Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tad

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από tad »

kotsidas9 έγραψε:Καλησπεριζω ολα τα αδερφια,

Ειμαι μελος αυτης της διαδικτυακης παρεας κοντα στα 6 χρονια..Σχεδον καθημερινα μπαινω για να ενημερωθω στα νεα της κοινης μας καψουρας απο εδω μιας και αλλα "αντικειμενικα" σάιτ τα εχω κοψει προ πολλου..Παροτι διαβαζω οσα περισσοτερα απο τα ενεργα θεματα του φορουμ μπορω, σχεδον ποτε δεν εκφερω αποψη ασχετα αν συμφωνω ή διαφωνω με καποιους..Αν θιξω καποιο θεμα διαλεγω να ειναι καποιο "αναλαφρο"..Αυτα που συμβαινουν ομως τελευταια με τα ατομα-σημαιες της ομαδας με κανουν και ανησυχω και εξηγουμαι..Καμια απο τις συμπεριφορες προς το προσωπο του Γκαρσια και τελευταια του Λινο δε μου καθισαν καλα..Βλεπω οτι η ομαδα που αγαπαω τεινει να γινει μια αψυχη και ψυχρη εταιρια κι εγω δεν την αγαπησα για αυτο της το χαρακτηρα..Γραφω εδω γιατι οπως λεει κι ο λαος το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι..Με ολο το σεβασμο στον Σαββιδη,καθως δεν μπορω να ξεχασω που θα ημασταν σημερα αν δεν εβαζε τα λεφτα του αυτος θα πω οτι μαλλον στραβα αρμενιζουμε..Κι αυτο γιατι ακομα μετα απο τοσο καιρο δεν εχει παρει την πιο σημαντικη αποφαση: Την ομαδα θα την διοικει αυτος ή το ατομο που εχει βαλει στη θεση του προεδρου?

Αυτα απο μενα και συγγνωμη αν σας κουρασα με το ποστ μου..
Έτσι ακριβώς αδερφέ ... Και ευτυχώς αυτή η ψύχραιμη δική σου άποψη ειναι ταυτόσημη στους περισσότερους Παοκτσηδες ...

Μακάρι να γράφεις συχνότερα ...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

΄΄Περιμένοντας τον Σαββίδη΄΄
μια εκφραση εφιαλτης πλεον για τον ΠΑΟΚτση.
θελεις να γινεις και αρχηγος της οικογενειας του ΠΑΟΚ τρομαρα σου
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δεν υπαρχει ρε παιδια τι θα πει περιμενοντας τον σαββιδη δηλαδη στην τσελσι περιμενουν τους αραβες για να αποφασισουν τι μ@λ@κιες ειναι αυτες που διαβαζουμε και αναπαραγουμε και μεις.Να κοψει τον κ@λ@ του ο σαββιδης να βρει τον αντικαταστατη του και να τον ορισει σημερα κιολας,τον τσιστιακοφ που η πλκειοψηφια τον εβριζε εχουμε σκεφτει οτι εκανε αυτην ακριβως την δουλεια?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

rainmaker έγραψε:
Δεν έχει σχέση περισσότερο με την αγωνιστική παρουσία, ή το γεγονός οτι ο ΠΑΟΚ θα διαλυθεί αν δεν έχει Λίνο του χρόνου. Όντως είναι τουλάχιστον παράξενη η συμπεριφορά του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό. Προσωπικά η διαφωνία μου είναι πως όλα αυτά ΔΕΝ θεωρώ οτι είναι εντολή ή επιλογή Σαββίδη.
Και ποιανού είναι;
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ειναι στις αρμοδιοτητες του να αποφασιζει ποιος παικτης θα φυγει?
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

αυτη η επιμονη να μην χρεωθει κανενα λαθος καμια παραλειψη ο μεγαλομετοχος η ο προεδρος αγγιζει πλεον τα ορια
της γελοιοτητας

ανθρωποι ειναι δουλευουν κανουν λαθη ανθρωποι ειμαστε που ενδιαφερομαστε χωρις καποιο οικονομικο ανταλαγμα για τον ΠΑΟΚ οταν βλεπουπε κατι στραβο το λεμε για να διορθωθει

ειναι μεγαλη ανοησια να καλυπτεις λαθη με οποιον τροπο μπορεισ μπορει να πιστευεις οτι ετσι κανεισ καλο αλλα κανεισ το ακριβως αντιθετο

