Ουσιαστικές όταν λες εννοείς για 2-3 θέση ;; Συγνώμη κιόλας γιατί έχουμε συμβιβαστεί ότι δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα και δεν διαφωνούμε με τις μεταγραφικές μας κινήσεις ;; Όσο δεχόμαστε αυτές τις μεταγραφές τόσο δεν θα σταματήσουν να αγοράζουν τέτοιους και εμείς δεν θα χαρούμε πρωτάθλημα ποτέOdi έγραψε:Οι κινήσεις που γίνονται (και θα γίνουν) μπορει να μην ειναι εντυπωσιακές,ωστόσο φαίνονται ουσιαστικές.Και αυτο εινΙ η μεγάλη διάφορα σε σχέση με το περυσινο τσίρκο των δανεικών που είτε δεν απέδωσαν καθόλου (βλέπε Νίνη) είτε αυτές που απέδωσαν αλλα ήταν δύσκολο να διατηρηθούν,οπότε πάνω τους δεν μπορείς να χτισεις (βλέπε Στόχ) είτε περιπτώσεις τύπου Νατχο,που μακάρι να κλείσει αλλα χλωμό.
Ο Φορτουνης μου φαίνεται πολύ καλή προσθήκη,όπως και οι υπόλοιπες.Μου δείχνει πως υπάρχει τουλάχιστον κάποια κατεύθυνση και κάποιος προσανατολισμός.Θα ήθελα βέβαια και 2 στόπερ τύπου Ινσα και κατι παραπάνω αλλα θα δούμε.
Δεδομένου πως οι υποχρεώσεις της ομάδας ειναι στα τέλη Αυγούστου,μέχρι στιγμής ικανοποιητικά τα πράγματα για μένα,σε λογικά πλαίσια.
Ο Τζιμπούρ ήταν φοβερός,δεν ξέρω σε τι κατάσταση ειναι τώρα αν και πιστεύω πως έχει πέσει κατακόρυφα.
Ο Κασάμι ήταν ένας εξαιρετικά ελπιδοφόρος παίκτης, αλλά για κάποιο λόγο δεν «έπιασε» στη Φούλαμ. Βασικός ήταν το πρώτο εξάμηνο και για να καταλάβεις πόσο πολλή ανάγκη τον είχαν, από το χειμώνα ήθελαν να τον δώσουν στον γάβρο για να κόψουν 2-3 χαρτιά από τη μεταγραφή του Μήτρογλου (τελικά τον πούλησαν τώρα με ένα, καλή επιχειρηματική κίνηση του γάβρου).xrisitsapa έγραψε:Ο Κασαμι ηταν βασικός σε ομάδα Premier, ο άλλος αναπληρωματικος σε ομάδα Bundesliga. Τα δυο πρωταθλήματα με εξαίρεση Μπαγερν - Ντόρτμουντ έχουν χαωδη διαφορά.
Εχει κανα μηνα. Οταν ξεκινησε το μουντιαλ.pgetsos έγραψε:Αν έχεις προπονητή έτσι είναι
Ο Fabregas νομίζω δεν ανακοινώθηκε ακόμα...Η το έχασα;
οι αλλοι ομως φιλε μου εχουν στημενο και το χορταρι που παιζεται μπαλα στην ελλαδα και ετσι εχουν καθε χρονο εξασφαλισμενο το 20αρικο συν το πρεστιζ της διοργανωσης το οποιο ειναι ικανο να πεισει παικτες αξιας να ερθουν να παιξουν στον γαυρο.NikosAthina έγραψε:Οι άλλοι είναι κοντά σε 24χρόνο παίκτη από Μπαρτσελόνα και εμείς παίρνουμε Mac Φακούντο Μπογκαντεζ....ΚΡΙΜΑΑΑΑ!!! Πολύ λάθος σχεδιασμό κάνουμε και φέτος δυστηχώς!!!
