Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Demir »

μηπως ben hatira?? ταλενταρα αλλα ιδιορυθμος...μπορουμε κ μεταγραφη κ δανεικο... κ σχετικα νεαρος 25-26
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Περιπτερος έγραψε:@ Roman

Φίλε έχω σχέση με το τόπι (και εδώ σταματά η παράθεση στοιχείων). Με την προπονητική όχι, αλλά 25 χρόνια στα γήπεδα ... .
Ευχαριστώ για την απάντησή σου!
Φαίνεται ότι ξέρεις μπάλα, έχεις πει διάφορα που μαρτυρούν τις γνώσεις σου..
Περιπτερος έγραψε:JORGE LUNA
(από το inpaok.gr)

Την περίπτωση του 28χρονου μεσοεπιθετικού Χόρχε Λούνα της Εστουντιάντες εξετάζουν τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Ο λατινοαμερικάνος παίκτης προτάθηκε στον “Δικέφαλο” σύμφωνα με την εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και δεν αποκλείεται η υπόθεσή του να προχωρήσει εντός των ημερών! Πάντως για τον παίκτη εκδηλώθηκε τις τελευταίες ημέρες έντονο ενδιαφέρον και από τους Σαντιάγκο Γουόντερερς, ομάδα της Χιλής, που πιέζει για την απόκτησή του.

Ο Λούνα άρχισε την καριέρα του στην Ντεπορτίβο Αρμένιο, από το 2007 και για πέντε χρόνια αγωνίστηκε στη Τζιμνάσια Ντε Χουχούι, ενώ πριν μεταπηδήσει στην Εστουντιάντες, αγωνίστηκε για μια σεζόν στη Σαν Μαρτίν του Σαν Χουάν. Αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου και έχει ύψος 1. 71 μ.

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΤΟΥΜΠΑ. Μικρος Μαραντόνα.
Δύο πόδια - κανόνια, πάσα, τρίπλα.
Είδα βίντεο και ανατρίχιασα !!!
Δείτε το (ειδικά ο ROMAN) για να φτιάξετε κεφάλι

http://youtu.be/6PNVm4j3baw
Γιατί ειδικά εγώ; Πολύ καλός φαίνεται, αλλά τα videάκια δεν τα εμπιστεύομαι τόσο.. Και τον Oliseh με videάκια τον γουστάραμε, αλλά...
Η καψούρα μου είναι η άμυνα! Πολύ περισσότερο με πορώνει όταν διώχνω τη μπάλα πριν μπει γκολ με εξουδετερωμένο GK, παρά όταν σκοράρω ο ίδιος (κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα). 8-)
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

buffalobill4 έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Η λύση των δανεικών δεν κακή ,αν είναι 1 εως 2 παίκτες και δεν ξοδεύεσαι .Δηλαδη αν σου έδιναν τον Κουρτουα θα έλεγες οχι.....
Αν ειχα για προπονητη τον Τσολο, ημουνα η Ατλετικο και μου φερνανε δανεικο τον Κουρτουα δε θα ελεγα τιποτα.

Αν ημουνα ατλετικο παλι με σιμεονε και μου φερνανε επι τρεις συνεχομενες μεταγραφικες περιοδους 9-10 δανεικους (μπορει και παραπανω) και εναν παιχτη εγνωσμενης αξιας με 6 μηνο συμβολαιο θα ελεγα οτι ετσι μαδα δε χτιζεται.

Σκεψου τωρα που ειμαι ΠΑΟΚ που μεσα στη χρονια αλλαζω τρεις προπονητες, που ερχονται δανεικοι, φευγουν δανεικοι, μπαινουν στην καταψυξη, ξεπαγωνουν και παιζουν βασικοι και αναντικαταστατοι, που περιμενω τον προεδρο μπας και κλεισει ενας παιχτης, που περιμενω επισης τον προεδρο να μου ανανεωσει το γενημα θρεμα της ομαδας και καλυτερο σεντερ φορ μας εδω και 3 τουλαχιστον χρονια, που περιμενω ξανα τον προεδρο να καλεσει στο σκαιπ εναν παιχτη για να του εξηγησει τους λογους που θελει να φυγει δανεικος, που κλεινω αριστερο μπακ και υπογραφει μετα απο 22 μερες, που ξεκιναω την προετοιμασια με την Κ20 ουσιαστικα... Ε μαλλον θα πρεπει να τρεμω.

