Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
epitropos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από epitropos »

1000 δικια εχεις.. αν παιζαμε με φτερα ντι μαρια και CR7 μπροστα κλοζε κεντρο χαμες θα επρεπε να πουμε παμε να κανουμε πρωταθλητισμο.. ΟΧΙ να παρουμε προταθλημα στη Σουπερ Λιγδα.. θα μ πεις μετα δε θα ειχες λεφτα να δωσεις για στοπερ.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

:lol:
black death

Δημοσίευση από black death »

Περιπτερος έγραψε:Επειδη παρατηρω Λινολογια στις τελευταιες σελιδες, ας σκεφτουμε μαζι : αν επαιζε χθες στο φιλικο ο Λινο, θα ειχε φτιαξει καποιες καλες φασεις απο δεξια?
Χθες για μια ακομα φορα η ομαδα δεν μποροσε να δημιουργησει.
Πιστεύεις ότι υπάρχει ΠΑΟΚτσής που δεν ήθελε την παραμονή Λίνο;
Αλλά από εκεί μέχρι να παρουσιάζεται ως χειρότερος ο Ρουμάνος, πριν καλά καλά πατήσει χορτάρι, υπάρχει μια απόσταση.
Σκέψου να κρατούσαν το Λίνο και φέτος, σαν βασικό αριστερό μπακ, τι είχε να γίνει...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ale έγραψε:
NikosAthina έγραψε:
Odi έγραψε:Οι κινήσεις που γίνονται (και θα γίνουν) μπορει να μην ειναι εντυπωσιακές,ωστόσο φαίνονται ουσιαστικές.Και αυτο εινΙ η μεγάλη διάφορα σε σχέση με το περυσινο τσίρκο των δανεικών που είτε δεν απέδωσαν καθόλου (βλέπε Νίνη) είτε αυτές που απέδωσαν αλλα ήταν δύσκολο να διατηρηθούν,οπότε πάνω τους δεν μπορείς να χτισεις (βλέπε Στόχ) είτε περιπτώσεις τύπου Νατχο,που μακάρι να κλείσει αλλα χλωμό.

Ο Φορτουνης μου φαίνεται πολύ καλή προσθήκη,όπως και οι υπόλοιπες.Μου δείχνει πως υπάρχει τουλάχιστον κάποια κατεύθυνση και κάποιος προσανατολισμός.Θα ήθελα βέβαια και 2 στόπερ τύπου Ινσα και κατι παραπάνω αλλα θα δούμε.

Δεδομένου πως οι υποχρεώσεις της ομάδας ειναι στα τέλη Αυγούστου,μέχρι στιγμής ικανοποιητικά τα πράγματα για μένα,σε λογικά πλαίσια.

Ο Τζιμπούρ ήταν φοβερός,δεν ξέρω σε τι κατάσταση ειναι τώρα αν και πιστεύω πως έχει πέσει κατακόρυφα.
Ουσιαστικές όταν λες εννοείς για 2-3 θέση ;; Συγνώμη κιόλας γιατί έχουμε συμβιβαστεί ότι δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα και δεν διαφωνούμε με τις μεταγραφικές μας κινήσεις ;; Όσο δεχόμαστε αυτές τις μεταγραφές τόσο δεν θα σταματήσουν να αγοράζουν τέτοιους και εμείς δεν θα χαρούμε πρωτάθλημα ποτέ
Δηλαδή δεν παίρνουμε πρωτάθλημα, διότι δεν κάνουμε μεταγραφές. Όχι επειδή ο πουταναζγιός ο Καριολάκης κάνει τον νταβατζή ακόμη και στα δοκάρια. Ούτε διότι πάνω από τα μισά παιχνίδια των πουστόγαυρων είναι φιλικά.

Επίσης ο φούρνος του Κωνσταντινέα μόνος του ανατινάχθηκε και ο Περπινιάδης τηλεφωνιέται καθημερινά με επο και λίγδες- όχι ο δημοτικός σύμβουλος του ηγέτη Αμώραλη.

Ιβάν, κάνε μεταγραφές γιατί τελικά οι φίλοι μας οι γ@ύροι καλά μας τα λένε. Μόνο έτσι μπορείς να παίρνεις πρωκταθλήματα.

