Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
NikosAthina

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από NikosAthina »

Demir έγραψε:
NikosAthina έγραψε:
obanebane έγραψε:Εμενα αυτος ο Μακ μου φαινεται κανονικος ποδοσφαιριστης και οχι ντεμεκ σαν αυτους που εχουμε στα δεξια.
Οποτε καλως να ορισει.
10 ματσ σε ομάδα που υποβιβάστηκε έπαιξε πως σου φάνηκε κανονικός ;
19 επαιξε αδερφε και επαιξε μπουντεσλιγκα οχι σουπερλιγδα... αιντε γιατι το εχουμε χασει εδω μεσα
19 σύνολο τς 10 φορές ως βασικός
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Demir έγραψε:
NikosAthina έγραψε:
obanebane έγραψε:Εμενα αυτος ο Μακ μου φαινεται κανονικος ποδοσφαιριστης και οχι ντεμεκ σαν αυτους που εχουμε στα δεξια.
Οποτε καλως να ορισει.
19 επαιξε αδερφε και επαιξε μπουντεσλιγκα οχι σουπερλιγδα... αιντε γιατι το εχουμε χασει εδω μεσα
Είναι ξεκάθαρο ακομη κ απο τα βιντεακια οτι κατι γεωργιαδηδες κ κατι Σαλπι τους εχει στην τσέπη του ο Μακ. Δεν ειναι βιερινια σε καμια περίπτωση αλλα ειναι κανονικότατος ποδοσφαιριστής.
Τέτοιος που αν ηταν έλληνας θα είχε του άξιζε τριπλάσιο συμβόλαιο απο κάποια λεφτακια που παίρνουν καποιοι.....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Στο ελληνικο πρωταθλημα της μαζικης αμυνας αν θες να ξεχωρισεις θες εξτρεμ και γενικα μεσοεπιθετικους που να εχουν καλη τεχνικη στο ενας με εναν οχι παικτες να παιζουν καλα στον χωρο και στην κοντρα,τωρα τι απο τα 2 ειναι ο Μακ δεν ξερω,πολυ ταλεντο παντως η Σλοβακια,Χαιμτσικ,Στοχ,Βαις,τι βραζιλιες και μλκς...
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ο Μακ είναι γρήγορος για το Γερμανικό πρωταθλημα. Στην σουπερκλικα θα τον βλέπουν στο ριπλέι. Πολυ καλή επιλογή.
Αρκει να μην είναι δανεικός :twisted:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

εγω ξερω οτι γεωργιαδηδες,ολισε και σια ουτε γ γερμανιας δεν κανουν 19 συμμετοχες...
αν περιμενετε να ερθει Ελλαδα 22 χρονος που κανει ΚΑΙ παπαδες στην μπουντεσλιγκα και 30 συμμετοχες καλυτερα αλλαξτε πλευρο..... και προσγειωθειτε!!!
Η θα παρουμε τετοιο στυλ παικτη η 32 χρονο τυπου πιντο(τελειωμενο απο μπουντεσλιγκα)....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Πέμ 17 Ιούλ 2014, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

NikosAthina έγραψε:
Οποτε καλως να ορισει.

Φιλε αθηναιε μπηκα στον κοπο να δω ολο το 12λεπτο βιντεο που εβαλε ο αμπαλαεα,αυτα που εκανε στην μπουντεσλιγκα (σε αντιθεση με τον στεφανοβιτς που τα εκανε στην β Ιταλιας) μου εδειξαν οτι προκειτε για κανονικο ποδοσφαιριστη.
Η κριση μου ειναι απο αυτο το βιντεο και μονο.
Κανε και εσυ τον κοπο να το δεις και αν εχεις αντιθετη αποψη το συζηταμε.
Και μη μου πεις οτι απο τα βιντεο φαινονται ολοι παιχταραδες γιατι αυτα που θα δεις ο τυπος τα κανει στην μεγαλη κατηγορια της γερμανιας στα 23 του.
Δε λεω οτι κανει εντυπωσιακα πραγματα (αν ηταν ετσι δεν θα ερχοταν στην ελλαδα,αν ερθει) απλα λεω οτι ειναι αξιοπρεπης ποδοσφαιριστης.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δε νομίζω ότι ο μακ είναι ένας από αυτούς που τάχα περιμέναμε από χθες..
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Δε τν ήξερα αλλά μια χαρά φαίνεται ο Μακ...από μπουντεσλίγκα έρχεται οπότε κάτι παραπάνω απ τον El Gato Λούκας θα κάνει
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

obanebane έγραψε:
NikosAthina έγραψε:
Οποτε καλως να ορισει.

