Μάντεψε...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ή είναι πολλοί άχρηστοι κάποιοι στην διοίκηση και καλά θα κάνουν να ξεκουμπιστούν ή υπάρχει κάτι άλλο που δεν το ξέρω, αλλά - αν υπάρχει - θα φανεί σύντομα.
9.Lucas Pérez Martínez
Re: 10.Lucas Pérez Martínez
παικτης που δεν γουσταρει να φοραει τα ασπρομαυρα να παει στο διαολΟ...αρκετα μας εκνευρισε το γατακι που δεν μπορουσε να αλλαξει πασα στα 2 μετρα και στα ντερμπι κρυβοτανε στα αποδυτηρια!!
ας μεινει εκει και ας μην ξαναγυρισει ο χεστης!!
- Ekatnetworkltd
10.Lucas Pérez Martínez
Πάντως βλέπω τον Ivan να κάνει καψώνια στον Lukas και μετά θα φύγει!Περιμένει να μιλήσουν στο skype!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Δευ 07 Ιούλ 2014, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σωστο αυτο, με το ζορι δεν θελουμε κανεναν, το θεμα ειναι γιατι ομως να υπαρχουν αρκετοι παιχτες που δεν θελουν να μεινουν σε εμας. Μεχρι και ο Γλυκος αρχιζει να μας το παιζει δυσκολος..Athens έγραψε:παικτης που δεν γουσταρει να φοραει τα ασπρομαυρα να παει στο διαολΟ...αρκετα μας εκνευρισε το γατακι που δεν μπορουσε να αλλαξει πασα στα 2 μετρα και στα ντερμπι κρυβοτανε στα αποδυτηρια!!
ποσο θελω τωρα που εφυγε ο προπονητης της λα κοκρουνια να φας μια πορτα απο εκει κ να μεινεις με το τετοιο στο χερι...τοτε να σε δω αν θα εχεις ψυκολογικα κ οικογενιακα προβληματα....να σε στειλουν σε καμια κουμπαν η ροστοφ η ανταλιασπορ να δεις την γλυκα.....
- ΑποστόληςΑ
Αρχική / Ποδόσφαιρο / "Ο Λούκας προσπαθεί..."
"Ο Λούκας προσπαθεί..."
Ποδόσφαιρο 10 Ιουλ. 2014 16:10 - Από
Η αναφορά του προέδρου της Λα Κορούνια, Τίνο Φερνάντεζ για το ότι ο Λούκας Πέρεθ προσπαθεί να μετακομίσει στην ισπανική ομάδα
Σχολιάστε
Για θέματα της Λα Κορούνια μίλησε ο πρόεδρος της Λα Κορούνια, Τίνο Φερνάντεζ ο οποίος αναφέρθηκε και στον Λούκας Πέρεθ λέγοντας κάτι... γνωστό. Οτι δηλαδή ο Ισπανός κάνει ό,τι μπορεί για να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. "Προσπαθεί πολύ σκληρά να γίνει μέλος της ομάδας...", είπε ο Φερνάντεζ
That's madness !!!
"Ο Λούκας προσπαθεί..."
Ποδόσφαιρο 10 Ιουλ. 2014 16:10 - Από
Η αναφορά του προέδρου της Λα Κορούνια, Τίνο Φερνάντεζ για το ότι ο Λούκας Πέρεθ προσπαθεί να μετακομίσει στην ισπανική ομάδα
Σχολιάστε
Για θέματα της Λα Κορούνια μίλησε ο πρόεδρος της Λα Κορούνια, Τίνο Φερνάντεζ ο οποίος αναφέρθηκε και στον Λούκας Πέρεθ λέγοντας κάτι... γνωστό. Οτι δηλαδή ο Ισπανός κάνει ό,τι μπορεί για να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. "Προσπαθεί πολύ σκληρά να γίνει μέλος της ομάδας...", είπε ο Φερνάντεζ
That's madness !!!
- john4serres
Οι ισπανικές δεν έχουν φράγκα. Αυτό είναι δεδομένο.
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
http://inpaok.com/187049/ανακοινώνεται-ο-λούκας/
Παρτε ματι φωτο ρε λουγκρα με την τσαντουλα τη λουι βιτον
Μαυτον ρε περιμενατε να δειτε μπαλα με κοχονες
Κλειδωστε το ρε μου ανεβηκε η πιεση παλι
Παρτε ματι φωτο ρε λουγκρα με την τσαντουλα τη λουι βιτον
Μαυτον ρε περιμενατε να δειτε μπαλα με κοχονες
Κλειδωστε το ρε μου ανεβηκε η πιεση παλι
εκατομμυρια παιρνει τι τσαντα να ειχε ?paxos?
υγ.στο επανιδειν καλε μου φιλε.κανε μας περηφανους εκει στην ισπανια.
υγ.στο επανιδειν καλε μου φιλε.κανε μας περηφανους εκει στην ισπανια.