Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 19/10 19:00 Προβλέψεις & σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

banis έγραψε:τελικά το συγκεκριμένο τόπικ μάλλον θα πρέπει να μετονομαστεί απο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ σε αν ήταν σωστή η ανακοίνωση των συνδέσμων ή όχι......καθώς βλέπω πως οι περισσότεροι ασχολούνται με αυτό στις τοποθετήσεις τους....

για να τοποθετηθώ και επ'αυτού είμαι απόλυτα σύμφωνος με την ανακοίνωση των συνδέσμων......εδώ θέλω όμως να διευκρινίσω κάποια πράγματα.....πρώτον και κύριον σίγουρα δεν υπάρχει Παοκτση-δόμετρο και κανένας δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο Παοκτσής απο τους άλλους.....αρκεί όμως αυτό να το θυμόμαστε πάντα.....όχι δηλαδή μόνο όταν η ομάδα πάει καλά τρέχουμε να γεμίσουμε την Τούμπα......στα δύσκολα πρέπει να είμαστε εκεί.....γι'αυτούς που ωρύωνται τώρα μην τυχόν χάσουν την θέση τους στην 7 ή στην 8.......που ήταν σε τόσα ματς που οι 2 αυτές θύρες ήταν άδειες;;;;
και αν και δεν είμαι εν ενεργεία συνδεσμίτης πλέον θα δώσω απόλυτο δίκιο στους 49 που υπέγραψαν αυτήν την επιστολή γιατί γνωρίζω ότι είναι αυτοί που παρατάνε οικογένειες-σπίτια-γυναίκες-δουλειές για να είναι δίπλα στην ομάδα......πολλοί δε απο αυτούς ασχολούνται όλη την ημέρα αποκλειστικά και μόνο με τον Π.Α.Ο.Κ. .....είναι αυτοί οι ίδιοι που έφεραν και έκαναν τον Ζαγοράκη πρόεδρο στον Π.Α.Ο.Κ.........
ακούω πολλούς πιο πάνω να λένε ότι την ανακοίνωση την υπέγραψαν οι πρόεδροι των συνδέσμων χωρίς να ρωτήσουν τα μέλη τους.......εννοείται αυτό ρε παιδια......αυτόν τον ρόλο έχει ο πρόεδρος ενός συνδέσμου να εκπροσωπεί τον σύνδεσμο......αλλιώς δεν θα είχε εκλεγεί πρόεδρος....και εδώ δε μιλάμε για την ανακοίνωση ενός μόνο συνδεσμου για να μιλάμε για τις απόψεις ενός ανθρώπου......μιλάμε για το σύνολο των συνδέσμων του Π.Α.Ο.Κ. που οι πρόεδροι στους περισσότερους εξ'αυτών είναι ιδιαίτερα αξιόλογα άτομα.......είναι άτομα με μεγάλη εμπειρία και ιστορία στο οπαδικό κίνημα.....για να έφτασαν λοιπόν όλοι αυτοί στο σημείο να εκδώσουν ανακοίνωση.....ενώ μέχρι τώρα απο την στιγμή που ανέλαβε η διοίκηση Ζαγοράκη όλα τα θέματα λυνόταν με εσωτερικές συζητήσεις......σημαίνει ότι όντως υπήρχε σοβαρός λόγος......ίσως θέλησαν να περάσουν κάποιο μήνυμα.........δε σημαίνει ντε και καλά ότι θέλουν να κάνουν πόλεμο στην διοίκηση........σε μια διοίκηση που στηρίχτηκε και στηρίζεται πάνω τους............

και για μένα είναι απόλυτα υγειές αυτό..........δηλαδή όταν διαφωνείς με κάτι να βγαίνεις και να το κατονομάζεις.........να μην φτάσουμε στο σημείο να λειτουργούμε όπως η γειτονιά της Παπαναστασίου.......δηλαδή ότι λέει η διοίκηση τους το εκτελούν σαν στρατιωτάκια οι οπαδοί τους........ευτυχώς ως ομάδα λειτουργούμε πολύ πιο δημοκρατικά.........

μερικοί μάλλον έχουν ξεχάσει ότι ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ. είναι ο πιο ταξιδιάρικος λαός.........και φωνάζουν το σύνθημα ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣ........χωρίς να το αισθάνονται........
ρε συ 10 μερες ακομα υπομονη θα τη σκησουμε τη λαγουδινα τη πρασινουλια μη μασας πας για νταμπλ αραξε
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

οφητσησ και πακτσησ να γινεισ φιλε
θα τους ανατηναξουμε την μητρα οπςςς
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

Javier έγραψε:Γειά σας παιδιά απο Ηράκλειο - Κρήτης και είμαι ΟΦΗ.

