Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μας τα γυρνας despe... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

sourmenetes έγραψε:
arisk έγραψε:Να το πούνε τότε... Αν μπορεί κανένας τους... Και κυρίως ο Ιβαν που οπότε ανοίγει το στόμα του μόνο μαλακιες λέει... Ας πει και καμία αλήθεια... Όποια και αν είναι αυτή...
Να χαλαρωσουμε λιγο...
Διαφωνείς ρε φίλε...? Λέω κάποιο ψέμα...? Πραγματικά... Εγώ έβαλα το τραπέζι στο Μακεδονία Παλάς για να βάλω πάνω το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ...? Εγώ έκανα πρόταση στο μιλητό στο Ροναλντινιο, το Ντρογκμπα και τον Μπερμπάτοφ...? Εγώ μετετρεψα όλες τις συνεντεύξεις τύπου σε παρωδία...? Εγώ έθεσα τον πήχη όχι απλά ψηλά, αλλά στον Θεό και μετά δεν έφτανα όχι να τον περάσω, αλλά ούτε κάν να τον ρίξω και περνουσα από κάτω...? Εγω ξεκινάω την 3η μου σεζόν έχοντας την ΠΑΕ γυμνή από στελέχη...? Πες μου που λέω ψέματα ή κάνω λάθος και θα ανακαλέσω, θα ζητήσω και συγνώμη... Ως τότε η άποψη μου είναι ότι ο Ιβαν είναι λεφτάς μεν, ασόβαρος δε... Απλά και ειλικρινά... Και ας μου φέρει αύριο και πέντε παικταράδες, δεν εχει να κάνει με αυτό, μιλάω για έλλειψη σοβαρότητας και αντ'αυτης πλεόνασμα σοβαροφάνειας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Σάβ 19 Ιούλ 2014, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τι να κανω αφου βλεπω οτι το παιδι δεν ταιριαζει σε αυτο που θελουμε.
εξαλλου ο παικτης με το μεγαλυτερο συμβολαιο θες να εχει μια καποια προσωπικοτητα και να ειναι ε θεση να παρει την ομαδα στις πλατες του και οχι απλα να προσπαθει να παιξει με την μια την μπαλα.
δεν ξερω αλλα τον βλεπω πολυ μακρια απο τον καλο του εαυτο και δεν βγαζει καθολου προσωπικοτητα μεσα στο γηπεδο
black death

Δημοσίευση από black death »

Ρε παιδιά, για ποιον Λίνο μιλάμε, τον παίχτη που δεν μπορούσες να τον εμπιστευθείς σε κανένα δύσκολο ματς ως αριστερό μπακ; Δεν έχω διάθεση να μειώσω το Λίνο -ας πάει όποιος θέλει να βρει τα ποστ μου στο θρεντ του, όπως και τα ποστ της πλειοψηφίας μετά από καμιά ήττα- αλλά σε λίγο θα διαβάζουμε ότι ήταν 1 κλικ κάτω απ' τον Ρομπέρτο Κάρλος. Θα μου πεις: τι σου κάνει εντύπωση; Εδώ ο Μουσλίμοβιτς (ή αλλιώς πιο πολλές θλάσεις από γκολ) παρουσιάζεται σαν σεντερφοράκλα ολκής με τα χρόνια.
Ο Ρατς μπορεί και να μην έχει την τεχνική του Λίνο στο να κατεβάσει μπάλα και να σεντράρει, αλλά αν, προερχόμενος από γεμάτη χρονιά σε πριμέρα και πρέμιερ και με τέτοιο συμβόλαιο, αποδειχθεί χειρότερο αριστερό μπακ απ' το Λίνο, καλύτερα να το κλείσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα και να τελειώνουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Σάβ 19 Ιούλ 2014, 18:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δυστυχως ετσι ειναι οπως τα λεει ο αρισκ και με αυτον τον τροπο ακομ α και κπς (ποιος?) να θελει να τα συμαζεψει δε μπορει...

το μεγαλυτερο αγωνιστικο προβλημα μας ειναι ο σαλπι που τρωει δυο θεσεις..φορ και εξτρεμ χωρις να μπορει σε καμια να αποδωσει...ισως ο ρολος κουιτ να ναι λυση
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

