Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Δεν το κλείνουμε το μαγαζί και να το ανοιξουμε 15 Αυγούστου που θα έχει πεσει η τιμή στην αγορά και τώρα θα κάνουμε 10 μεταγραφές μαζεμένες αφού γνωστό το έργο κάθε χρονο.Δανικους φυσικάνα μην χχαλάσει και η παραδοση
-
paokpantou
προσπαθω να βρω κατι το οποιο θα με κανει να αισιοδοξο για την νεα χρονια που ερχεται...αλλα εως τωρα μηδεν...............αντε να δουμε με τι τσαπακια θα ειμαστε φετος..ενα ειναι το σιγουρο αν δεν γινουν μεταγραφες θα ειμαστε χειροτεροι απο περσι
- paokovios1974
Εγω παντως θα δω την κ20 οπως την λετε μερικοι αυριο,οι υπολοιποι ανοιξτε τους δεκτες 23 αυγουστου να δειτε τους δανεικους τους τελειωμενους τους σακατηδες και οτι αλλο θα σας πουνε τα αρδομιντια
-
paokpantou
καλα και εμεις θα δουμε το θεμα ειναι ομως τι θα δουμε....paokovios1974 έγραψε:Εγω παντως θα δω την κ20 οπως την λετε μερικοι αυριο,οι υπολοιποι ανοιξτε τους δεκτες 23 αυγουστου να δειτε τους δανεικους τους τελειωμενους τους σακατηδες και οτι αλλο θα σας πουνε τα αρδομιντια
- sourmenetes
- Moderator
Να το κλεισω το τοπικ???/
Η μιζερια εχει πιασει κοκκινα..
Εγω προτεινω κλεισιμο.
Εγω προτεινω κλεισιμο.
- ace79grpaok
Σουρμε τα παράπονα σου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ Όχι σε εμαςsourmenetes έγραψε:Να το κλεισω το τοπικ???/
Εγω προτεινω κλεισιμο.
Με αφορμή το άρθρο του Γρηγοριάδη στο contra.gr όπου μας αναφέρει το εξής κορυφαίο:
Τις φανέλες της νέας αγωνιστικής περιόδου τις έχει έτοιμες ο ΠΑΟΚ και τις παρουσίασε με υπερηφάνεια. Τώρα, απομένει να παρουσιάσει και τους παίκτες που θα τις φορέσουν. Έφυγαν 15, ήρθαν δύο, άντε να δούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι 13 και πότε θα αποκτηθούν.
Επειδή βλέπω τελευταία ότι υπάρχει αγωνία και άγχος για το πότε και πόσες μεταγραφές θα κάνουμε, έχω να πω τα παρακάτω:
Καταρχήν η λογική "έφυγαν 15, πρέπει να έρθουνε 15" είναι τελείως άσχετη με το ποδόσφαιρο. Καλό είναι να μην τα γειώνουμε όλα.
Σας παραθέτω μερικούς από τους 15 που έφυγαν και κάποιους που φιλοδοξούν να πάρουν τη θέση τους, εκτός κι αν όντως κάνουμε 15 μεταγραφές όπως κάποιοι θεωρούν επιβεβλημένο:
Χούσεν - Κουλούρης
Νέτσιντ - Β. Παπαδόπουλος
Γεωργιάδης - Πόποβιτς
Ολίσε - Πόζογλου
Νίνής - Σαββίδης
Λάζαρ - Γκολάσα
Λίνο - Ρατς
Από τους 7 παραπάνω, κανείς δεν έκλαψε που έφυγαν οι πρώτοι 5, ενώ για τους 2 τελευταίους φαίνεται ότι έγιναν σωστές κινήσεις. Σίγουρα, θέλουμε παίχτες πρώτης γραμμής και όσο συντομότερα τόσο καλύτερα. Το αν θα κινηθούμε και για δεύτερης γραμμής (κάτι που απεύχομαι), θα εξαρτηθεί και από την απόδοση των πιτσιρικάδων.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, όλοι μας έχουμε αναφωνήσει κάποτε σε άσχημα ματς να μπει η Κ20 να παίξει. Προσωπικά πιστεύω ότι για κάποια παιδιά είναι μια μεγάλη ευκαιρία.
