Βιβλία
- aisiodoksos
Re: Βιβλία
μπηκα και εγω να τσιμπησω κανα βιβλιαρακι αλλα εχω μια απορια γιατι δεν το ξερω καθολου το προγραμμα αυτο .. στους φακελους που μου εμφανιζει λεει οτι ειναι κενοι! πρεπει να περιμενω να τα φορτωσει λογικα ε?
- aisiodoksos
Εγώ τελείωσα για σήμερα.
Ευχαριστώ για την παρέα και να μην ξεχνιώμαστε, αν κάποιος θέλει κάτι το ζητάει.
Kontomanolis, με το ''κελάρι'' που ανέβασες μου εξασφάλισες ήσυχες διακοπές.
Θα επανέρθω τις επόμενες μέρες.

Ευχαριστώ για την παρέα και να μην ξεχνιώμαστε, αν κάποιος θέλει κάτι το ζητάει.
Kontomanolis, με το ''κελάρι'' που ανέβασες μου εξασφάλισες ήσυχες διακοπές.
Θα επανέρθω τις επόμενες μέρες.

-
Καλησπέρα παιδιά. Εξαιρετική δουλειά. Αφού διάβασα κάμποσα, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Να είστε καλά για τις στιγμές χαλάρωσης που μας χαρίζετε.
Υ.Γ. Αν μπορείτε θα ήθελα να σας ζητήσω να βάλετε και "Τα 5 Κλειδιά". Να 'στε καλά και πάλι.
Υ.Γ. Αν μπορείτε θα ήθελα να σας ζητήσω να βάλετε και "Τα 5 Κλειδιά". Να 'στε καλά και πάλι.
salonikios112 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Εξαιρετική δουλειά. Αφού διάβασα κάμποσα, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Να είστε καλά για τις στιγμές χαλάρωσης που μας χαρίζετε.
Ανεβαίνει στο google drive, σε λίγο μπορείς να το κατεβάσεις.
-
Εβαλα & εγω 5 βιβλία του Dan Brown σε epub & pdf για να διαλέξετε. Το βραδάκι που θα έχω περισσότερο χρόνο θα ανεβάσω οτι έχω απο κλασική λογοτεχνία στα ελληνικά.
Αααα, εχω καμμια 15αρια άρλεκιν απο την αδερφή μου, ενδιαφέρεται κανένας
Αααα, εχω καμμια 15αρια άρλεκιν απο την αδερφή μου, ενδιαφέρεται κανένας

- desperando
- Επικοινωνία:
αντε ρομαν καλα σου κατσε δεν θα χρειαστει να κανεις το οικονομικο συμβουλιο με την μητερα σου
φιλε dimbar να σαι καλα και ευχαριστουμε για το ανοιγμα που εκανες,οπως και σε ολα τα παιδια που προσθετουν βιβλια.
το καλυτερο δωρο για το καλοκαιρι

φιλε dimbar να σαι καλα και ευχαριστουμε για το ανοιγμα που εκανες,οπως και σε ολα τα παιδια που προσθετουν βιβλια.
το καλυτερο δωρο για το καλοκαιρι
Επειδή μπήκαμε με πολλά διαφορετικά IP η gοοgle κλείδωσε τον λογαριασμό για λόγους ασφαλείας όταν εμφανίστηκε IP από Σύδνευ, ο Realcon(???????).
Σε λίγο θα δώσω το καινούργιο password για πρόσβαση.
Υπομονή για κανα μισάωρο.
Σε λίγο θα δώσω το καινούργιο password για πρόσβαση.
Υπομονή για κανα μισάωρο.