Πιστεύεις ότι υπάρχει ΠΑΟΚτσής που δεν ήθελε την παραμονή Λίνο;Περιπτερος έγραψε:Επειδη παρατηρω Λινολογια στις τελευταιες σελιδες, ας σκεφτουμε μαζι : αν επαιζε χθες στο φιλικο ο Λινο, θα ειχε φτιαξει καποιες καλες φασεις απο δεξια?
Χθες για μια ακομα φορα η ομαδα δεν μποροσε να δημιουργησει.
Μια το λεει και ο χητας και ο Σαββας ο θεοδωριδης ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΑ ΧΗΤΑ ΠΕΡΝΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΕΥΝΟΙΑΣ ΓΑΒΡΟΥ .....ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΉΕΦΩΝΙΚΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕAle έγραψε:Δηλαδή δεν παίρνουμε πρωτάθλημα, διότι δεν κάνουμε μεταγραφές. Όχι επειδή ο πουταναζγιός ο Καριολάκης κάνει τον νταβατζή ακόμη και στα δοκάρια. Ούτε διότι πάνω από τα μισά παιχνίδια των πουστόγαυρων είναι φιλικά.NikosAthina έγραψε:Ουσιαστικές όταν λες εννοείς για 2-3 θέση ;; Συγνώμη κιόλας γιατί έχουμε συμβιβαστεί ότι δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα και δεν διαφωνούμε με τις μεταγραφικές μας κινήσεις ;; Όσο δεχόμαστε αυτές τις μεταγραφές τόσο δεν θα σταματήσουν να αγοράζουν τέτοιους και εμείς δεν θα χαρούμε πρωτάθλημα ποτέOdi έγραψε:Οι κινήσεις που γίνονται (και θα γίνουν) μπορει να μην ειναι εντυπωσιακές,ωστόσο φαίνονται ουσιαστικές.Και αυτο εινΙ η μεγάλη διάφορα σε σχέση με το περυσινο τσίρκο των δανεικών που είτε δεν απέδωσαν καθόλου (βλέπε Νίνη) είτε αυτές που απέδωσαν αλλα ήταν δύσκολο να διατηρηθούν,οπότε πάνω τους δεν μπορείς να χτισεις (βλέπε Στόχ) είτε περιπτώσεις τύπου Νατχο,που μακάρι να κλείσει αλλα χλωμό.
Ο Φορτουνης μου φαίνεται πολύ καλή προσθήκη,όπως και οι υπόλοιπες.Μου δείχνει πως υπάρχει τουλάχιστον κάποια κατεύθυνση και κάποιος προσανατολισμός.Θα ήθελα βέβαια και 2 στόπερ τύπου Ινσα και κατι παραπάνω αλλα θα δούμε.
Δεδομένου πως οι υποχρεώσεις της ομάδας ειναι στα τέλη Αυγούστου,μέχρι στιγμής ικανοποιητικά τα πράγματα για μένα,σε λογικά πλαίσια.
Ο Τζιμπούρ ήταν φοβερός,δεν ξέρω σε τι κατάσταση ειναι τώρα αν και πιστεύω πως έχει πέσει κατακόρυφα.
Επίσης ο φούρνος του Κωνσταντινέα μόνος του ανατινάχθηκε και ο Περπινιάδης τηλεφωνιέται καθημερινά με επο και λίγδες- όχι ο δημοτικός σύμβουλος του ηγέτη Αμώραλη.
Ιβάν, κάνε μεταγραφές γιατί τελικά οι φίλοι μας οι γ@ύροι καλά μας τα λένε. Μόνο έτσι μπορείς να παίρνεις πρωκταθλήματα.
Πάω να κάνω εμετό τώρα...
Μπραβο ρε αδερφε...πραγματικα μπραβο γιατι πεφτει τεραστιο ισοπεδωμα...black death έγραψε:Ποιοτικά και πάλι δεύτεροι θα είμαστε -κουτσά στραβά- την 1η Σεπτέμβρη. Το θέμα είναι η όποια ποιότητα να βγαίνει σταθερά στο χορτάρι, κάτι που δεν έγινε πέρσι, αν εξαιρέσεις τα εντός έδρας με τους μικρούς στην Τούμπα, τα οποία αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν μπορούμε να τα παίρνουμε ακόμα και με το ρόστερ που υπάρχει αυτή τη στιγμή...
Ποια είναι όμως αυτή η τόσο μεγάλη απώλεια ποιότητας;
Ο Ινσαουράλδε; Περιμένουμε κίνηση(-εις) σε αυτή τη θέση...
Ο Λίνο; ΟΚ αλλά ήρθε ο Ρατς, λογικά είμαστε στο συν.
Στα δεξιά μπακ είμαστε στα ίδια με τους μικρούς πιο έμπειρους πλέον.
Στα χαφ, ο Λάζαρ; Ε όχι δα... Ο Νάτχο σίγουρα (αν δεν γίνει καμιά έκπληξη) αλλά αυτός ήρθε στη μέση της χρονιάς. Κατά τ' άλλα είμαστε καλύτερα σχετικά με το πως ξεκινήσαμε πέρσι τη σεζόν και περιμένουμε κίνηση.
Ο Στοχ; Που έπαιξε δύο παιχνίδια του 9, πέντε του 7 και 25 του 4; Επίσης μια θέση που περιμένουμε κίνηση.
Δεξιά ο Λούκας είχε ξεκλειδώσει αρκετά (θεωρητικά εύκολα) παιχνίδια, περιμένουμε να δούμε το Σλοβάκο αλλά λογικά κερδίζουμε σε ταχύτητα σε αυτή τη θέση και χάνουμε σε στημένα.
Μπροστά (και λίγο πιο πίσω) περιμένουμε Κουλούρη και να δούμε κατά πόσο μπορεί να γίνει αντι-Βούκιτς ο Αργεντίνος, κατά τ' άλλα τα ίδια.
Gimnistis έγραψε:Όλες οι συγκρίσεις και το πως βλεπεις τις κινήσεις μέχρι τώρα είνα αναλόγως του στόχου που θέτεις.
Στόχος το πρωτάθλημα? Θα συγκριθείς με τον ανταγωνιστή σου
Στόχος η δεύτερη θέση? Θα συγκριθείς με τον βάζελο, ατρόμητο
Στόχος καλό πλασάρισμα και σταδιακή δημιουργία βασικού κορμού με νέους παίκτες που θα σε καλύπτουν για τα επόμενα χρόνια? Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης... απλά περιμένουμε να δούμε.
Ε κάποτε πρέπει να ειπωθεί αυτό όμως. Μετά μπορούμε να λέμε πιο συγκεκριμένα πράγματα...
Athens έγραψε:δεν τον διαολοστελνουν λεω εγω, τον φορτουνακο που καθονται και τον παρακαλανε ενω αυτος τους εμπαιζει και τους χρησιμοποιει?
μου θυμιζει εντονα την περιπτωση Λυμπεροπουλου
μην χλευαζετε και ειρωνευεστε τον φορτουνη...μακαρι να τον παρουμε ειναι αρκετα καλος παιχτης και πολυ εξελισιμος..Athens έγραψε:δεν τον διαολοστελνουν λεω εγω, τον φορτουνακο που καθονται και τον παρακαλανε ενω αυτος τους εμπαιζει και τους χρησιμοποιει?
μου θυμιζει εντονα την περιπτωση Λυμπεροπουλου