Πάω να κάνω εμετό τώρα...
Μια το λεει και ο χητας και ο Σαββας ο θεοδωριδης ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΑ ΧΗΤΑ ΠΕΡΝΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΕΥΝΟΙΑΣ ΓΑΒΡΟΥ .....ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΉΕΦΩΝΙΚΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΜΘ ( δημοσιογραφοι Θεσσαλονίκης ) ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΧΗΤΑ ΕΧΕΤΕ Η ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Αδελφε μου εγω δεν λεω τι πρεπει να γινει (ασε που εγραψα οτι θελω 5 Ρατς ακομα στην ομαδα). Εγω σκεφτομαι παικτικα για στοιχεια παιχνιδιου και τυχον δυνατοτητες.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Che έκλεισε ο φορτουνης? Ρωτά στον καφενε
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

black death έγραψε:Ποιοτικά και πάλι δεύτεροι θα είμαστε -κουτσά στραβά- την 1η Σεπτέμβρη. Το θέμα είναι η όποια ποιότητα να βγαίνει σταθερά στο χορτάρι, κάτι που δεν έγινε πέρσι, αν εξαιρέσεις τα εντός έδρας με τους μικρούς στην Τούμπα, τα οποία αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν μπορούμε να τα παίρνουμε ακόμα και με το ρόστερ που υπάρχει αυτή τη στιγμή...
Ποια είναι όμως αυτή η τόσο μεγάλη απώλεια ποιότητας;
Ο Ινσαουράλδε; Περιμένουμε κίνηση(-εις) σε αυτή τη θέση...
Ο Λίνο; ΟΚ αλλά ήρθε ο Ρατς, λογικά είμαστε στο συν.
Στα δεξιά μπακ είμαστε στα ίδια με τους μικρούς πιο έμπειρους πλέον.
Στα χαφ, ο Λάζαρ; Ε όχι δα... Ο Νάτχο σίγουρα (αν δεν γίνει καμιά έκπληξη) αλλά αυτός ήρθε στη μέση της χρονιάς. Κατά τ' άλλα είμαστε καλύτερα σχετικά με το πως ξεκινήσαμε πέρσι τη σεζόν και περιμένουμε κίνηση.
Ο Στοχ; Που έπαιξε δύο παιχνίδια του 9, πέντε του 7 και 25 του 4; Επίσης μια θέση που περιμένουμε κίνηση.
Δεξιά ο Λούκας είχε ξεκλειδώσει αρκετά (θεωρητικά εύκολα) παιχνίδια, περιμένουμε να δούμε το Σλοβάκο αλλά λογικά κερδίζουμε σε ταχύτητα σε αυτή τη θέση και χάνουμε σε στημένα.
Μπροστά (και λίγο πιο πίσω) περιμένουμε Κουλούρη και να δούμε κατά πόσο μπορεί να γίνει αντι-Βούκιτς ο Αργεντίνος, κατά τ' άλλα τα ίδια.
Μπραβο ρε αδερφε...πραγματικα μπραβο γιατι πεφτει τεραστιο ισοπεδωμα...
ΥΓ:Το θεμα με τις απομαγνητοφωνημενες συνομιλιες ηδη κουκουλωνεται, ο Φαταουλ το..."αντιμετωπιζει" με χιουμορ κι εμεις μιρλιαζουμε και αναρωτιομαστε αν παμε για πρωταθλημα και γιατι...Καημενε λαε του ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

δεν τον διαολοστελνουν λεω εγω, τον φορτουνακο που καθονται και τον παρακαλανε ενω αυτος τους εμπαιζει και τους χρησιμοποιει?
μου θυμιζει εντονα την περιπτωση Λυμπεροπουλου
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ρε παιδια τι πρεμούρα είναι αυτή με τον αναπληρωματικό της Λαουτερν, πρωην παίκτη του Αστέρα; Μπορεί κάποιος να μου εξηγησει γιατί τον περιμένουμε σαν μεσσία;
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Gimnistis έγραψε:Όλες οι συγκρίσεις και το πως βλεπεις τις κινήσεις μέχρι τώρα είνα αναλόγως του στόχου που θέτεις.

Στόχος το πρωτάθλημα? Θα συγκριθείς με τον ανταγωνιστή σου

Στόχος η δεύτερη θέση? Θα συγκριθείς με τον βάζελο, ατρόμητο

Στόχος καλό πλασάρισμα και σταδιακή δημιουργία βασικού κορμού με νέους παίκτες που θα σε καλύπτουν για τα επόμενα χρόνια? Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης... απλά περιμένουμε να δούμε.

Ε κάποτε πρέπει να ειπωθεί αυτό όμως. Μετά μπορούμε να λέμε πιο συγκεκριμένα πράγματα...

Φίλε, στόχος πρέπει να είναι η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ως μόνιμου δεύτερου, και άρα βασικού ανταγωνιστή του πρωταθλητή. Μόνο τότε το βήμα παραπάνω θα είναι η πρώτη θέση. Αν τερματίζω τριτοτέταρτος κάνω μια τρύπα στο νερό.
Επίσης, η δεύτερη θέση δίνει ελπίδα και στο όνειρο του τσου λου. Δίνει και έξτρα μπάτζετ 2.5 μυρίων.
Τέλος, δίνει και καλύτερη διαπραγματεθτική θέση για τα τηλεοπτικά από τη νόβα.
Η τριτοτέταρτη θέση δίνει μιζέρια και γρίνια και ουεφάκι.