Και η ατλετικο εκανε αποψιλωση στο ροστερ. Και οχι να τους αφησει ελευθερους η να τους δωσει δανεικους. Εβγαλε λεφτα απο την υπεραξια που η ιδια ομαδα δημιουργησε περισυ. Και καλα εκανε κατ εμε. Αλλα κινειται μεθοδικα στην ενισχυση της. Εχουν ενα πλανο και πανω σ αυτο κινουνται ο κοσμος να χαλασει.

Γι αυτο λεω οτι ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να αρχισει να πουλαει παιχτες για να γλυκαθει ο αμπαλος Σαββιδης και να το δει πιο σοβαρα. Με σωστη επενδυση, σωστο πλανο (και οχι Ραζαγκι καμαρα και σεκου ολισε με νατχο ακομα ακομα και ροναλντινιο-Μπερμπατοφ) και σωστους ανθρωπους στα σωστα ποστα δε γινεται να μην πετυχεις. Ποδοσφαιρο ειναι δεν ειναι πυρηνικη φυσικη. Για παιχτες μιλαμε οχι για επιταχυνση των ηλεκτρονιων και την παραγωγη αντιυλης.
Ο Παοκ εδω και 3 χρονια έχει χτιστει πολύ λάθος ,εγω βλέπω τα λάθη διορθωνονται ,το λάθος χτισιμο εχει και πολλες δικαιολογίες για μένα ,όπως ο Ιβαν ήρθε τον Αυγουστο που η ομάδα του Δωνη είχε πολλά μπάζα ,έδωσε πάρα πολλά λεφτά για να κλείσουν πληγές , η πολιτικη των δανεικών έγινε μπας και κτυπήσει κανα τίτλο πιστευω εμαθε απο αυτό και για αυτο φέτος θα έχεις εναν με δύο δανεικούς επομενως δεν βλέπω κανενα φόβο,φέτος ο Παοκ μετα απο πολυ καιρο θα αποκτησει κορμό ,θα εχει μια πολυ δυνατη ενδεκάδα και θα καθιερωθούν στην ομαδα αλλοι 4 μικροι. Εγω βλέπω οτι υπάρχει πλάνο και δεν φοβαμαι τίποτα.

Στις προηγούμενες μεταγραφές περιόδους ο κάθε πρώην ποδοσφαιριστής που ήταν στην διοίκηση ο μάνατζερ του εφερνε και απο δύο παίκτες + τα τρελά του Τσιτσιακοφ που πέρα του Νατχο τίποτα. Το οτι ειχαν σχεδον όλοι λόγο για τον μεταγραφικο σχεδιασμο συν την διαλυση της εννοιας της ομάδας μετά τον Δεκέμβρη φέρανε την 4αρα τον Μαιο. Εγω βλέπω φέτος ασχολειται ο Βρυζας και Αναστασιάδης μόνο.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Demir έγραψε:μηπως ben hatira?? ταλενταρα αλλα ιδιορυθμος...μπορουμε κ μεταγραφη κ δανεικο... κ σχετικα νεαρος 25-26
ακούστηκε?
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Αυτό το στυλάκι ότι ντε και καλά πρέπει να αποδεχτούμε την καθημερινή σας γρίνια σας και μίρλα για το παραμικρό σε όλα έχει καταντήσει κουραστικό!!! Βασικά... όχι απλά πρέπει να την αποδεχτούμε... αλλά πρέπει και να σας λέμε ότι έχετε και δίκιο που απλά κράζετε χωρίς να έχετε μια πρόταση... κάτι να προτύνετε... μια γνώμη!!! ΕΛΕΟΣ!!! Ούτε χαβαλέ δεν μπορούμε να κάνουμε πια!!!

