Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ηταν η λα πλατα ψηλα στον βαθμολογικο πινακα?αυτο δεν το ηξερα ομολογω,νομιζα οτι χαροπαλευε για την κατηγορια αυτο αλλαζει τα δεδομενα τοτε για τον περειρα και τον ανεβαζει στα ματια μου.Μακαρι να προσαρμοστει γρηγορα στην Ελλαδα και να κανει παπαδες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σημερα που μιλαμε η πρωην ομαδα του Λουκας ειναι ο ΠΑΟΚ και του Μακ η νυρεμβεργη και αν θες τα νουμερα του Λουκας σε 1,5 μολις χρονο στην καρπατι που την εφεραν να βγαινει ευρωπη σε ενα πρωταθλημα που εχει ομαδες οπως η Σαχταρ η Ντνιεπρ και η Δυναμο που αποφασισε να τον δοκιμασει ασχετα αν δεν της βγηκε δεν ξερω γιατι πρεπει να τα βλεπω τοσο υποτιμητικα σε σχεση με την υπερομαδα Νυρεμβεργη.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Πιστευω ότι αυτος ο apple θα μας βγει καλυτερος απο τον συμπατριώτη του που επέλεξε τα μπανακια στο Καταρ......

απο τα λιγα που ειδα στα βιδεο, κραταω το οτι δεν εχει απλα εκρηξη, αλλα και ταχυτητα και αντοχη για να κανει κατεβασιες με τη μπαλα. κατι που περυσι μας ελειπε παρα πολυ.

όσο για τον Αργεντίνο μονο που ειναι αριστεροποδαρος και σε κανα δυο βιντεο που ειδα μου εφερε λιγο σε μπορελι, μου αρκουν. :D

το θεμα ειναι να γινουν τωρα λειτουργικά γρανάζια της ΟΜΑΔΑΣ του ΠΑΟΚ.

ΥΓ: ενα ακόμα που μου αρέσει είναι οι ηλικίες τους. 23 ο μεν (δλδ ορεξάτος και με μελλον) και 27 ο δε (δλδ στην πιο καλή ποδοσφαιρικά ηλικία). το μονο που με ανησυχει ειναι το κατα ποσο γρηγορα θα προσαρμοστει ο Φακουντο.

υγ2: ενταξει. και ο Βαις στην πεσκαρα επαιζε αλλα μας τα εκαναν ΝΑΑΑΑ περυσι..... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 17 Ιούλ 2014, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sourmenetes έγραψε:Το πιο θετικο για μενα ειναι οτι τα ονοματα δεν ειχαν ακουστει καθολου..

Έτσι ακριβώς! Όλο μιλούν οι ΑΡΔ, μιλάνε και οι οπαδοί και έρχεται κυριολεκτικά 1 στους 80 που ακούγονται...

Ekatnetworkltd έγραψε:
danirifle έγραψε:πωπω... πραγματικά αυτή η ομάδα νοσεί πάνω απ'όλα στους οπαδούς της...
+

Αν το κάνουμε "Μεγάλε Π.Α.Ο.Κ., η αδυναμία σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου", θα ταιριάζει περισσότερο... Όχι μόνο σε απόψεις και προπονητηςτουκαναπίαση, αλλά και σε συμπεριφορά εντός γηπέδου (τιμωρίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ).

pirate_salonica έγραψε:Άρχισε πάλι ο ΠΑΟΚτσής τη μίρλα του... Για να πάρουμε λίγο τις μεταγραφάρες του Φαταούλ...

- Γκαζαριάν - Τι είν τούτο αρά?
- Ελαμπντελάουι - Ques-que che?
- Αμπιντάλ - Παιχταράς αλλά σε καθόλου καλή ηλικία + το πρόβλημα υγείας του (όχι ότι τον ειρωνεύομαι τον άνθρωπο προς Θεού...)
- Κασάμι - Συγγνώμη κύριε,ποιος είστε?
- Αυλωνίτης - Πάνε παιδάκι μου ένα χρόνο Ατρόμητο και βλέπουμε.
- Παπαζογλίτο - Εσύ πάνε στον Άρη ανέβασέ τον κατηγορία,άντε βρε παλικάρι μου να σε χαρώ...
- Ντοσεβί - Εσύ παιδί μου τίνος είσαι?Aπο δώ είναι ο πατέρας σου για απ'αλλού?
- Μαζουάκου - Σας παρουσιάζω τον Πίου...