Όπως και να έχει, καλή αρχή να έχουμε αύριο και μακριά από τραυματισμούς.
Τις φανέλες της νέας αγωνιστικής περιόδου τις έχει έτοιμες ο ΠΑΟΚ και τις παρουσίασε με υπερηφάνεια. Τώρα, απομένει να παρουσιάσει και τους παίκτες που θα τις φορέσουν. Έφυγαν 15, ήρθαν δύο, άντε να δούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι 13 και πότε θα αποκτηθούν.
Επειδή βλέπω τελευταία ότι υπάρχει αγωνία και άγχος για το πότε και πόσες μεταγραφές θα κάνουμε, έχω να πω τα παρακάτω:
Καταρχήν η λογική "έφυγαν 15, πρέπει να έρθουνε 15" είναι τελείως άσχετη με το ποδόσφαιρο. Καλό είναι να μην τα γειώνουμε όλα.
Σας παραθέτω μερικούς από τους 15 που έφυγαν και κάποιους που φιλοδοξούν να πάρουν τη θέση τους, εκτός κι αν όντως κάνουμε 15 μεταγραφές όπως κάποιοι θεωρούν επιβεβλημένο:
Χούσεν - Κουλούρης
Νέτσιντ - Β. Παπαδόπουλος
Γεωργιάδης - Πόποβιτς
Ολίσε - Πόζογλου
Νίνής - Σαββίδης
Λάζαρ - Γκολάσα
Λίνο - Ρατς
Από τους 7 παραπάνω, κανείς δεν έκλαψε που έφυγαν οι πρώτοι 5, ενώ για τους 2 τελευταίους φαίνεται ότι έγιναν σωστές κινήσεις. Σίγουρα, θέλουμε παίχτες πρώτης γραμμής και όσο συντομότερα τόσο καλύτερα. Το αν θα κινηθούμε και για δεύτερης γραμμής (κάτι που απεύχομαι), θα εξαρτηθεί και από την απόδοση των πιτσιρικάδων.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, όλοι μας έχουμε αναφωνήσει κάποτε σε άσχημα ματς να μπει η Κ20 να παίξει. Προσωπικά πιστεύω ότι για κάποια παιδιά είναι μια μεγάλη ευκαιρία.
Όπως και να έχει, καλή αρχή να έχουμε αύριο και μακριά από τραυματισμούς.
- sourmenetes
- Moderator
Εγω φιλε μου δεν εχω κανει forum με την παε...Με αδελφους ΠΑΟΚΙΑ εχω κανει..
Παραπονο να κανω για ποιον λογο???
Οποιος εχει το καρπουζι εχει και το μαχαιρι..
Μιζερια διακατεχει κυριως τον κοσμο..Η παε κανει τα λαθη της αλλα η κυριως μιζερια επιβαλλεται εντεχνως απο τα ραδιοφωνα και απο πολλους που τα ενστερνιζονται.
Εχουν καποιοι μια βδομαδα που κραζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ...
Για ποιον λογο ρε μαγκες???
Αλλο κριτικη εποικοδομητικη αλλο μιρλα...Εχετε ξεπερασει καθε οριο.Στο forum μπαινουμε για να γουσταρουμε..Αμα ειναι να μιζεριαζω βγαινω μια βολτα εξω και ακουω την κοινωνια,ολοι μιζερια βγαζουν.
Υπαρχουν παρα πολλα μελη που μπαινουν για ελαχιστο χρονο εδω μεσα για να ξεχαστουν και να περασουν εστω και ενα τεταρτο ευχαριστα.Σε τι διαφερουν πολλων η γκρινια απο την γκρινια που βγαζουν ολα τα αρδ???
