Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Θέλω τον τσάκαλο αριστερά!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Μαλλον πρεπει να αλλαξει η ονομασια του τοπικ...τοσο μιρλα δεν νομιζω οτι παιζει πουθενά αλλου....ονομαστε το για ολα μου φταει ο φουκαρας ο ΠΑΟΚ...αγαπη για τον ΠΑΟΚ εν έτη 2014 θα πει μιρλα...ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ που καταντησε...ακομα και ο απιθανος τζον γου πιο πολυ απο τον σαββιδη στηρίχθηκε.... :lol: :lol:
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

συνεχιζουμε την μεταγραφικη περιοδο με στοχο:

την εισοδο στους ομιλους του europa league
ο 1ος αγωνας των play-off του europa league ειναι στις 21.8.2014, δηλαδη σε 40 μερες

εντός συνόρων ειμαι αισιοδοξος για την πορεια της ομαδας με Αγγελο αλλα οχι ενθουσιασμενος ( αγγελόσκυλο )
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

RoMaN έγραψε:Θέλω τον τσάκαλο αριστερά!

Εικόνα
Έλα μωρέ τώρα με τον Βέλγικη βερσιόν του Τζιόλη!!! Άσε που ο δικός μας είναι πιο ωραίο παιδί!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ο φιλος μου είπε οτι ο φορτουνης δεν έκλεισε ακομη
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν ο Σαββίδης προσλάβει 5-6 έξυπνους hackers και κρύψουν τις φωτογραφίες από παντού και πείσουμε τους πάντες ότι αυτός ΔΕΝ είναι ο Fellaini, μπορούμε να τον τσιμπήσουμε για 50.000 :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ace79grpaok έγραψε:Ο φιλος μου είπε οτι ο φορτουνης δεν έκλεισε ακομη

καλα δεν υπεγραψε αλλα εκλεισε σιγουρα πες στο φιλο σου εκτος αν ο φιλος σου ειναι ο ιδιος ο φορτουνης και μας δουλευει και τους δυο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σαν Σαντοσκυλο τον φορτουνη τον θελω αριστερα για αρχη και να συγκλινει και να σουταρει, (βεβαια αν ερθει) και ο γκολασα παιζει και 8-10 και αρ οι αλλαγες θεσεων θα ναι ωραιες...

Γενικα η αποψη μου ηταν και ειναι 3 -4 παικτες ανω των 30 αλλα πολυ καλοι...και μετα ευκαιριες + βαλκανια...μακαρι να γινουν ολα...

Δεν βιαζομαι αρκει να ερθουν οντως καλοι....αυτη ηχρονια ειναι πολλη οριακη........σε πολλα θεματα και θα φανει .....

Στα εξτρεμ θες λεφτα αν θες μεγαλο παικτη οπως και να χει....εναν πρεπει να παρεις εμπειρο και καλο σιγουρα...

Οι ρουμανοι και οι 2 αξιζουν αλλα θα θελουν λεφτα....
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πάντως η dinamo Bucuresti βαράει διάλυση οικονομικά... Ευκαιρία είναι!! Ο Ματέι είναι πολύ καλός !!!
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

RoMaN έγραψε:Θέλω τον τσάκαλο αριστερά!

Εικόνα

Ελα ρε χωρισε και το φρυδι στη μεση μπραβο του, καμμια γκομενα θα βρηκε...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παντως βλεπντας πω ς λειτουργουν οι ομαδες ειναι να σε πιανειαπελπισια για το πως γινονται οι δουλειες....Βλεπω που κινειται ο γαβρος με παικτες του ραιολα...π.χ παρε τον αρμενιο για να παρεις και κασαμι, παικτες απο σερβια σκεποβιτς που ναι ενα γραφειο κλπ./...εμεις με κουτσολιακο κυριως μηπως τσιμπησουμε φορτουνη ή για πωλησεις ποιος ξερει......

Για δανεισμους που συζητιεται...ναι μεν αναγκαιο αλλα πρεπει να χεις και εναν κορμο...ξεκιναμε πισω απο βαζελο φετος π.χ........εχουμε ελαχιστα να κρατησουμε
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Τι μας κανει να πιστευουμε οτι κανει ο μαλεζας για τον παναιτωλικο,
και οτι δεν κανει για τον φορτουνη;
Αν δεν ενδιαφερθουμε εμεις για τον φορτουνη,δεν θα καταληξη σε κανα
παναιτωλικο η αντε βαρια στον παγκο καποιας ομαδας της β ιταλιας;

Συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφει ο μανιακος.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

O Ινσαουράλδε ειναι μια εφικτή λύση για την αμυνα
απο ότι ειδα σεντερ μπακ στην Σπαρτάκ παίζουν οι Μποκέττι και Τάσκι
και οι δυο παικτες ( ιταλος και γερμανός αντιστοιχα ) ειναι πολυ καλυτεροι του αργεντινου
η χρηματιστηριακη τους αξια ειναι επισης πολλές φορες μεγαλυτερη

εαν θελει ο ελ Τσάκο να μεινει να παιζει οποτε δεν παιζουν οι δυο βασικοι ας κατσει στην Μόσχα
αλλιως να "σπρωξει" κι αυτος την κατασταση οπως εκανε ο Σιλντενφελντ με την Ντιναμο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εχω γραψει εδω και αρκετο καιρο οτι εχω την αισθηση οτι ο Αργεντινος θα μεινει ελευθερος,το θεμα ειναι ποσο ειμαστε εμεις διατεθιμενοι να τον περιμενουμε.
Οσο για τον Φορτουνη καλως να ορισει αν και οι δηλωσεις του προ ημερων δεν ηταν και οτι καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

επειδη ακουω απο δω και απο κει οτι τωρα μετα την απορριψη απο το κας δεν θα υπαρχει πιεση στον σαββιδη για μεγαλες μεταγραφες να πω οτι δεν το καταλαβαινω αυτο.
αν καποιος θελει να κανει το γουστο του και να ειναι αφεντικο του μεγαλου ΠΑΟΚ αυτο το γουστο του θα το πληρωσει και ειναι υποχρεωμενος να φερει τουλαχιστον 4-5 παικτες που να φερνουν κοσμο στ γηπεδο.
δεν με νοιαζει αν το στοπερ μας θα ειναι ο ινσα ή καποιος αλλος αρκει ο καποιος αλλος να ειναι τουλαχιστον επιπεδου ινσα.
δεν με νοιαζει αν μεινει ή οχι ο νατχο αλλα αν ερθει καποιος στην θεση του να ειναι του ιδιου επιπεδου.
αφου δεν μπορεσαμε να κρατησουμε τον στοχ που τοσο πολυ θελαμε θα πρεπει αυτος που θα ερθει αντι αυτου να ειναι τουλαχιστον στο επιπεδο του σλοβακου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”