Εντάξει, μη λέμε κι ό,τι θέλουμε..
Αυτοί που έκανα με bold είναι μια χαρά για SL, έχεις και τη διαιτησία, ε δεν θέλεις και πολλά..

Απ'ό,τι βλέπω η Π.Α.Ε. δεν έκανε ανακοινώσεις.. Εγώ περιμένω. Δεν έχω δει ούτε ένα videάκι ούτε τίποτα.

Το να προδικάζετε και να λέτε ότι δεν θα βοηθήσει ο "τάδε" κτλ, κατ'εμέ δείχνει μεγάλη έλλειψη εμπιστοσύνης στον Αναστασιάδη.
Άλλες ομάδες, άλλοι προπονητές, άλλες συνθήκες, άλλοι συμπαίκτες, άλλα κίνητρα. Ο Stoch έκανε παπάδες στη Fener και στον Π.Α.Ο.Κ. ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Επίσης, προτιμώ να δώσει η ομάδα 300.000* και να παίξει ο άνθρωπος για 500.000, παρά να δώσει η ομάδα 1.000.000 σε κάποιον που θα "δουλέψει" τα 400.000!

Ακόμη δεν τους πήραμε.
Υπομονή *αμώτο!

* Δεν το λέω από οικονομικής άποψης, τα λεφτά είναι του Π.Α.Ο.Κ. (=Σαββίδη) και όχι δικά μου. Το ποσό το λέω σαν ένδειξη συγκεκριμένων προσδοκιών.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Προσπαθούσα να κρατηθώ αλλά δεν γίνεται...

Αυτό το γκρινίαζουμε και μιρλίζουμε χωρίς κάποιο επιχείρημα και λόγο όπως κάνουν οι κακογ@μημένες γκόμενες που "όλοι οι άντρες είναι ίδιοι"... σπάμε τα "συκώτια" όλων... εκνευρίζουμε τους πάντες... το ένα μας φταίει, το άλλο μας ξυνίζει... ο πρώην ήταν καλύτερος... κτλ.... και στο τέλος τσαμπουνάμε και ένα "μακάρι να κάνω τούμπες στο τέλος"... ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Μ@Λ@ΚΙΑ EVER!!! Τι σου φταίω εγώ αν μπαίνω να διαβάσω για μεταγραφές και πρέπει να τρώω στη μάπα την π@π@ρο-γκρίνια επιπέδου γυναίκας με περίοδο του κάθε προπονητή/λογιστή/τέχν. διευθυντή/προέδρου/μεγαλομετόχου του ΚΑΝΑΠΕ?

Αν δεν σου αρέσει κάτι γιατί έχεις κακό προαίσθημα... αλλά δεν ξέρεις το τι θα γίνει τελικά... εκτός αν είσαι ο Μάντης Κάλχας... το λες και μετά το ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ και στηρίζεις την καψούρα σου ως το τέλος!!! Όταν λοιπόν έρθει η ώρα των αποτελεσμάτων και έχεις μια εικόνα του τι έγινε τότε... και ΜΟΝΟ τότε αποκτάς το δικαίωμα να κρινεις, να πείς την γνώμη σου με επιχειρήματα και να προτύνεις λύσεις ή να αναλάβεις δράση αν έχεις αυτή τη δύναμη!

ΟΛΑ τα άλλα είναι Μ @ Λ @ Κ Ι Ε Σ ! ! ! !
Τρώτε αμάσητο ότι σας τσαμπουνάνε οι ΑΡΔ και βγάζετε το κόμπλεξ σε γκρίνια κατά πάντων! Υπάρχουν άτομα που από την πρώτη σελίδα γκρινίαζουν και κράζουν... και κλασσικά στην πρώτη επιτυχία θα εξαφανιστούν... για να εμφανιστούν στην πρώτη αποτυχία!

