Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
αν πιστεύεις ότι θα μπορούσαμε εμείς να φέρουμε μπόγιαν στον ΠΑΟΚ του γιουρόπα λιγκ, και δεν το κάνουμε, τότε πλανάσαιNikosAthina έγραψε:Καθόλου ύποπτος δεν είμαι απλά θέλω να κερδίσουμε το πρωτάθλημα αλλά βλέπω συνεχώς λάθος κινήσεις από την ΠΑΕ. Όταν ο άλλος φέρνει Μπόγιαν και εμείς Μακ κάτι δεν πάει καλά
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Μας δουλευεις μηπως; Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ο αλλος απ τα 34 ματς περσι τα 30 τα παιξε φιλικα; Με τους αντιπαλους να δινουν ασιστ και με τη μπαλα να περναει τυχαια κατω απ τα ποδια. Και οποτε τα βρισκε σκουρα επαιρνε και τα φαλτσοσφυριγματα του.NikosAthina έγραψε:Ναι ρε παιδιά στήνει παιχνίδια ο ντρούλης αλλά φέρνει και σωστούς παίκτες. Εμείς και τίμια παίζουμε και λαό έχουμε και αγάπη για την ομάδα έχουμε....παίκτες όμως ΔΕΝ έχουμε
Ποιος μπογιαν; Ποιος ελαμπντελαουι; Ποιος γκαζαριαν και ποιος παπαζογλου; Αν ειχαμε κανει εμεις τετοιες μεταγραφες εδω μεσα θα ειχε γινει το ελα να δεις. Σταματα να τους παινευεις. Μαλλον η προπαγανδα εκει κατω πιανει τοπο.
- ace79grpaok
Θα το ξαναπω για τον φορτουνη οτι είναι κακιστος επαγγελματίας μετα απο μια χρόνια που είναι οσι παρών και έχει χασει έδαφος καθεται σαν την σταχτομπουτα που περιμένει τον ιππότη στο άλογο ενω έχει παει 20 Ιουλίου και όλες οι ομάδες είναι σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας ,ακόμα και να κλείσει σε εμας θα είναι μέχρι τον Ιανουαρίο εξαφανισμένος μέχρι να προσαρμοστεί και λόγω της περσινης του ανυπαρξίας,αν ήμουν ο Βρύζας θα του έλεγα να αποφασίσει σήμερα λόγω οτι έχει χασει ιδι πολύτιμο χρονο στην προετοιμασία αλλιως θα ενεργοποίουσα την αλλη λύση που θα είχα Σταντ μπάι και θα αφηνα τον φουρτουνακο να παει στην κωλοπετινιτσα της Γερμανίας στην β η γ εθνική.ΦΟυρτουνακο ασε μας κουκλιτσα μου .Για νατχο όσο δεν κλείνει πουθενα είναι όφελος μας γιατί ακόμα
και τέλη Αυγούστου να κλείσει δεν θα χρειαστεί
προσαρμογή και θα αποδώσει αμέσως
Nikoathens τι κανεις μπηκες στο φορουμ για εκθηασεις Ρον γαυρο ?αν θες σε κκάνω και μια λίστα με τα φιλικά τπυ γαυ που πέρασε αέρα και όταν πηγες εσύ επαιζαν με το μαχαίρι στα δοντια .Αν ημασταν σοβαρό κράτος ο γκευ θα ηταν β εθνικήκαι ο φαταουλ στην ψειρου αλλα αντι να εεπιβάλλουμε την δικαιοσύνη να πράξει τα δδέοντα ξεσκιζουμε τις σάρκες μας .αν ο ιβαν σε εφερνε τις μεταγραφες του γαυ του καλοκαιριου θα ελεγες φια τον παπου αμπιμταλ τον τελειομενο ,τον gay friendly που δεν θυμαμαι τοψονομα του τον ελαμπαλαουι ρον αρμενιο και τον κρικιτς που πςρσι στον αγιαξ δεν βλεποταν και θα κραζαμε και θα βριζαμε ολη μερα στο δπρουμ και στα ραδια ,ελεος με τον gay
και τέλη Αυγούστου να κλείσει δεν θα χρειαστεί
προσαρμογή και θα αποδώσει αμέσως
