Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Realcon »

ΠΑΟΚ κάνει καμιά κίνηση, γιατί θα διαβάσω όλη την Πρέμιερ λίγκ και την μπουντεσλικα σε λίγο. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Οι κινήσεις που γίνονται (και θα γίνουν) μπορει να μην ειναι εντυπωσιακές,ωστόσο φαίνονται ουσιαστικές.Και αυτο εινΙ η μεγάλη διάφορα σε σχέση με το περυσινο τσίρκο των δανεικών που είτε δεν απέδωσαν καθόλου (βλέπε Νίνη) είτε αυτές που απέδωσαν αλλα ήταν δύσκολο να διατηρηθούν,οπότε πάνω τους δεν μπορείς να χτισεις (βλέπε Στόχ) είτε περιπτώσεις τύπου Νατχο,που μακάρι να κλείσει αλλα χλωμό.

Ο Φορτουνης μου φαίνεται πολύ καλή προσθήκη,όπως και οι υπόλοιπες.Μου δείχνει πως υπάρχει τουλάχιστον κάποια κατεύθυνση και κάποιος προσανατολισμός.Θα ήθελα βέβαια και 2 στόπερ τύπου Ινσα και κατι παραπάνω αλλα θα δούμε.

Δεδομένου πως οι υποχρεώσεις της ομάδας ειναι στα τέλη Αυγούστου,μέχρι στιγμής ικανοποιητικά τα πράγματα για μένα,σε λογικά πλαίσια.

Ο Τζιμπούρ ήταν φοβερός,δεν ξέρω σε τι κατάσταση ειναι τώρα αν και πιστεύω πως έχει πέσει κατακόρυφα.
NikosAthina

Δημοσίευση από NikosAthina »

Odi έγραψε:Οι κινήσεις που γίνονται (και θα γίνουν) μπορει να μην ειναι εντυπωσιακές,ωστόσο φαίνονται ουσιαστικές.Και αυτο εινΙ η μεγάλη διάφορα σε σχέση με το περυσινο τσίρκο των δανεικών που είτε δεν απέδωσαν καθόλου (βλέπε Νίνη) είτε αυτές που απέδωσαν αλλα ήταν δύσκολο να διατηρηθούν,οπότε πάνω τους δεν μπορείς να χτισεις (βλέπε Στόχ) είτε περιπτώσεις τύπου Νατχο,που μακάρι να κλείσει αλλα χλωμό.

Ο Φορτουνης μου φαίνεται πολύ καλή προσθήκη,όπως και οι υπόλοιπες.Μου δείχνει πως υπάρχει τουλάχιστον κάποια κατεύθυνση και κάποιος προσανατολισμός.Θα ήθελα βέβαια και 2 στόπερ τύπου Ινσα και κατι παραπάνω αλλα θα δούμε.

Δεδομένου πως οι υποχρεώσεις της ομάδας ειναι στα τέλη Αυγούστου,μέχρι στιγμής ικανοποιητικά τα πράγματα για μένα,σε λογικά πλαίσια.

Ο Τζιμπούρ ήταν φοβερός,δεν ξέρω σε τι κατάσταση ειναι τώρα αν και πιστεύω πως έχει πέσει κατακόρυφα.
Ουσιαστικές όταν λες εννοείς για 2-3 θέση ;; Συγνώμη κιόλας γιατί έχουμε συμβιβαστεί ότι δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα και δεν διαφωνούμε με τις μεταγραφικές μας κινήσεις ;; Όσο δεχόμαστε αυτές τις μεταγραφές τόσο δεν θα σταματήσουν να αγοράζουν τέτοιους και εμείς δεν θα χαρούμε πρωτάθλημα ποτέ
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

