Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάντως διαβαζω στα sites ότι ο Περέϊρα έρχεται το απόγευμα στην Ολλανδία, όπου θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, ενώ ο Σλοβάκος θα έρθει αργότερα, προς το βράδυ, για το τριετές του.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Indio έγραψε:
che4 έγραψε:Ρε παοκοβιε εδω μεσα αμα ο ιβαν παρει παιχτη 31 αυγουστου απο γ εθνικη θα πουν οτι ειναι παιχταρας οχι γιατι θα τον ξεροθν αλλα για να μην προσβαλουν τον ιβαν

Νοοτροπια γαυρων με κοκκαλη και βαγγελα μονο που αυτοι τους εχουν χορτασει πρωταθληματα και εμας ο ιβαν μονο ενα τσουλου στο λομπι του μακ παλας :lol: :lol: :lol:
Πες τα..
-ολοι φταινε ...απο τον Βρυζα μεχρι το Σαλπιγγιδη και απο το Δωνη μεχρι και το σιτσιακοφ και τον Κωστανταρα που δεν εκανε τακτικη.
-αλλα μονο ο ιβαν ειναι αυτος που τον εφαγε το συστημα του ποδοσφαιρου και ολοκληρος ο κρατικος μηχανισμος..
να φυγει ο αλητης που εσωσε μια ομαδα απο την καταστροφη και τωρα δεν την κανει μπαρτσελονα..... παλιανθρωπος... ακους εκει.,, ιβαν γερα ..πετα μας λεφτα!!!
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

desperando έγραψε:Εικόνα

Εικόνα
Ο Γκολασα αμ.χαφ είναι? Για εφταροδέκαρο τον είδα... Πιο μπροστά δεν παιζει απο Κάτσε/μαντουρο?
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

Demir έγραψε:
Indio έγραψε:
che4 έγραψε:Ρε παοκοβιε εδω μεσα αμα ο ιβαν παρει παιχτη 31 αυγουστου απο γ εθνικη θα πουν οτι ειναι παιχταρας οχι γιατι θα τον ξεροθν αλλα για να μην προσβαλουν τον ιβαν

Νοοτροπια γαυρων με κοκκαλη και βαγγελα μονο που αυτοι τους εχουν χορτασει πρωταθληματα και εμας ο ιβαν μονο ενα τσουλου στο λομπι του μακ παλας :lol: :lol: :lol:
Πες τα..
-ολοι φταινε ...απο τον Βρυζα μεχρι το Σαλπιγγιδη και απο το Δωνη μεχρι και το σιτσιακοφ και τον Κωστανταρα που δεν εκανε τακτικη.
-αλλα μονο ο ιβαν ειναι αυτος που τον εφαγε το συστημα του ποδοσφαιρου και ολοκληρος ο κρατικος μηχανισμος..
να φυγει ο αλητης που εσωσε μια ομαδα απο την καταστροφη και τωρα δεν την κανει μπαρτσελονα..... παλιανθρωπος... ακους εκει.,, ιβαν γερα ..πετα μας λεφτα!!!
Φιλε μου η λογικη μου ειναι η εξης και πες μου αν εχω αδικο.
Κριτικαρω καποιον γιατι θελω να αλλαξει η να βελτιωθει οχι γιατι θελω να φυγει.
Επισης για τον ιβαν ισχυει το εξης απλο, οποιος ταζει πρωταθληματα + champions leage φερνει πιατι βιειρινια σκοκο μπερμπατοβ κουαρεσμα σαβιολα η κατι τετοιου επιπεδου (τα ονοματα ειναι ενδεικτικα της δυναμικης παικτων που οφειλει να φερει, δε σημαινει οτι επρεπε ν φερει αυτους).
Απο την αλλλη οποιος ταζει εναν αλλο δρομο εξυγιανσης, με πλανο 3ετιας ας πουμε, και υποσχεθει οτι θα βαζει λεφτα αλλα οχι πολλα επισης δεκτο και σεβαστο καο ας φερει οτι λαχειο απο αργεντινη επιθυμει και θα κανω και οση υπομονη θελησει.
ΑΛΛΑ Ο ΙΒΑΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ 1ο ΔΡΟΜΟ
Και τα εργα του δεν συμβαδιζουν με τα λογια του.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Demir έγραψε:
Indio έγραψε:

Πες τα..

