Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Μακάρι να προχωρήσει του παικταρά LUNA. Αυτός ο παίκτης με τον Αγγελο καθοδηγητή (το εννοώ) μπορεί να γίνει ένας παίκτης στυλ Μαραντόνα και παραπλήσιας αξίας. Μιλάμε για ποδοσφαιρικό διαμάντι που έχει μείνει αναξιοποίητο και το βίντεο που ανέβασα "μιλάει" από μόνο του για την αξία του παίκτη.

Ενας άλλος παίκτης που εντοπίστηκε από φίλους που ψάχνουν είναι ο Δανός Kasper Kusk, χαφ της Ααλμποργκ, 23 ετών, σχετικά ψηλό παιδί, ταχύτατο, με δύο πόδια, τρίπλα, σούτ, κεφάλι, πάσα, γκολ και τεράστιο ποδοσφαιρικό μυαλό. Ηταν ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος Δανίας φέτος και οδήγησε την Ααλμποργκ στο να πάρει το πρωτάθλημα.
Το βίντεο (δεν περιλαμβάνει τα φετινά του κατορθώματα)
http://youtu.be/_o1Kvw-2yOA

Με τέτοιους παίκτες χτίζεις ομάδα.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Πάντως η κριτική στις μεταγραφές χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος της ομαδας τη φετινη χρονια είναι λίγο άκυρη. Αν ο στόχος είναι να γίνει ένα ξεσκαρταρισμα στους πιτσιρικάδες ώστε να δούμε ποιοι κάνουν και ποιοι όχι ώστε να μπούνε οι βάσεις για να χτιστεί μια καλή ομάδα στο μέλλον και ταυτόχρονα μια απλή είσοδος στα play off και από κει και πέρα ότι προκύψει τότε είμαστε καλά, 1-2 μεταγραφές να θέλουμε ακόμα . Για οποιοδήποτε άλλο στόχο ο σχεδιασμός είναι επιεικώς για τα πανηγύρια .

Επειδή αποφασισα να είμαι καλοπροαίρετος δε θα πω ότι κατα 99% οι στόχοι θα οριοθετηθούν αφού τελειώσουν οι μεταγραφές :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

chrisg4 έγραψε:Πάντως η κριτική στις μεταγραφές χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος της ομαδας τη φετινη χρονια είναι λίγο άκυρη. Αν ο στόχος είναι να γίνει ένα ξεσκαρταρισμα στους πιτσιρικάδες ώστε να δούμε ποιοι κάνουν και ποιοι όχι ώστε να μπούνε οι βάσεις για να χτιστεί μια καλή ομάδα στο μέλλον και ταυτόχρονα μια απλή είσοδος στα play off και από κει και πέρα ότι προκύψει τότε είμαστε καλά, 1-2 μεταγραφές να θέλουμε ακόμα . Για οποιοδήποτε άλλο στόχο ο σχεδιασμός είναι επιεικώς για τα πανηγύρια .

Επειδή αποφασισα να είμαι καλοπροαίρετος δε θα πω ότι κατα 99% οι στόχοι θα οριοθετηθούν αφού τελειώσουν οι μεταγραφές :lol: :lol: :lol: :lol:
Δηλαδή πάμε στο παζάρι και ό,τι βρούμε ... μετά θα κανονίσουμε και τι θέλουμε να φάμε.
Εμένα η κατάσταση μου θυμίζει την διαφήμιση με τις τάπες του Jack .aniels
Demir

Δημοσίευση από Demir »

