Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Τελείωσε πρόωρα(?) ο αρχιμανδρίτης Μολό και πετάνε ονόματα με το τσουβάλι.
Τί δεν καταλαβαίνεις?
* Πεθαίνω για αρθράκια που θα αποθεώνουν τον Ζησάο για τη ζεστή προσέγγισή του στον Φορτούνη...
** Να τυπώσουν τουλάχιστον 5.000 φανέλες με το 10 του Φορτούνη γιατί προβλέπεται αμόκ & ντελίριο...
ΥΓ Μακάρι να με αναγκάσουν να κωλοτουμπιάσω αλλά τα κουκιά είναι μετρημένα...
Τί δεν καταλαβαίνεις?
* Πεθαίνω για αρθράκια που θα αποθεώνουν τον Ζησάο για τη ζεστή προσέγγισή του στον Φορτούνη...
** Να τυπώσουν τουλάχιστον 5.000 φανέλες με το 10 του Φορτούνη γιατί προβλέπεται αμόκ & ντελίριο...
ΥΓ Μακάρι να με αναγκάσουν να κωλοτουμπιάσω αλλά τα κουκιά είναι μετρημένα...
- paokovios1974
[quote="buffos"]Τι έγινε? Δεν γίνετε του Μολό? Κάποιοι πριν κράζανε τον Κόλκα όταν έγραψε οτι υπάρχουν προβλήματα. Πραγματικά ορισμένοι με τον τρόπο που σκέφτονται τους αξίζουν τα σπορ ... τα τότε (γιατι τα νυν δεν ξέρω καν τι γράφουν αφου εχω πολλά χρόνια να λερώσω τα χέρια μου).
Και στην τελική το θέμα δεν είναι ποιος θα γράψει πρώτος τι, αλλά να γίνει η δουλειά. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποιος έχει καλύτερους ρουφιάνους.
]
Αν ησουν αυτος που υπερασπιζεσαι ως απαντηση θα σου ελεγα καταμουτρα οτι εισαι υποπτος για τροφοδοσια απο ΒΜ γι αυτο δεν σε γουσταρω
Και στην τελική το θέμα δεν είναι ποιος θα γράψει πρώτος τι, αλλά να γίνει η δουλειά. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποιος έχει καλύτερους ρουφιάνους.
]
Αν ησουν αυτος που υπερασπιζεσαι ως απαντηση θα σου ελεγα καταμουτρα οτι εισαι υποπτος για τροφοδοσια απο ΒΜ γι αυτο δεν σε γουσταρω
- paokovios1974
Ο βρυζας παντως το εκανε στα καλα του να διοχετευει αλλα ονομματα και αυτος να ασχολειτε ησυχος με τους πραγματικους στοχους,μακαρι και με την περιπτωση του μολο να ισχυει το ιδιο
- thanos-xanthi
παοκοβιε σωστο αυτο, αρκει τα αλλα ονοματα να ειναι του ιδιου η ανωτερου επιπεδου
γιατι μετα βαζεις αυτογκολ
δινεις πολλες προσδοκιες, για να παρεις κατι κατωτερο..
θα φανει δηλαδη απο αυτον που θ ανακοινωσει η παε
Δηλαδή αν υπερασπίζεσαι κάποιον πρέπει να είσαι αυτός, ενώ για να κράξεις άκομψα μπορείς να είσαι ο οποιοσδήποτε? Πολύ ωραία λογική!!! Εξαιρετική...Εύγε!
Ο Τζιμπουρ, πόσο χρονών είναι και γιατί θέλει να παίξει σε εμάς; στο κόντρα, νιους το είδα. Δεν ξέρω αν γράψατε πριν.
