Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλια.

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παιχτών
natante
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: Δευ 13 Ιαν 2014, 21:28

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ

Δημοσίευση από natante »

απεναντι σε μια πιο ετοιμη ομαδα με αρκετα ονοματα (ζοζουγια, κονοπλιαγκα, ματεους καλινιτς) κυκλοφορησαν αρκετα την μπαλα, δεν κυνηγουσαν συνεχεια την μεγαλη μπαλια, και δεν φοβηθηκαν καθολου τον αντιπαλο. τουλαχιστον μεχρι το 73 που ειδα εγω.

σιγουρα θελουν ακομα βελτιωση και χρειαζονται μεταγραφες αλλα καποιοι πιτσιρικαδες αξιζουν ευκαιρια φετος
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 25798
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ

Δημοσίευση από joshua »

Η γυμνια μας μεσοεπιθετικα ειναι απιστευτη και αν ο Μαρτενς συνεχισει ετσι μονο εκει κανονικα θελουμε και εγω δεν ξερω ποσους παικτες,να δουμε τι θα παρουμε τελικα.
T.H.E.O.S
Δημοσιεύσεις: 623
Εγγραφή: Τετ 12 Αύγ 2009, 19:10

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Στο 2ο ημιχρονο ειχαμε μονο εναν ξενο στην 11αδα.
Ειπαμε να μειωθουν οι μισθοφοροι, αλλα μου θυμιζει την φραση "ειπαν τον τρελο να χεσει και αυτος ξεκολωθηκε".
Χρειαζομαστε αμεσα 5-6 μεταγραφες ενδεκαδας
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi
Δημοσιεύσεις: 8303
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 21:41

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

παντως ασχετα απο βαθμο ετοιμοτητας το οποιο ειναι εν μερει ελαφρυντικο
σε 90 λεπτα δε δημιουργησαμε τιποτα απολυτως
πραγματικα στο κεντρο της αμυνας και μεσοεπιθετικα ποναμε πολυ
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Δημοσιεύσεις: 7749
Εγγραφή: Τρί 15 Ιούλ 2008, 12:42
Τοποθεσία: kozani
Επικοινωνία:

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ

Δημοσίευση από gergeo4 »

θελουμε 2 στοπερ-1 8αρι-2 εξτρεμ-βαρβατο φορ κ φυσικα τερματοφύλακα!!ολοι για βασικοι και μονο!!
panpangr77
Δημοσιεύσεις: 8083
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2014, 12:55
Τοποθεσία: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ

Δημοσίευση από panpangr77 »

Στο πρωτο ο Παπαδόπουλος φαινεται λίγος όταν παίζε μόνος του μπροστα, φάσει μας κανανε μόνο απο λάθη δικά μας.
Στο δευτερο πήγαμε να παίξουμε 3-4-3 πάλι αλλά ο Κουλουρης ήταν τελειος λάθος τακτικα και μετά το γκολ το γυρίσαμε σε 4-4-2 . Ειμαι ευχαριστημενο γιατι βλέπω εναν Μαντουρο πολυ διαφορετικο ,ο Γκολασα είναι πολύ καλός,ο Ρατ εξίσου, θα περιμένω τον Μαρτενς να ανέβει και αυτο θα γίνει μετά απο ένα μήνα. Οι μικροι μου αρέσαν αρκετά αξιζουν να είναι στον ΠΑΟΚ αν τους πλαισιώσει με 4 εμπειρους παίκτες θα είμαστε αρκετά δυνατοί. Αυτός ο Κοlopyanka τον θέλει η Λιβερπουλ :o ???
Άβαταρ μέλους
The_Stalker
Δημοσιεύσεις: 2243
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 00:20

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ

Δημοσίευση από The_Stalker »