Το 1ο) ειναι πιθανο, θα δειξειNikosAthina έγραψε:Ο Mac καλύτερος από Λούκας ;;;ace79grpaok έγραψε:Εγω γιατί βλέπω οτι οι παίκτες που ήρθαν είναι καλύτεροι απο αυτους που έφυγαν?μάλλον χαζός θα είμαι "εριξες τον γαυρο μες τον βούρκο βρε Φακούντο βρε φακουντοοοοοο" εγώ βλέπω επιτέλους μεταγραφές παικτών που τους παίρνουμε για συγκεκριμενα χαρακτηριστικά που έχουν καθ αιτιολογημένες τις αιτίες που μας οδηγουν σε αυτους και όχι το περσινο τουρλουμπουκι
Ο Φακούντο καλύτερος από Μάρτενσ ή Αθανασιάδη;;;
Ο Φουρτούνης;; καλύτερος από Νάτχο ;;;;
Ο Ρατσ καλύτερος από Λίνο ;;;;
Μάλλον φιλε αλλος ειναι ο αμπαλος..εκτός αν μου λες ότι η Σαλκε ή η Λεβερκουζεν ( 3η και 4η)θα τερμάτιζαν πανω απο 6- 7ες στην Πρεμιερ. Πάνω απο ποιον; την Τσελσι, Αρσεναλ, Εβερτον, ποιον;xrisitsapa έγραψε:Απελπιστικά άμπαλη διαπίστωση.xrisitsapa έγραψε:Τα δυο πρωταθλήματα με εξαίρεση Μπαγερν - Ντόρτμουντ έχουν χαωδη διαφορά.
Είχε ανακοινωθεί επίσημα ε; thanksnothu έγραψε:Εχει κανα μηνα. Οταν ξεκινησε το μουντιαλ.pgetsos έγραψε:Αν έχεις προπονητή έτσι είναι
Ο Fabregas νομίζω δεν ανακοινώθηκε ακόμα...Η το έχασα;
στο 4 αίμαι απόλυτος και θα το δείτε. ΝΑΙ είναι καλύτερος του Λίνο με διαφορετικό τρόπο.epitropos έγραψε:Το 1ο) ειναι πιθανο, θα δειξειNikosAthina έγραψε:Ο Mac καλύτερος από Λούκας ;;;ace79grpaok έγραψε:Εγω γιατί βλέπω οτι οι παίκτες που ήρθαν είναι καλύτεροι απο αυτους που έφυγαν?μάλλον χαζός θα είμαι "εριξες τον γαυρο μες τον βούρκο βρε Φακούντο βρε φακουντοοοοοο" εγώ βλέπω επιτέλους μεταγραφές παικτών που τους παίρνουμε για συγκεκριμενα χαρακτηριστικά που έχουν καθ αιτιολογημένες τις αιτίες που μας οδηγουν σε αυτους και όχι το περσινο τουρλουμπουκι
Ο Φακούντο καλύτερος από Μάρτενσ ή Αθανασιάδη;;;
Ο Φουρτούνης;; καλύτερος από Νάτχο ;;;;
Ο Ρατσ καλύτερος από Λίνο ;;;;
Το 2ο) γτ εφυγε ο Μαρτενς ή ο Κλαους?
Το 3ο) νταξ προφανως οχι, αλλα τι να κανουμε για 6 μηνες ηρθε.. ασε που δε ξερεις μηπως και ξανακλεισει..
Το 4ο) καλυτερος απο τον περυσινο Λινο μπορει οχι.. αλλα φετος ο Λινο ειναι και 37-38 χρονων..ξερεις αν και ποσο και πως θα επαιζε?
..ολα στο γηπεδο.. στα χαρτια και σε market value ροστερ περυσι ΕΜΕΙΣ ριχναμε 4 στη ζελα οχι τουμπαλιν..
μας εχουν πεσει και δεν θυμαμαι να ειχαμε ιδιαιτερο προβλημα απεναντι τους.Thracian έγραψε: φιλε οι εγγλέζικες ομάδες εκτός τετραδας αντε πενταδας ειναι για να κάνει πάρτυ μέχρι και ο ατρόμητος!
ο λαζαρίδης αν γεννιόταν άγγλος ο τέρυ θα του εδενε τα κορδόνια!
πλάκα μας κάνετε με τις εγγλέζικες τις ομάδες;
αμαν κάνω και παρακαλάω να πέσει καμια στις κληρώσεις