Παραπονο να κανω για ποιον λογο???
Οποιος εχει το καρπουζι εχει και το μαχαιρι..
Μιζερια διακατεχει κυριως τον κοσμο..Η παε κανει τα λαθη της αλλα η κυριως μιζερια επιβαλλεται εντεχνως απο τα ραδιοφωνα και απο πολλους που τα ενστερνιζονται.
Εχουν καποιοι μια βδομαδα που κραζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ...
Για ποιον λογο ρε μαγκες???
Αλλο κριτικη εποικοδομητικη αλλο μιρλα...Εχετε ξεπερασει καθε οριο.Στο forum μπαινουμε για να γουσταρουμε..Αμα ειναι να μιζεριαζω βγαινω μια βολτα εξω και ακουω την κοινωνια,ολοι μιζερια βγαζουν.
Υπαρχουν παρα πολλα μελη που μπαινουν για ελαχιστο χρονο εδω μεσα για να ξεχαστουν και να περασουν εστω και ενα τεταρτο ευχαριστα.Σε τι διαφερουν πολλων η γκρινια απο την γκρινια που βγαζουν ολα τα αρδ???
- paokovios1974
Σουρμε κλειστο καλα λενε τα παιδια ενα τοπικ λιγοτερο για γκρινια θα ειναι ιδιαιτερα θετικο γεγονος,εννοειτε βεβαια οτι δεν θα ξανανοιξει ακομα και οταν θα γινουν οι μεταγραφες γιατι βαριεμε να βλεπω κολοτουμπες μετα
Φορτουνης κλεισμενος απο σημερα στον ΠΑΟΚ σιγουρα
Πληροφορια τσε εγγυηση
Ειναι τοσο σιγουρη η πληροφορια που αν ηταν στο χερι μου ανοιγα το τοπικ
Μοντς οταν ανακοινωθει αφηστε με να το ανοιξω εγω
Πληροφορια τσε εγγυηση
Ειναι τοσο σιγουρη η πληροφορια που αν ηταν στο χερι μου ανοιγα το τοπικ
Μοντς οταν ανακοινωθει αφηστε με να το ανοιξω εγω
- sourmenetes
- Moderator
Οχι ρε che...
Ασε να μιζεριασουμε λιγο ακομα..
Αν συμβει εχεις το δικαιωμα να το ανοιξεις..
Ασε να μιζεριασουμε λιγο ακομα..
Αν συμβει εχεις το δικαιωμα να το ανοιξεις..
Σουρμε παω να γραψω ενα ποστ στο λουκα και κλειδωςε το μετα
και να εισαι σιγουρος οτι θα το ανοιξω εγω συντομα το τοπικ του παιχταρα
Φορτουνης λεμε
Γμηστε ρε το κας εμεις τρελα πουλουσαμε μια ζωη τωρα ξαφνικα μας πειραξε το τσου λου
και να εισαι σιγουρος οτι θα το ανοιξω εγω συντομα το τοπικ του παιχταρα
Φορτουνης λεμε
Γμηστε ρε το κας εμεις τρελα πουλουσαμε μια ζωη τωρα ξαφνικα μας πειραξε το τσου λου
- ace79grpaok
Απο που βγαίνει ότι έκλεισε ο φορτουνης?σουρμε δεν είπα οτι εχεις φόρου με με ρην ΠΑΕ απλα λέω την πηγή της μιρλας και της γκρινιας μας
Απο μενα και τετοια πλξροφορια δεν εχουν ουτε οι αρδ
Οτι και να γραφτει ειναι αναπαραγωγη του τοπικ αυτοι θα το μαθουν τελευταιοι
Οτι και να γραφτει ειναι αναπαραγωγη του τοπικ αυτοι θα το μαθουν τελευταιοι