Κοιτάξτε να δείτε,άμα του σπάσεις τον τσαμπουκά του βάζελου απο την αρχή του μάτς,είναι τελειωμένος απο χέρι.
Έχουμε και 'μείς πάλι τα δικά μας κάτω με τα διοικητικά και άμα τους νικήσετε θα αλαφρύνει λίγο και μας η ψυχούλα μας.

Καλή επιτυχία ολόψυχα.

μας πηραν στο ψηλο μαλλον?
φιλε καμια σχεση η μεταξι μας αντηπαραθεση με βαζελο
στο περιπου αλλα εσενα εχει μετοχες
εγω φετος θα τον σκισω αντε πανε πες τον ζλαταν μη βαλεις γκολ και μην τρεξεις στην 4 αντε πανε πες τον γκαρσια μην τον σκισεις τον σιλβα
φιλε θα γελασης αλλΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΘ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ
ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΡΙΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΑΛΛΑ ΑΛΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ :?: :twisted: :P :? :shock: :x :evil: :!: :?: :P
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

19/10 19:00 ΠΑΟΚ - Παναθηναικός Προβλέψεις και σχόλια αγώνα

Δημοσίευση από mi8rio »

Ρε παιδιά , μην αφήνεται το πάθος να σας τυφλώνει...ο κρητικός μια κουβέντα είπε, έλεος...

Να σαι καλά αδερφέ, όλοι θέλουμε την ΝΙΚΗ με τους πράσινους λαγούς..να είστε καλά και σύντομα λευτεριά και σε εσάς!

:?:
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

να εισαι καλα φιλε μας απο Κρητη!
ο βαζελος δεν εχει μελλον στην Τουμπα!σαςευχομαι ολοψυχα καλη λευτερια και καθε επιτυχια στον αγωνα του λαου του ΟΦΗ.Ειστε περηφανος λαος,και το αξιζετε.
οσο για την κυριακη...ας δωσω το στιγμα μου με την παραλλαγη ενος αλλου συνθηματος μας...
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤ@Ν%Σ ΓΙΟΣ!!!!
:?
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

να εισαι καλα φιλε απο κρητη,εχω ζησει κρητη φοιτητης και την αγαπω οπως υποστηριζω και τον ΟΦΗ γιατι εκανα φιλους απο το Ηρακλειο οσο καιρο ημουνα κατω...αυτο το εζησα και στον αγωνα μας την 1η αγωνιστικη οπου επινα καφε με φιλο του ΟΦΗ και ξερω οτι συμπαθειτε την ΠΑΟΚΑΡΑ..αυτα που γραφεις ξερω οτι τα εννοεις...καλη συνεχεια και στον ΟΦΗ που ειναι ιστορικη ομαδα.....

:!:
paok se eipa

Δημοσίευση από paok se eipa »

και μονο που καθομαστε και το συζηταμε δειχνει το λαθος της κινησης με την ανακοινωση και ιδιαιτερα ο χαρακτηρισμος " απαραδεκτη κινηση της διοικησης" οταν σκεφτεσε το πως ησουν πριν αναλαβει ο ζαγορ και τι βηματα εχουν γινει απο τοτε και δικαιο να εχεις ( που καλα κανεις να θες να πας οακα) το χανεις .οπως ειπε και ενας αδερφος δεν ειμαστε ζαγοροσκυλα ΠΑΟΚ ειμαστε αλλα ρε π@υστη μου respect.να ακους τον καθε λακαμα φαλακροκορακα στα ραδια να κανει κριτικη για την διχονοια στις ταξεις των οπαδων του ΠΑΟΚ την τρελλα μου μεσα.......

ρε παιδια στο γηπεδο απο το πρωτο λεπτο μεχρι το 2-0 πρεπει να ακουγετε συνεχεια ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ημαρτον με τα κρατητηρια και τις καμερες
,καλο το συνθημα αλλα δεν δινει παλμο στην ομαδα αυτα ειναι για πριν ξεκινησει το ματσ η μετα το 2-0 το γηπεδο πρεπει να βραζει ...sorry απο τους λατρεις του συνθηματος απλα η γνωμη μου.....
:)
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Javier έγραψε:Αντε παιδιά εσείς γλιτώσατε απο τα διοικητικά και μπράβο σας γιατι θέλει ''καρύδια'' και υπομονή.Σειρά μας τώρα και μάλλον πως ολα θα πάνε καλά.

Αλλα πρίν ξεμαγαρίσουμε κ μείς κάντε τους μια κηδεία να γουστάρουμε με καμιά 3άρα - 4άρα.
Πραγματικά, καλή επιτυχία στον αγώνα σας αδερφέ.

