Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- NIKOS_PAOK04
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Τα Κλασικά δηλώνει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και ευχαριστή τους φιλάθλους και την ομάδα για όσο διάστημα ήταν στην Νυρεμβέργη του φέρθηκαν αψογά και τους έχει μες την καρδιά του καθώς επίσης τους εύχεται άνοδο ξανά την νέα χρονιά
- Ekatnetworkltd
«Παίκτης πλέον του ΠΑΟΚ!»
Ο αθλητικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, Μάρτιν Μπάντερ μιλώντας στο INPAOK επιβεβαίωσε και αυτός με την σειρά του την ολοκλήρωση της ,μεταγραφής του Ρόμπερτ Μακ.
«Μέχρι χθες το θέμα δεν είχε τελειώσει. Πλέον όμως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο παίκτης θα πάει στην Ολλανδία για να τα βρει με τον ΠΑΟΚ». Δήλωσε ο ισχυρός άντρας της γερμανικής ομάδας!
http://inpaok.com/188117/παίκτης-πλέον-του-παοκ/
Ο αθλητικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, Μάρτιν Μπάντερ μιλώντας στο INPAOK επιβεβαίωσε και αυτός με την σειρά του την ολοκλήρωση της ,μεταγραφής του Ρόμπερτ Μακ.
«Μέχρι χθες το θέμα δεν είχε τελειώσει. Πλέον όμως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο παίκτης θα πάει στην Ολλανδία για να τα βρει με τον ΠΑΟΚ». Δήλωσε ο ισχυρός άντρας της γερμανικής ομάδας!
http://inpaok.com/188117/παίκτης-πλέον-του-παοκ/
buffos έγραψε:Διαβάζω ότι ο Ιβάν έβαλε πολλά.
Ρωτάω. Ποια τα έσοδα της ΠΑΕ + τα έσοδα της μπουτίκ και ποια τα έξοδα. Γιατί όπως καταλαβαίνεται φέτος αν τα πράγματα πάνε όπως φαίνονται να περιμένετε ότι η χασούρα, αν υπήρχε, θα είναι πολύ μεγαλύτερη.
Ναι ο Σαββίδης έβαλε χρήματα για να καλύψει παλιές υποχρεώσεις, αλλά από το ποδοσφαιρικό τμήμα αμφιβάλλω αν μπήκε έστω και λίγο μέσα.
Αν νομίζει ότι έτσι θα μειώσει την χασούρα, τότε θα προσγειωθεί ανώμαλα όταν διαβάσει στο τέλος τα συνολικά έσοδα του Συλλόγου.
Τι θα έχει χάσει; χρήματα, χρόνο και πάνω από όλα την εμπιστοσύνη του κόσμου. Τι θα κερδίσει, ανελέητη πίεση για την επόμενη σεζόν με την ΑΕΚ παρούσα.
Εσείς να δικαιολογείτε τα ψώνια από το πανερι....
Τα ψωνια απο το πανερι???
Ποια ειναι αυτα?
Ο Ρατς ? Ο Περειρα ? Ο Μακ ή ο Γκολασα?
Και μαλιστα τους κρινεις χωρις να τους εχεις δει?
Μπραβο αντιληψη !!!
Εσενα περιμενει ο Ιβαν για να μαθει τα εσοδα του συλογου...δεν εχουν κανει προυπολογισμο...
Μιλας χωρις να εχεις ιδεα πως κινητε μια Α.Ε , και κυριως χωρις να ξερεις αριθμους , τι παει να πει , το ποδοσφαιρικό τμήμα αμφιβάλλω αν μπήκε έστω και λίγο μέσα?
Εχεις δει τον ισολογισμο του 12-13?
-
- Επικοινωνία:
Αγαπητοί φίλαθλοι, όπως σιγουρα έχετε μάθει απο τα Μ.Μ.Ε. παίρνω μεταγραφή για τον Π.Α.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης. Με αυτο το μήνυμα μου θέλω να αποχαιρετίσω και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της νυρεμβεργης. Πέρασα καλα στην νυρεμβεργη και μέσα σε λιγο καιρό μπήκε η πόλη ο σύλλογος και προπαντός εσείς οι φίλαθλοι στην καρδιά μου. Για την νέα σεζόν σας εύχομαι τα καλυτερα και την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα.
Αυτο ειναι το μήνυμα του μακ.
http://www.transfermarkt.co.uk/joan-ver ... eler/28005
ο verdu ελευθεροοοοος!!!! και ο armenteros apo osasuna...
ο verdu ελευθεροοοοος!!!! και ο armenteros apo osasuna...
- paokovios1974
Γιατι εγω τι ειπα?και χωρις να ξερω γρι γερμανικαPontos-Paok έγραψε:Αγαπητοί φίλαθλοι, όπως σιγουρα έχετε μάθει απο τα Μ.Μ.Ε. παίρνω μεταγραφή για τον Π.Α.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης. Με αυτο το μήνυμα μου θέλω να αποχαιρετίσω και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της νυρεμβεργης. Πέρασα καλα στην νυρεμβεργη και μέσα σε λιγο καιρό μπήκε η πόλη ο σύλλογος και προπαντός εσείς οι φίλαθλοι στην καρδιά μου. Για την νέα σεζόν σας εύχομαι τα καλυτερα και την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα.

