21.Νίκος Σπυρόπουλος
Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος
Εσύ μου λες ότι (ότι δουλειά και να κάνεις) τα τελευταία 1-2 χρόνια πριν τη σύνταξή σου παίρνεις 200 χιλιάρικα αίδρωτα και λες οΧΙ δεν μου κάθεται καλά θέλω να τρέχω σαν το Βέγγο κάπου αλλού
Από τη στιγμή που δεν τον κουνάει κανένας εγώ μαλάκα θα τον έλεγα αν έφευγε
... την εκδοχή του φιλότιμου θα την έβαζα ίσως μόνο αν ήταν σπλάχνο της ομάδας και την πονούσε, δεν έχω τέτοια απαίτηση όμως
Από τη στιγμή που δεν τον κουνάει κανένας εγώ μαλάκα θα τον έλεγα αν έφευγε
... την εκδοχή του φιλότιμου θα την έβαζα ίσως μόνο αν ήταν σπλάχνο της ομάδας και την πονούσε, δεν έχω τέτοια απαίτηση όμως
barlow4 έγραψε:αν εχεις εστω και λιγο ποδοσφαιρικο εγωισμο και λιγη αυτοεκτιμηση δεν δεχεσαι σε μια απο τις πιο παραγωγικες ηλικιες να εισαι τριτο μπακ και μεταξυ παγκου κ κερκιδας περιμενοντας να παρεις καμια ευκαιρια σε 5-6 παιχνιδια.
αν παλι εισαι συμβιβασμενος με την ανυπαρξια σου καθεσαι σε ενα συμβολαιο 250 χιλιαρικα που και δεν προκειται ποτε και πουθενα να βρεις και απορεις κ ο ιδιος τι σκεφτοντουσαν οταν το εκαναν και αραζεις.
δε φταιει ο ιδιος που ηρθε προφανως.φταιει ο ιδιος ομως που δεν ψαχνεται να φυγει καπου οπου θα παιζει (πρωην διεθνης και εχοντας καριερα σε μεγαλες ομαδες).
Ken, την περίπτωση να έχει πάρα πολύ ποδοσφαιρικό εγωισμό, όπως το θέτεις, και να πιστεύεις πως με το νέο προπονητή αυτός μπορεί να είναι το πρώτο αριστερό μπακ δεν την εξετάζεις καθόλου ε; Και αυτό φίλε μου, και μη τσαντιστείς, το ξέρεις σε εκτιμώ για αυτό και σου απευθύνω το λόγο, είναι αρνητική προδιάθεση. Κατανοητή αλλά ας την αναγνωρίσουμε για να μιλάμε πιο αληθινά όλοι εδώ μέσα.
-
Ρε παιδιά,τι εγωισμό να έχει αυτός; ;;; τον είδαμε κ πέρυσι τον εγωισμό του.
οχι αλοιμονο.φυσικα και εχω αρνητικη προδιαθεση.δεν το αρνουμαι αυτο.ειναι απο τους ελαχιστους παικτες για τους οποιους εχω βγαλει γκρινια αγωνιστικα πριν ακομα ερθει.σπανια θα πω καποιον παικτη παλτο κλπ καθως με θεωρω αμπαλο για να κρινω.αλλα η περιπτωση μου μου ειχε κανει ιδαιτερη εντυπωση.απο το πρωτο διαστημα που πηγε στη ζελα.
και οχι ρε σελοφαν δεν ειναι εγωισμος για να αποδειξει οτι αυτος θα ειναι το πρωτο μπακ.τα δειγματα του απειρα.
καταλαβαινω την καλη σου προαιρεση βεβαια αλλα εγω δεν την εχω με την καμια.δημοσιος υπαλληλος ειναι.χρονια τωρα.εχει να παιξει μπαλα απο οταν ηταν νεος.τωρα θα αποδειξει οτι ειναι το μεγαλο μπακ?που θα βαλει στον παγκο ρατ και τζαβελα?δεν τον ενοιαξε χρονια τωρα να παιξει βασικος καπου.θα το νοιαξει τωρα λες?
και οχι ρε σελοφαν δεν ειναι εγωισμος για να αποδειξει οτι αυτος θα ειναι το πρωτο μπακ.τα δειγματα του απειρα.