Μεταγραφές σίγουρα θέλουμε κ θα γίνουν. Δεν έχουν μπει ακόμα κ οι διεθνείς.
Για σήμερα το μόνο που δεν με άρεσε ήταν οι πολλές βαθιές και άστοχες μπαλιές.
Να πω και κάτι θετικό: έχοντας παρακολουθήσει τα παλιά φιλικά προετοιμασίας, ακόμα και με υποδεέστερες ομάδες, υπήρχε μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους δικούς τους πιτσιρικάδες και στους δικούς μας. Εκείνοι ήξεραν τι να κάνουν τη μπάλα και πώς να την κυκλοφορήσουν, εμείς όχι. Αν και υπερτερούσαμε στις προσωπικές μονομαχίες, ήμασταν πολύ πίσω σε τεχνική παιδεία. Αυτό σήμερα έχει αλλάξει προς το πολύ καλύτερο χάρη στη συλλογική δουλειά που έχει γίνει, και στις ακαδημίες και στη συμμετοχή των μικρών σε προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας. Άντε να μας δούμε κ με ολοκληρωμένο ρόστερ το συντομότερο.
Άβαταρ μέλους
stephanos
Δημοσιεύσεις: 3258
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2008, 01:47

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ

Δημοσίευση από stephanos »

Όλη η ομάδα υστερεί στην έκρηξη (λογικό, στο στάδιο που βρίσκεται) και αυτό δυσκολεύει πολύ την προσπάθεια για πίεση στον αντίπαλο. Από την άλλη προέκυψε θέμα με το passing game που είναι προβληματικό, με αποτέλεσμα να είμαστε εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά. Ειδικά στο δεύτερο που παίζαμε ουσιαστικά χωρίς οργανωτή, μόνο με σέντρες έφτανε η μπάλα στην περιοχή κι αυτές σπανίως περνούσαν. Μας έπιασε και μία σαλπιγγίτιδα και μονίμως σημαδεύαμε τα σώματα των αντιπάλων.
Ο Πόζογλου και πάλι καλός, ο Σαββίδης πολλά λάθη, ο Παναγιωτούδης τίποτα (κρίμα ρε πουλέν), ο Πόποβιτς τα γνωστά. Ο Μαντούρο άνετα υπολογίζεται ως τριτοτέταρτος σέντερ μπακ μαζί με Τζαβέλα (άρα μας λείπει μόνο ένας βασικός π.χ. Ινσα), ο Γιακουμής καλές αποκρούσεις, αλλά χαζό πέναλτι, ο Κλάους χωρίς τροφοδοσία δεν απειλεί, αλλά πάντως πιέζει και ο Κουλούρης... πρέπει να δει τον από δίπλα του. Το ξεκίνημά του, τις προσδοκίες, τη στασιμότητα, τη δουλειά και το σημερινό επίπεδο του Κλάους. Σήμερα με απογοήτευσε ο Ευθύμης, όχι γιατί δεν σκόραρε ή γιατί έχασε μια-δυό μονομαχίες, αλλά γιατί δεν νοείται 18χρονος σέντερ φορ που μπαίνει στο 45' (και άρα ξέρει ότι θα παίξει μόνο 45 λεπτά) να μήν σκάει στην πίεση το αντίπαλο σέντερ μπακ. Ελπίζω βέβαια να ήταν θέμα κούρασης και όχι διάθεσης.
Μεγάλη ευθύνη στο πέναλτι έχει και το κέντρο, όπου ο Κονοπλιάνκα έχει πέντε μέτρα ελεύθερα μπροστά του και βγάζει άνετα μια επικίνδυνη μπαλιά, αν είχε έστω λίγη πίεση, δεν θα την περνούσε έτσι εύκολα.

Ελπίζω στο επόμενο να δούμε και τον Ιτάνζ.
Άβαταρ μέλους
astronaut
Δημοσιεύσεις: 2165
Εγγραφή: Δευ 09 Δεκ 2013, 03:24
Τοποθεσία: On Tour

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ

Δημοσίευση από astronaut »

stephanos έγραψε: Ελπίζω στο επόμενο να δούμε και τον Ιτάνζ.
Ο Κάτσε σήμερα φορούσε το 27...