- john4serres
Αν και βρίσκεται σε πτωτική πορεία ο βερδου είναι πολύ πολύ καλός για σουπερλιγκ
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
- thanos-xanthi
- paokovios1974
Τον ηθελε και ο γαυρος οποτε αν ενδιαφερθουμε ξερετε τι θα ακολουθησει ειναι gay ειναι κωλοπαιδο ειναι ξενυχτης εχει τατουαζ σε αποκρυφα σημεια ειναι μελος αιρεσης κτλ κτλ
-
- Επικοινωνία:
paokovios1974 έγραψε:Γιατι εγω τι ειπα?και χωρις να ξερω γρι γερμανικαPontos-Paok έγραψε:Αγαπητοί φίλαθλοι, όπως σιγουρα έχετε μάθει απο τα Μ.Μ.Ε. παίρνω μεταγραφή για τον Π.Α.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης. Με αυτο το μήνυμα μου θέλω να αποχαιρετίσω και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της νυρεμβεργης. Πέρασα καλα στην νυρεμβεργη και μέσα σε λιγο καιρό μπήκε η πόλη ο σύλλογος και προπαντός εσείς οι φίλαθλοι στην καρδιά μου. Για την νέα σεζόν σας εύχομαι τα καλυτερα και την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα.
Σορρυ φίλος...απλα ειπα να το μεταφράσω ολόκληρο

Ο Μαντούρο, όπως και ο Τζαβέλλας και ο Σκόνδρας δεν μπορούν να ανταποκριθούν ως στόπερ.
Δεν έχουν ούτε εκρηκτικότητα ούτε αλτικότητα.
Είναι άλλο πράγμα να χρειαστεί για ένα μισάωρο να καλύψουν τη θέση και άλλο να υπολογίζονται ως στόπερ.
Νομίζω ότι το βασικότερο πρόβλημα που θα έχει ο Άγγελος θα είναι η γρίνια στα αποδυτήρια από τους διεθνείς μας.
Ο Τζιόλης μοιραία έρχεται πίσω από Κάτσε & Μαντούρο.
Ο Σπυρόπουλος μοιραία έρχεται πίσω από Ρατ & Τζαβέλλα.
Ο Σκόνδρας μοιραία έρχεται πίσω από τον Κίτσιου (ίσως και από τον Κων/ίδη)
Ο Σάλπι μοιραία θα έρθει πίσω από τον Μακ (ίσως και από τον Φακούντο)
** Ο Μπέργκ έσκασε μύτη στην προετοιμασία της βαζέλας 5-6 μέρες προτού τελειώσει η άδειά του. Με εξαίρεση τον Σάλπι που αγωνίστηκε στη Βραζιλία, είχα την απαίτηση να δω ανάλογη συμπεριφορά από τους άλλους 3. Ακόμη και από τον Γλύκο που το παίζει φευγάτος.
Μεγάααααααλες προσδοκίες θα μου πείτε....
Τόσο νιώθουν, λέω εγώ...
Είναι άλλο πράγμα να χρειαστεί για ένα μισάωρο να καλύψουν τη θέση και άλλο να υπολογίζονται ως στόπερ.
Νομίζω ότι το βασικότερο πρόβλημα που θα έχει ο Άγγελος θα είναι η γρίνια στα αποδυτήρια από τους διεθνείς μας.
** Ο Μπέργκ έσκασε μύτη στην προετοιμασία της βαζέλας 5-6 μέρες προτού τελειώσει η άδειά του. Με εξαίρεση τον Σάλπι που αγωνίστηκε στη Βραζιλία, είχα την απαίτηση να δω ανάλογη συμπεριφορά από τους άλλους 3. Ακόμη και από τον Γλύκο που το παίζει φευγάτος.
Τόσο νιώθουν, λέω εγώ...
- paokovios1974
Γιατι εγω τι ειπα?και χωρις να ξερω γρι γερμανικαPontos-Paok έγραψε: Αυτο ειναι το μήνυμα του μακ.

Σορρυ φίλος...απλα ειπα να το μεταφράσω ολόκληρο

Τι Σορρυ αδερφε την πλακιτσα μας κανουμε

- paokovios1974
Σε ποιον θα γκρινιαξουν στον Αγγελο?astronaut έγραψε:Ο Μαντούρο, όπως και ο Τζαβέλλας και ο Σκόνδρας δεν μπορούν να ανταποκριθούν ως στόπερ.
Τόσο νιώθουν, λέω εγώ...

αυτο που λες για επιστροφη διεθνων εχεις 100% δικιο.. εβλεπα τωρα..οι περισσοτεροι ανα τον κοσμο πηραν αδεια 10-12 μερες.... οι δικοι μας (εκτος σαλπι οι αλλοι κανανε διακοπες στην βραζιλια) εχουν ξεμεινει 20 μερες Μυκονο....
Πες τα ρε φίλε...astronaut έγραψε: ** Ο Μπέργκ έσκασε μύτη στην προετοιμασία της βαζέλας 5-6 μέρες προτού τελειώσει η άδειά του. Με εξαίρεση τον Σάλπι που αγωνίστηκε στη Βραζιλία, είχα την απαίτηση να δω ανάλογη συμπεριφορά από τους άλλους 3. Ακόμη και από τον Γλύκο που το παίζει φευγάτος.
Τόσο νιώθουν, λέω εγώ...