- paokovios1974
Εννοειτε θανο αν παμε σε χαμηλοτερο επιπεδο εγω να δειτε τι κραξιμο εχω να ριξω με σαλπι και φορτουνη που λεει και ενας αλλος δεν καθομαι...και πιστευω θα εινα εξισου καλοι παικτεςthanos-xanthi έγραψε:παοκοβιε σωστο αυτο, αρκει τα αλλα ονοματα να ειναι του ιδιου η ανωτερου επιπεδου
Realcon έγραψε:Ο Τζιμπουρ, πόσο χρονών είναι και γιατί θέλει να παίξει σε εμάς; στο κόντρα, νιους το είδα. Δεν ξέρω αν γράψατε πριν.
30 χρονων ειναι
Περσι που ηταν 29 θα ηταν μπαμ φετος δέ κανει
Οσες φορες βεβαια το εγραψα στο φορουμ εφαγα κραξιμο δεν ξερω γιατι
Αλλα θα το ξαναπω φερτον ζηση
- paokovios1974
Τζιμπουρ στον γαυρο κιλλερ μεγαλος αλλα μαλλον επινε μαγικο ζωμοRealcon έγραψε:Ο Τζιμπουρ, πόσο χρονών είναι και γιατί θέλει να παίξει σε εμάς; στο κόντρα, νιους το είδα. Δεν ξέρω αν γράψατε πριν.
- thanos-xanthi
αυτος πραγματικα εκτος του οτι εκει πετουσε λογω του μαγικου τσαγιου,
ειναι και περιπτωσαρα σαν χαρακτηρας
δε στρωνεται με τιποτα
δε ξερω αν ισχυει αυτο που διαβασα καπου οτι ο τιγρης ηθελε να του βαλει ρητρα για πειθαρχικο παραπτωμα
και δε το δεχτηκε
ειναι και περιπτωσαρα σαν χαρακτηρας
δε στρωνεται με τιποτα
δε ξερω αν ισχυει αυτο που διαβασα καπου οτι ο τιγρης ηθελε να του βαλει ρητρα για πειθαρχικο παραπτωμα
και δε το δεχτηκε
paokovios1974 έγραψε:Τζιμπουρ στον γαυρο κιλλερ μεγαλος αλλα μαλλον επινε μαγικο ζωμοRealcon έγραψε:Ο Τζιμπουρ, πόσο χρονών είναι και γιατί θέλει να παίξει σε εμάς; στο κόντρα, νιους το είδα. Δεν ξέρω αν γράψατε πριν.
Στην ελλαδα οπου κι αν επαιξε ηταν κιλλερ
Παντου τσαι να παρουμε και εμεις αν ειναι ετσι
Ο Τζιμπουρ για την θεση του περιφερειακου φορ που ψαχνουμε ειναι ταμαμ,ειδικα τωρα που το κασε του εχει βαρεσει limit down και ολα τα διαπραγματευτικα ατου ειναι δικα μας.Δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις ευκολα καλυτερο παικτη σε μια τιμη της ταξης των 400.000 και εκτος των αλλων εχει και μεγαλο κινητρο να αποδειξει οτι δεν ειναι τελειωμενος.Αυτα περι ζωμου τα ακουω βερεσε,δεν εγινε κιλερ στον γαυρο ο αλγερινος,κιλερ ηταν οπου επαιξε στην Ελλαδα.Το μεγαλο προβλημα στην περιοτωση του ειναι πως θα χωρεσει στην εντεκαδα με τον Κλαους γιατι ναι αν τον εχεις στον παγκο θα ειναι μια μικρη ωρολογιακη βομβα.
- thanos-xanthi
δε ξερουμε ομως τι συμφωνητικο μπορει να εχει με τον χοντρο για περιπτωση που παει σε ανταγωνιστη του
με την ολη την ιστορια τοτε που εγινε με τη φοροδιαφυγη και το παρανομο στοιχηματισμο..
αν ειναι ελευθερος με χαμηλο κασε.. οκ θα ηταν
με την ολη την ιστορια τοτε που εγινε με τη φοροδιαφυγη και το παρανομο στοιχηματισμο..
αν ειναι ελευθερος με χαμηλο κασε.. οκ θα ηταν