arisk έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
arisk έγραψε:Να το πούνε τότε... Αν μπορεί κανένας τους... Και κυρίως ο Ιβαν που οπότε ανοίγει το στόμα του μόνο μαλακιες λέει... Ας πει και καμία αλήθεια... Όποια και αν είναι αυτή...
Να χαλαρωσουμε λιγο...
Διαφωνείς ρε φίλε...? Λέω κάποιο ψέμα...? Πραγματικά... Εγώ έβαλα το τραπέζι στο Μακεδονία Παλάς για να βάλω πάνω το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ...? Εγώ έκανα πρόταση στο μιλητό στο Ροναλντινιο, το Ντρογκμπα και τον Μπερμπάτοφ...? Εγώ μετετρεψα όλες τις συνεντεύξεις τύπου σε παρωδία...? Εγώ έθεσα τον πήχη όχι απλά ψηλά, αλλά στον Θεό και μετά δεν έφτανα όχι να τον περάσω, αλλά ούτε κάν να τον ρίξω και περνουσα από κάτω...? Εγω ξεκινάω την 3η μου σεζόν έχοντας την ΠΑΕ γυμνή από στελέχη...? Πες μου που λέω ψέματα ή κάνω λάθος και θα ανακαλέσω, θα ζητήσω και συγνώμη... Ως τότε η άποψη μου είναι ότι ο Ιβαν είναι λεφτάς μεν, ασόβαρος δε... Απλά και ειλικρινά... Και ας μου φέρει αύριο και πέντε παικταράδες, δεν εχει να κάνει με αυτό, μιλάω για έλλειψη σοβαρότητας και αντ'αυτης πλεόνασμα σοβαροφάνειας...
Εγω ειπα οτι λες ψεματα...??
Ειπα να χαλαρωσουμε με τις εκφρασεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

desperando έγραψε:τι να κανω αφου βλεπω οτι το παιδι δεν ταιριαζει σε αυτο που θελουμε.
εξαλλου ο παικτης με το μεγαλυτερο συμβολαιο θες να εχει μια καποια προσωπικοτητα και να ειναι ε θεση να παρει την ομαδα στις πλατες του και οχι απλα να προσπαθει να παιξει με την μια την μπαλα.
δεν ξερω αλλα τον βλεπω πολυ μακρια απο τον καλο του εαυτο και δεν βγαζει καθολου προσωπικοτητα μεσα στο γηπεδο
Αμα ομως τον στελναμε πριν την προετοιμασια θα κραζαμε και θα λεγαμε το παρεακι και τα ρεστα...
Και γω δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο αλλα νομιζω οτι καποια στιγμη θα αποδοσει.Στην προετοιμασια ειναι λογικο να ειναι πεσμενος λογω κουρασης.Επισης δε νομιζω πως μπορει να βρει ομαδα.

Ας ελπισουμε οτι θα παρει τα πανω του.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

black death έγραψε:Ρε παιδιά, για ποιον Λίνο μιλάμε, τον παίχτη που δεν μπορούσες να τον εμπιστευθείς σε κανένα δύσκολο ματς ως αριστερό μπακ; Δεν έχω διάθεση να μειώσω το Λίνο -ας πάει όποιος θέλει να βρει τα ποστ μου στο θρεντ του, όπως και τα ποστ της πλειοψηφίας μετά από καμιά ήττα- αλλά σε λίγο θα διαβάζουμε ότι ήταν 1 κλικ κάτω απ' τον Ρομπέρτο Κάρλος. Θα μου πεις, τι σου κάνει εντύπωση, εδώ ο Μουσλίμοβιτς (ή αλλιώς πιο πολλές θλάσεις από γκολ) παρουσιάζεται σαν σεντερφοράκλα ολκής με τα χρόνια.
Ο Ρατς μπορεί και να μην έχει την τεχνική του Λίνο στο να κατεβάσει μπάλα και να σεντράρει, αλλά αν, προερχόμενος από γεμάτη χρονιά σε πριμέρα και πρέμιερ και με τέτοιο συμβόλαιο, αποδειχθεί χειρότερο αριστερό μπακ απ' το Λίνο, καλύτερα να το κλείσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα και να τελειώνουμε.
Αδερφέ χωρίς παρεξήγηση, εντελώς φιλικά μια επισήμανση, παρατηρώ ότι σε μια σειρά post αξιολογεις όλους τους νέους παίκτες ως καλύτερους ή εστω ίσους με τους αποχωρήσαντες, μειώνεις την αξία παικτών που έχουν γράψει ιστορία στην Τούμπα (όπως ο Λινο, με τα οποία ελαττώματα του), συγκρίνεις παίκτες της Κ20 που κόβονται κάθε χρόνο από όλους τους προπονητές, με διεθνείς παίκτες, γενικά νομίζω ότι βλέπω μια τάση να ωραιοποιησουμε την κατάσταση... Προσωπικά μου αρέσουν οι άνθρωποι που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, αλλά δεν συμφωνώ να κάνουμε το άσπρο μαύρο για να υποστηρίξουμε εστω και την ομάδα μας... Πάντα φιλικά, σαν συνοπαδος... ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