Αν δίναμε 5 εκ. και παίρναμε τον Stoch τι θα κάνατε?
Θα κράζατε την ομάδα!!! Που πήρε τον άμπαλο που δεν κοστίζει τόσα!!!
Αν τον παίρναμε δανεικό τι θα κάνατε?
Θα κράζατε την ομάδα!!! Γιατί με δανεικούς δεν γίνετε δουλειά!!!
Αν έδιωχνε τον Martens/Maduro κλπ. τι θα κάνατε?
Θα κράζατε την ομάδα!!! Γιατί δεν πρέπει να τους διώχνουμε έτσι χωρίς να τους δώσουμε μια ευκαιρία!!!
Τώρα που τους κρατήσαμε τι κάνετε?
Κράζετε την ομάδα!!! Γιατί πού πάμε με τον μαγουλάκια/σακάτη/λίγο κλπ. Τσάμπα τόσα λεφτά!!!
Αν κρατάγαμε τον Lino/Vuka τι θα κάνατε?
Θα κράζατε την ομάδα!!! Γιατί δίνει τόσα λεφτά σε 2 36+αριδες και δεν τα δίνει να πάρει κάνα νεότερο παιχταρά!!!
Τώρα που έφυγαν τι κάνετε?
Κράζετε την ομάδα!!! Γιατί που θα βρούμε παίχτες σαν και αυτούς κλπ.!!!
Αν κλείναμε τον Natkho τον Γενάρη για 2-3 χρόνια τι θα κάνατε?
Θα κράζατε την ομάδα!!! Γιατί δεν αξίζει τόσα λεφτά, σιγά το ιδιαίτερο κλπ.!!!
Τώρα που μας έφυγε τον Ιούνιο τι κάνατε?
Κράζατε την ομάδα!!! Γιατί έτσι δεν φτιάχνεις κορμό κλπ.!!!
Αν περιμένουμε τον Natkho να αποφασίσει τι θα κάνει τι θα κάνετε?
Θα κράζετε την ομάδα!!! Γιατί δεν παρακαλάμε κανέναν, ΠΑΟΚ είσαι κτλ.!!!
Αν δεν περιμένουμε τι θα κάνετε?
Θα κράζετε την ομάδα!!! Γιατί αντί να περιμένουμε λίγο πήγαμε και ψωνίσαμε από τα πανέρια!!!
Αν πάρουμε τον Insa τι θα κάνατε?
Θα κράζατε την ομάδα!!! Που πάει και δίνει λεφτά, θα μας κρεμάσει πάλι σε κάποιο παιχνίδι κλπ.!!!
Αν δεν τον πάρουμε τι θα κάνατε?
Θα κράζατε την ομάδα!!! Ένα σοβαρό στόπερ είχαμε και δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε!!!
Αν παίρναμε πχ. τον Μαλεζά τι θα κάνατε?
Θα κράζατε την ομάδα!!! Τι μας τους φέρνει τους πρώην, είναι λίγος/σακάτης πια κλπ.!!!
Αν δεν τον πάρουμε τι θα κάνετε?
Θα κράζετε την ομάδα!!! Γιατί είναι μια καλή λύση, θα βοηθούσε κλπ.!!!
Αν φέρναμε προπονητή όνομα τι θα κάνατε?
Θα κράζατε την ομάδα!!! Γιατί δεν μάθαμε από πέρυσι κλπ.!!!
Αν φέρναμε προπονητή νέο και φερέλπι τι θα κάνατε?
Θα κράζατε την ομάδα!!! Γιατί δεν έχουμε χρόνο για πειράματα, δεν είμαστε το σκαλοπάτι κανενός κλπ.!!!
Τώρα που έφερε τον ΑΑ τι κάνετε?
Κράζετε την ομάδα!!! Τι μας κουβάλησαν τον "τσοπάνη" που ήταν στον Πλατανία κλπ.!!!