Μου αρέσει που λέω τους γάβρους πρόβατα που τρώνε ότι σανό τους δώσουν οι ΑΡΔ... δυστυχώς όμως βλέπω ότι και πολλοί από εμάς είναι τα ίδια σκ@τ@!!!

Α ρε Άγγελε! Καλά τα είπες...
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΟΚ!
Και όταν λέμε "Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΟΚ" εννοούσε ΕΜΑΣ!!!!
Φτάσαμε στο σημείο να περιμένουμε τις μεταγραφές για να πάρουμε διαρκείας και να νιώσουμε υπερήφανοι για τα 4 ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!
Ντροπή και μόνο ΝΤΡΟΠΗ!!! Τίποτα άλλο...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

joshua έγραψε:Σημερα που μιλαμε η πρωην ομαδα του Λουκας ειναι ο ΠΑΟΚ και του Μακ η νυρεμβεργη και αν θες τα νουμερα του Λουκας σε 1,5 μολις χρονο στην καρπατι που την εφεραν να βγαινει ευρωπη σε ενα πρωταθλημα που εχει ομαδες οπως η Σαχταρ η Ντνιεπρ και η Δυναμο που αποφασισε να τον δοκιμασει ασχετα αν δεν της βγηκε δεν ξερω γιατι πρεπει να τα βλεπω τοσο υποτιμητικα σε σχεση με την υπερομαδα Νυρεμβεργη.
τον λουκας τον φαγατε εσεις εδω μεσα κ στο γηπεδο που με τοσες ασσιστ κ γκολ αντι να ακουει κανα μπραβο τον γαμοστυριζανε..... αλλα φτανει ...αν θελεις στηριξε την ομαδα κ βγαλε θετικη ενεργεια...αν οχι δεν φταιμε εμεις σε τιποτα... κατσε 1-2 βδομαδες να δεις τις κινησεις κ κρινε ....
δηλαδη αν φερει αριστερα τον jonathan viera ,εστω δανεικο, θα σε χαλασει????
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

roman σου βγαζω το καπελο ποσο χρονων ειπες οτι εισαι?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

RoMaN έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Το πιο θετικο για μενα ειναι οτι τα ονοματα δεν ειχαν ακουστει καθολου..

Έτσι ακριβώς! Όλο μιλούν οι ΑΡΔ, μιλάνε και οι οπαδοί και έρχεται κυριολεκτικά 1 στους 80 που ακούγονται...

Ekatnetworkltd έγραψε:
danirifle έγραψε:πωπω... πραγματικά αυτή η ομάδα νοσεί πάνω απ'όλα στους οπαδούς της...
+

Αν το κάνουμε "Μεγάλε Π.Α.Ο.Κ., η αδυναμία σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου", θα ταιριάζει περισσότερο... Όχι μόνο σε απόψεις και προπονητηςτουκαναπίαση, αλλά και σε συμπεριφορά εντός γηπέδου (τιμωρίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ).

pirate_salonica έγραψε:Άρχισε πάλι ο ΠΑΟΚτσής τη μίρλα του... Για να πάρουμε λίγο τις μεταγραφάρες του Φαταούλ...

- Αμπιντάλ - Παιχταράς αλλά σε καθόλου καλή ηλικία + το πρόβλημα υγείας του (όχι ότι τον ειρωνεύομαι τον άνθρωπο προς Θεού...)
- Παπαζογλίτο - Εσύ πάνε στον Άρη ανέβασέ τον κατηγορία,άντε βρε παλικάρι μου να σε χαρώ...

Αυτοί που έκανα με bold είναι μια χαρά για SL, έχεις και τη διαιτησία, ε δεν θέλεις και πολλά..

Απ'ό,τι βλέπω η Π.Α.Ε. δεν έκανε ανακοινώσεις.. Εγώ περιμένω. Δεν έχω δει ούτε ένα videάκι ούτε τίποτα.