stephanos έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Ο Κασαμι ηταν βασικός σε ομάδα Premier, ο άλλος αναπληρωματικος σε ομάδα Bundesliga. Τα δυο πρωταθλήματα με εξαίρεση Μπαγερν - Ντόρτμουντ έχουν χαωδη διαφορά.
Ο Κασάμι ήταν ένας εξαιρετικά ελπιδοφόρος παίκτης, αλλά για κάποιο λόγο δεν «έπιασε» στη Φούλαμ. Βασικός ήταν το πρώτο εξάμηνο και για να καταλάβεις πόσο πολλή ανάγκη τον είχαν, από το χειμώνα ήθελαν να τον δώσουν στον γάβρο για να κόψουν 2-3 χαρτιά από τη μεταγραφή του Μήτρογλου (τελικά τον πούλησαν τώρα με ένα, καλή επιχειρηματική κίνηση του γάβρου).
Τη χαώδη διαφορά στα δύο πρωταθλήματα δεν την βλέπω. Εκτός αν εννοείς ότι επειδή στο νησί ξοδεύουν περισσότερα και πληρώνουν υπεραξίες, έχουν και αντίστοιχα καλύτερες ομάδες. Προσωπικά σε επίπεδο πρωταθλήματος συνολικά βάζω πρώτη την πριμέρα, δεύτερη την μπουντεσλίγκα και τρίτη την πρέμιερ, άλλος μπορεί να τα βλέπει με άλλη σειρά, πάντως «χαώδης διαφορά» δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση.

Και για να απαντήσω στην αρχική ερώτηση «ποιά διαφορά έχει η καριέρα του Κασάμι με αυτή του Μακ»:
Είναι απλό φιλαράκι. Ο ένας κατέληξε στον μόνιμο :twisted: πρωταθλητή Ελλάδος και ο άλλος σε ένα δευτεροτρίτο που έχει να πάρει τίτλο πάνω από δέκα χρόνια, από αυτό και μόνο αποδεικνύεται :roll: ότι όλοι οι παίκτες του γάβρου είναι παικταράδες με @@, ενώ όλοι οι δικοί μας κάτι τελειωμένοι άχρηστοι. :lol:
Εντάξει τώρα; :mrgreen:

ΥΓ: Άντε ρε π@πάρες εκεί στη Σπαρτάκ, πέμπτο στόπερ τον έχετε και στο τέλος θα τον αφήσετε ελεύθερο, τί καταλαβαίνετε και δεν το αφήνετε να συνεχίσει το παιδί στην Τούμπα;

ΥΓ2: Νά και η πρώτη ομάδα που επισήμως τελείωσε τις μεταγραφικές της κινήσεις στις 19 Ιουλίου. Η Τσέλσι.
Στέφανε χαίρομαι να σε διαβάζω!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

sourmenetes έγραψε:
arisk έγραψε:
sourmenetes έγραψε: Να χαλαρωσουμε λιγο...
Εγω ειπα οτι λες ψεματα...??
Ειπα να χαλαρωσουμε με τις εκφρασεις.
ok, αν συμφωνείς στην ουσία και απλά διαφωνείς στη διατύπωση, πάω πάσο... ;)
Αν και δεν θεωρώ ότι είπα κάτι επιληψιμο... Δεν πειράζει... ;)
black death

Δημοσίευση από black death »

arisk έγραψε: Αδερφέ χωρίς παρεξήγηση, εντελώς φιλικά μια επισήμανση, παρατηρώ ότι σε μια σειρά post αξιολογεις όλους τους νέους παίκτες ως καλύτερους ή εστω ίσους με τους αποχωρήσαντες, μειώνεις την αξία παικτών που έχουν γράψει ιστορία στην Τούμπα (όπως ο Λινο, με τα οποία ελαττώματα του), συγκρίνεις παίκτες της Κ20 που κόβονται κάθε χρόνο από όλους τους προπονητές, με διεθνείς παίκτες, γενικά νομίζω ότι βλέπω μια τάση να ωραιοποιησουμε την κατάσταση... Προσωπικά μου αρέσουν οι άνθρωποι που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, αλλά δεν συμφωνώ να κάνουμε το άσπρο μαύρο για να υποστηρίξουμε εστω και την ομάδα μας... Πάντα φιλικά, σαν συνοπαδος... ;)
Περιμένω να μου δείξεις τα ποστ που τα έκανα όλα αυτά. Απ' το μυαλό σου τα έβγαλες, χωρίς παρεξήγηση, ή με μπερδεύεις με κάποιον άλλο.
Μειώνω την αξία του Λίνο επειδή δεν είμαι κωλοτούμπας όπως οι περισσότεροι; Πήγαινε μια βόλτα απ' το τόπικ του και διάβασε ποστ της περσινής σεζόν κι έλα ξαναπές το μου αυτό.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Che ρωτα τον μπαμπά φορτουνη ,έκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Κωστάκηςτο γειτονοπουλο? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τον Λίνο τον αγαπάμε για όλα όσα μας πρόσφερε τόσα χρόνια και για το ότι ήταν πολύ φιλότιμος, και αυτός είναι κύριος λόγος που θα ήθελα να τον δω να ανανεώνει, γιατί οι άξιοι παίκτες πρέπει να επιβραβεύονται από την ΠΑΕ ώστε όλοι οι υπόλοιποι να προσπαθούν να τους μοιάσουν. Πλέον έχει περάσει τα 37 (01.06.1977) και όσο και αν το ταλέντο του είναι άφθονο ώστε να συμμετέχει ουσιαστικά στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας από την αριστερή πτέρυγα, δεν είναι πλεον ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Φαίνεται ως απαραίτητος, γιατί η ομάδα δεν διαθέτει το απαραίτητο στελεχιακό προσωπικό, κάτι που προδίδει κακό μεταγραφικό σχεδιασμό και έλλειψη σωστής προπονητικής στρατηγικής.
Θα επαναλάβω ότι είναι τεράστιο λάθος να τον Θεοποιούμε. Θα τον ήθελα για του λόγους που εξήγησα παραπάνω και πιστεύω ότι θα βοηθούσε, ακόμη και στην τρέχουσα σεζόν, στο ξεκλείδωμα κλειστών αμυνών. Μέχρις εκεί όμως. Αμυντικά δεν μπορεί να προσφέρει, ούτε έχει τις αντοχές για συνεχόμενα 90λεπτά.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