η ιστορια του λινο-βουκιτς και οι δηλωσεις τους δειχνουν ξεκαθαρα τι εχει γινει

αλλα το θεμα ειναι πιο βαθυ οταν οι λιγοι γραφικοι φωναζαμε υπερ γκαρσια και κατα δωνη παλι εβγαιναν να δικαιολογισουν την παε μετα ειχαμε ρεκορ κολοτουμπας
απο τοτε ο ιβαν εχει πει οτι εχει κανει λαθος σε 3-4 περιπτωσεις μαγκικα και ΠΑΟΚτσηδικα οπως πρεπει
αλλα καποιοι δεν ενδιαφερονται ουτε αν παραδεχεται ο ιδιος ιβαν τα λαθη του δεν θελουν οι ιδιοι να παραδεχθουν οτι κανει λαθη η παε ειδικα ο ιβαν τα ιδια και με ζαγορακη δικαιολογουσαν τα παντα και φτασαμε ενα βημα πριν την καταστροφη
εκει ειναι το θεμα

ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΒΑΝ Η Ο ΖΗΣΗΣ ?
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ
ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ?
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

paokovios1974 έγραψε:Ειναι στις αρμοδιοτητες του να αποφασιζει ποιος παικτης θα φυγει?

ειναι στις αρμοδιοτητες του να εγκρινει και να μην εγκρινει τα παντα
ειδικα με τον τροπο που λειτουργει

τα ειπε ο λινο τα ειπε ο βουκιτς
περιπτωση ιτανζ και αλλα

αυτη η φοβια να μην πουμε οτι κανει λαθη ο ιβαν θα εχει καταστροφικα αποτελεσματα
και φαντασου να μην το παραδεχοταν και ο ιδιος ο ιβαν το θα μας λεγατε
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

paokovios1974 έγραψε:Ειναι στις αρμοδιοτητες του να αποφασιζει ποιος παικτης θα φυγει?
Πλάκα κάνεις έτσι;
Σε απάντησε ο marley.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Στον ΠΑΟΚ κάνουν λάθη μονο προπονητές και παίχτες, ΠΑΕ και μεγαλομέτοχος ποτε. Γι αυτό άλλωστε και αλλάζουμε τους προπονητές σα τα πουκάμισα, παίρνουμε καμια 15αρια παίχτες κάθε χρόνο και την επομενη χρονια τους διώχνουμε. Και γι αυτό δύσκολα θα φτιάξουμε και σοβαρή ομάδα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

marley 4 έγραψε:αυτη η επιμονη να μην χρεωθει κανενα λαθος καμια παραλειψη ο μεγαλομετοχος η ο προεδρος αγγιζει πλεον τα ορια
της γελοιοτητας
...

Κι όμως κάνεις λάθος, οι φωνές ανησυχίας πληθαίνουν και οι τυφλοί υποστηρικτές μειώνονται.

Μπορεί να είμαστε αισιόδοξοι και ονειροπόλοι , αλλά όχι και μ@λ@κες.
Κάτι δε πάει καλά εδώ και καιρό.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

chrisg4 έγραψε:Στον ΠΑΟΚ κάνουν λάθη μονο προπονητές και παίχτες, ΠΑΕ και μεγαλομέτοχος ποτε. Γι αυτό άλλωστε και αλλάζουμε τους προπονητές σα τα πουκάμισα, παίρνουμε καμια 15αρια παίχτες κάθε χρόνο και την επομενη χρονια τους διώχνουμε. Και γι αυτό δύσκολα θα φτιάξουμε και σοβαρή ομάδα.

δυομιση σειρες που αντικατοπτριζουν ολη την αληθεια για τον ΠΑΟΚ των τελευταιων ετων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 09 Ιούλ 2014, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ποιοι τυφλοι ονειροπολοι ρε παιδια θα με τρελανετε; απ την πρωτη μερα γκρινια ειχε ο Ιβαν. Χαλαρωστε λιγο σας εχει παρασυρει μερικους ο φοβος να μη χαρακτηριστουμε προβατα.
Για ποια τυφλη στηριξη λεμε;

ΑΛΛΟ αν οι μαλακιες συνεχιζονται και η γκρινια λογικα μεγαλωνει.
Που επιμενω μπορει να λεμε οτι φταιει η κεφαλη αλλα απο αλλου γινονται

