Εμένα δεν μου αρέσει ο Μολό, ούτε φέτος που πάμε να τον πάρουμε εμείς, ούτε πέρσι που τον ήθελε ο γάβρος και θα ήθελα κάτι καλύτερο. Όχι ότι αν έρθει θα σηκώσω επανάσταση (εδώ έφαγα στη μάπα Σπυρόπουλο-Σκόνδρα για βασικούς μέσα σε λίγες μόνο μέρες), ίσα-ίσα θα περιμένω να με βγάλει ψεύτη και του χρόνου να βρίζουμε τον Ιβάν που δεν ενεργοποιεί τη ρήτρα!
Το αν έρχεται καλύτερος είναι μία άλλη ιστορία. Τώρα, όχι. Στις 20 Αυγούστου που μεγάλες ομάδες θα προσπαθούν να ξεφορτωθούν συμβόλαια, έχουμε πολύ καλύτερες πιθανότητες. Αλλά πού να τολμήσεις να το πεις αυτό σε ΠΑΟΚτσή φέτος, που ξεκίνησε με το νου του (μόνος του ή μετά παραινέσεων

) τη μεταγραφική περίοδο από 18 Μαΐου και έχει λαλήσει περιμένοντας.
Φέτος, εν τω μεταξύ, είναι η πρώτη χρονιά που ΔΕΝ χρειάζονται βιασύνες. Έχουμε μόνο δύο κρίσιμα ματς για την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα (για πρώτη γ@μημένη φορά παίρνουμε ΕΜΕΙΣ το καλό εισιτήριο και δεν μπορούμε να το χαρούμε) στο τέλος Αυγούστου, με μάλλον υποδεέστερο αντίπαλο. Και αν περάσουμε στους ομίλους, εγώ θα έβαζα να παίξουν εκεί αυτούς που αποκαλούν (μάλλον υποτιμητικά) «Κ20», με σκοπό να μήν αποπροσανατολίσω τους «μεγάλους» από τον πραγματικό στόχο. Έχουμε κοινώς έναν ολόκληρο μήνα για να κάνει πειράματα ο προπονητής και για να «δέσει» μια ομάδα από την οποία θα λείπουν 4 ποιοτικοί ποδοσφαιριστές (ένα σέντερ μπακ, δύο εξτρέμ και ένα χαφ, συν τέρμα αν φύγουν και οι δύο μουντιαλικοί). Παγκίτες βρίσκεις ό,τι ώρα θέλεις στην ίδια πάντα τιμή, τους καλούς τους περιμένεις.