Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από barlow4 »

che4 έγραψε:οχι ρε γμτ και περιμενα και δευτερη βομβα παοκοβιε.....παντως ο μολο ειναι παιχτουρα για τα δεδομενα μας αρκει να το δειξει και στο γηπεδο εγω τον θελω αριστερα δεξια αλλαζω τον 14 μονο με κουιτ ειναι σκυλι ο σαλπι και ελπιζω η ομαδα να ξεκιναει απ αυτον
εννοεις να ξεκιναει απο το σαλπιγγιδη? :lol:
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

o μολο στην σουπαλιγκ θα κανει παπαδες...σταματηστε να γκρινιαζετε και βαλτε λιγο αισιοδοξια μεσα σας..ερχεται παντως και ο στοπερ..ελπιζω να ειναι απο την πατριδα του παμπλο...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ποιος ουρουγουανος ακουγεται;;;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΥΝΑΣ

Αν τα άκρα της άμυνας δείχνουν σχετικά καλυμμένα (ο Κωνσταντινίδης έδειξε στο φιλικό με Λιέγη πολύ καλά στοιχεία)
στο κέντρο της άμυνας η κατάσταση απλώς δεν παλεύεται ή τέλος πάντων πρέπει να παύσει να αποτελεί τον αδύναμο κρίκο της ομάδας. Εχουμε αρχίσει και αναπολούμε τον Τσιρίλο.
Ειναι επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης με δύο παίκτες σημαντικής αξίας, ώστε να αποτελέσουν μία αξιόμαχη πεντάδα με τους Βίτορ, Κιόσε, Κατσικά.
Η θέση είναι εξαιρετικά νευραλγική και πρέπει να είμαστε αναφανδόν αρνητικοί σε μπαλώματα όπως τα περσινά, που στοίχισαν πολλά γκολ και αποτυχίες (ειδικά στην Ευρώπη τα κενά ήταν ακόμα εμφανέστερα).
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

sourmenetes έγραψε:Ποιος ουρουγουανος ακουγεται;;;
γουσταρω ουραγουανο σεντερ μπακ ,η η μπαλα η ο παικτης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
black death

Δημοσίευση από black death »

Φέρτε Μπιζέρα να τρελαθούμε...
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

πολυ καλος ο μολο.. συνεχιστε με τετοιες κινησεις.. Εγω θα ηθελα και τον στελιο για αμυνα (εστω και σαν τελευταιο αν θεωρειτε εκει στην διοικηση οτι δεν κανει για βασικος) Θεωρώ μεγαλο φαουλ η μη αποκτηση του και ειμαι σιγουρος οτι η τον χειμωνα η το καλοκαιρι το επομενο , θα τον παρουμε...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ

Η θέση, όπως και αυτή του σέντερ μπακ, υποφέρει από τραυματισμούς και κάρτες, για αυτό χρειάζεται να είμαστε υπερπλήρεις. Η γνώμη μου είναι ότι στην θέση χρειαζόμαστε και ένα παίκτη σε στυλ Μασεράνο, δηλ. δυνατό και γρήγορο. Ο Κάτσε πρέπει να δυναμώσει πολύ για να καλύψει την θέση με επάρκεια. Εύχομαι να τα καταφέρει.
panajo1974

Δημοσίευση από panajo1974 »

Περιπτερος έγραψε:Κοντά σε όλα τα υπόλοιπα πρέπει να λυθεί και το θέμα Τερματοφύλακας.

Ηδη ο Ιτάνζ άρχισε τα νούμερα και καλό θα είναι να πάει στην ευχή ... . Καμία εμπιστοσύνη.
Το θέμα Γλύκος είναι επίσης σε εκκρεμότητα.
Αρα εκεί χρειαζόμαστε κάποιον που να μπορεί να καθαρίσει παιχνίδια (και όχι κάτι απλώς αξιοπρεπές).
Στον Ιτάνζ λέω όχι, λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης.