Nikoathens τι κανεις μπηκες στο φορουμ για εκθηασεις Ρον γαυρο ?αν θες σε κκάνω και μια λίστα με τα φιλικά τπυ γαυ που πέρασε αέρα και όταν πηγες εσύ επαιζαν με το μαχαίρι στα δοντια .Αν ημασταν σοβαρό κράτος ο γκευ θα ηταν β εθνικήκαι ο φαταουλ στην ψειρου αλλα αντι να εεπιβάλλουμε την δικαιοσύνη να πράξει τα δδέοντα ξεσκιζουμε τις σάρκες μας .αν ο ιβαν σε εφερνε τις μεταγραφες του γαυ του καλοκαιριου θα ελεγες φια τον παπου αμπιμταλ τον τελειομενο ,τον gay friendly που δεν θυμαμαι τοψονομα του τον ελαμπαλαουι ρον αρμενιο και τον κρικιτς που πςρσι στον αγιαξ δεν βλεποταν και θα κραζαμε και θα βριζαμε ολη μερα στο δπρουμ και στα ραδια ,ελεος με τον gay
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Κυρ 20 Ιούλ 2014, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dani Ισως και να μπορουσαμε,μονο ομως αν του διναμε τα διπλα λεφτα απο οσα αξιζει.
Με λιγα λογια να γινομαστε αραβες και αυτο το πραγμα δεν υπαρχει δυνατοτητα να γινει.
Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να βρεθει ενας τροπος να καθαρισει το ποδοσφαιρο.
Και η καλυτερη λυση ειναι αυτη που προτεινε ο Κωσταντινεας αποχη ολων των ελληνικων ομαδων απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις για μια 5ετια τουλαχιστον.
Το ξερω οτι θα μου πειτε γιατι να πληρωσουμε και εμεις αφου δεν φταιμε,αν ομως αυτη ειναι η μονη λυση εγω ειμαι ετοιμος να τη δεχτω.
Εκει να τον δω τον μαφιοζο κυριοι οπως και ολους τους υπολοιπους συμπεριλαμβανομενου και του δικου μας.
Με λιγα λογια να γινομαστε αραβες και αυτο το πραγμα δεν υπαρχει δυνατοτητα να γινει.
Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να βρεθει ενας τροπος να καθαρισει το ποδοσφαιρο.
Και η καλυτερη λυση ειναι αυτη που προτεινε ο Κωσταντινεας αποχη ολων των ελληνικων ομαδων απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις για μια 5ετια τουλαχιστον.
Το ξερω οτι θα μου πειτε γιατι να πληρωσουμε και εμεις αφου δεν φταιμε,αν ομως αυτη ειναι η μονη λυση εγω ειμαι ετοιμος να τη δεχτω.
Εκει να τον δω τον μαφιοζο κυριοι οπως και ολους τους υπολοιπους συμπεριλαμβανομενου και του δικου μας.
Λατινο στοπερ που δεν εχει φυγει απ τη χωρα του ακουω. Αντεγιαννη ξεκινα το scouting.
ποιος θα το δεχθει αυτο?κανεις..εγω δεν βλεπω να αλλαζει τιποτα...
και μετα απο 10 χρονια ακριβως τα ιδια θα λεμε.
- ace79grpaok
Ουραγουανο η αργεντινό θέλω που κάνει τάκλιν στην καρωτίδαnothu έγραψε:Λατινο στοπερ που δεν εχει φυγει απ τη χωρα του ακουω. Αντεγιαννη ξεκινα το scouting.
Αν δινεις για τον Μακ της μπουντεσλιγκα 300 τοτε για τον Φορτουνη της σβαιντελιγκα δεν δινεις ουτε 100 και ειδικα οταν ξερεις οτι η ομαδα του τον εχει ξεγραμενο.
Τα εχω γραψει αυτα οταν καποιοι μιλαγαν οτι ο ποδοσφαιριστης κοστιζει 1 μυριο.
Εχει βαση αυτο που λεει ο Αστροναυτης και αυτο γιατι το λαμογιο ο μανατζερ του πιθανον να θελει να παρουν μερικα φραγκα οι της λαουτερν για να κρατησει καλες επαφες αφου οι δουλειες του ειναι στην Γερμανια.
