Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα

Ιωνικός ? :lol:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Μου άρεσε κι εμένα η ριγέ. Κυριαρχεί το μαύρο και μου αρέσει. Οι άλλες δυο, μάλλον αδιάφορες.
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Εδω ταιριαζει το τρωγομαστε και με τα ρουχα μας....
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

GiorgosAtha έγραψε:
Thanix έγραψε:...στειλε στην Liverpool,Arsenal,Atletico,Bayern,Chelsea (αυτες προχειρα στο μυαλο μου) Ισα Ισα προλαβαινουν να αλλαξουν την τριτη φανελα τους!...
Liverpool 14/15 (μαύρη - γκρί)
http://4.bp.blogspot.com/-9ltNhiB5C-E/U ... rd-Kit.jpg

Arsenal 14/15 (μπλέ - γαλάζιο)
http://2.bp.blogspot.com/-9-8gKvNdP5I/U ... rd-Kit.jpg

Atletico 14/15 (γριζάκι)
http://3.bp.blogspot.com/-HRFSfOVm6j4/U ... ay-Kit.jpg

Bayern 14/15 (μαύρη)
http://1.bp.blogspot.com/-hqFnKbgkb4Y/U ... rd+Kit.jpg

Chelsea 14/15 (κίτρινούλα)
http://2.bp.blogspot.com/-6hfCJyVfOWY/U ... it+(1).jpg

και δώρο Real 14/15 (ροζάκι)
http://i0.wp.com/www.soccercleats101.co ... Jersey.jpg

Το να μη γνωρίζεις είναι δεκτό και το καταλαβαίνω... το να γκρινίαζεις χωρίς να γνωρίζεις όμως είναι κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα και το θεωρώ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!
Δεν θα εγραφα αλλα ειναι κριμα να βαζεις bolt και τεραστια γραμματα οταν εισαι παντελως ασχετος απο ιστορια!
Παμε λοιπον

Liverpool φορουσε γκρι φανελα απο την δεκαετια του 80 επισης γκρι μαυρο 5 φορες τα τελευταια 10 χρονια! Επισης το γκρι μαυρο κοκκινο ειναι μεσα απο τα χρωματα της.

Chelsea φορουσε κιτρινη φανελα απο την δεκαετια του 60 και εχει φορεσει πανω απο 20 φορες κιτρινη δευτερη φανελα.

Bayern φοραει μαυρη τριτη φανελα καμια 6-7 χρονια.Οπως και γκρι πιο παλια

Arsenal η πρωτη φορα που φορεσε μπλε δευτερη ηταν το 1892 και φοραει μπλε πολλες φορες σχεδον σε ολες τις δεκαετιες της ιστοριας της

Atletico δεν ειχε ποτε σταθερη δευτερη και τριτη φανελα εχει φορεσει πολλα διαφορετικα οπως βεβαια και γκρι! Που στην φετινη εχει και κοκκινες γραμμες!

Real εχει φορεσει ροζ φανελα και το 2011 οπως και πολλα αλλα χρωματα.Καθαρα λογω μαρκετινγκ.

Το τι ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ασε να το ξερω εγω καλυτερα, οπως και οτι ιστορικα εισαι για τον ****** αδερφε. Επισης δεν γκρινιαξα για την γαλαζια αλλα για το οτι θα ειναι ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΝΕΛΑ η γαλαζια στην ευρωπη.
Τωρα αν θες και τα λινκ με τις φανελες εκτος εδρας και τριτες με μεγαλη χαρα να στις ποσταρω... αλλα φοβαμαι μην ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ και αυτο!
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Ρε σεις, ΕΛΕΟΣ πραγματικά.
Για τις φανέλες θα αρπαχτείτε ; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

john4serres έγραψε:Εικόνα

Ιωνικός ? :lol:
Εμενα παντως μου κανει ουρουγουαη και κριμα που δε θα τη βαλει ο παυλαρας με μπλε σκουρο περιβραχιονιο :cry:

john4serres έγραψε:να ξερετε πως ο χορηγος παιζει μεγαλο ρολο στην αισθητικη της φανελας , γι αυτο ας μην βγαλουμε τελεσιδικες αποφασεις