Μιας και είναι μόλις το δεύτερο φιλικό θα σταθώ μόνο σε ότι θετικό είδα.

- Ο Ρατ δείχνει άξιος αντικαταστάτης του Λίνο.
- Ο Παναγιωτούδης έχει θέση στην 25άδα. Θα προσφέρει ανάσες για 7-8 ματσάκια στη σεζόν + κανα 2 ευρωπαϊκά.
- Ο Γκολάσα φαίνεται ήδη ότι είναι 1 επίπεδο πάνω από ΓεωργιαδΟλισεΝίνηδες. Μ'άρεσε η κοφτή του ντρίπλα και ότι βλέπει γήπεδο.
- Ο Πόζογλου έχει θέση στην 18άδα. Έτοιμος είναι.
Άβαταρ μέλους
Athens
Δημοσιεύσεις: 5135
Εγγραφή: Κυρ 25 Οκτ 2009, 21:25

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ

Δημοσίευση από Athens »

τρεξιμο ναι
παθος ναι
ταλεντο μετριο
προσωπικοτητα μηδεν
φερτε μεταγραφες, ωραια η ομαδα των νεων αλλα για μακρυπροθεσμους στοχους, που σε καμια 10ετια θα επιτευχθουν
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100586
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από αυτούς που είδα (β΄ ημίχρονο) πόσοι είναι οι βασικοί; Άντε ο Kace, που ήταν καλός και ο Αθανασιάδης που δεν μπορεί να αποδώσει αν δεν έχει τροφοδότηση. Ίσως και ο Maduro. Παρ' όλα αυτά απειλήθηκαμε μόνο σε μία φάση, όπου το σουτ το έδιωξε κόρνερ ο Γιακουμής και στο πέναλτυ όπου ο τερματάς μας βγήκε χαζά στη γραμμή της μεγάλης περιοχής.
Μεσοεπιθετικά δεν έγινε τίποτε το καλό, πέρα από μια πίεση μετά το 30΄ (του β΄ημιχρόνου, πάντα).
Περιμένουμε τους διεθνείς και τις μεταγραφές για να αρχίσει να γεμίζει η ομάδα.
Ο Πόποβιτς δεν υπάρχει ως παίκτης.
Άβαταρ μέλους
slidar
Δημοσιεύσεις: 3998
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιαν 2008, 22:53

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ

Δημοσίευση από slidar »

Έτσι όπως είδα τους παίχτες απο την k20 μονο ο κουλουρης αξιζει να ειναι στο ρόστερ ομάδας που θα κάνει πρωταθλητισμό..
makispaspartou
Δημοσιεύσεις: 4723
Εγγραφή: Παρ 17 Ιαν 2014, 20:15

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δυστυχώς αν και διέκρινα πάθος και τρέξιμο δεν είδα καθόλου ατομική ποιότητα και προσωπικότητα στους μικρούς..
Θεωρώ ότι μόνο Κουλούρης(σέντερ φορ) Σαββίδης(8αρι) κα Ποζατζίδης(αρ.μπακ) έχουν στοιχεία για να ενσωματοθούν στο ρόστερ..Οι άλλοι δανεικοί σε ομάδες που θα πρωταγωνιστούν μπας και βελτιωθούν..Τώρα από τους μεγάλους...Μαντούρο βελτιωμένος,Κίτσιου το ίδιο, Γκολάσα και Ρατ σαν την μύγα μες στο γάλα ξεχώριζαν ατομικά, βελτιωμένος και Γιακουμής...Κατσικάς ελπίζω να κουνήσει μαντήλι,Σκόνδρα και Κλάους θέλω να ξαναδώ,απογοήτευση μεγάλη για μένα ο ΜΜ40...Αν και έπαιζε στα άκρα που δε νομίζω να του ταιριάζει...10αρι ή μέσα αριστερά με τρεις χαφ
θεωρώ οτ παιζει..
Επειγόντως θες έναν στόπερ,δύο εξτρέμ,δεκάρι που να παίζει και πλάγια,φορ με ατομική ενέργεια που να παίζει και πλάγια,τερματοφύλακα έμπειρο βασικό...6 μεταγραφές σίγουρα αλλιώς δεν πάμε πουθενά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
Δημοσιεύσεις: 33766
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