καταλαβαινω την καλη σου προαιρεση βεβαια αλλα εγω δεν την εχω με την καμια.δημοσιος υπαλληλος ειναι.χρονια τωρα.εχει να παιξει μπαλα απο οταν ηταν νεος.τωρα θα αποδειξει οτι ειναι το μεγαλο μπακ?που θα βαλει στον παγκο ρατ και τζαβελα?δεν τον ενοιαξε χρονια τωρα να παιξει βασικος καπου.θα το νοιαξει τωρα λες?
Τώρα μιλάμε σωστά Κεν. Αφού τον πήρε ο ΑΑ στην προετοιμασία και αν είναι τόσο χάλι ας τον ξεράσει η προπόνηση και ας τον διώξουν. Για τρίτο μπακ έχουμε και μικρούς. Δεν κοστίζει τίποτα. Και αυτό στο λέει κάποιος που με την καμία δεν εμπιστεύεται τις προπονητικές ικανότητες του ΑΑ (αρνητική προδιάθεση δική μου αυτή). Αλλά τι να κάνουμε τώρα. Ποιος ο λόγος να γίνεται ξένο σώμα στην ομάδα μέσα ένας παίκτης περιουσία του ΠΑΟΚ. Και μια στις 1000 να είχες κάτι να πάρεις, δε θα πάρεις τίποτα. Και κατά την άποψη μου, οι πιθανότητες να πάρεις 5-6 αξιοπρεπή ίσως και καλά παιχνίδια από τον Σπυρόπουλο ως back up μέσα σε μια σαιζόν 60 αγώνων είναι περισσότερες.
barlow4 έγραψε:οχι αλοιμονο.φυσικα και εχω αρνητικη προδιαθεση.δεν το αρνουμαι αυτο.ειναι απο τους ελαχιστους παικτες για τους οποιους εχω βγαλει γκρινια αγωνιστικα πριν ακομα ερθει.σπανια θα πω καποιον παικτη παλτο κλπ καθως με θεωρω αμπαλο για να κρινω.αλλα η περιπτωση μου μου ειχε κανει ιδαιτερη εντυπωση.απο το πρωτο διαστημα που πηγε στη ζελα.
mike έγραψε:ας μου απαντήσει κάποιος ειλικρινά γιατί δεν είμαι και πολύ έξυπνος ....
σε τι φταίει ο ποδοσφαιριστής Σπυρόπουλος, λέτε να ξέρει περισσότερη μπάλα και να το κρύβει?
αυτός αγόρασε τον εαυτό του και τον έφερε στον ΠΑΟΚ?
αυτός τον κατέβασε σε 11άδα ή τον έβαλε αναπληρωματικό?
αυτός αποφάσισε να πάει μόνος του σε προετοιμασία?
εσείς στη θέση του τι θα κάνατε?
εγώ έχω κάτι απαντήσεις, αλλά επειδή οι άλλοι είναι πιο έξυπνοι δε λέω τίποτα
ΠΡΟΣΟΧΗ: ότι γράφω ισχύει για τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή και μια παράκλιση ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ
+++++++++
- buffalobill4
obanebane έγραψε:Σας παρακαλω πολυ σταματηστε την παραπληροφορηση να περνουμε τα πραγματα οπως εχουν.
Ειπαμε δεν τον παμε τον Σπυροπουλο αλλα το συμβολαιο του ειναι δυετες με 200 χιλιαρικα το χρονο.
Αδερφε, δεν το κανω εξ επιτηδες. Αυτο με τα τρια χρονια οκ. Νομιζα τρια αλλα αφου καποιος παρεθεσε τη σχετικη ανακοινωση της ΠΑΕ εγραψα οτι δεχομαι πως ειναι 2 (και ειναι δυο δηλαδη).
Το αλλο με τα 200 χιλιαρικα κι αυτο το δεχομαι αφου το λες, αν και η διοικηση δεν εχει δωσει καπου μισθολογια ποδοσφαιριστων.
- Μπαρκαρούτσος
Πληρώνεται για πράγματα που εκατομμύρια ποδοσφαιριστές στον κόσμο ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
Προπόνηση, ξενοδοχεία, ιατρική περίθαλψη, λοιπές παροχές.
Δεν ήξερα κι εγώ να κλωτσήσω καμιά μπάλα από μικρός, καθόμουν και διάβαζα.
Άι σιχτίρια πια...
Προπόνηση, ξενοδοχεία, ιατρική περίθαλψη, λοιπές παροχές.
Δεν ήξερα κι εγώ να κλωτσήσω καμιά μπάλα από μικρός, καθόμουν και διάβαζα.