αυτο εννοω νοοτροπια γαυρου με ειδωλο κοκκαλη και φαταουλ
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Πάντως οι μεταγραφές ανακοινώθηκαν την ωρα του σεισμού... Τυχαίο?
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ακριβώς το ίδιο ρε Τσε, μέσα έπεσες...
Το ίδιο και το αυτό
Demir

Δημοσίευση από Demir »

και εγω αυτο εννοω να φυγει μπας κ ζησει ο ΠΑΟΚτσης στην μιζερια του,οπως εμαθε τοσα χρονια...
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Όλη η Ελλάδα ειρωνεύεται τον Ιβάν που παρουσιάστηκε ως κροίσος και αποδείχθηκε Βουλινός. Αν και ο Βουλινός πήρε και τους μουντιαλικούς Χασάν, πήρε και το μεγαλύτερο ταλέντο της εποχής ( Ζαγοράκη) ,ο Ιβάν ποιον πήρε;

Απίστευτος στρουθοκαμηλισμός! Συμφωνώ στο να μην τον κράζουμε αλλά το να μην αποδεχόμαστε πως αποδείχθηκε κατώτερος των προσδοκιών είναι σαν να ζούμε σε ασπρόμαυρο συννεφάκι.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

κοιτα μπορουμε να εχουμε διαφορετικη αποψη ντεμιρ

εμενα η αποψη μου ειναι οτι ουτε ο γαυρος ουτε ο ΠΑΟΚ χρειαζονται νταβατζηδες τυπου κοκκαλη για να ειναι μεγαλες ομαδες χαρη τους κανουμε και εμεις και οι γκευ που τους δινουμε αυτο το αξιωμα αν πιστευεις κατι διαφορετικο κανενα προβλημα αλλα μη λες μιζερο το λαο του ΠΑΟΚ εδω εισαι φαουλ και αν θες το συζηταμε σοβαρα το θεμα εδω και τωρα με επιχειρηματα για το πως επρεπε να ειναι οι μεγαλες ομαδες της ελλαδας και το τι οφελη εχουν οι νταβαδες προεδροι αυτων των ομαδων και το ποσο λαθος ειναι να μην εχει απαιτησεις ο φιλαθλος απ αυτους

και το ξαναλεω τους γαυρους τους καταλαβαινω και λιγο τους γςμησαν τιτλους εμας τι μας εκανε ο ιβαν θα μου πεις
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Οι καταστασεις και οι εποχες εχουμε αλλαξει che.

Πλεον ο ΠΑΟΚτσης εχει αλλαξει τοσο πολυ που και τριτο-τεταρτος να βγει στα @@ του.

Κανεις δεν ασχολειται πλεον και ο κοσμος (κακως) δεν εχει πλεον απαιτησεις.

Ειναι τοσα τα προβληματα του που ο ΠΑΟΚ ειναι το τελευταιο που εχει να σκεφτει.

Για να σου δειξω την διαφορα.. μου ελεγε ο πατερας μου οτι οποτε ερχοταν εδω ο γκευ και τον νικουσαμε 1-0 παραδειγμα, ειχε κραξιμο και κυνηγητο στα αποδυτηρια διοτι ειχαμε νικησει μονο 1-0!!!

Τοτε ο κοσμος ειχε απαιτησεις .. τωρα να στο πω ωμα στα παπαρια του!!
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Καλησπερα σας,μετα απο τις 4 μεταγραφες της ομαδας μας βλεπω στα σχολια να υπαρχει ενα μουδιασμα κ οχι γκρινια που λενε πολλοι. Κ εγω εχω αναμεικτα συναισθηματα,αλλα κανω υπομονη. Πατε για καμια βουτια,κανενα ψαρεμα κ μην τρωγεστε με τα ρουχα σας.
Υ.Γ. Φιλε τζος μην τρελαινεσαι,εγω προσωπικα διαβαζω παοκμανια απο το 2009 εγινα μελος αρκετα αργοτερα,μπαναριστικα μονιμα γιατι απειλησα λεει τον μοντ φωτη,ο οποιος ηταν πολυ "ευγενικος"μαζι μου την διαρκεια της διαφωνιας μας κ οταν ανοιξαν παλι οι εγγραφες λεω:δεν γαμεις ξανακανε εγγραφη κ αγνοησε αυτους που στο παιζουν εξουσια,οταν δεν εχουν δικιο βεβαια μην τα ισοπεδωνουμε κ ολα κ ασχολησου με τους υπολοιπους. Κανε αυτο λοιπον κ εσυ κ θα δεις τι ωραια που ειναι.... Στο λεω αυτο γιατι εσενα κ κατι αλλους που κατα καιρους εχουν φυγει σας διαβαζω κ σας χαιρομαι,παροτι δεν συμφωνω παντα με τα γραφομενα σας. Καλη δυναμη 8-)
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Οι καταστασεις και οι εποχες εχουμε αλλαξει che.

