Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/6769 ... -amyntikos
Εντοπίστηκε στην Σκανδιναδία ο αμυντικός!
(ΑΡΔιές)
Αυτό το Σκανδιναδία πού είναι; Όπως πας για Winterfell, αριστερά;
(ΑΡΔιές)
Άσχετο, αλλά επίκαιρο : Στη Λιρς ο Βέλλιος. ΣΗΜΕΡΑ υπέγραψε, ενώ ΣΗΜΕΡΑ γράφανε οι δικοί μας άρθρα για το πόσο υπάρχουν επαφές.
Ρε ζηση αφου τα βρηκατε σε ολα με τον κωστακη γιατι δε κανεις μια αναρτηση πρεπει να τον ανακοινωσω εγω γμω την τρελα μου
Μοντς και λοιπες μπλε κοκκινες δυναμεις μου ταξατε το πρωτο σχολιο στο τοπικ απ το πατριωτακη

Μοντς και λοιπες μπλε κοκκινες δυναμεις μου ταξατε το πρωτο σχολιο στο τοπικ απ το πατριωτακη
rainmaker έγραψε:Άσχετο, αλλά επίκαιρο : Στη Λιρς ο Βέλλιος. ΣΗΜΕΡΑ υπέγραψε, ενώ ΣΗΜΕΡΑ γράφανε οι δικοί μας άρθρα για το πόσο υπάρχουν επαφές.
Μεταγραφαρα ρειν και μονο οτι δε θα υπαρχει πλεον καν σκεψη να ερθει ειναι βομβα της βραδιας
- SePuLtUrA_4_
Ο φορτουνης αυτη τη στιγμη μαζι με τον φετφατζιδη ειναι κατεμε οι μοναδικοι ελληνες ποδοσφαιριστες απο την νεα φουρνια που ξερουν μπαλα. Αξιζει το ρισκο για αυτον τον παιχτη. Εμενα το οτι καθυστερεί να αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριερα του μονο ως θετικο μπορω να το εκλάβω γιατι μου δειχνει οτι εχει φιλοδοξιες σαν ποδοσφαιριστης. Αυτος κοιταει το καλο του. Και το καλο ενος παιχτη που εχει φιλοδοξιες να αναδείξει το ταλεντο του ειναι το να παει σε μια ομαδα που θα τον βοηθησει να αναδειχθεί δινοντας του ευκαιριες. Για αυτο εφτυσε τον γαυρο. Γιατι ξερει οτι εκει θα τελειωνε η καριερα του!!!Athens έγραψε:Επειδη πολλοι δεν γνωριζουμε τα αγωνιστικα χαρακτηριστικα του φορτουνη μπορει καποιος να τα περιγραψει?
ειναι παικτης-προσωπικοτητα? θα κανει την διαφορα?
- ΑποστόληςΑ
Τα δύο κλεισμένα εξτρέμ (Ευρωπαίος και Αργεντίνος) που σήμερα ενδεχομένως να ανακοινώνονταν, πού είναι;
-
Μπαρκαρούτσος
Η ιστοσελίδα «liga-zwei.de» αναφέρει πως ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει μεταβεί στην Ολλανδία προκειμένου να συναντήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που συνεχίζει εκεί την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και να συζητήσει μαζί τους το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Ωστόσο, όπως συμπληρώνει, η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί.
νομιζω πως επικαλουνται πληροφοριες απο ελλαδα!Realcon έγραψε:Η ιστοσελίδα «liga-zwei.de» αναφέρει πως ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει μεταβεί στην Ολλανδία προκειμένου να συναντήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που συνεχίζει εκεί την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και να συζητήσει μαζί τους το ενδεχόμενο συνεργασίας.
- Mutasevic
Θελω 3 αμυντικους απο Μορντορ μερια κ@λοφατσες μεχρι εκει που δε παει να σκορπιζουν το τρομοRoMaN έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/mme/6769 ... -amyntikos
(ΑΡΔιές)
Insaurralde, αβέβαιο το μέλλον του στην Σπαρτακ... Αυτό γράφουν και λένε στην Ισπανία. Αναφέρουν επίσης ότι δεν ήθελε ΠΑΟΚ. Δηλαδή τώρα θέλει; Ως είδηση το μεταφέρω.