xrisitsapa έγραψε:Ο Κασαμι ηταν βασικός σε ομάδα Premier, ο άλλος αναπληρωματικος σε ομάδα Bundesliga. Τα δυο πρωταθλήματα με εξαίρεση Μπαγερν - Ντόρτμουντ έχουν χαωδη διαφορά.
Ο Κασάμι ήταν ένας εξαιρετικά ελπιδοφόρος παίκτης, αλλά για κάποιο λόγο δεν «έπιασε» στη Φούλαμ. Βασικός ήταν το πρώτο εξάμηνο και για να καταλάβεις πόσο πολλή ανάγκη τον είχαν, από το χειμώνα ήθελαν να τον δώσουν στον γάβρο για να κόψουν 2-3 χαρτιά από τη μεταγραφή του Μήτρογλου (τελικά τον πούλησαν τώρα με ένα, καλή επιχειρηματική κίνηση του γάβρου).
Τη χαώδη διαφορά στα δύο πρωταθλήματα δεν την βλέπω. Εκτός αν εννοείς ότι επειδή στο νησί ξοδεύουν περισσότερα και πληρώνουν υπεραξίες, έχουν και αντίστοιχα καλύτερες ομάδες. Προσωπικά σε επίπεδο πρωταθλήματος συνολικά βάζω πρώτη την πριμέρα, δεύτερη την μπουντεσλίγκα και τρίτη την πρέμιερ, άλλος μπορεί να τα βλέπει με άλλη σειρά, πάντως «χαώδης διαφορά» δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση.

Και για να απαντήσω στην αρχική ερώτηση «ποιά διαφορά έχει η καριέρα του Κασάμι με αυτή του Μακ»:
Είναι απλό φιλαράκι. Ο ένας κατέληξε στον μόνιμο :twisted: πρωταθλητή Ελλάδος και ο άλλος σε ένα δευτεροτρίτο που έχει να πάρει τίτλο πάνω από δέκα χρόνια, από αυτό και μόνο αποδεικνύεται :roll: ότι όλοι οι παίκτες του γάβρου είναι παικταράδες με @@, ενώ όλοι οι δικοί μας κάτι τελειωμένοι άχρηστοι. :lol:
Εντάξει τώρα; :mrgreen:

ΥΓ: Άντε ρε π@πάρες εκεί στη Σπαρτάκ, πέμπτο στόπερ τον έχετε και στο τέλος θα τον αφήσετε ελεύθερο, τί καταλαβαίνετε και δεν το αφήνετε να συνεχίσει το παιδί στην Τούμπα;

ΥΓ2: Νά και η πρώτη ομάδα που επισήμως τελείωσε τις μεταγραφικές της κινήσεις στις 19 Ιουλίου. Η Τσέλσι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

η μεγαλη διαφορα των δυο παικτων ειναι οτι ο ενας εχει μανατζερ τον ραιολα και ο αλλος καποιον συμπατριωτη του που πλην του χαμτσικ το επομενο μεγαλο ονομα ειναι ο μπρεσκα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αν έχεις προπονητή έτσι είναι :P

Ο Fabregas νομίζω δεν ανακοινώθηκε ακόμα...Η το έχασα;
natante

Δημοσίευση από natante »

βασικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η σύγκριση με τους παίκτες του gay? Κασαμι η μακ; Βίτορ η Μανώλας;

Δηλαδή αν έρθει στην ομάδα βιεϊρίνια. Έντουαρντο, μείνει νατχο, και αργεντινός. Και πάρεις μετεγγραφή άλλους δύο τρεις παρόμοιους παίκτες. Υπάρχουν κάποιοι που πίστευουν ότι θα πάρεις πρωτάθλημα από τον gay? Η έστω ότι θα τον δυσκολέψεις;;; Σοβαρά τώρα το πιστεύεται με την τωρινή κατάσταση;;;

Αλλού πρέπει η ομάδα να κάνει μεταγραφές για αυτό να το πετύχει αυτο. Όλοι το ξέρουμε αυτό.
Εγώ θέλω μια ομάδα να βλέπω ότι έχει όρεξη. Να παίξει μπάλα.
Και όχι να μπω στον ανταγωνισμό ποιος είναι καλύτερος σε πια θέση. Αυτά για τους ΑΡΔ που πρέπει να γεμίζουν ώρες με συζητήσεις και συζητήσεις
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από nothu »

pgetsos έγραψε:Αν έχεις προπονητή έτσι είναι :P

Εχει κανα μηνα. Οταν ξεκινησε το μουντιαλ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