Μπορώ να γράφω μέχρι αύριο!!! ΔΕΝ κάνετε κριτική!!! Η κριτική είναι δεκτή!!! Άλλα εσείς μπαίνετε απλά για να κράζετε και γκρινιάζετε!!! Τίποτα περισσότερο... τίποτα λιγότερο!!! Κάθεστε στην γωνία και απλά περιμένετε να γίνει η στραβή να βγείτε με ύφος 1000 καρδιναλίων και να πείτε "εγώ σας τα έλεγα!"!!! Άμα όμως γίνει κάτι καλό... απλά εξαφανίζεστε!!! Αν και τώρα τελευταία έχει αρχίσει να γίνετε της μόδας το "αν δεν ήμασταν και εμείς να κράξουμε δεν θα γινόταν τίποτα"!!! Είχαμε τους ΑΡΔ... έχουμε και εσάς τώρα!!! πχ. μας σπ@σανε τα "φρύδια" που είναι ο Rat, γιατί δεν υπογράφει, κοιμούνται στην ΠΑΕ, μας κοροϊδέουν κτλ κτλ κτλ.... και μόλις υπέγραψε... τουμπεκί και στο επόμενο θέμα μίρλας!!! Λέει ο άλλος "Φέτος δεν θα πάρω διαρκείας με αυτά που γίνονται και δεν φέρνουν παίχτες"!!! ΜΗ ΣΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΤΕ!!! Στο γήπεδο πας για τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ!!! Όχι για τους παίχτες!!! Για το σήμα και την φανέλα!!!

Και το επαναλαμβάνω... ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ (αν κάνατε και μπορούσατε τεκμηριωμένα να την στηρίξετε θα σας έδινα το χέρι και θα σας έλεγα μπράβο... όπως έκανα με τον che4 πριν λίγο καιρό που είχαμε μια αντιπαράθεση)!!! ΑΠΛΑ ΚΡΑΖΕΤΕ, ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ, ΜΙΡΛΙΖΕΤΕ!!!
Γιαυτό λοιπόν... στήριξη και Υ Π Ο Μ Ο Ν Η!!! Κριτική (και όχι κράξιμο) όταν έρθει η ώρα, τεκμηριωμένα και σωστά!!! Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό!!!
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Απο την στιγμη που ακουνε τους παπαρες των ερτζιανων,δεν θα μπορουσε να ηταν αλλιως.Μπραβο που εκατσες και τα εγραψες,εγω βαριομουν.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Με τον ρυθμό που ΔΕΝ κάνουμε μεταγραφές, το βλέπω το όνειρο ναρχεται. Καραβιές δανεικών και πάλι.....Πάνω στον πανικό του ότι ναναι.

Και όχι δεν φταίει ο Βρύζας. Αυτός που φταίει έχει ονοματεπώνυμο και είναι ο Σαββίδης. Αυτός πιστεύει οτι τα γνωρίζει όλα και πρέπει να έχει άποψη για όλα αφού πληρώνει (να μην σχολιάσω αυτή την προσέγγιση καλύτερα)
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

@panpangr

Αδερφε μακαρι να υπαρχει πλανο υλοποιησιμο στην ΠΑΕ. Εσυ το βλεπεις, εγω οχι ακομα. Θα δουμε το Σεπτεμβρη. Μακαρι παντως να υπαρχει και απλα λογω συγκυριων να μη φαινεται.

Οταν ο Σαββιδης πει, "αυτο ειναι το μπατζετ κ δεν αποκλινουμε ουτε ενα ευρω πανω απ αυτο, αλλα απο την αλλη κινηθειτε ελευθερα προπονητης και τεχν διευθυντης σε συνεργασια με τους σκαουτερ της ομαδας και ΜΟΝΟ" θα ειμαι ησυχος. Προς το προν εχω πολλες επιφυλαξεις κατα ποσο μπορει να δουλεψει σωστα το (υποτιθεμενο) πλανο της ομαδας.