Το να προδικάζετε και να λέτε ότι δεν θα βοηθήσει ο "τάδε" κτλ, κατ'εμέ δείχνει μεγάλη έλλειψη εμπιστοσύνης στον Αναστασιάδη.
Άλλες ομάδες, άλλοι προπονητές, άλλες συνθήκες, άλλοι συμπαίκτες, άλλα κίνητρα. Ο Stoch έκανε παπάδες στη Fener και στον Π.Α.Ο.Κ. ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Επίσης, προτιμώ να δώσει η ομάδα 300.000* και να παίξει ο άνθρωπος για 500.000, παρά να δώσει η ομάδα 1.000.000 σε κάποιον που θα "δουλέψει" τα 400.000!

Ακόμη δεν τους πήραμε.
Υπομονή *αμώτο!

* Δεν το λέω από οικονομικής άποψης, τα λεφτά είναι του Π.Α.Ο.Κ. (=Σαββίδη) και όχι δικά μου. Το ποσό το λέω σαν ένδειξη συγκεκριμένων προσδοκιών.

ο κασαμι γιατι ειναι καλυτερος απο MAK??????????
επεσε η φουλαμ ,επεσε κ η νυρεμβεργη
ιδια ηλικια
ο ενας βολοδερνε σε λουκερνες κ κατι χωρια.....ο δικος μας εκανε 20 συμ στην μπουντεσλιγκα...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γιατι τον πηρε ο γαυρος που κανει καθε χρονο μεταγραφαρες και μας βαζει τα γυαλια με την σουπερντουπερουαου μπαλα που παιζει. τι γιατι;
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

chrisg4 έγραψε:Τρελό deja vu η συζήτηση. Ακριβώς ίδια πόστ με πέρυσι οταν πείραμα το Λόπεζ. Και τότε κάποιοι μιλούσαν για το αμυντικό που σταμάτησε τον Μεσι συγκριναν ομάδες Β Ισπανίας με τον ΠΑΟΚ κτλπ κτλπ. Μετα απο ενα μήνα οι ίδιοι που κραζανε εμάς που είχαμε τις αμφιβολίες μας οι ίδιοι κραζανε και τον Λόπεζ. Το να υπερασπίζεστε δυο παίχτες που το πολύ πολύ να τους ξέρουν αυτοι που παίζουν στοίχημα ειναι αστείο, πόσο μαλον οταν αυτούς τους παίχτες τους επέλεξαν αυτοι που επιλέγουν εδώ και τρία χρονια και η ομαδα παει απο το κακό στο χειρότερο. Μακάρι να βγούνε παιχταραδες κι ας κάνω πρώτη φορά τα τελευταία τρία χρονια κι εγώ μια κωλοτουμπα. Ειλικρινά προσπαθώ να δω θετικά τις μεταγραφές αλλα μετα μου έρχονται στο μυαλό Λόπεζ Βίβιαν Ολισε Νεσιντ Χακομπο και καμία ακόμα δεκαριά αποτυχημένους που έχουν φέρει και δε μπορώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Βασικα ειναι να μην εισαι προκατηλειμενος σ αυτη την ζωη ;)
Οι ιδιοι που φεραν τις "πατατες" που αναφερεις ,εχουν φερει επισης και Παμπλο-Κοντρερας-Βιερινια κτλ...
Εσυ επιλεγεις να θυμασαι τις αποτυχιες κι οχι τους καλους.Δικαιωμα σου βεβαια ειναι αυτο και σιγουρα οι προηγουμενες 2 αποτυχημενες χρονιες δεν βοηθανε,αλλά γιατι δεν περιμενεις να κρινεις τους παικτες οταν τους δεις???
Φανταζομαι τι θα ελεγες οταν πηραμε τον τραυματισμενο Βιερινια δηλαδη... :o
Οι παικτες φαινονται καλοι και το μεταγραφικο πλανο ( αν και καθυστερημενο) φαινετε διαφορετικο απο των 2 προηγουμενων χρονων με τις πανακριβες μεταγραφες που δεν απεδωσαν και δεν ηθελαν να παιξουν για την ομαδα.
Ας δουμε τι ομαδα θα φτιαξουμε και μετα τους κραζετε ελευθερα ρε παιδια...
Ελεος...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Λοιπον εχουμε και λεμε Ρατς αντι λινο αγωνιστικα μπορει να παρουμε πιο πολλα απο τον ρετς σε θεμα αγαπης για την ομαδα εχει δρομο μπροστα του ο ρουμανος,Γκολασα αντι νινης...χωρις σχολισ.Περειρα αντι βουκιτς μεγαλη καψουρα ο σερβος αλλα οταν εμπαινε ξεκουραστος αλλαγη στο 70 .Και τελος Μακ αντι λουκας εδω μενει να φανει ειναι οντως στοιχημα γιατι ο λουκας καποια στιγμη εως τον ιανουαριο προσφερε αρκετα.Και το εργο φυσικα εχει και συνεχεια και η συνεχεια που ερχεται θα ειναι Κ..λα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν καταλαβα ρε παλικαρια,θεωρω τον Γκολασα πολυ ενδιαφερων παικτη με εξαιρετικες προοπτικες και ηδη μου αρεσε χτες,αναγνωριζω την αξια του Ρατς,θα αποτελει σταθερα αριστερα αν και με βαση τις υπολοιπες κινησεις θα ηθελα κατι μικροτερο σε ηλικια,ενδιαφερων επισης στοιχημα θεωρω και τον αργεντινο,οπως και καθε αλλο παικτη που ερχεται με ενδιαφεροντα νουμερα απο λατινικη αμερικη αλλα δεν μου κανει γκελ ο Μακ,πρεπει δηλαδη ναναπολογηθω για αυτο και να τρωω στην μαπα ολες τις λαλακιες περι γκρινιας και μιζεριας (το διαρκειας κου βεβαια εγω ο γκρινιαρης το εχω παρει ηδη,για αλλους δεν ξερω).Μηπως λεω εγω τελικα εσεις οι positive thinkers ειστε αυτοι που μας τα εχετε ζαλισει και οχι εμεις;
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Demir έγραψε:

Ακόμη δεν τους πήραμε.
Υπομονή *αμώτο!

ο κασαμι γιατι ειναι καλυτερος απο MAK??????????
επεσε η φουλαμ ,επεσε κ η νυρεμβεργη
ιδια ηλικια
ο ενας βολοδερνε σε λουκερνες κ κατι χωρια.....ο δικος μας εκανε 20 συμ στην μπουντεσλιγκα...[/quote]

Δεν τον ξέρω τον Mak/Mac.. Θα έρθει, θα δω κανένα videάκι, θα τον δω και σε κάποιους αγώνες και θα κρίνω.. Μακάρι να ακούει ο Casami το όνομά του και να κλαίει!! :twisted: :twisted: :twisted: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Paokovie, 20 είμαι..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Αργεντίνος θα έρθει με λιγότερα λεφτά απ' ότι κάποιος Ευρωπαίος με τα ίδια χαρακτριστικά και αυτό νομίζω ότι είναι κέρδος. Το ίδιο και ο Σλοβάκος. Δεν είναι μεγάλα ονόματα όπως οι Στοχ ή ο Σαβιόλα αλλά είναι νεώτεροι (2 και 6 έτη αντίστοιχα) και μπορεί να προσφέρουν τα ίδια, ίσως και περισσότερα. Όλοι στο χόρτο κρίνονται.
Ο Σλοβάκος είναι αρκετά γρήγορος και έχει πολύ κοφτή, επιτόπια τρίπλα που ζαλίζει, αλλά υστερεί στα τελειώματα. Ας ελπίσουμε ότι στην πράξη δεν θα απέχει πολύ από τα βίντεο.
Απομένουν:
1. Αριστερό εξτρέμ
2. Χαφ αξίας τύπου Νάτχο
3 Στόπερ τύπου Ινσα.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ο Μακ είναι περουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ!ανήκει στον ΠΑΟΚ και θα κάνει τα πάντα για να εξελιχθεί σε ένα πιο εύκολο πρωτάθλημα στα χαρτιά απο το γερμανικό!Αυριο μπορει να τον πουλήσεις εκατομύρια ευρώ!Ο στόχ ρε παιδια δανεικός που ήτανε επέλεγε πια παιχνίδια θα παίξει για τα λεφτά!Αποδείκτηκε με την επιλογή που έκανε!Σε βάθος χρόνου η μεταγραφή ειναι πιο μεγάλη απο του Στοχ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”