Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τσε μακαρι να επαληθευτεις με ειχε εντυπωσιασει ο φορτουνης το διαστημα που ειχε κληθει στην εθνικη επειδη ομως απο τοτε δεν τον ξαναειδα σε τι κατασταση βρισκετε σημερα?
Περιεργη περιπτωση παικτη ο Φορτουνης,τεραστιο ταλεντο που εμοιαζε ετοιμος παικτης στα 18 του,αγνωστο γιατι φετος μπηκε στο περιθωριο,παικτης που εγω τον θυμαμαι κυριως στον αξονα και οχι ως εξτρεμ με μεγαλο ερωτηματικο το γκολ,3 σε 100 παιχνιδια,που ειναι πολυ λιγα για παικτη που αγωνιζεται στη μεσοεπιθετικη τριαδα.Τον θελω στον ΠΑΟΚ αλλα αν αποκτουσα 2 μονο εξτρεμ θα προτιμουσα καποιον ποιο ετοιμο,ποιο σιγουρο.
o φορτουνης με ειχε τρελανει οταν τον ειδα στην τουμπα...ειναι παικτης που παιζει κυριως στα χαφ 10αρι κ μπορει να γινει και 8αρι και συγκιριακα εξτρεμ... ο λογος που δεν επαιζε φετος ειναι οτι το γυρισανε σε 4-4-2 και δεν ειχε θεση...καθοτι δεν τον εμπιστευοταν στην γραμμη...
την πρωτη χρονια στην μπουντεσλιγκα δεν ειναι τυχαιο οτι μιλουσανε για ενδιαφερον της ντορτμουντ για αντι-γκακαβα η αντι γκετσε.... ισως υπερβολη ,αλλα γραφοταν τοτε στην Γερμανια...
Πάντως εγώ τάσσω εαυτόν στην ολιγάριθμη ομάδα των μη-μίζερων.
Εννοείται πως το roster στη 1 Αυγούστου δεν θα είναι αυτό που έχουμε τώρα! Οπότε, γιατί ανησυχείτε;
Έχω πίστη και στον Άγγελο και στα παιδιά της Κ20 που είναι στο Oosterbeek: όλοι (φαντάζομαι) είναι Π.Α.Ο.Κ., είχαν πέρσι προπονητή τον Ivic, έχουν πάρει πρωτάθλημα, έχουν τεράστιο κίνητρο κι έχουν καλή πειθαρχία.
Επίσης, γνωρίζουμε ήδη παραδείγματα παιδιών που έπαιξαν στην μεγάλη ομάδα και πέτυχαν: Σταφυλίδης, Kace, Αθανασιάδης (δεν λέω για τώρα, λέω για πιο παλιές εμφανίσεις, όπως πχ τα γκολ στο τυρί), Κίτσιου, Πόζογλου (με ερωτηματικό, αφού δεν έπαιξε αρκετά).
Αγαπήστε ρε την ομάδα!!! Αν δεν την αγαπάτε, μην παίρνετε διαρκείας. Δεν το λέω με κακία, ίσα ίσα. Αν αγαπάς την ομάδα πας γήπεδο και τραγουδάς για το πόσο αγαπάς την ομάδα, αν δεν την αγαπάς, θα πας γήπεδο και θα βρίζεις μάνες ποδοσφαιριστών σου, παράλληλα με τις μάνες των γαύρων.
Εγω παντως τον Φορτουνη για 8-10 ρι θα τον προοριζα,στα εξτρεμ πολυ φοβαμαι θα τον καψουμε,αν αποκταται παντως για εκει αυτο θα κανει πλεον επιτακτικη ειτε την αποκτηση 2 ,εκτος αυτου ,επιπλεον εξτρεμ η πιο λογικα ,ενος και ενος επιθετικου που να παιζει και στα πλαγια.
Demir έγραψε:o φορτουνης με ειχε τρελανει οταν τον ειδα στην τουμπα...ειναι παικτης που παιζει κυριως στα χαφ 10αρι κ μπορει να γινει και 8αρι και συγκιριακα εξτρεμ... ο λογος που δεν επαιζε φετος ειναι οτι το γυρισανε σε 4-4-2 και δεν ειχε θεση...καθοτι δεν τον εμπιστευοταν στην γραμμη...
την πρωτη χρονια στην μπουντεσλιγκα δεν ειναι τυχαιο οτι μιλουσανε για ενδιαφερον της ντορτμουντ για αντι-γκακαβα η αντι γκετσε.... ισως υπερβολη ,αλλα γραφοταν τοτε στην Γερμανια...
Τωρα βεβαια συζηταμε λες και ανακοινωθηκε αλλα δεν βαριεσε ΠΑΟΚ εισαι,στην εθνικη οταν επαιξε αριστερο εξτρεμακι δεν ηταν?με την περιγραφη σου παντως μου μοιαζει σαν την περιγραφη του γκολασα
Παντως με παιχτες γκολασα φορτουνη μαρτενς μπορει να παιζουμε χωρις εξτρεμ
Πολυ θα το ηθελα συτο γιατι το κλασικ 4-2-3-1 εχει γινει πολυ προβλεψημο
Θελω παιχτες τετοιους να πσιζουν απο πλαγια απ τον αξονα εναλαξ να μπερδευουν λιγο τις αμυνες το αλλο με α κλασσικα εξτρεμ ειναι πολυ ευκολο να προσαρμοστουν οι αμυνες και αυτο το προβλημα το ειχαμε φετος με μικρες ομαδες λογω των κλασσικων πλαγιων παιχτων λουκας στοχ