Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Οχι ρε πστη μ σε 110 σελιδες ο επομενος
Γραψτε ολοι ρε να γεμισει γρηγορα
Γραψτε ολοι ρε να γεμισει γρηγορα
Κοψε τις μ@λ@κιες εγω γουσταρω πολυ αυτα που γραφεις ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω,τις περισσοτερεςjoshua έγραψε:Ειχα ηδη μειωσει τα ποστ μου τον τελευταιο καιρο γιατι δεν μου αρεσε καθολου το πως εχει εξελιχθει το φορουμ,ολο και λιγοτερες αποψεις,ολο και περισσοτερες επιθεσεις επι προσωπηκου και για να μη σας ζαλιζω τα @@ οπως ειπε και ο αλλος και για να απελευθερωσω και την ομαδα απο την γκρινια μου που αυτη την εφερε ενα βημα απο την πτωχευση αυτη την εφερε να αλλαζει καμια 50 ποδοσφαιριστες τα τελευταια 4-5 χρονια και εγω δεν ξερω ποσους προπονητες,επειδη αυτη της στερησε την οργανωση της ως παε,αποχωρω και εγω απο το φορουμ να βρω εγω την υγεια μου και εσεις την ησυχεια σας,ξερω ξερω θα κλαψετε.Να ειστε καλα παλικαρια και μακαρι τον Μαιο να ειμαστε καλα.
φορες συμφωνω.
Τις ανησυχιες σου για την ομαδα γραφεις γιατι την αγαπας.
Και στην τελικη ασε καποιους να πανηγυριζουν πρωταθλημα το καλοκαιρι,γιατι
Φθινοπωρο,χειμωνα,ανοιξη ερχονται φαπες...
Keep walking
- sourmenetes
- Moderator
Θεωρω πως μεχρι κυριακη θα εχει κλεισει τουλαχιστον 1 παχιτης ακομα...
Και εγω περίμενα το όνομα αλλα...
Θα δούμε το Μάιο τι κάναμε.
Αλλα και η ζελα περισυ με εναν Αναστασίου με πιτσιρικάδες
Και κάποιες παρόμοιες προσθήκες πήγε μια χαρα.
Ας μην ειναι ονόματα και ας βγάλουν ματιά εύχομαι!
Εκτός αν μας φυλάνε καμία έκπληξη για το τέλος...
Θα δούμε το Μάιο τι κάναμε.
Αλλα και η ζελα περισυ με εναν Αναστασίου με πιτσιρικάδες
Και κάποιες παρόμοιες προσθήκες πήγε μια χαρα.
Ας μην ειναι ονόματα και ας βγάλουν ματιά εύχομαι!
Εκτός αν μας φυλάνε καμία έκπληξη για το τέλος...
- Sick Bastard
Μη φεύγεις ρε συ, μπορεί να έχουμε διαφωνήσει στο παρελθόν και λογικό είναι, αλλά είσαι ποιοτικός και σεβαστός.joshua έγραψε:Δεν καταλαβα ρε παλικαρια,θεωρω τον Γκολασα πολυ ενδιαφερων παικτη με εξαιρετικες προοπτικες και ηδη μου αρεσε χτες,αναγνωριζω την αξια του Ρατς,θα αποτελει σταθερα αριστερα αν και με βαση τις υπολοιπες κινησεις θα ηθελα κατι μικροτερο σε ηλικια,ενδιαφερων επισης στοιχημα θεωρω και τον αργεντινο,οπως και καθε αλλο παικτη που ερχεται με ενδιαφεροντα νουμερα απο λατινικη αμερικη αλλα δεν μου κανει γκελ ο Μακ,πρεπει δηλαδη ναναπολογηθω για αυτο και να τρωω στην μαπα ολες τις λαλακιες περι γκρινιας και μιζεριας (το διαρκειας κου βεβαια εγω ο γκρινιαρης το εχω παρει ηδη,για αλλους δεν ξερω).Μηπως λεω εγω τελικα εσεις οι positive thinkers ειστε αυτοι που μας τα εχετε ζαλισει και οχι εμεις;
Τώρα αν κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι λες, αυτοί φταίνε όχι εσύ.
Μεγαλη αλητεια εκ μερους σου...paokovios1974 έγραψε:ο Ιβαν ξερει προσωπικα εναν παικτη οπως και τον βουκιτς και δεν αποκλειεται να τον φερειSwordfire έγραψε:Απο τα βιδεο (που ειναι παραπλανητικα του κερατα) ενα ελαχιστο συμπερασμα βγαζεις,και κατα την γνωμη μου και οι 2 φαινοντε αξιολογοι , ομως δεν θα σταθω σε αυτο.
Οταν η αεκ εφερε τον σκοκο και τον αλλο, τον ζορο ντε, τους ηξερε κανενας?