Τώρα θα με πεις, αυτοί που προέτρεπαν τον Ιβάν να σφιχταγγαλιάζει τη βαζέλα θέλουν τον ΠΑΟΚ δεύτερο?
Μιά φορά βγήκαμε δεύτεροι, αν πιάνανε τα φάλτσα του Στοχ θα μπαίναμε ομίλους, και θορυβήθηκαν τόσο που συμμάχησαν/προσκήνυσαν -χωρίς να κρατήσουν κανένα πρόσχημα με (τον γ@μιά τους)- τον γάβρο.

*** Η γκαγκατσοπαρέα μάς κρατάει στα επίπεδα που μας θέλει το ΠΟΚ.
Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα παραδείγματα των πράξεών τους. Εμείς τα ξέρουμε. Φέτος πήρε μια γεύση ο Ιβάν που έτσουξε η τσεπούλα του...
Το να αφήσει μόνο υπεύθυνο της ομάδας τον Ζησάο και την παρέα του -ωστε να μην υπάρχει δικαιολογία της αποτυχίας (aka Τσιτσιακόφ)- με κάνει να αισιοδοξώ για τις επερχόμενες κινήσεις τού Ιβάν.

ελπίζω να περάσει.. τούτη τη φορά δεν θίγω την ανατομία του Μεγαλομετόχου παρά μόνο τις γλάστρες.
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

Athens έγραψε:δεν τον διαολοστελνουν λεω εγω, τον φορτουνακο που καθονται και τον παρακαλανε ενω αυτος τους εμπαιζει και τους χρησιμοποιει?

++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Έμαθα ότι βρήκαμε στόπερ... :D

[youtube]eiOJB3Qw5gY[/youtube]
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Athens έγραψε:δεν τον διαολοστελνουν λεω εγω, τον φορτουνακο που καθονται και τον παρακαλανε ενω αυτος τους εμπαιζει και τους χρησιμοποιει?
μην χλευαζετε και ειρωνευεστε τον φορτουνη...μακαρι να τον παρουμε ειναι αρκετα καλος παιχτης και πολυ εξελισιμος..
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

GK Γλύκος-Ιτάντζ-Γιακουμής
DR Σκόνδρας-Κίτσιου-Κων/νίδης
DL Rat-Σπυρόπουλος-Τζαβέλλας
DC (Τζαβέλλας)-(Μαντούρο)-Βίτορ-Κατσικάς-Κιόσε-Ινσαουράλντε
DMC Τζιώλης-Κάτσε-Μαντούρο
ΜC Γκολάσα-Μάρτενς-Σαββίδης-Νάτχο-(Φορτούνης)
ΑΜR Μακ-Φορτούνης-(Σαλπιγγίδης)
ΑΜL Μολό-Πόζογλου-(Φορτούνης)
FC Περέιρα-(Μάρτενς)-(Γκολάσα)-(Φορτούνης)
SC Αθανασιάδης-Κουλούρης-Σαλπιγγίδης-(Περέιρα)

Νομίζω πάνω-κάτω ένα τέτοιο ρόστερ έχουν στο μυαλό τους...και είναι κοντά σε αυτό...
Μεγάλο ρόλο οι παίκτες που θα έρθουν σαν αντι- στους Νάτχο-Ινσα-Μολο
Θα μου άρεσε και να διώξεις Κατσικά-Σπυρόπουλο και να πάρεις Γούτα..
Ίσως λείπει το καλό φορ και το καλό 10 αλλά τέσπα...
Είδομεν...
Υπομονή αδέρφια..δεν ειμαστε τόσο χάλια...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

παντως ο σκατογαυρος ξεφευγει επικινδυνα

πηρε μπογιαν αμπινταλ

με τετοιες κινησεις κανεις ονομα στην ευρωπη

δυστυχως ο δικος μας προεδρος δεν καταλαβαινει το παιχνιδι οτι για να δωσεις μητρογκολ 15 εκατ και μανωλα αλλα τοσα πρεπει να εχεις παιχτες τυπου σαβιολα ονοματα δηλ στο ροστερ

δε γκρινιαζω διαπιστωση κανω

για τους προστατες του ιβαν στο φορουμ που περιμενουν πως και πως να γραψει κανενας κανα παραπονο και να επιτεθουν τυπου θα ειμασταν αρης χωρις ιβαν μιζερος ο λαος του ΠΑΟΚ κτλ μην αντιδρατε ξερετε οτι εχω δικιο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”