Ο Ρόνι πιστεύω ότι αν ρωτήσεις τον ίδιο αν ήταν καλύτερος απ' το Μέσι, θα σου πει όχι. Μεγάλος παίχτης βέβαια, αλλά και μόνο για μια 4ετία στην κορυφή.aisiodoksos έγραψε: συμφωνω για μασερανο . διαφωνω για μεσσι αλλα γουστα ειναι αυτα εννοειταιεγω πχ θεωρω τον καλυτερο παιχτη που εχω δει ποτε μεχρι τωρα τον ρονι στα καλα του..εκεινο το πραγμα δεν υπηρχε..και φυσικα το φαινομενο..ο μεσσι μεχρι τωρα σαν αργεντινη δεν την εχει παρει στους ομως του ρε παιδι μου στα ματς που καινε..μπορει να το κανει στον τελικο..EVEN SO we will see , even so
![]()
!
Απ' την άλλη ο Ρονάλντο, τεράστιος παίχτης και τεράστιο ταλέντο αλλά είναι λίγο σαν το παλικάρι που βλέπουμε σε αναπηρικό καροτσάκι και λέμε: "το καημένο"... Η καριέρα του δεν δικαιολογεί τη φήμη του. Σε πτωτική πορεία απ' τα 22-23 του με τραυματισμούς, κιλά, εξωγηπεδική ζωή, και απλά πολύς κόσμος δικαιολογεί τις αδυναμίες του λόγω των τραυματισμών (για τους οποίους ευθυνόταν κι ο ίδιος σε ένα βαθμό).
Πιστεύω ότι ο Ζιντάν είναι μεγαλύτερος κι απ' τους δύο, κι ας ήμουν Ριβαλντικός μικρός.

Απ' αυτούς, ο Ρόνι είχε πάρει τη Βραζιλία πάνω του σε ένα παιχνίδι με την Αγγλία το 2002 και αυτό ήταν, ο Ρονάλντο ήταν κυρίως αυτός που τελείωνε τις φάσεις αλλά δεν μπορείς να πεις ότι πήρε ποτέ την ομάδα πάνω του, ο Ζιντάν είχε κάνει ένα μέτριο μουντιάλ το 98, και οι περισσότεροι θα θυμόντουσαν μόνο την κόκκινη που είχε φάει, αν δεν έβαζε δύο κεφαλιές στον τελικό, και το 2006, έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη Βραζιλία με μια σάπια γενικά Γαλλία, που τρόμαξε να βγει απ' τον όμιλο.