Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Οχι ρε πουστι μου οχι οχι οχι....
Τεραστια απολεια μαγκες.....ο πιο γ@υλομενος παιχτης μας και η αρχηγαρα μας.
Κριμα.....
Πιος θα καλιψει το κενο τωρα???οχι αλος λακις.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

φαλεγκο παικταρα μου προλαβαινεις να βαλεις δελτιο στην επο?λογιζεσαι ως ελευθερος..

περα απο την πλακα μεγαλη απωλεια,οχι τοσο λογω αποδοσης,αλλα λογω ολων των αλλων καθηκοντων που ειχε στο γηπεδο..ας βαλει τον αραμπατζη στη φυσικη του θεση..
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

Ας βαλει Βιεϊρινια δεξια και Γεωργιου Αριστερα...

με τετοια ακραια μπακ και οι 2 θα κανουν παπαδες!!!
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ποιος γεωργιου ρε παιδια?θα τον βαλει πρωτη φορα σε ντερμπυ?λες κ δεν ξερετε τον σαντος..τι να πω..
gkalog

Δημοσίευση από gkalog »

Αν και πιστευω οτι εχουμε προβλημα στον παγκο μας οποιος θελει ας παιξει αρκει να παιξει καλα και να παρουμε το 3ποντο.Αν και το βλεπω χλομο θα ηθελα κι εγω ΓΕΩΡΓΙΟΥ αριστερα VΙΕΡΙΝΙΑ δεξια αλλα αυτος (santos)κατι θα ξερει καλυτερα απ ολους μας οποιον και να βαλει.ΠAME ΓEΡAAAAAAAAAAAAAAAA :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Kardasi

Δημοσίευση από Kardasi »

Μαλλον θα λειψει κ με Εργοτελη..θελω να δω τον αντελινο απο τα δεξια κ αριστερα να βαλει Γεωργιου 8)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Gelas έγραψε:Ας βαλει Βιεϊρινια δεξια και Γεωργιου Αριστερα...

με τετοια ακραια μπακ και οι 2 θα κανουν παπαδες!!!

Το καλυτερο κατα την γνωμη μου.
Δεν μου λεει κατι οτι ο γεωργιου θα παιξει πρωτη φορα φετος σε ντερμπι ειναι παιχταρας θα τα καταφερνε.

και πιστευω εχει τρομερη σεντρα οτι πρεπει για να βγαλει 4-5 μπαλιες στον μουσλι για γκολ.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Καλη η σκεψη σας αδερφια...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Μα ποιον να βαλω επιτελους?????????????

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Τι να πω ρε μαγκες?
Γνωμη μου ειναι οτι ο Σβουρας θα ειναι ο καταλληλοτερος , οχι τοσο απο πλευρας του οτι ειναι καλυτερος παιχτης , οσο του οτι τα εχει φαει αυτα τα παιχνιδια με το κουταλι....Τον Γεωργιου δυστυχως δεν τον εχω δει να παιζει και δεν μπορω να εκφερω γνωμη....
Παντως το καλο που βγαινει απ αυτη την ιστορια ειναι οτι εχουμε επιλογες για αντικατασταση και μαλιστα και οι 3 παιχτες ειναι αξιας (Σβουρας,Λακης, Γεωργιου απ οτι τουλαχιστον εχω ακουσει γιατι οπως προειπα δεν τον εχω δει να παιζει)
:P :P :P :P :P :P :P
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

