δεν του το παίρνεις να κλαίει κ να προκαλεί αναστάτωση.
Το λάθος όμως δεν είναι στις εξαγγελίες μόνο είναι στην κακή επικοινωνιακή πολιτική της ομάδας που δεν μας ενημερώνει για τα σχέδια. Όπως πολυ σωστά αναφέρουν πολλοί εδώ μέσα κ η γκρίνια θα μειωθεί κ θα δωθεί περίοδος χάριτος σε παίχτες κ προπονητή αν ξέρουμε που βαδίζουμε.
Επομένως η λύση είναι να δωθεί ένα σωστό όραμα στον κόσμο.
Στα δικά μου μάτια το όραμα φαντάζει ως εξής:
- Να απαλαγγώ από τα χρέη για να είμαι ανεξάρτητος απο κάθε Σαββίδη μετά.
- Να φτιάξω αν μπορώ ελκυστικό γήπεδο κ προπονητικό (μικρός κραχτής) για τη σωστό εξέλιξη κ πρόοδο των παιχτών
- Να σμπολιάσω σιγά σιγά μικρά παοκτσάκια στην πρώτη ομάδα.
Κάποιος όμως να μας πει που πάμε.
2) Η ομάδα αποδυναμώθηκε αισθητά σε αριθμό παιχτών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έγινε για καλό.
Πολλοί από τους παίχτες πληρώνονταν τα λεφτάκια τους χωρίς να προσφέρουν τα αναμενόμενα.
Προτιμώ να έχω τους μικρούς να παίζουν κ να κ@@@ώνουν από το να έχω μισθοφόρους.
Πάλι όμως έχω έλλειψη επικοινωνίας για να αποσαφηνιστεί η κατάσταση.
3) Χρόνος για μεταγραφές υπάρχει ακόμα άφθονος.
Περισσότερες από 40 μέρες έχουν μείνει για να τελείωσουν οι μεταγραφές κ ακόμα κ με αυτή την ομάδα, που δεν τη λες κ κακή, περνάω "αέρα" στους ομίλους του UEFA.
Το πρόβλημα κ είναι προφανώς ο στόχος που έχω για φέτος. Αν κυνηγάω να πάρω το πρωτάθλημα, κόντρα κ σε διαιτησίες κ παράγκες, όταν τόσα χρόνια δεν το έκανα με πιο στρωμένες ομάδες, τότε ναι δεν είμαι κ πολύ καλά. Αν είμαι σε μεταβατικό στάδιο, τότε έχω ακόμα μέρες για να φτίαξω την ομάδα μου.
Παλι δηλαδή έλλειψη επικοινωνιακής πολιτικής.
4) Η απουσία τίτλου προκαλεί μεγαλύτερη φαγωμάρα.
Αν είχαμε πάρει το κύπελλο, ενδεχομένως η γκρίνια να ήταν μικρότερη.
Η αδυμονία του κόσμου είναι μεγάλη κ δικαιολογημένα όταν επί εποχής Σάντος, φαινόμασταν πιο κοντά στο στόχο, ενώ τώρα με τα φράγκα, απέχουμε παρασάγκας...
5) 'Ολοι κρίνονται στο χορτάρι
Με τόσες μεταγραφές πέρυσι κ μας βγήκαν οι 2-3. Μπορεί φέτος να είναι η χρονιά μας μπορεί κ όχι. Μέχρι να τους δούμε όλους μπορούμε να κάνουμε λίγο υπομονή. Δεν χρειάζεται ούτε να φαγωθούμε μεταξύ μας, ούτε να σκοτωθούμε.
Μπορούμε όμορφα κ ωραία να δώσουμε το χρόνο στην ομάδα να δουλέψει απερίσκεπτα μέχρι πχ τον Οκτώβρη κ αν τα πράγματα δεν είναι ΤΟΤΕ καλά να ζητήσουμε εξηγήσεις.
Κανείς δεν φαίνεται πιο μάγκας ή πιο έξυπνος αν λέει εγώ τα έλεγα γιατί όλοι πιστεύω έχουμε τον ίδιο στόχο να δούμε την ομάδα ψηλά.
Με τα πολλά για να μην κουράζω.
Η κακή πολιτική της ομάδας που δεν μας ξεκαθαρίζει τους στόχους ( παρέθεσα τους δικούς μου παραπάνω) σε συνδυασμό με τις αυξημένες προσδοκίες χαλάνε κ τη διάθεση κ την όρεξη κ απαξιώνουν μεταγραφές κ όλα.
Ας κάνουμε λίγο υπομονή κ για το θεό, χαρείτε το ελληνικό καλοκαίρι!!