GiorgosAtha έγραψε:
Demir έγραψε:με πολυ κοπο το βρηκα... ειχε γραφτει πριν κανα μηνα αλλα ηταν ακριβος...
http://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Mart%C3%ADn_Lucero
Αδερφέ... επειδή μου ξέφυγε μάλλον... μπορείς να μου παραθέσεις την πηγή για να τον βάλω στην λίστα? 8-)
Thanks...
το γραφανε το σεντρα κ marca sl αλλα δεν μπορω να το βρω απο εκει... βρηκα αυτο
http://fbisports.gr/2014/05/06/o-paok-m ... o-mpomper/
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Περιπτερος έγραψε:σ.σ. Είμαστε σίγουροι ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι καλά στην υγεία του ? έχει πολύ, πάρα πολύ καιρό να εμφανιστεί.
Εμένα ο νους μου πήγε σε διακοπές, να πω την αμαρτία μου...
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Για τον Molo απο Γαλλία μιλάει ο προπονητης του στην Σεντ Τιεν που μάλλον εκει ανηκει .Όποιος ξέρει γαλλικά ας βοηθησει http://www.le10sport.com/football/merca ... ollo156265
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Λέει οτι ο Galtier (δεν θυμάμαι τι είναι) δεν είναι αντίθετος στην παραχώρηση του παίκτη.
Οτι ο παίκτης δεν καίγεται να φύγει κι οτι δεν έχουν δεχτεί πρόταση ακόμα .
Και οτι ο προπονητής μπορεί να είναι ανοιχτός σε προτάσεις αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και έχουν σημαντικά ματς τον Αύγουστο όπου θα χρειάζονται τους πάντες.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Christophe Galtier = Προπονητης Saint-Étienne
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

RoMaN έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:σ.σ. Είμαστε σίγουροι ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι καλά στην υγεία του ? έχει πολύ, πάρα πολύ καιρό να εμφανιστεί.
Εμένα ο νους μου πήγε σε διακοπές, να πω την αμαρτία μου...

Προσπερνώντας το επικίνδυνα οριακό αστείο περί υγείας και διακοπών, σας γράφω για άλλη μια φορά ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι ο Σαββίδης έχει τονίσει σε όλους τους τόνους μέσα στην ΠΑΕ, τη φράση : " Μη με πρήζετε με το παραμικρό, αναλάβετε τις θέσεις και τις ευθύνες σας". Όποιος θέλει, το δέχεται. Όποιος δεν θέλει, ας νομίζει οτι ο Σαββίδης πετάγεται κάθε τρεις και πέντε και φρενάρει τα πάντα, επειδή είναι σούπερ κομπλεξικός. Και κάνει και photo bombing, γι αυτό ξενέρωσε ο Λούκας και ήθελε να φύγει.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Λέει ότι ο προπονητής Galtier δεν τον γνωρίζει και μάλλον δεν τον έχει στα πλάνα του.
Σε σχέση με τον ΠΑΟΚ λέει ότι δεν είναι και θερμός ο παίκτης για να πάει (σ.σ. έλθει) και ότι δεν έχει ακόμα κάνει προσφορά (ο ΠΑΟΚ).
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η ΠΑΕ δεν μπορεί να επιβεβαίωσε χωρίς να υπάρχει φλερτ...
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

rainmaker έγραψε:Λέει οτι ο Galtier (δεν θυμάμαι τι είναι) δεν είναι αντίθετος στην παραχώρηση του παίκτη.
Οτι ο παίκτης δεν καίγεται να φύγει κι οτι δεν έχουν δεχτεί πρόταση ακόμα .
Και οτι ο προπονητής μπορεί να είναι ανοιχτός σε προτάσεις αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και έχουν σημαντικά ματς τον Αύγουστο όπου θα χρειάζονται τους πάντες.
O προπονητής της saint etienne ειναι ο Galtier.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Περίπτερε, χωρίς καμία διάθεση κόντρας γνώσεων κλπ, δε νομίζω οτι αναφέρει πουθενά οτι ο προπονητής δεν τον ξέρει καν. Λέει οτι γύρισε σε καλή κατάσταση και δεν έχουν ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ακόμα για να ξέρει τις σκέψεις του.

Το γράφω προς αποφυγή δημιουργίας εντυπώσεων ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Τελικά ο μόλο που ανήκει;;; Νανσυ ;;; Δανεικός δεν είχε πάει Σάιντ εττιεν;; Στο Instagram ανέβασε φωτό πριν 2 ώρες με ρούχα αποστολής Σάιντ Ετιέν !!! Κ έγραφε κάτι για αγώνα σήμερα κ τέτοια!!
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

μην ασχολειστε με τον μολο δεν προκειται να ερθει..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”