Όσο για 3άρα - 4άρα δε θέλω... μισό - μηδέν θέλω και να βλέπω τον κοντοπούτ@νο να σκυλιάζει μέχρι το 95' να ισοφαρίσει, για να μην πανυγυρίσει (και καλά). Και τον οικοδόμο στον πάγκο με το μυστρί παραμάσχαλα να παρακαλάει να τον ξαναπάρουμε για να μας χτίσει τη νέα Τούμπα.......
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Εγώ βλέπω στην βαζελα να παίζουν αρχική οικοδομος και Μελισσης και να σκυλιάζουν..ο πρώτος γιατί είναι κοπρόσκυλο κ αντι Παοκτσης και ο δεύτερος γιατί θα είναι η μοναδική ευκαιρία που θα πάρει απο τον Παιτέρη! :lol:
:x :x :x
Champions Eagle

Δημοσίευση από Champions Eagle »

Thanasaki πατριώτη Σέρρες,συμφωνώ με το σχόλιο σου αλλά κάνεις κάποιο λάθος.Δεν είναι ο Παιτέρης προπονητής στο βάζελο. Ο Τομ Τζόουνς είναι!!!!! (SEX BOMB-SEX BOMB) :!:
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Παρατηρω οτι υπαρχει ενας ευφησυχασμος γενικα για το θεμα της Α.Μ.Κ...Εγω χθες ακουσα τον Γκαγκατση να λεει οτι απο την ερχομενη ποδοσφαιρικη σεζον,τις ομαδες της σουπα λιγκ τις "αναλαμβανει" η κυρια ΟΥΕΦΑ!!!Αυτο σημαινει οτι για την συμμετοχη μιας ελληνικης ομαδας στις ευρωπαικες διοργανωσεις αλλα και στο ιδιο της το πρωταθλημα πρεπει να τηρει τις προυποθεσεις που επιβαλλει αυτη...Δηλαδη μαγκες αν δεν καλυφθει η αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου δεν μπορουμε να παιξουμε πουθενα!!!Απο τις δηλωσεις του μαλιστα φωτογραφιζε πεντακαθαρα την ομαδα μας!!!Ας αφησουμε λοιπον την ανακοινωση των συνδεσμων!!!!
Καλα κανανε και την βγαλανε,παρολο που παραβιασανε την ατυπη φετινη μεθοδο να συζητιουνται ολα κατ'ιδιαν στα γραφεια μεταξυ προεδρων....
Την ακουσαμε,την σχολιασαμε και ΤΕΛΟΣ...Περιμενω εντος των προσεχη ημερων,
(ισως μετα το ματς με βαζελο για να μην αποπροσανατολιστουμε),
να βγει ο προεδρος και σε μια μεστη και ουσιαστικη συνεντευξη τυπου,(οπως ολες μεχρι σημερα),να δωσει το συνθημα να "πεσει" με τα μουτρα ολος ο ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ στην προσπαθεια αυτη...Η' την καλυπτουμε και δεν μας πιανει κανενας πλεον γιατι ξεκιναμε μια "διαστημικη" πορεια προς την κορυφη,ή μας τρωει το μαυρο χωμα αδερφια!!!Το 1821 λεγανε "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η' ΘΑΝΑΤΟΣ" εγω θα πω "Α.Μ.Κ Η' ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ"...
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Χριστοδουλόπουλος: "Νίκη στην Τούμπα"
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή στην Τούμπα και με την "πράσινη" φανέλα θα τεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος της πρώην ομάδας του.
Ο διεθνής μέσος εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη του «τριφυλλιού» στη Θεσσαλονίκη: "Είναι όντως δύσκολη έδρα η Τούμπα. Γνωρίζω τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτό το γήπεδο, ειδικά στα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός πάντως έχει τον τρόπο τα τελευταία χρόνια να παίρνει αυτό που θέλει στην Τούμπα, δηλαδή τη νίκη. Όσο για μένα, έχω παίξει στον ΠΑΟΚ, είναι μία ομάδα στην οποία ανδρώθηκα. Συναισθηματικά είναι δύσκολο, η Τούμπα ήταν το σπίτι μου και είχα και καλές και κακές στιγμές εκεί. Τώρα ανήκω στον Παναθηναϊκό και παίζω για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του".
Ο Χριστοδουλόπουλος ερωτήθηκε για το που θα κριθεί το παιχνίδι στην Τούμπα και επεσήμανε ότι "θα μελετήσουμε τον ΠΑΟΚ, θα δούμε τι θα μας πει ο προπονητής και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Αν το κάνουμε θα μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται και τύχη, αλλά και πάθος σε αυτά τα ματς. Και στον Άρη ήταν δύσκολες οι συνθήκες, αλλά τα καταφέραμε".