NikosAthina έγραψε:Οι άλλοι είναι κοντά σε 24χρόνο παίκτη από Μπαρτσελόνα και εμείς παίρνουμε Mac Φακούντο Μπογκαντεζ....ΚΡΙΜΑΑΑΑ!!! Πολύ λάθος σχεδιασμό κάνουμε και φέτος δυστηχώς!!!
οι αλλοι ομως φιλε μου εχουν στημενο και το χορταρι που παιζεται μπαλα στην ελλαδα και ετσι εχουν καθε χρονο εξασφαλισμενο το 20αρικο συν το πρεστιζ της διοργανωσης το οποιο ειναι ικανο να πεισει παικτες αξιας να ερθουν να παιξουν στον γαυρο.
εσυ τι εχεις?
οσο για τον μπογιαν φετος ειχε μια χαλια σεζον στον αγιαξ

εσυ μαλλον σε αλλη χωρα ζεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Σάβ 19 Ιούλ 2014, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

NikosAthina έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Εγω γιατί βλέπω οτι οι παίκτες που ήρθαν είναι καλύτεροι απο αυτους που έφυγαν?μάλλον χαζός θα είμαι "εριξες τον γαυρο μες τον βούρκο βρε Φακούντο βρε φακουντοοοοοο" εγώ βλέπω επιτέλους μεταγραφές παικτών που τους παίρνουμε για συγκεκριμενα χαρακτηριστικά που έχουν καθ αιτιολογημένες τις αιτίες που μας οδηγουν σε αυτους και όχι το περσινο τουρλουμπουκι
Ο Mac καλύτερος από Λούκας ;;;
Ο Φακούντο καλύτερος από Μάρτενσ ή Αθανασιάδη;;;
Ο Φουρτούνης;; καλύτερος από Νάτχο ;;;;
Ο Ρατσ καλύτερος από Λίνο ;;;;
Το 1ο) ειναι πιθανο, θα δειξει
Το 2ο) γτ εφυγε ο Μαρτενς ή ο Κλαους?
Το 3ο) νταξ προφανως οχι, αλλα τι να κανουμε για 6 μηνες ηρθε.. ασε που δε ξερεις μηπως και ξανακλεισει..
Το 4ο) καλυτερος απο τον περυσινο Λινο μπορει οχι.. αλλα φετος ο Λινο ειναι και 37-38 χρονων..ξερεις αν και ποσο και πως θα επαιζε?
..ολα στο γηπεδο.. στα χαρτια και σε market value ροστερ περυσι ΕΜΕΙΣ ριχναμε 4 στη ζελα οχι τουμπαλιν..
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

xrisitsapa έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Τα δυο πρωταθλήματα με εξαίρεση Μπαγερν - Ντόρτμουντ έχουν χαωδη διαφορά.
Απελπιστικά άμπαλη διαπίστωση. :roll:
Μάλλον φιλε αλλος ειναι ο αμπαλος..εκτός αν μου λες ότι η Σαλκε ή η Λεβερκουζεν ( 3η και 4η)θα τερμάτιζαν πανω απο 6- 7ες στην Πρεμιερ. Πάνω απο ποιον; την Τσελσι, Αρσεναλ, Εβερτον, ποιον;
Δες λιγο και τα ροστερ και τα μπατζετ και μετα ελα να μου πεις. Για να μη πούμε για τις πιο κάτω ομάδες και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.[/quote]
φιλε οι εγγλέζικες ομάδες εκτός τετραδας αντε πενταδας ειναι για να κάνει πάρτυ μέχρι και ο ατρόμητος!
ο λαζαρίδης αν γεννιόταν άγγλος ο τέρυ θα του εδενε τα κορδόνια!
πλάκα μας κάνετε με τις εγγλέζικες τις ομάδες;
αμαν κάνω και παρακαλάω να πέσει καμια στις κληρώσεις
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από pgetsos »

nothu έγραψε:
pgetsos έγραψε:Αν έχεις προπονητή έτσι είναι :P

Εχει κανα μηνα. Οταν ξεκινησε το μουντιαλ.
Είχε ανακοινωθεί επίσημα ε; thanks
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Όλες οι συγκρίσεις και το πως βλεπεις τις κινήσεις μέχρι τώρα είνα αναλόγως του στόχου που θέτεις.

