Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- zarathustra79
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Στο επίσημο σάιτ που το είδες ρε μεγάλε; Εγώ που το ανοίγω δεν υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας... Λογικό κιόλας αφού δεν ανήκει πια σαυτούς.
Και εδώ τον δίνει πάντως 26αρη (σχεδόν 27 για την ακρίβεια) http://espndeportes.espn.go.com/futbol/ ... do-pereyra.
Οσο για τον φίλο Sick Bastard που εχει τις αμφιβολίες του, ο μεν δεν έρχεται απο οποιαδήποτε χώρα, αλλά από τη χωρα νο2 στην παγκοσμια καταταξη ποδοσφαιρικής αλητείας και ο δε ερχεται απο το πρωταθλημα που τα τελευταια χρονια εχει κανει αλματα. Στο ιδιο πρωταθλημα ο βιεϊρίνια έχει ακόμη μικρότερη αναλογία γκολ συμμετοχών.
Και εδώ τον δίνει πάντως 26αρη (σχεδόν 27 για την ακρίβεια) http://espndeportes.espn.go.com/futbol/ ... do-pereyra.
Οσο για τον φίλο Sick Bastard που εχει τις αμφιβολίες του, ο μεν δεν έρχεται απο οποιαδήποτε χώρα, αλλά από τη χωρα νο2 στην παγκοσμια καταταξη ποδοσφαιρικής αλητείας και ο δε ερχεται απο το πρωταθλημα που τα τελευταια χρονια εχει κανει αλματα. Στο ιδιο πρωταθλημα ο βιεϊρίνια έχει ακόμη μικρότερη αναλογία γκολ συμμετοχών.
-
NikosAthina
Είστε ικανοποιημένοι λοιπόν από αυτές τις μεταγραφές ε; Εμένα προσωπικά μου βγήκε η πίστη να τον βρω στο transfermarket τον Φακούντο!! Παιδιά με αυτούς τους παίκτες θα κοντράρουμε Τσόρι,Σαβιόλα,Φουστέρ,Αμπιντάλ,Μανωλά,Σάμαρη,Κασάμι,Ρομπέρτο ;;;
-
burbu
μαγική ενέργεια απ τον φακούντο και 0-1 ο ΠΑΟΚ στο 5''λεπτό ίδρωσε ο fataul πρέπει να φάει να αναπληρώσει τις θερμίδες σαν να το βλέπω φακούντο παιχταρά
καλορίζικοι και οι 2 
οχι μακ ελεος
μακαρι να παιξει αλλα φφοβαμαι οτι απεκτησα αντιλουκα
ο ανθρωπος ειναι τελος παντων μακαρι να τον μεταμορφωσει ο αγγελος
παρακολουθείς νυρεμβέργη φαντατικά;che4 έγραψε:οχι μακ ελεος
slidar έγραψε:Facundo Abel Pereyra
Club de Gimnasia y Esgrima La Plata
Apodo: Gordo
Puesto: Volante ofensivo
Altura: 1,70
Nacimiento: 3 de septiembre de 1987 - Zarate, Buenos Aires
Trayectoria: 2006/08 Estudiantes de Bs.As. (B Metropolitana, Argentina); 2009 Palestino (Primera, Chile); 2010 Estudiantes de Bs.As. (B Metropolitana, Argentina); 2011 Audax Italiano (Primera, Chile); 2012 San Luis (Primera, México) y 2012/13 Gimnasia (B Nacional, Argentina).
Estadísticas
B Nacional 2012/13 | Jugó 32 partidos, 28 como titular y convirtió 13 goles.
Copa Argentina 2012/13 | Jugó 1 partido como titular y convirtió 1 gol.
Aπο το επισημο site της χιμνασια
- PAOK_Antarctica
Θέλω να κόψω αντίδραση από όσους έχουν πετάξει την ατάκα "αυτούς τους Αργεντίνους που τους βρίσκει η Τρίπολη? Εμείς γιατί δεν μπορούμε να τους βρούμε?" 
η πρωτη αρρωστια απο τρια χρονων στο γηπεδοThracian έγραψε:παρακολουθείς νυρεμβέργη φαντατικά;che4 έγραψε:οχι μακ ελεος
Και εκει που μαυριζει ο ουρανος και ετοιμαζει μπουρινι στην Θεσσαλονικη με αστραπες κεραυνους και μπαμ μπουμ, μολις ακουσε τα ονοματα εβγαλε ηλιο....
δεν ξερω κανεναν μακαρι να ειναι καλοι...

δεν ξερω κανεναν μακαρι να ειναι καλοι...
Το ίδιο ακριβώς αναρωτιόμουν κι εγώ τώρα.PAOK_Antarctica έγραψε:Θέλω να κόψω αντίδραση από όσους έχουν πετάξει την ατάκα "αυτούς τους Αργεντίνους που τους βρίσκει η Τρίπολη? Εμείς γιατί δεν μπορούμε να τους βρούμε?"
PAOK_Antarctica έγραψε:Θέλω να κόψω αντίδραση από όσους έχουν πετάξει την ατάκα "αυτούς τους Αργεντίνους που τους βρίσκει η Τρίπολη? Εμείς γιατί δεν μπορούμε να τους βρούμε?"
η τριπολιτσα τους δινει μια 100ρα το πολυ αν τον πηραν μετοσα μπραβο στο ζηση
μπραβο. να τα λές όμως αυταche4 έγραψε:η πρωτη αρρωστια απο τρια χρονων στο γηπεδοThracian έγραψε:παρακολουθείς νυρεμβέργη φαντατικά;che4 έγραψε:οχι μακ ελεος
- sourmenetes
- Moderator
Κανε μας τη χαρη ρε μαστορα...NikosAthina έγραψε:Είστε ικανοποιημένοι λοιπόν από αυτές τις μεταγραφές ε; Εμένα προσωπικά μου βγήκε η πίστη να τον βρω στο transfermarket τον Φακούντο!! Παιδιά με αυτούς τους παίκτες θα κοντράρουμε Τσόρι,Σαβιόλα,Φουστέρ,Αμπιντάλ,Μανωλά,Σάμαρη,Κασάμι,Ρομπέρτο ;;;
Μας ζαλισες τελικα..Μονο γκρινια εισαι...
Φιλε πηγαμε να κλεισουμε Κροος αλλα τελικα πηγε στη Ρεαλ..sourmenetes έγραψε:Κανε μας τη χαρη ρε μαστορα...NikosAthina έγραψε:Είστε ικανοποιημένοι λοιπόν από αυτές τις μεταγραφές ε; Εμένα προσωπικά μου βγήκε η πίστη να τον βρω στο transfermarket τον Φακούντο!! Παιδιά με αυτούς τους παίκτες θα κοντράρουμε Τσόρι,Σαβιόλα,Φουστέρ,Αμπιντάλ,Μανωλά,Σάμαρη,Κασάμι,Ρομπέρτο ;;;
Μας ζαλισες τελικα..Μονο γκρινια εισαι...