Άι σιχτίρια πια...
-
- ΑποστόληςΑ
Άδικο χρέωμα
17 Ιουλ 2014 22:07, Από Σταύρος Κόλκας
Ο Νίκος Σπυρόπουλος συμμετέχει κανονικά στη προετοιμασία του ΠΑΟΚ και προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του προπονητή του.
Αμίλητος, συγκεντρωμένος στη δουλειά του, ο έμπειρος ακραίος αμυντικός είναι σοβαρός και μετρημένος σε ότι κι αν γίνεται.
Πρόσφατα πάντως, έδειξε ενοχλημένος από το γεγονός του χρεώματος που δέχεται για την υπόθεση Λίνο. Ο ΠΑΟΚ, δεν ανανέωσε τον Λίνο γιατί δεν τα βρήκε στο οικονομικό μαζί του και για αυτόν τον λόγο απέκτησε τον Ρατς.
Ο Σπυρόπουλος δεν συζήτησε ποτέ με τον ΠΑΟΚ το ενδεχόμενο αποχώρησης, αφού εξ αρχής ήταν στα πλάνα του Αναστασιάδη κυρίως γιατί είναι ένας έμπειρος παίκτης που μπορεί να παίξει και αριστερός μπακ στο 4-4-2 ή 4-2-3-1 αλλά και φουλ μπακ αν στην άμυνα υπάρχει τριάδα.
Επειδή κάποια πράγματα θα πρέπει να ξεκαθαρίζουν λοιπόν, ο Σπυρόπουλος δεν φέρει καμία ευθύνη για την αποχώρηση Λίνο, τον οποίο μάλιστα σέβεται απεριόριστα.
17 Ιουλ 2014 22:07, Από Σταύρος Κόλκας
Ο Νίκος Σπυρόπουλος συμμετέχει κανονικά στη προετοιμασία του ΠΑΟΚ και προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του προπονητή του.
Αμίλητος, συγκεντρωμένος στη δουλειά του, ο έμπειρος ακραίος αμυντικός είναι σοβαρός και μετρημένος σε ότι κι αν γίνεται.
Πρόσφατα πάντως, έδειξε ενοχλημένος από το γεγονός του χρεώματος που δέχεται για την υπόθεση Λίνο. Ο ΠΑΟΚ, δεν ανανέωσε τον Λίνο γιατί δεν τα βρήκε στο οικονομικό μαζί του και για αυτόν τον λόγο απέκτησε τον Ρατς.
Ο Σπυρόπουλος δεν συζήτησε ποτέ με τον ΠΑΟΚ το ενδεχόμενο αποχώρησης, αφού εξ αρχής ήταν στα πλάνα του Αναστασιάδη κυρίως γιατί είναι ένας έμπειρος παίκτης που μπορεί να παίξει και αριστερός μπακ στο 4-4-2 ή 4-2-3-1 αλλά και φουλ μπακ αν στην άμυνα υπάρχει τριάδα.
Επειδή κάποια πράγματα θα πρέπει να ξεκαθαρίζουν λοιπόν, ο Σπυρόπουλος δεν φέρει καμία ευθύνη για την αποχώρηση Λίνο, τον οποίο μάλιστα σέβεται απεριόριστα.
Τον παίκτη τον "ξέροουμ" είπαμε τα υπέρ, είπαμε τα κατά του. Άκρη δεν θα βγει. Την μόνη άκρη που βγάζω είναι ότι ο ποδοσφαιριστής Σπυρόπουλος, ανήκει στον ΠΑΟΚ. Όσες φορές και να παίξει χρειάζεται στήριξη, αυτός κι άλλοι. Στο τέλος του παιχνιδιού δεν μας άρεσε η εικόνα της ομάδος... Γιούχα! Αλλά κατά την διάρκεια, όταν υπάρχει ζεστό χειροκρότημα κι αυτοί δεν... Δεν θα μπορούν να έχουν καμία δικαιολογία.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Ο Αλαφούζος ΑΓΟΡΑΣΕ την SporDay και το SporFM οπότε ΠΛΕΟΝ η εφημερίδα και ο ραδιοσταθμός "παίζουν" ΠΑΟ.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Περισσότερη ανάλυση τέτοιων θεμάτων ισοδυναμεί με προσβολή.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Περισσότερη ανάλυση τέτοιων θεμάτων ισοδυναμεί με προσβολή.