Ναι, συμφωνώ, να αφήσουμε τον Ιτάνζ ελεύθερο να φύγει όπου θέλει ή εάν μας φέρει καμιά πρόταση της πλάκας (ξέρω γω 50 ή 100χιλ.€) να τον δώσουμε και να κάνουμε και το σταυρό μας!!!
Ρε πάτε καλά; Ο τύπος είναι ένας από τους 37 (μαζί με αναπληρωματικούς) τερματοφύλακες που έπαιξαν στο Μουντιάλ. Η αξία του μετά το Μουντιάλ έχει ανέβει πολύ περισσότερο από ότι νομίζεις και είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχει κι αυτός τις αμφιβολίες του εάν και κατά πόσο μπορεί να αξιοποίησει αυτή την "υπεραξία" που έχει αποκτήσει στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα δεν έχει δείξει και μεγάλη διάθεση να τον κρατήσει τα δύο τελευταία χρόνια και ο ίδιος θα πρέπει να συνεργαστεί με έναν προπονητή που είναι λάτρης της πειθαρχίας (κάτι που ο Ιτάνζ δε φημίζεται ότι διαθέτει). Θα πρέπει ή να τον μοσχοπουλήσουμε σε τίποτα Άραβες, Ρώσους ή Κινέζους (για να περάσει και ο ίδιος καλά) ή να τον συνετίσουμε και να του δώσουμε να καταλάβει ότι ο ΑΑ τον θέλει στην ομάδα.
Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τον Γλύκο (που πολλοί δεν τον εκτιμάτε αλλά δεν παύει να είναι κι αυτός ένας από τους 37 τερματοφύλακες που λέγαμε). Πιστεύω πάντως ότι ο Γλύκος θα πρέπει να μέινει στην ομάδα (και για δικό του καλό) με αναπροσαρμογή αποδοχών.
Οτιδήποτε άλλο συμβεί με αυτούς τους παίκτες της ομάδας θα θεωρηθεί αποτυχία.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

sourmenetes έγραψε:Ποιος ουρουγουανος ακουγεται;;;
Λεονάρντο Καμπρέρα στην κεντρική το έχει.
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

επισης πολυ καλος παικτης , αλλα απο οτι εχουμε δει , οτι ακουγεται , δεν κλεινει τελικα.. ξαφνικα ολα ανακοινωνονται..
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Olorin.2 έγραψε: Μόνο από τα βινταάκια που είδα, σχημάτισα αρνητική εντύπωση για τον παίκτη Μολό. Πολύ τσίρκο και ουσία μηδέν. Όταν βλέπω να κανει ντεμέκ τσαλιμάκια χωρίς να περνάει τον αμυντικό, νευριάζω. Και μιλάμε για τα highlights του που υποτίθεται ότι περιλαμβάνουν τις καλύτερες στιγμές μιας χρονιάς ή μιας καριέρας.
Το ΠΡΩΤΟ μου βιαστικό συμπέρασμα είναι ότι ο Στοχ είναι πολύ καλύτερος, σαν παίκτης και σαν χαρακτήρας. Μόνο αν η ρήτρα είναι πολύ χαμηλή θα την δικαολογούσα ως κίνηση.
Καταρχήν αδελφέ χάνεις το δίκιο σου στο σημείο που λες ότι ο Stoch είναι καλύτερος ως χαρακτήρας... από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα? Από τα video?

Κατά δεύτερον και εμένα με εκνευρίζουν πολλές φορές τα τσαλιμάκια... αλλά ξεχνάμε τα εξής σημαντικά που αν δουλευτούν (θέμα προπονητικού team) γίνετε ένα τρομερό όπλο για την ομάδα...

