Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εμένα πάντως με έπιασε νοσταλγία όταν είδα ότι η μάρκα της εμφάνισης της τβόλε ήταν Patrick. Είχα πολλά χρόνια να τη δω και ήμουν σίγουρος ότι δεν υπάρχει πια. Η Ζήτα Ελλάς μένει τώρα.
Φανέρωσα ηλικία ή ακόμα;
Εμένα πάντως με έπιασε νοσταλγία όταν είδα ότι η μάρκα της εμφάνισης της τβόλε ήταν Patrick. Είχα πολλά χρόνια να τη δω και ήμουν σίγουρος ότι δεν υπάρχει πια. Η Ζήτα Ελλάς μένει τώρα.
Φανέρωσα ηλικία ή ακόμα;
Φανέρωσα ηλικία ή ακόμα;
Φανέρωσα ηλικία ή ακόμα;
παντως για το φιλικο αν εξαιρεσουμε το τελευταιο τεταρτο του 1ου ημιχρονου σε ολο το υπολοιπο παιχνιδι ειμασταν πολυ κακοι.
ακομα θελουμε πολυ δουλεια και ελπιζω να μπορεσει ο προπονητης να παρουσιασει συντομα κατι καλο.
υγ βαλτο βρε αγορινα μου το γκολ να μιλανε ολοι για σενα σημερα. ειναι δυνατον να κανεις τετοιο κοντρολο και να παθαινεις μπλακ αουτ στο τελειωμα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 18 Ιούλ 2014, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spiros_S έγραψε:Εμένα πάντως με έπιασε νοσταλγία όταν είδα ότι η μάρκα της εμφάνισης της τβόλε ήταν Patrick. Είχα πολλά χρόνια να τη δω και ήμουν σίγουρος ότι δεν υπάρχει πια. Η Ζήτα Ελλάς μένει τώρα.
Φανέρωσα ηλικία ή ακόμα;
Για αλυσίδα - ελβιέλα έχεις να πεις κάτι; Αν όχι είσαι μικρός..
Δηλ. Λεει για βασικο τερμα τον γλυκο,βασικο στοπερ τον τζαβελλα κ βασικο επιθετικο ή εξτρεμ τον σαλπι.????. Αυτο προοριζει για σχεδιο??? τοτε πραγματικα ωχχχχχ
Λέτε να πάμε όπως κ πέρσυ ?
Που τον Αύγουστο δεν χρειαζόμασταν cb κ τον Δεκέμβρη τρέχαμε.
Κ άντε ξαναβρές Τσάκο το Δεκέμβρη.
Κ πέρσυ είχαμε κ Κατσουράνη.
Διαβάζω για 3-4-3 ,3-5-2 για το αν αξίζει ο Μακ ,ο Περειρα κλπ κλπ αλλα στο μυαλό μου το μονο που παίζει (στη ζωή του παιδιού μου ρε μάγκες) είναι το "ΠΑΟΚΑΡΑ σ αγαπώ είσαι συ ναρκωτικό τοσο δυνατο Θ αποτρελαθώ μακρια σου δε μπορώωω..." .Ειλικρινα δε με νοιάζει τιποτα ,μονο το ποτε θα περάσουν οι μέρες (αργεί ακόμα)να περάσω το τουρνικέ και να ανέβω τα σκαλιά.Ισως και να μαι ρομαντικος οπως λεν αλλα ετσι νοιώθω.