Πλεον ο ΠΑΟΚτσης εχει αλλαξει τοσο πολυ που και τριτο-τεταρτος να βγει στα @@ του.

Κανεις δεν ασχολειται πλεον και ο κοσμος (κακως) δεν εχει απαιτησεις.

Ειναι τοσα τα προβληματα του που ο ΠΑΟΚ ειναι το τελευταιο που εχει να σκεφτει.

Για να σου δειξω την διαφορα.. μου ελεγε ο πατερας μου οτι οποτε ερχοταν εδω ο γκευ και τον νικουσαμε 1-0 παραδειγμα, ειχε κραξιμο και κυνηγητο στα αποδυτηρια διοτι ειχαμε νικησει μονο 1-0!!!

Τοτε ο κοσμος ειχε απαιτησεις .. τωρα να στο πω ωμα στα παπαρια του!!

*** Παραδειγμα προ 2 μηνων.. φαγαμε 4 γκολ σε τελικο.. ξεφτιλιστικαμε και δεν ανοιξει μυτη.

Στην αντιστοιχη τεσσαρα απο την λαρισα σε τελικο που χασαμε το νταμπλ για να φυγαδευτουν οι παιχτες στηθηκε ολοκληρο σκηνικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Παρ 18 Ιούλ 2014, 14:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αν υπηρχε ΣΩΣΤΗ διαχειρηση τοτε δεν θα χρειαζομασταν ''νταβατζη''.. οταν εχεις χρεη 30 μυρια +αλλα 7-8 κοντα που κανανε ζαγορ με εφοριες-χρωστουμενα σε παικτες κτλ,τοτε εισαι αναγκασμενος να πας σε αυτη την λυση... αν εσυ πιστευεις οτι χωρις ιβαν ο ΠΑΟΚ θα μπορουσε να περνει ΜΑΚ κ φορτουνη κ νατχο κτλ εισαι γελασμενος φιλε μου,,, ουτε κουλουρη θα κρατουσες γιατι θα στον περνανε τζαμπα ,οπως τον σταφυ κ τον μαλεζα και τον Βιερινια....
αν εσυ με το να κραζεις ιβαν κ να μιρλιαζεις με καθε ευκαιρια ..ειτε λεγεται λουκας ειτε μακ ειτε χρεη ειτε περιοδος... νοιωθεις ομορφα και πιστευεις οτι κανεις κατι παραγωγικο συνεχισε....
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αν υπηρχε ΣΩΣΤΗ διαχειρηση τοτε δεν θα χρειαζομασταν ''νταβατζη''.. οταν εχεις χρεη 30 μυρια +αλλα 7-8 κοντα που κανανε ζαγορ με εφοριες-χρωστουμενα σε παικτες κτλ,τοτε εισαι αναγκασμενος να πας σε αυτη την λυση... αν εσυ πιστευεις οτι χωρις ιβαν ο ΠΑΟΚ θα μπορουσε να περνει ΜΑΚ κ φορτουνη κ νατχο κτλ εισαι γελασμενος φιλε μου,,, ουτε κουλουρη θα κρατουσες γιατι θα στον περνανε τζαμπα ,οπως τον σταφυ κ τον μαλεζα και τον Βιερινια....
αν εσυ με το να κραζεις ιβαν κ να μιρλιαζεις με καθε ευκαιρια ..ειτε λεγεται λουκας ειτε μακ ειτε χρεη ειτε περιοδος... νοιωθεις ομορφα και πιστευεις οτι κανεις κατι παραγωγικο συνεχισε....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”