1) δημιουργούν "υπεραριθμίες" σε άλλα σημεία του γηπέδου πχ. όταν ο Χ Mollo θα αρχίσει τα τσαλίμια κάποιος θα έρθει να δώσει βοήθεια στο μαρκάρισμα (παρατήρησε στο video που πάνε πάνω του 2 και 3 παίχτες), αυτό απέναντι σε μια "κατωτέρου επιπέδου τακτικής" ομάδα δημιουργεί κενά που μπορούν με σωστή κίνηση και πάσα την κατάλληλη στιγμή (θέμα προπ. team και δουλείας στην προπόνηση) να δημιουργήσουν "πανικό".
2) αν ο "τσαλιμάκιας" περάσει στο 1 vs. 1 έχουμε κάτι αντίστοιχο με τα παραπάνω... πολλές φορές όλοι παρακολουθούν αυτόν τον παίχτη και χάνουν άλλους που τους κάνουν εν τέλει την ζημιά.
παράδειγμα για τα 2 παραπάνω... ο Mollo κάνει τσαλίμια... όλοι έχουν το νου τους εκεί και ο Κλάους κάνει ανενόχλητος και απαρατήρητος κίνηση προς το τέρμα... αν ο "τσαλιμάκιας" έχει το μυαλό να του βγάλει "πάρε βάλε"... ο killer το παστελώνει... και οι αμυντικοί ψάχνονται ποιος κοιμήθηκε και που χάζευε την στιγμή της κίνησης... ;)
3) ξεσηκώνουν την εξέδρα... ακόμα και αν δεν περάσει ο παίχτης (κερδίσει πλάγιο, κόρνερ, φάουλ) το τσαλίμι θα ανεβάσει τον κόσμο, την ψυχολογία κτλ.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

ΧΑΦ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ (και γύρω από αυτόν)

Εκεί υπάρχει σοβαρό ζήτημα ... Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως το Νάτχο και αυτό φαινόταν στο φιλικό με την Σταντάρ.
Η ομάδα χρειάζεται επίσης ένα δεκάρι μπουκαδόρο ... όπως τον Luna που παίζει και στα δύο άκρα, που έβγαλαν προχθές ότι είναι στο στόχαστρο, δηλ. ένα παίκτη που θα τραβάει τις άμυνες επάνω του και θα τις ανοίγει.
Ο Γκολάσα παραμένει (και ως προς την θέση) ερωτηματικό.

ΧΑΦ στα ΠΛΑΓΙΑ

Ηλθε ο Mollo και είναι η τελευταία ευκαιρία της καριέρας του. Εάν ακούσει τον Αγγελο και μετουσιώσει τα τεχνικά τσαλίμια σε ουσία, τότε έχουμε μία βάση σοβαρή. Το ό,τι είναι δανεικός αποτελεί ζήτημα ουσιώδες. Ο Σάλπι δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο πρωτάθλημα. Η ομάδα θέλει σοβαρή ενίσχυση.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Ο Κουλούρης ωριμάζει, ο Κλάους παίζει περιφερειακός και μοιράζει παιχνίδι ... όμως αυτά είναι καλά για τα φιλικά.
Δύο παίκτες είναι αναγκαίοι. Περιφερειακός σε στυλ Βούκιτς και ένα ψηλό σέντερ φορ για ώρα ανάγκης ή ουσίας (ο Ιμπραήμοβιτς ας πούμε, έστω ο Φαν Πέρσι ... - έχω δει ένα Μαροκινό ...).

Αρα Ιβαν Σαββίδη, Ζήση και Αγγελε χρειαζόμαστε μία 9άδα παίκτες (Τ/Φ, 2 Σέντερ μπακ, 1 αμυντικό χάφ, 1 8άρι, 1 πασπαρτού ή 10άρι, 1 δεξί εξτρέμ, 2 επιθετικούς) σύνολο 5 εκατομμύρια περίπου και άλλα 4 που στοιχίζουν οι υπάρχοντες, πάμε στα 9 εκατομμύρι - 30% περίπου λιγότερο από πέρυσι.
Δεν είναι και άσχημα.

Υ.Γ. Με την διαφορά μισθού Στέφενς - Αναστασιάδη παίρνεις 2-3 παίκτες αρκετά καλούς.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μεγαλη απαγοητευση απο την νοοτροποια που κυριαρχει στον κοσμο της ομαδας.
μαλλον αυτο το μουντιαλ εχει κανει τεραστιο κακο και καποιοι εχουν ξεχασει την ελληνικη πραγματικοτητα.
ξεχναν για παραδειγμα οτι το μπακ του βαζελου ειναι ο μπουρμπος και οχι ο λαμ.
και επειδη τωρα τελευταια πολλες συγκρισεις γινοντε με το 2008,αν σημερα ειχαμε την γκ@υλα του 08 στο αεροδρομιο θα ειχε 10 χιλιαδες κοσμο.
πιστευω πλεον ακραδαντα οτι και τον ροναλντο να φερουμε κατι αρνητικο θα βρουμε να πουμε.αυτο ειναι αρωστια κα αυτη η αρωστια θα μας φαει.