NikosAthina έγραψε:
Odi έγραψε:Οι κινήσεις που γίνονται (και θα γίνουν) μπορει να μην ειναι εντυπωσιακές,ωστόσο φαίνονται ουσιαστικές.Και αυτο εινΙ η μεγάλη διάφορα σε σχέση με το περυσινο τσίρκο των δανεικών που είτε δεν απέδωσαν καθόλου (βλέπε Νίνη) είτε αυτές που απέδωσαν αλλα ήταν δύσκολο να διατηρηθούν,οπότε πάνω τους δεν μπορείς να χτισεις (βλέπε Στόχ) είτε περιπτώσεις τύπου Νατχο,που μακάρι να κλείσει αλλα χλωμό.

Ο Φορτουνης μου φαίνεται πολύ καλή προσθήκη,όπως και οι υπόλοιπες.Μου δείχνει πως υπάρχει τουλάχιστον κάποια κατεύθυνση και κάποιος προσανατολισμός.Θα ήθελα βέβαια και 2 στόπερ τύπου Ινσα και κατι παραπάνω αλλα θα δούμε.

Δεδομένου πως οι υποχρεώσεις της ομάδας ειναι στα τέλη Αυγούστου,μέχρι στιγμής ικανοποιητικά τα πράγματα για μένα,σε λογικά πλαίσια.

Ο Τζιμπούρ ήταν φοβερός,δεν ξέρω σε τι κατάσταση ειναι τώρα αν και πιστεύω πως έχει πέσει κατακόρυφα.
Ουσιαστικές όταν λες εννοείς για 2-3 θέση ;; Συγνώμη κιόλας γιατί έχουμε συμβιβαστεί ότι δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα και δεν διαφωνούμε με τις μεταγραφικές μας κινήσεις ;; Όσο δεχόμαστε αυτές τις μεταγραφές τόσο δεν θα σταματήσουν να αγοράζουν τέτοιους και εμείς δεν θα χαρούμε πρωτάθλημα ποτέ
Δηλαδή δεν παίρνουμε πρωτάθλημα, διότι δεν κάνουμε μεταγραφές. Όχι επειδή ο πουταναζγιός ο Καριολάκης κάνει τον νταβατζή ακόμη και στα δοκάρια. Ούτε διότι πάνω από τα μισά παιχνίδια των πουστόγαυρων είναι φιλικά.

Επίσης ο φούρνος του Κωνσταντινέα μόνος του ανατινάχθηκε και ο Περπινιάδης τηλεφωνιέται καθημερινά με επο και λίγδες- όχι ο δημοτικός σύμβουλος του ηγέτη Αμώραλη.

Ιβάν, κάνε μεταγραφές γιατί τελικά οι φίλοι μας οι γ@ύροι καλά μας τα λένε. Μόνο έτσι μπορείς να παίρνεις πρωκταθλήματα.

Πάω να κάνω εμετό τώρα...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Επειδη παρατηρω Λινολογια στις τελευταιες σελιδες, ας σκεφτουμε μαζι : αν επαιζε χθες στο φιλικο ο Λινο, θα ειχε φτιαξει καποιες καλες φασεις απο δεξια?
Χθες για μια ακομα φορα η ομαδα δεν μποροσε να δημιουργησει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”