Υγ. Το γεγονος πως υπαρχουν αντιθετες αποψεις ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ το δικαιωμα να μιλα για υποπτη στηριξη, "γραμμες" και φρουρους. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ. Προβοκατορικες ατακες του χειριστου συνδικαλιστικου ρεπερτοριου ΔΕΝ εχουν χωρο στο paokmania.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

++++++++++ Στους προλαλήσαντες Ντέσπε και τζιάπα!!!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Sick Bastard έγραψε:Αυτό που έκανες στον Λίνο, να ξέρεις, είναι το η αρχή του τέλους σου στον ΠΑΟΚ.
Εγώ χαίρομαι, λυπάμαι για πολλούς άλλους που σε έχουν κάνει θεό και νομίζουν ότι είσαι τίποτα σόϊ.

Ο μόνος τρόπος εξιλέωσης είναι η αποπληρωμή των χρεών και να μην αφήσεις τίποτα καινούργια φέσια.

Όλα τα υπόλοιπα, μα όλα τα υπόλοιπα όμως, CAX-MAS-TAS, τα καλύτερα πούλμαν, τις καλύτερες ακαδημίες (και καλά), τα καλύτερα αποδυτήρια, τη Θέρμη, την Μεσήμβρια, τις ΑΜΚ, τις 4ωρες δηλώσεις και δεν ξέρω γω τι σκατά άλλο, πάρε το παρεάκι που έχεις στήσει και -λογοκρίνομαι- γιατί κάποιοι θίγονται σαν να ήσουν ο πατέρας τους.

''σωτήρα''.
Σοβαρά μιλάς τώρα; Δεν νομίζω θα κάνεις πλάκα. Δεν μπορεί. Άσχετα αν διαφωνώ σε κάποια που γράφεις δεν σημαίνει ότι δεν συμφωνώ σε άλλα που λες. Αλλά σε αυτό Σικ, ειλικρινά πέφτω από τα σύννεφα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

tad έγραψε:
kotsidas9 έγραψε:Καλησπεριζω ολα τα αδερφια,

Ειμαι μελος αυτης της διαδικτυακης παρεας κοντα στα 6 χρονια..Σχεδον καθημερινα μπαινω για να ενημερωθω στα νεα της κοινης μας καψουρας απο εδω μιας και αλλα "αντικειμενικα" σάιτ τα εχω κοψει προ πολλου..Παροτι διαβαζω οσα περισσοτερα απο τα ενεργα θεματα του φορουμ μπορω, σχεδον ποτε δεν εκφερω αποψη ασχετα αν συμφωνω ή διαφωνω με καποιους..Αν θιξω καποιο θεμα διαλεγω να ειναι καποιο "αναλαφρο"..Αυτα που συμβαινουν ομως τελευταια με τα ατομα-σημαιες της ομαδας με κανουν και ανησυχω και εξηγουμαι..Καμια απο τις συμπεριφορες προς το προσωπο του Γκαρσια και τελευταια του Λινο δε μου καθισαν καλα..Βλεπω οτι η ομαδα που αγαπαω τεινει να γινει μια αψυχη και ψυχρη εταιρια κι εγω δεν την αγαπησα για αυτο της το χαρακτηρα..Γραφω εδω γιατι οπως λεει κι ο λαος το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι..Με ολο το σεβασμο στον Σαββιδη,καθως δεν μπορω να ξεχασω που θα ημασταν σημερα αν δεν εβαζε τα λεφτα του αυτος θα πω οτι μαλλον στραβα αρμενιζουμε..Κι αυτο γιατι ακομα μετα απο τοσο καιρο δεν εχει παρει την πιο σημαντικη αποφαση: Την ομαδα θα την διοικει αυτος ή το ατομο που εχει βαλει στη θεση του προεδρου?

Αυτα απο μενα και συγγνωμη αν σας κουρασα με το ποστ μου..

Έτσι ακριβώς αδερφέ ... Και ευτυχώς αυτή η ψύχραιμη δική σου άποψη ειναι ταυτόσημη στους περισσότερους Παοκτσηδες ...

Μακάρι να γράφεις συχνότερα ...
+ από μένα επίσης. Απλά θα πω ο Σαββίδης, για μένα είναι ο άνθρωπος που μπορώ να βλέπω τον ΠΑΟΚ μας στην πρώτη κατηγορία, τίποτε παραπάνω τίποτε παρακάτω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”