Στόχος το πρωτάθλημα? Θα συγκριθείς με τον ανταγωνιστή σου

Στόχος η δεύτερη θέση? Θα συγκριθείς με τον βάζελο, ατρόμητο

Στόχος καλό πλασάρισμα και σταδιακή δημιουργία βασικού κορμού με νέους παίκτες που θα σε καλύπτουν για τα επόμενα χρόνια? Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης... απλά περιμένουμε να δούμε.

Ε κάποτε πρέπει να ειπωθεί αυτό όμως. Μετά μπορούμε να λέμε πιο συγκεκριμένα πράγματα...
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

epitropos έγραψε:
NikosAthina έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Εγω γιατί βλέπω οτι οι παίκτες που ήρθαν είναι καλύτεροι απο αυτους που έφυγαν?μάλλον χαζός θα είμαι "εριξες τον γαυρο μες τον βούρκο βρε Φακούντο βρε φακουντοοοοοο" εγώ βλέπω επιτέλους μεταγραφές παικτών που τους παίρνουμε για συγκεκριμενα χαρακτηριστικά που έχουν καθ αιτιολογημένες τις αιτίες που μας οδηγουν σε αυτους και όχι το περσινο τουρλουμπουκι
Ο Mac καλύτερος από Λούκας ;;;
Ο Φακούντο καλύτερος από Μάρτενσ ή Αθανασιάδη;;;
Ο Φουρτούνης;; καλύτερος από Νάτχο ;;;;
Ο Ρατσ καλύτερος από Λίνο ;;;;
Το 1ο) ειναι πιθανο, θα δειξει
Το 2ο) γτ εφυγε ο Μαρτενς ή ο Κλαους?
Το 3ο) νταξ προφανως οχι, αλλα τι να κανουμε για 6 μηνες ηρθε.. ασε που δε ξερεις μηπως και ξανακλεισει..
Το 4ο) καλυτερος απο τον περυσινο Λινο μπορει οχι.. αλλα φετος ο Λινο ειναι και 37-38 χρονων..ξερεις αν και ποσο και πως θα επαιζε?
..ολα στο γηπεδο.. στα χαρτια και σε market value ροστερ περυσι ΕΜΕΙΣ ριχναμε 4 στη ζελα οχι τουμπαλιν..
στο 4 αίμαι απόλυτος και θα το δείτε. ΝΑΙ είναι καλύτερος του Λίνο με διαφορετικό τρόπο.
προσεξτε ποσο ευκολα και κυρίως γρήγορα βγαζει μπροστά την ομάδα οχι τριπλάροντας αλλα πασσάροντας σωστά συρτά και δυνατά.
στο ζητημα σέντρα και ανεβοκατεβασματα ακομα δεν τον κρίνω αλλα με τετοιο βιογραφικό δεν νομίζω να μην τα έχει

μιλάω όπως βλεπετε για κάτι που ειδα.

εσεις το πώς κρίνετε - ειδικά αρνητικά - χωρίς να έχετε δει δεν μπορώ να το καταλάβω

εκτός κι αν ξημεροβραδυαζόταν κάποιος να βλέπει αργεντινή και μπραουσβάικ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Thracian έγραψε: φιλε οι εγγλέζικες ομάδες εκτός τετραδας αντε πενταδας ειναι για να κάνει πάρτυ μέχρι και ο ατρόμητος!
ο λαζαρίδης αν γεννιόταν άγγλος ο τέρυ θα του εδενε τα κορδόνια!
πλάκα μας κάνετε με τις εγγλέζικες τις ομάδες;
αμαν κάνω και παρακαλάω να πέσει καμια στις κληρώσεις
μας εχουν πεσει και δεν θυμαμαι να ειχαμε ιδιαιτερο προβλημα απεναντι τους.

μακαρι να μπορουσαμε να απαλαγουμε απο το συμβολαιο του μααρτενς και να διναμε τα χρηματα αυτα στον βερδου που εμεινε ελευθερος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”