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΡΕ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ.
ΚΑΙ ΡΟΥΦΗΞΤΕ ΚΑΝΑ ΑΥΓΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟ pampers ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΒΓΑΛΑΝ ΓΛΩΣΣΑ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑ ΡΕ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ

ΜΙΛΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΔΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ,ΚΤΛ.

ΘΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΡΕ!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ!!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ.

:? ΤΟΥΜΠΑ ΓΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΡΕ 8)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Τα ιδια ειπε κι ο Μελισσης.. Τι αλλο να πουν??? Επαγγελματιες ειναι, ψυχροι επαγγελματιες κι εχουν δικιο...τη δουλεια τους κανουν...

Στο χερι μας ειναι να παρουμε το αποτελεσμα που θελουμε και να βουλωσουμε τα ξενα (κι ορισμενα δικα μας) στοματα!!! Απο εμας εξρταται κι οχι απο τον βαζελο, το γαυρο, το χανουμ και ολους τους αλλους!!! Ελεος!!!

Εισαι ομαδα, εισαι ΠΑΟΚ...θα φας χωμα, θα δαγκωσεις σιδερα, θα φτυσεις αιμα, θα χυσεις ιδρωτα και δακρυ και θα νικησεις!!! Οποιος κι αν ειναι ο αντιπαλος!!! ΠΑΟΚ εισαι, κι οχι η ερασιτεχνικη ομαδα των τακτικων θαμωνων του καφενειου του κυρ-Ανεστη...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

fuzztone έγραψε:
tsou έγραψε: ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟ pampers ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΒΓΑΛΑΝ ΓΛΩΣΣΑ.
Ο κ. Χριστοδουλόπουλος είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που ΔΕΝ ζημίωσαν την ομάδα οικονομικά φεύγοντας. Απεναντίας θα έλεγα. Επειδή ξεχνάμε εύκολα, υπάρχουν δεκάδες άλλοι ποδοσφαιριστές που φύγαν χωρίς να πάρει το σωματείο δραχμή (θα γεμίσουν σελίδες με τα ονόματά τους). Μπορεί να μην τον γούσταρα καθόλου ως παίκτη της ομάδας μου (τα γραπτά μένουν ούτως ή άλλως και μείναν τα περσινά μου ποστς), αλλά μόνο και μόνο επειδή εντέλει βοηθήθηκε η ομάδα οικονομικά δε θα τον αποδοκιμάσω περισσότερο απ' όσο θα αποδοκιμάσω το βύντρα ή τον μουν. Την ίδια αντιμετώπιση θα είχε και από μένα και ο κοντός αν είχε επιστρέψει πίσω τα λεφτά του απλού κόσμου και τα έπαιρνε μετά με άλλο τρόπο, με δόσεις, διακανονισμούς κτλ.
Εδώ συμφωνώ απόλυτα με τον fuzztone .. Ο Λάζαρος, είναι ένας γαύρος που πήγε στον βάζελο και μας έδωσε τα περισσότερα μύρια που έδωσε παίχτης. Δεν έχω λόγο να τον βρίσω, ούτε να τον γιουχάρω περισσότερο από τους υπόλοιπους λαγούς.
Εξάλλου αγωνιστικά ποτέ δεν περίμενα κάτι από αυτόν .. δεν μου λείπει από την ομάδα .. και μάλιστα πιστεύω ότι αν έμενε μόνο κακό θα έκανε και δεν υπήρχε περίπτωση να χωρέσει στην 11δα.
Αφήστε που δε νομίζω να ξεκινήσει .. ούτε φυσικά ο Μελίσσης. Είπαμε .. ο Βάζελος σε κάθε ματς έχει εκτός αποστολής περισσότερα μύρια απ' όσο είναι το μπάτζετ μας .. και στον πάγκο ακόμα περισσότερα! :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Yiankos έγραψε: Εξάλλου αγωνιστικά ποτέ δεν περίμενα κάτι από αυτόν .. δεν μου λείπει από την ομάδα .. και μάλιστα πιστεύω ότι αν έμενε μόνο κακό θα έκανε και δεν υπήρχε περίπτωση να χωρέσει στην 11δα.
Αφήστε που δε νομίζω να ξεκινήσει .. ούτε φυσικά ο Μελίσσης. Είπαμε .. ο Βάζελος σε κάθε ματς έχει εκτός αποστολής περισσότερα μύρια απ' όσο είναι το μπάτζετ μας .. και στον πάγκο ακόμα περισσότερα! :)
Εγραψες Γιανκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”