Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
-
makispaspartou
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Νομίζω ότι αριστερά με Mollo και εναλλακτική Φορτούνη είμαστε καλά...
Θεωρώ ότι δεξιά πάνε για καλή μεταγραφή παίκτη με παίκτη που στο Mundial η ομάδα του αποκλείστηκε από τους ομίλους...και κατάγεται από εκεί που είναι ο Ucra
Όσο για τους χαφ ελπίζω το λατίνο 10αρι που ακούγεται να είναι δουλειά του Pablo....Arrascaetta ξέρει κανείς τι σημαίνει στα Ισπανικά?
Ποντάρω σε παραμονή Natkho και Insaurralde
Οπότε αμέσως αμέσως έχουμε κάνει κάτι....
Θεωρώ ότι δεξιά πάνε για καλή μεταγραφή παίκτη με παίκτη που στο Mundial η ομάδα του αποκλείστηκε από τους ομίλους...και κατάγεται από εκεί που είναι ο Ucra
Όσο για τους χαφ ελπίζω το λατίνο 10αρι που ακούγεται να είναι δουλειά του Pablo....Arrascaetta ξέρει κανείς τι σημαίνει στα Ισπανικά?
Ποντάρω σε παραμονή Natkho και Insaurralde
Οπότε αμέσως αμέσως έχουμε κάνει κάτι....
- charlie_pace
και εντός 48 ωρών θα ανακοινωθει νέα μεταγραφηindian chief έγραψε:Σήμερα δεν αποφάσιζε ο Φορτούνης ;;;;;Έχει ακόμη 2 ώρες και 26 λεπτά!![]()
![]()
![]()
- ace79grpaok
Σιγά μην ξέρουμε και τους αδερφούς κατσαμπαjoshua έγραψε:Τς τς τς απαιδευτοι κανεις δεν αναγνωρισε τα αδερφια dsquared2 ;
Φορτουνης δηλωσε και αποφασισε
«Είμαι σε δίλημμα, θα αποφασίσω μέχρι την Δευτέρα. Περιμένω τον μάνατζέρ μου για να αξιολογήσουμε τα δεδομένα και να καταλήξουμε οριστικά. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση, γιατί θα καθορίσει το μέλλον μου»
Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014
ο ίδιος στην εφημερίδα "Metrosport"σήμερα (15/7) θα πάρει την τελική του απόφαση.
"Μιλάμε καθημερινά με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα) θα αποφασίσω. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται"
Σε παρακαλουμε ρε Βρυζα παρε τον Φορτουνη στον ΠΑΟΚ να αλλαξει το ρου της ιστοριας μας, παρε τον παικταρα να γεμισουμε το αεροδρομιο, πλιζ!!
«Είμαι σε δίλημμα, θα αποφασίσω μέχρι την Δευτέρα. Περιμένω τον μάνατζέρ μου για να αξιολογήσουμε τα δεδομένα και να καταλήξουμε οριστικά. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση, γιατί θα καθορίσει το μέλλον μου»
Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014
ο ίδιος στην εφημερίδα "Metrosport"σήμερα (15/7) θα πάρει την τελική του απόφαση.
"Μιλάμε καθημερινά με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα) θα αποφασίσω. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται"
Σε παρακαλουμε ρε Βρυζα παρε τον Φορτουνη στον ΠΑΟΚ να αλλαξει το ρου της ιστοριας μας, παρε τον παικταρα να γεμισουμε το αεροδρομιο, πλιζ!!
- ΑποστόληςΑ
Περιμένω τον Μολό, τον Λατίνο και τους δύο Ρουμάνους.
Ο Φορτούνης να πάει να γα...
Ο Φορτούνης να πάει να γα...
-
mbison
Οχι φορτουνη, οχι αλλο κουτσολιακο.
Ψωνιστε και απο αλλου εκει στην ΠΑΕ.
Ψωνιστε και απο αλλου εκει στην ΠΑΕ.
- thanos-xanthi
αυτα που γραφουν για Βελλιο προφανως ασχολιαστα..
τωρα θ αρχισουν τα αρθρα για συσκεψεις, και μιτινγκ με τον αγγελο
και φωτια πηραν τα τηλεφωνα
τωρα θ αρχισουν τα αρθρα για συσκεψεις, και μιτινγκ με τον αγγελο
και φωτια πηραν τα τηλεφωνα
- Ovalencianos
Eιναι καλός παίκτης ο Φορτούνης...μην ξεφτιλίζετε τα πάντα. Είναι λογικό να έχει προτεραιότητα το εξωτερικο, δεν υποτιμάει μόνο τον ΠΑΟΚ, αλλα ολο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάτε ότι έιχε στο περίμενε και τον γαυρο.
Αν είναι υγιείς θα είναι καλή προσθήκη
εδω το ινπαοκ πριν εγραφε οτι ο μολο ερχεται κ ο λατινος εκλεισε κ παει ολλανδια και τωρα λεει θα κανουν συσκεψη γιατι τα μεταγραφικα μεινανε στασιμα!!!!!!!!!!! πως γκενεν αυτο????