Και οι 2 τα εβγαλαν τα λεφτα τους λαι με το παραπανο.
Ας κανουμε λιγη υπομονη .
Νομιζω οτι θα γινουν 2 το πολυ 3 ακομα κινησεις αλλα θα αργησουν λιγο , ελπιζω .
Και το ελπιζω κολαει στη λογικη του ιβαν να διαπραγματευεται μονος του τα μεγαλα συμβολαια ή τα μεγαλα ονοματα,
και αν δεν κανω λαθος ο ιβαν ακουστηκε οτι θα ερθει σε καμια εβδομαδα.
Ωραιος!Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Γράφω μόλις δεύτερη φορά. Δεν είμαι μικρός (τo όνομα το δείχνει άλλωστε) έχω ζήσει και τα δύο πρωταθλήματα και ήμουν μέσα στα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟ. Με λίγα λόγια έχω ζήσει το να γίνεσαι πρωταθλητής. Σας λέω λοιπόν ότι πρωταθλητής δεν γίνεσαι με παίκτες τύπου Στοχ ο οποίος πραγματικά επέλεγε παιχνίδια, ούτε γατιά τύπου Λούκας, όσες τεχνικές αρετές και να έχουν. Πρωταθλητής γίνεσαι με παίκτες όπως ο Γκαρσία και με προπονητές όπως ο Λόραντ.
Ο Άγγελος μουρμούραγε όταν τον έβαζε σε καλούπια και του μάθαινε τακτική στο γήπεδο ο Ούγγρος, τώρα που και ο ίδιος έχει να βάλει σε καλούπια ποδοσφαιριστές θα τον καταλαβαίνει καλύτερα τον μακαρίτη. Τον έχω εμπιστοσύνη τον τρελό γιατί είναι άρρωστο Παοκτσάκι, θα δώσει και την ψυχή του και αυτό είναι το ΠΡΩΤΟ συστατικό που πρέπει να υπάρχει για να πας καλά.
Εγώ θα είμαι στην 6 και φέτος, είτε πάρουμε τον Μακ είτε τον Μέσι, δεν έχω την απαίτηση από όλους να κάνουν το ίδιο (εξάλλου η οικονομική κρίση είναι κοινή για όλους), έχω όμως πολύ θετικό προαίσθημα ότι θα δούμε καλά πράγματα.
Υγεία σε όλους
Mapogo έγραψε:Είμαστε κάτω από βάζελο σε ποιότητα ?!
Τωρα για μενα ναι.....ο βαζελος καταρχην ειναι ετοιμη ομαδα...
-
paokpantou
μου αρεσουν αρκετα και ο μακ και ο φακουντο...παλικαρια ομως ο φακουντο περειρα να το θυμαστε αυτο γραφω/////θα κλεισει πολλα σπιτια....ειναι παιχταρας!!!!αρκει να ενσωματωθει γρηγορα στο ευρωπαικο κλιμα...και στο κλιμα του ελλαδισταν
αντε παμε για τωρα για ακομα3παιχτες.....
-
paokpantou
οχι μανιακε ειμαστε ενα κλικ πανω απο τον βαζελο...MANIAKOS έγραψε:Mapogo έγραψε:Είμαστε κάτω από βάζελο σε ποιότητα ?!
Αλλο το ενα αλλο το αλλο.Αν παρουμε εναν καλο σεντερ μπακ ακομα και με αυτο το ροστερ ειμαστε καλυτεροι του βαζελου με κλειστα ματιαMANIAKOS έγραψε:Mapogo έγραψε:Είμαστε κάτω από βάζελο σε ποιότητα ?!
-
paokpantou
paokpantou έγραψε:μου αρεσουν αρκετα και ο μακ και ο φακουντο...παλικαρια ομως ο φακουντο περειρα να το θυμαστε αυτο που γραφω/////θα κλεισει πολλα σπιτια....ειναι παιχταρας!!!!αρκει να ενσωματωθει γρηγορα στο ευρωπαικο κλιμα...και στο κλιμα του ελλαδισταναντε παμε τωρα για ακομα3παιχτες.....
Αυτό ναι , δουλεμένη κ δεμένη ομάδα .MANIAKOS έγραψε:Mapogo έγραψε:Είμαστε κάτω από βάζελο σε ποιότητα ?!
Σε ποιότητα όμως δεν νομίζω.
Πόσοι απ το ρόστερ του βάζελου θα χώραγαν στον ΠΑΟΚ ?
Δεν ξερω....θα φανει αλλα δεν το πιστευω....δε βλεπω κανεναν ηγετη μπροστα...εκτος αν βγουν αυτοι ή ερθει κπς.....
ποσοτικα κανονικα ουτε χαφ πρεπει ν απαρπυμε τωρα..
ποσοτικα κανονικα ουτε χαφ πρεπει ν απαρπυμε τωρα..