http://www.metrosport.gr/?p=5180

Η εμπειρία του ήταν αυτή που το βράδυ της Τετάρτης τον οδήγησε στο συμπέρασμα ότι δε θα προλάβει το παιχνίδι με τον Αρη. Για τον Σέρχιο Κονσεισάο ο λόγος που ήταν σκυθρωπός το βράδυ της Τετάρτης στη διάρκεια του δείπνου παικτών και τεχνικής ηγεσίας. Ο Πορτογάλος αποχώρησε από την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης με έντονες ενοχλήσεις στο “δικέφαλο” του δεξιού ποδιού. Οι ενοχλήσεις συνεχίστηκαν και το βράδυ και ο Κονσεισάο εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του ότι δεν αισθανόταν καλά. Οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν χθες το πρωί. Το ιατρικό τημ του ΠΑΟΚ εξετάζοντας τον παίκτη διαπίστωσε ότι υποφέρει από διάταση 1ου έως 2ου βαθμού που καθιστά απαγορευτική τη συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής. Μάλιστα σύμφωνα με τους γιατρούς ο Κονσεισάο είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει και από τον αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ο Πορτογάλος παρά την απαγόρευση των γιατρών θέλησε να δοκιμάσει να προπονηθεί από την πρώτη στιγμή όμως αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις που τον έπεισαν ότι θα είναι ο μεγάλος άτυχος για τον ΠΑΟΚ καθώς θα αναγκαστεί να απουσιάσει από ένα τέτοιο παιχνίδι. Η έκφραση του προσώπου του όταν παρακολουθούσε τους υπόλοιπους παίκτες να προπονούνται πρόδιδε και τα συναισθήματα του για το γεγονός ότι είναι αναγκασμένος να παρακολουθήσει τον αγώνα χωρίς να μπορεί να συμμετάσχει.
Άβαταρ μέλους
dimots4

Δημοσίευση από dimots4 »

Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο συμπληρώνει δύο βδομάδες αποθεραπείας από τότε που υπέστη την θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού και εξακολουθεί να γυμνάζεται μόνος του.
Το απόγευμα της Τρίτης προπονήθηκε στη Σουρωτή με τον γυμναστή της ομάδας Λεωνίδα Μπίλη, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα, αλλά η εκτίμηση του ιατρικού τιμ είναι ότι θα παίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την άλλη Κυριακή στη Τούμπα.

www.contra.gr
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Οπως και να το κανουμε δινει πνοη και τσαμπουκα.

:?
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Γυρνα πισω αρχηγε!!!!
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

http://www.metrosport.gr/?p=5982

Από τους τρεις τραυματίες που έχει ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες εβδομάδες, μόνο ο Σέρχιο Κονσεϊσάο μπορεί να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό. Ο Λάμπρος Βαγγελής χρειάζεται ακόμη δύο μήνες για να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ ο Βιερίνια αναχώρησε χτες για την πατρίδα του έχοντας το πόδι του σε γύψο και φαίνεται ότι θα χρειαστεί επίσης πάνω από δύο μήνες για να επιστρέψει στα γήπεδα.
Ωστόσο ο Σέρχιο Κονσεϊσαο, έχοντας συμπληρώσει δύο εβδομάδες από τη μέρα που είχε υποστεί τη θλάση, μπορεί να συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα στις προπονήσεις, αλλά ο ίδιος θέλει και πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (19 Οκτωβρίου) με τον Πανθηαναϊκό.
«Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω ρυθμό στις προπονήσεις και απο εβδομάδα πιστεύω ότι θα είμαι 100% έτοιμος για να μπω στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα», τόνισε χτες στο «Μ», ο Κονσεϊσάο, ο οποίος έχασε λόγω της θλάσης τα ματς με τον Άρη και τον Εργοτέλη. «Σήμερα (σ.σ.: χτες) άρχισα να κάνω και σπριντ, και κάθε μέρα θα ανεβάζω ρυθμό στην προπόνηση μέχρι να φτάσω στο επίπεδο ετοιμότητας για να μπορέσω να προπονηθώ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι την άλλη εβδομάδα και έτσι χρόνο για να είμαι 100% έτοιμος. Δεν πρόκειται να χάσω κι άλλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ! Θέλω να παίξω για να βοηθήσω την ομάδα. Το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι, αλλά ο φετινός ΠΑΟΚ είναι για μεγάλα πράγματα και έτσι πιστεύω ότι θα κερδίσουμε», τόνισε στο «Μ» ο Σέρχιο Κονσεϊσάο.
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

αντε ρε παιχταρα σερτζιο γυρνα γερος και δυνατος πισω και παρε στο κυνηγι τον λαγο και ολα τα κουνελια...γεννημενος για τετοια ματς εισαι...οικοδομε τρεμε θα σε φαμε...

:? :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”