Φιλε αθηναιε μπηκα στον κοπο να δω ολο το 12λεπτο βιντεο που εβαλε ο αμπαλαεα,αυτα που εκανε στην μπουντεσλιγκα (σε αντιθεση με τον στεφανοβιτς που τα εκανε στην β Ιταλιας) μου εδειξαν οτι προκειτε για κανονικο ποδοσφαιριστη.
Και μη μου πεις οτι απο τα βιντεο φαινονται ολοι παιχταραδες γιατι αυτα που θα δεις ο τυπος τα κανει στην μεγαλη κατηγορια της γερμανιας στα 23 του.
Δε λεω οτι κανει εντυπωσιακα πραγματα (αν ηταν ετσι δεν θα ερχοταν στην ελλαδα,αν ερθει) απλα λεω οτι ειναι αξιοπρεπης ποδοσφαιριστης.
Είναι εργαλείο οχι μεγαλειο,ειναι δεξι χαφ κανονικο που θα περάσει τον αντιπαλο με την ταχυτητα του ,δεν κανει τσαλιμακια ,παιζει απλα,αμυνεται πιέζει και ειναι δυνατός και που και που θα βάλει και το αριστερο και πατάει περιοχη κατι που δεν εκανε ο Λουκας .
Demir

Δημοσίευση από Demir »

o κολκας λεει δεν θα γινει μαλλον τιποτα σημερα η αυριο... ο σαββιδης το καθυστερει παλι λεει κτλ κτλ και ολα ειναι στην κοψη του ξυραφιου.....
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

RoMaN έγραψε:
GoMaRoS έγραψε:μιας και είναι καλοκαίρι και μεταγραφική περίοδος ας κάνουμε κανένα όνειρο θερινής νυκτός με την ενδεκάδα

------------------Κλάους/Κουλούρης------------------

Πιαττί-----------------Μάρτενς------------------Σκόκο

----------------Γκολάσα--------Νάτχο------------------

Ρατς-------Μαντούρο---------Βίτορ-------------Κίτσιου

-------------------------Γλύκος--------------------------

και παρακαλώ το όνειρο μου να μείνει ασχολίαστο :D

3-2-4-1 με Γλύκο center for και Rat δεξί μπακ-χαφ;
Μ'αρέσει... :mrgreen:

παρ'το αλλιώς λέμε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
NikosAthina

Demir έγραψε:o κολκας λεει δεν θα γινει μαλλον τιποτα σημερα η αυριο... ο σαββιδης το καθυστερει παλι λεει κτλ κτλ και ολα ειναι στην κοψη του ξυραφιου.....
Μου φαίνεται πολύ ύποπτο που συνεχώς βγαίνει η εικόνα προς τα έξω ότι ο όλο ο Σαββίδης κάνει κάτι λάθος
NikosAthina

obanebane έγραψε:
NikosAthina έγραψε:
Οποτε καλως να ορισει.

Το είδα το βιντεακι και σίγουρα κατάλαβα ότι είναι καλύτερος από τον Μπαρμπόσα...αλλά εγώ δεν θέλω παίκτες λίγο καλύτερους από τους μέτριους που κυνηγάμε
Demir

Δημοσίευση από Demir »

λεει ο χοντρος οτι ακουσε απο ΠΑΕ να λεει παλι οτι περιμενουμε ιβαν για το οκ.... αρα λεει καμια 4-5 μερες... και μετα μιρλα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτά είναι λακαμίες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”