Με ενδιαφερει να αγοραζονται (το τονιζω) παιχτες που μπορουν να κανουν διαφορα και να εχουν μεταπωλητικη αξια. Αν δεν πληρουν μια απο τις δυο προυποθεσεις, πας σε αλλη λυση (πλην 2-3 εξαιρεσεων βλεπε Ρατ). Το να εχουμε Κατσικα Σπυροπουλο ακομα και Ολισε Νετσιντ δε μου κανει καμια μα καμια διαφορα απο το να παιζουν Ποζατζιδης, Ιντζιδης, Ποζογλου και Κουλουρης. Συν οτι οι τελευταιοι ειναι και απο την Κ20, πραγμα που δινει επιπλεον κινητρο στους υπολοιπους της β ομαδας να δουλεψουν σκληροτερα ωστε να προωθηθουν κι αυτοι καποτε.

Ουτε ειμαι ιθαγενης να μου ερθει με τα καθρεφτακια ο Σαββιδης τελη Σεπτεμβριου και να μου πει παρε και το Νατχο (με 2 μυρια καθαρα) (ή χειροτερα να μου πει εχω κλεισμενο το Μπερμπατοφ). Δε θελω καμια αποκλιση απο το πλανο που εχει θεσπιστει. Κουμαντο ο προπονητης κ μονο για τις αναγκες του αγωνιστικου, ο τεχν διευθυντης για τις μεταγραφες παιχτων και οι σκαουτερ για την παρακολουθηση στοχων, η γκοντσαρεβα για τα οικονομικα και ο Σαββιδης για χρεη προπονητικο.

Ας κανει ο καθενας τη δουλεια του και τοτε θα πω πως βλεπω να υπαρχει καποιο πλανο.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Που να ειναι αραγε εκεινος ο γερμανος κοκκινομαγουλος στοπερ που ηρθε επι στεφενς κ κριθηκε ανετοιμος?
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

@ GiorgosAtha
Βλέπω πάθος αδελφέ (μία από τις λίγες φορές). Παίρνεις πάντοτε το μέρος της ΠΑΕ και αυτό είναι χρήσιμο για όλους.
Ισως να το έχουμε παρακάνει, αλλά το πιο ωραίο σημερινό είναι αυτό με την "πενταήμερη του σχολείου".
Η προετοιμασία είναι κάτι σαν την εκπαίδευση, τα γυμνάσια στο στρατό. Δεν σου φεύγει μόνο η ψυχή, δεν δένεις μόνο αθλητικά, αλλά δένεσαι και με τον άλλο γιατί είσαι μαζί του καιρό.
Χτίζεται η ομάδα στην προετοιμασία. Τώρα, το ποιά ομάδα είναι αυτό που μας στενοχωρεί.
Το όλο θέμα μπορούσε να βγεί να το λύσει ο Ζήσης. Να κάνει μία δήλωση, ότι η ομάδα προγραμματίζει να κάνει από Χ έως Ψ μεταγραφές και ότι ο σχεδιασμός φέτος είναι ο Ω (π.χ. να προωθηθούν και νέοι παίκτες ...). Δυο κουβέντες για να παύσει αυτή η απέραντη παραφιλολογία σχετικά με τις προθέσεις της ΠΑΕ.
Οσο για το timing πραγματικά πρέπει να παραδεχθείς ότι υπάρχουν σοβαρότατες καθυστερήσεις.
Μπαίνω και βλέπω τι κάνει ο γαύρος και ο βάζελος: κάνουν προετοιμασία με σχεδόν όλους τους παίκτες τους.
Εμείς, σε περίπτωση που κερδίσουμε στο CAS (χλωμό) κινδυνεύουμε να γίνουμε ρεζίλι μέσα και έξω και να μας λένε περιπαικτικά τι θέλαμε το CAS και το CL, αφού δεν είχαμε ομάδα να παίξει ... .

Για τον Jorge Luna θα γράψω σε επόμενο ...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

@ Giorgos atha

Επειδη μαλλον σε μενα αναφερεσαι αδερφε.

Να σου πω απλα οτι γραφω χρονια εδω μεσα και συνηθως δεν ανεβαζω τους τονους. Ουτε κανω κριτικη κακοπροαιρετη ποσο μαλλον να γραφω για να σπαω τα νευρα αδερφων μου.

