Τι κοινό έχει ο Φορτούνης με Κουτσιανικούλη, Γεωργιάδη, Ολίσε & Νίνη?
** Πάντως, είναι αμαρτία απ'το Θεό που συνεχίζουμε να σπαταλάμε το μπάτζετ με τον ίδιο τρόπο κάθε χρόνο.
Απλά θεϊκό....buffalobill4 έγραψε:Τα "σουπερ κατσικας" συγκεκριμενα τα εχω διαβασει 3 συνεχομενα καλοκαιρια (με το φετινο πλεον).
Τοσα χρονια σουπερ δεν ηταν ουτε ο σουπερμαν.
Τι να πω.
Ισως τελικα να ειναι σουπερμαν στην προετοιμασια, αλλα σιγουρα η μπαλα ποδοσφαιρου, ειναι ο κρυπτονιτης του
εκτος απο οτι ειναι μεσοεπιθετικοι δεν βλεπω κατι αλλο....astronaut έγραψε:Quiz
** Πάντως, είναι αμαρτία απ'το Θεό που συνεχίζουμε να σπαταλάμε το μπάτζετ με τον ίδιο τρόπο κάθε χρόνο.
Εγώ τα λέω τώρα, πριν γίνει το ντιλ. Αν γίνει το βουλώνω και δεν κράζω μέσα στη χρονιά γιατί είναι ανούσιο.obanebane έγραψε:Ρε συ αστροναυτη το εμπεδωσαμε μας ζαλισες με τον Φορτουνη λες και σου εχει κανει κατι προσωπικα κανεις.
Ωπου βρεθεις και ωπου σταθεις τον λοιδορεις.
ρε φιλε πραγματικα μας εχεις ζαλισει με τον φορτουνη και ειμαι σιγουρος οτι δεν τον εχεις δει σε ουτε ενα παιχνιδι στην γερμανια.astronaut έγραψε:Quiz
Κυριε κυριε να πώ;astronaut έγραψε:Quiz
ποσους παικτες παγκοσμιως γνωριζεις που στα 21 τους ειναι προσωπικοτητες και μπορουν να παρουν την ομαδα πανω τους ?Athens έγραψε:Επειδη πολλοι δεν γνωριζουμε τα αγωνιστικα χαρακτηριστικα του φορτουνη μπορει καποιος να τα περιγραψει?
ειναι παικτης-προσωπικοτητα? θα κανει την διαφορα?