για τις συγκρισεις τωρα που γινονται για τον παικτη.
οταν ο στοχ θα παει και θα παιξει σε τεταρτοπεμπτη ομαδα του σαμπιονα και κανει αυτα που εκανε στο δευτερο μισο περσι ο μολλο τοτε το συζηταμε.η πραγματικοτητα ειναι ομως οτι αυτα δεν τα καταφερε ουτε στο ελλαντα.

ανουσιος παικτης καποιος που εχει γραψει στο σαμπιονα 13 ασιστ σε μια σεζον...μαλιστα. και ολα αυτα οχι πριν καμια δεκαρια χρονια και οχι σε καμια ομαδουλα,στην ομαδα με την πιο βαρια φανελα στην γαλλια και με πολυ δυνατους οπαδους.

αντε να πιασω και την ιερη αγελαδα του ΠΑΟΚ (που και μενα ειναι καψουρα μου μεγαλη και οχι μονο παικτηκα) τον βιερινια.
για πειτε μου τι εχει κανει ο βιερινια απο τοτε που εφυγε απο τον ΠΑΟΚ?
σε πανω απο 50 συμμετοχες 2 μολις γκολ,αλλα αυτον τον ξερουμε και τον αγαπαμε και αν ερχοταν πισω στην ομαδας δεν θα μας ενδιεφερε το τι εκανε στην γερμανια.

και κατι τελευταιο.
δεν υπαρχει πιο δυσκολο πρωταθλημα για ακραιο επιθετικο απο το γαλλικο το οποιο εχει τα πιο σκυλια και γρηγορους πλαγιους αμυντικους.

τελος παντων εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιατι δεν περιμενα οτι ειναι ικανοι να φερουν τετοιο παικτη, για τους υπολοιπους που προτιμουσαν γκουντμουντσον και χαλαστηκαν με μολλο δεν εχω κατι να πω
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

panajo1974 έγραψε:
Ναι, συμφωνώ, να αφήσουμε τον Ιτάνζ ελεύθερο να φύγει όπου θέλει ή εάν μας φέρει καμιά πρόταση της πλάκας (ξέρω γω 50 ή 100χιλ.€) να τον δώσουμε και να κάνουμε και το σταυρό μας!!!
Ρε πάτε καλά; Ο τύπος είναι ένας από τους 37 (μαζί με αναπληρωματικούς) τερματοφύλακες που έπαιξαν στο Μουντιάλ. Η αξία του μετά το Μουντιάλ έχει ανέβει πολύ περισσότερο από ότι νομίζεις και είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχει κι αυτός τις αμφιβολίες του εάν και κατά πόσο μπορεί να αξιοποίησει αυτή την "υπεραξία" που έχει αποκτήσει στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα δεν έχει δείξει και μεγάλη διάθεση να τον κρατήσει τα δύο τελευταία χρόνια και ο ίδιος θα πρέπει να συνεργαστεί με έναν προπονητή που είναι λάτρης της πειθαρχίας (κάτι που ο Ιτάνζ δε φημίζεται ότι διαθέτει). Θα πρέπει ή να τον μοσχοπουλήσουμε σε τίποτα Άραβες, Ρώσους ή Κινέζους (για να περάσει και ο ίδιος καλά) ή να τον συνετίσουμε και να του δώσουμε να καταλάβει ότι ο ΑΑ τον θέλει στην ομάδα.
Πανάγο πάμε καλά και έχουμε εξεταστεί και από γιατρούς, εσύ ?

Τερματοφύλακα που τον έχω δει να μαζεύει τα χέρια του και να τρώει κρίσιμο γκολ με τις κλωτσιές θα τον έδιωχνα από την ομάδα μου και δεν θέλω και να τον ξαναδώ. Γκέκε ?

Δεν με ενδιαφέρει εάν ήταν στο μουντιάλ ... άλλωστε "τρύπιος" ήταν ... για τον Νόιερ μιλάμε ή τον Οτσόα ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”