Το ΕΙΧΕΙ παραθεσει ομως λες και ειναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού αποφάσισε και τελειώνε ρε φορτουνη, φουρτούνα εχεις στο μυαλο σου ;Ovalencianos έγραψε:Eιναι καλός παίκτης ο Φορτούνης...μην ξεφτιλίζετε τα πάντα. Είναι λογικό να έχει προτεραιότητα το εξωτερικο, δεν υποτιμάει μόνο τον ΠΑΟΚ, αλλα ολο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάτε ότι έιχε στο περίμενε και τον γαυρο.
- thanos-xanthi
οχι φουρτουνα, εχει τρελα μες στο μυαλο...δικος μας ειναι ηδηeorptol έγραψε:Το ΕΙΧΕΙ παραθεσει ομως λες και ειναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού αποφάσισε και τελειώνε ρε φορτουνη, φουρτούνα εχεις στο μυαλο σου ;Ovalencianos έγραψε:Eιναι καλός παίκτης ο Φορτούνης...μην ξεφτιλίζετε τα πάντα. Είναι λογικό να έχει προτεραιότητα το εξωτερικο, δεν υποτιμάει μόνο τον ΠΑΟΚ, αλλα ολο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάτε ότι έιχε στο περίμενε και τον γαυρο.
- desperando
- Επικοινωνία:
γιατι πιστευετε ολα αυτα τα γελια δημοσιευματα για φορτουνη?
ποιος σας λεει εσας οτι δεν τον εχουμε εμεις σταντ μπαι και οχι αυτος εμας?

ποιος σας λεει εσας οτι δεν τον εχουμε εμεις σταντ μπαι και οχι αυτος εμας?
καλα ρε σταυρακη δεν θα ξαναγινειbuffos έγραψε:Πριν κραζατε τον Κολκα που ανέφερε ότι υπάρχει θέμα με τον Μολο. Τώρα που το αναφέρουν αυτό παντού δεν βλέπω καμία προσπάθεια αναδίπλωσης.
Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του , τι να είμαστε κόσμοι δημόσια Δεν βλάπτει.
Τι θέμα είναι ότι ήμαστε μέσα Ιουλίου και η ομάδα είναι ακόμη γυμνή. Κατάντια
Ειναι ολοφανερη η ελλειψη ποιοτητας δε χρειαζονατι φιλικα για να το δουμε...ποσο μαλλον ταν προσπαθεις να χωρισεις την ομαδα σε 2 ισαξιες ...
Εχουμε ομως μεγαλο ροστερ και θα γινει ακομα μεγαλυτερο με τους διεθνεις + αυτους που δε φυγανε ακομα και τους ξεχναμε...
Στα χαφ δεν εχουμε εναν που θα δωσει ρυθμο στην ομαδα ειτε αμ χαφ να ναι ειτε 8αρι ειτε 10αρι...ενω παλια ειχαμε και Γκαρσια και ιβιτς και σορλεν...Θες νατχο και να περιμενεις γκολασα να σου βγει ισως...
Ο μαρτενς δεν ξερω φαινεται χαμενος θα τον δουμε και στα επισημα βεβαια...
Η απορια μου ειναι αν ξερουμε τι κυριως θελουμε να παιξουμε φετος (σε συστημα) ή θα εξαρτηθει απο το τι θα βρουμε...
Για βελλιο ημουν αρνητικος αλλα το ξανασκεφτομαι καλο ειναι να παρθει και το πολυ τον δανειζουμε στη σουπαλιγκ σιγουρα κπς θα τον θελει..
Εχουμε ομως μεγαλο ροστερ και θα γινει ακομα μεγαλυτερο με τους διεθνεις + αυτους που δε φυγανε ακομα και τους ξεχναμε...
Στα χαφ δεν εχουμε εναν που θα δωσει ρυθμο στην ομαδα ειτε αμ χαφ να ναι ειτε 8αρι ειτε 10αρι...ενω παλια ειχαμε και Γκαρσια και ιβιτς και σορλεν...Θες νατχο και να περιμενεις γκολασα να σου βγει ισως...
Ο μαρτενς δεν ξερω φαινεται χαμενος θα τον δουμε και στα επισημα βεβαια...
Η απορια μου ειναι αν ξερουμε τι κυριως θελουμε να παιξουμε φετος (σε συστημα) ή θα εξαρτηθει απο το τι θα βρουμε...
Για βελλιο ημουν αρνητικος αλλα το ξανασκεφτομαι καλο ειναι να παρθει και το πολυ τον δανειζουμε στη σουπαλιγκ σιγουρα κπς θα τον θελει..
-
paokpantou
και μονο που εκανε προπονησεις ο βελλιος επιπεδου πρεμιερ λιγκ φτανει για μενα....να τον παρουμε χτες λεω εγω...οχι αυριο...ο μολο που ειναι??σημερα δεν θα πηγαινε ολλανδια??παει και αυτοςςςςςςςςς....