δε νομιζω κπς να περιμενε κτ καλυτερο.....πρωτοι αγωνες...α-ποιοτικο ροστερ...στα + σημερα η τεχνικη του γκολασα...κτ αλλο.. :?: ισως ο σαββιδης που σωματικα ειναι ετοιμος τωρα αν θα παιξει αλλο αυτο......
paokpantou
Δημοσιεύσεις: 2007
Εγγραφή: Κυρ 13 Απρ 2008, 22:29

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ

Δημοσίευση από paokpantou »

stephanos έγραψε:Όλη η ομάδα υστερεί στην έκρηξη (λογικό, στο στάδιο που βρίσκεται) και αυτό δυσκολεύει πολύ την προσπάθεια για πίεση στον αντίπαλο. Από την άλλη προέκυψε θέμα με το passing game που είναι προβληματικό, με αποτέλεσμα να είμαστε εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά. Ειδικά στο δεύτερο που παίζαμε ουσιαστικά χωρίς οργανωτή, μόνο με σέντρες έφτανε η μπάλα στην περιοχή κι αυτές σπανίως περνούσαν. Μας έπιασε και μία σαλπιγγίτιδα και μονίμως σημαδεύαμε τα σώματα των αντιπάλων.
Ο Πόζογλου και πάλι καλός, ο Σαββίδης πολλά λάθη, ο Παναγιωτούδης τίποτα (κρίμα ρε πουλέν), ο Πόποβιτς τα γνωστά. Ο Μαντούρο άνετα υπολογίζεται ως τριτοτέταρτος σέντερ μπακ μαζί με Τζαβέλα (άρα μας λείπει μόνο ένας βασικός π.χ. Ινσα), ο Γιακουμής καλές αποκρούσεις, αλλά χαζό πέναλτι, ο Κλάους χωρίς τροφοδοσία δεν απειλεί, αλλά πάντως πιέζει και ο Κουλούρης... πρέπει να δει τον από δίπλα του. Το ξεκίνημά του, τις προσδοκίες, τη στασιμότητα, τη δουλειά και το σημερινό επίπεδο του Κλάους. Σήμερα με απογοήτευσε ο Ευθύμης, όχι γιατί δεν σκόραρε ή γιατί έχασε μια-δυό μονομαχίες, αλλά γιατί δεν νοείται 18χρονος σέντερ φορ που μπαίνει στο 45' (και άρα ξέρει ότι θα παίξει μόνο 45 λεπτά) να μήν σκάει στην πίεση το αντίπαλο σέντερ μπακ. Ελπίζω βέβαια να ήταν θέμα κούρασης και όχι διάθεσης.
Μεγάλη ευθύνη στο πέναλτι έχει και το κέντρο, όπου ο Κονοπλιάνκα έχει πέντε μέτρα ελεύθερα μπροστά του και βγάζει άνετα μια επικίνδυνη μπαλιά, αν είχε έστω λίγη πίεση, δεν θα την περνούσε έτσι εύκολα.

Ελπίζω στο επόμενο να δούμε και τον Ιτάνζ.
μονο που βλεπω οτι εχεις φωτο τον τιτανοτεραστιο λαζαρ τον πορτοφολα χαλιεμαι...ε μετα εκατσα να διαβασω και τι εγραψες...σταματησα μετα τον σαββιδη οταν διαβασα οτι το πουλεν σου ειναι ο παναγιωτουδης...που πας και τους βρισκεις ρε φιλε...χαχαχαχα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”