Οπως εγραψα και στην προηγουμενη αναφορα μου δε με ενδιαφερουν τα ονοματα. Με ενδιαφερει αυτο που βλεπω στο γηπεδο. Γι αυτο το λογο δεν ειχα καμια σκορδοκαιλα να μεινει ο Στοχ και ο Νατχο ουτε με δανεισμο ουτε με 6μηνα συμβολαια ουτε με αγορες και απολαβες κανα 5μυρια μαζι και οι δυο πλας εφορια. Με τοσα λεφτα δε μου κανουνε (εμενα.). Τωρα αν κανουν στην ΠΑΕ... δικαιωμα τους.

Για λινο-βουκιτς πιστευω πως θα εμεναν αν δεν ειχε γινει το εγκλημα με σπυροπουλο (κλειστο διετες) και οι πολυεξοδες (παλι για εμενα) μεταγραφες Μαρτενς-Μαντουρο το χειμωνα. Θα τους δουμε αυτους ομως γιατι με μιση χρονια αδικα θα τους κρινουμε.

Αυτο που λεω εγω ειναι ενα και απλο. Σαφες πεδιο δρασης σε καθε στελεχος της ομαδας και ελευθερια αποφασεων σε συνδυασμο με πλανο αναπτυξης σε ολα τα επιπεδα για την ομαδα. Πλανο χτισιματος υλοποιησιμο ομως και οχι πυργους στην αμμο. Πως να το κανουμε δεν κολλαει ο Μπερμπατοφ (ακομα και να ερχοτανε-δεν ειρωνευομαι) με τον Ολισε. Οταν γινει αυτο θα μπορουμε να πουμε πως βαδιζουμε σωστα. Μεχρι τοτε θα επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια λαθη και δε θα ξερουμε εμεις και πολυ περισσοτερο αυτος που πληρωνει, ποιος φταιει.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

@ ROMAN
Στο έγραψα γιατί ξέρεις από ποδόσφαιρο.
Η ΠΟΡΡΩΣΗ μου είναι τέτοια που βλέπω το βίντεο
http://youtu.be/6PNVm4j3baw
και φαντάζομαι τον τύπο τον LUNA στα ασπρόμαυρα, όλους τους αντιπάλους που ξαπλώνει με τις τρίπλες και τα γκολ να είναι γαύροι και την Τούμπα να τραντάζεται.

Είναι πολύ μεγάλο ταλέντο, τεράστιο ταλέντο. To ό,τι υπάρχει βίντεο μισή ώρα και όχι 5 λεπτά τα λέει όλα. Μάλιστα το βίντεο δεν έχει στιγμιότυπα από την καλύτερη χρονιά της καριέρας του πέρσι στην St Martin .

Εχει ένα αρνητικό: την ψυχολογία ... πέφτει εύκολα και χάνεται.
Για αυτό είναι ευκαιρία να τον πάρει ο ΠΑΟΚ τώρα (δεν πήγε καλά στην Estudiantes), γιατί με τον Αναστασιάδη προπονητή να τον σπρώχνει, θα κάνει παπάδες. Προσωπικά δεν έχω δει παίκτη με τέτοιο σουτ και με τα δύο πόδια !!!.
Εδω διασώσαμε και ανεβάσαμε τον Στοχ, αυτόν τον 10 φορές καλύτερο παικταρά θα τον κάνουμε Μαραντόνα.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Κοντεύουμε στο 300 ...

Το ό,τι έρχεται η Νάπολι για φιλικό εμένα μου φέρνει στο νου METAΓΡΑΦΗ ... .
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

O Afelai μπορει να έρθει δανεικός κρίμα που είναι 28 και αυτός είναι ελευθερος .
http://www.youtube.com/watch?v=qWlt5S7VyLs
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

τρακόσιες παρά μία για δυο μετεγγραφές.

Ας ανοίξει το "Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 ΙΙ" μπας και είναι πιο γούρικο.

Ένα πουλάκι μου είπε πως ο Κούλης δεν έρχεται προς Τούμπα. Το γιατί, θα μου το πει προς το τέλος καλοκαιριού μόλις εξακριβώσει το γιατί με κάθε λεπτομέρεια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”