Αλλα και να μη δημιουργησει θεματα στις σχεσεις του με τον ΠΑΟΚ και καπου εκει γινεται παιχνιδι.
Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να υποκειψουμε αν ο μανατζερ θελει να παρει λεφτα η λαουτερν να καλυψει τη διαφορα αυτων που δινουμε με αυτα που ζητανε απο τη τσεπη του, αν θελει να εξακολουθησει να κανει δουλειες με την συγκεκριμενη ομαδα.
Ετσι ειναι κυριε Κουτσολιακο μου οχι ολα δικα μας,αλλιως βρες αλλη ομαδα στον πελατη σου.
Και αυτες οι διοριες ειναι μπουρδες,ο ποδοσφαιριστης θελει να ερθει οπως λεει εδω και καιρο ο τσε αλλα εχουμε κολησει στους μανατζαρεους αποτι φαινεται.
Τα εχω γραψει αυτα οταν καποιοι μιλαγαν οτι ο ποδοσφαιριστης κοστιζει 1 μυριο.
Εχει βαση αυτο που λεει ο Αστροναυτης και αυτο γιατι το λαμογιο ο μανατζερ του πιθανον να θελει να παρουν μερικα φραγκα οι της λαουτερν για να κρατησει καλες επαφες αφου οι δουλειες του ειναι στην Γερμανια.
Αλλα και να μη δημιουργησει θεματα στις σχεσεις του με τον ΠΑΟΚ και καπου εκει γινεται παιχνιδι.
Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να υποκειψουμε αν ο μανατζερ θελει να παρει λεφτα η λαουτερν να καλυψει τη διαφορα αυτων που δινουμε με αυτα που ζητανε απο τη τσεπη του, αν θελει να εξακολουθησει να κανει δουλειες με την συγκεκριμενη ομαδα.
Ετσι ειναι κυριε Κουτσολιακο μου οχι ολα δικα μας,αλλιως βρες αλλη ομαδα στον πελατη σου.
Και αυτες οι διοριες ειναι μπουρδες,ο ποδοσφαιριστης θελει να ερθει οπως λεει εδω και καιρο ο τσε αλλα εχουμε κολησει στους μανατζαρεους αποτι φαινεται.
vrasidas έγραψε:ποιος θα το δεχθει αυτο?κανεις..εγω δεν βλεπω να αλλαζει τιποτα...
Δεν ειναι θεμα δημοκρατικο φιλε Βρασιδα.
Το ιδιο εκανε και η θατσερ για αλλο λογο βεβαια, τα αποτελεσματα ειναι γνωστα.
Ας βγει ο πρωθυπουργος και να πει ευρωπη τελος για 5 χρονια για ολους,να δεις μετα για ποτε πηδανε τα λαμογια απο το καραβι.
Και τα μεγαλα λαμογια αλλα κυριως τα μικρα που οντας υποτακτικοι κανουν μεγαλυτερη ζημια.
Υ.Γ Δε μπορω να το χωνεψω ομαδες τοσο ιστορικες σαν το Πανιωνιο να εχουν γινει τσικο του γαυρου μονο και μονο για να επιβιωσουν.
Αποσύρεται από Φορτούνη
Η διάθεση των εκπροσώπων του Κώστα Φορτούνη να βγάλουν τον παίκτη σε πλειστηριασμό έχει εκνευρίσει τους επιτελείς του ΠΑΟΚ που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι διατεθειμένοι να μπούνε σε μια διαδικασία αύξησης της προσφοράς που έχουν καταθέσει για την απόκτηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή.
Σύμφωνα με τις ενδείξεις κι αν δεν αλλάξει θεαματικά η στάση των εκπροσώπων του παίκτη (Κουτσολιάκος-Μίχας) ο Δικέφαλος θα αποσύρει το ενδιαφέρον του καθώς θεωρεί ότι έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια χωρίς να έχει λάβει μια καθαρή απάντηση. Ο παίκτης σύμφωνα με το περιβάλλον του έχει επιλέξει τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του αλλά οι χειρισμοί των εκπροσώπων του δεν επιτρέπουν να υπάρξει τέτοια εξέλιξη.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση με ποσά για το συμβόλαιο του παίκτη και για την αποζημίωση της Καιζεσλάουτερν που προφανώς δεν καλύπτουν τους μάνατζερ του με αποτέλεσμα την απόσυρση του ενδιαφέροντος.
http://inpaok.com/188399/%CE%B1%CF%80%C ... %BD%CE%B7/
Η διάθεση των εκπροσώπων του Κώστα Φορτούνη να βγάλουν τον παίκτη σε πλειστηριασμό έχει εκνευρίσει τους επιτελείς του ΠΑΟΚ που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι διατεθειμένοι να μπούνε σε μια διαδικασία αύξησης της προσφοράς που έχουν καταθέσει για την απόκτηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή.
Σύμφωνα με τις ενδείξεις κι αν δεν αλλάξει θεαματικά η στάση των εκπροσώπων του παίκτη (Κουτσολιάκος-Μίχας) ο Δικέφαλος θα αποσύρει το ενδιαφέρον του καθώς θεωρεί ότι έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια χωρίς να έχει λάβει μια καθαρή απάντηση. Ο παίκτης σύμφωνα με το περιβάλλον του έχει επιλέξει τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του αλλά οι χειρισμοί των εκπροσώπων του δεν επιτρέπουν να υπάρξει τέτοια εξέλιξη.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση με ποσά για το συμβόλαιο του παίκτη και για την αποζημίωση της Καιζεσλάουτερν που προφανώς δεν καλύπτουν τους μάνατζερ του με αποτέλεσμα την απόσυρση του ενδιαφέροντος.
Ο Μπόγιαν ο παικταράς και ο Μακ, ο φουκαράς. Ο πρώτος είχε την τύχη να είναι στης ακαδημίες την Μπάρτσα. Πρέπει να έχεις ταλέντο σίγουρα για να είσαι εκεί. Έπαιξε σε νεαρή ηλικία, αλλά με την είσοδο πολλών παικτών, ήταν αδύνατον να συνεχίσει. Πάει στην Ρομα, δεν έκανε πολλά πράγματα. Πάει Μίλαν επίσης δεν κατάφερε πολλά πράγματα. Μέχρι εκείνη την στιγμή καμία ομάδα δεν ενδιαφέρεται για την ρήτρα του. Τελειώνει από Ιταλία ως δανεικός. Πάει στον Άγιαξ, όχι πολλά πράγματα σε ατομικό πάντα επίπεδο. Κανείς δεν θέλησε να δώσει λεφτά για τον παίκτη αυτόν να τον κρατήσουν. Τυχαίο; Τα λεφτά που ζητάει η Μπάρτσα, πολλά στην αρχή, αλλά όχι και στην συνέχεια. (διορθώστε με)NikosAthina έγραψε: αλλά βλέπω συνεχώς λάθος κινήσεις από την ΠΑΕ. Όταν ο άλλος φέρνει Μπόγιαν και εμείς Μακ κάτι δεν πάει καλά
Σίγουρα για το δικό μας πρωτάθλημα και συν τα σφυρίγματα θα λέμε παικταράς. Αλλά τίποτε το σπουδαίο. Πολλά λόγια για έναν παίκτη που χάρη στο όνομα Μπαρτσελώνα, έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες, αλλά χωρίς να προσφέρει.
Παίκτες οι οποίοι είναι ΠΑΙΚΤΕΣ στην Ελλάδα έρχονται μετα τα 31 και...!!!
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Το πρωτάθλημα μας και το γνωρίζουμε όλοι δεν έχει ούτε την αίγλη του Αυστριακού.
ΥΣ. 33 παιχνίδια 7 τέρματα. (ακούει ο Ζήσης και γελάει)

- PaokPatraG4
Spiros_S έγραψε:Αποσύρεται από Φορτούνη
Καλυτερα....εχει κουρασει το ολο θεμα....ας ελπισουμε οτι υπαρχει εναλλακτικη για να συνεχισουμε τον μεταγραφικο σχεδιασμο....αρκετα παρακαλεσαμε στην περιπτωση του!!!!! Ειπαμε δεν ειναι και ο Μεσσι!!!!!