Μακαρι να μας ειπε καποιος μπλε σκουρος χορηγος απο βορρα οτι θελει σιελ φανελες και ας ειμαστε ιωνικος συμφωνα με το σερραιο γιαννη
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Το θέμα μας είναι 1) τι χρώμα φορούσαν πριν 50 χρόνια και αν το έχουν ξαναβάλει ή 2) αν το χρώμα είναι μέσα στα βασικά τους? Το θέμα μας είναι το 2ο... άρα δεν με νοιάζει αν το εχουν ξαναβάλει 10... 20... 30... φορές!!! Είναι "άσχετο" χρώμα... τέλος!!!
Στη Real το ροζ είναι θέμα μαρκετινγκ και είναι αποδεκτό... σε εμάς το γαλάζιο είναι μ@λακιά και άσχετο!!!

Μπράβο για τα ιστορικά στοιχεία... είσαι καλύτερος από εμένα που είμαι για τον ****** αν και εγώ δεν σε έβρισα.... αλλά δεν αποδεικνύουν κάτι... για την ακρίβεια δεν αποδεικνύουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ο συνολικός σου συλλογισμος για το "άσχετο" χρώμα στην 3η φανέλα που δεν συνάυδει με τον ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι παντελώς λάθος...!!!
Και αν το θέτεις έτσι... με την λογική ότι πχ. η Chelsea έχει ξαναφορέσει κίτρινη άρα δεν θεωρείτε "άσχετό" χρώμα σε σχέση με το γαλάζιο σε μας...
Γαλάζια φανέλα φορέσαμε την season 2006/07!!!
Τώρα σου κάνει για τρίτη??? Ναι ή Όχι???

Με τον τρόπο που αντιμετώπισες την 3η φανέλα και το αν ταιριάζει με την ιστορία του ΠΑΟΚ... δεν θα με εκπλήξει αν μου πεις ότι ήσουν από αυτούς που γκρινίαζανε για την Ρώσικη γλώσσα στο επίσημο site της ΠΑΕ γιατί δεν είχε σχέση με τον ΠΑΟΚ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τετ 09 Ιούλ 2014, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

I rest my case! Ειλικρινα δεν εχω να πω κατι αλλο!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

E αν θέλετε ένα λόγο ντε και καλά για το γαλάζιο χρώμα στη φανέλα, ε γαλάζια είναι η φανέλα της ουρουγουάης. Εντάξει τώρα; Ικανοποιημένοι;
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Το θέμα δεν είναι ''γιατί'' γαλάζιο (το χουμε βάλει πολλές φορές εμένα δε μ'αρέσει προτιμώ μοβ και πορτοκαλί) ΟΚ θα έχουμε ένα άσχετο χρώμα αλλά κυρίως η φανέλα που είναι ίδια με τη περσινή άσπρη που την είχε η Μάντσεστερ πριν 3 χρόνια...
Προφανώς στη ΠΑΕ προτιμούν τις φθηνές λύσεις για τις τριτοκλασάτες ομάδες για να έχουν τις τιμές σχετικά χαμηλές με 50 ευρώ ενώ στη ριγέ όπως είπε που κάναμε μια ''δική μας'' κόστισε λίγο περισσότερο αλλά κράτησαν τη τιμή στα 50 και ας χάνουν κάποια έσοδα.
Οπότε θα πρέπει να αρκούμαστε πάντα με τις ''καταλόγου'' της nike? τι είμαστε Πανθρακικός?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ρε φίλε, φθηνά τη γλυτώσαμε! Ευτυχώς που επέλεξαν τη φανέλα της Εθνικής του Γκαρσία.

Για σκέψου να επέλεγαν για τρίτη φανέλα και να μας παρουσίαζαν σήμερα τη φανέλα της Εθνικής του Λίνο!
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Προσωπικά πάντως οι φανέλες μου άρεσαν. Πιο πολύ απο τις περσινές.

Καλή ποιότητα, ωραία η ριγέ χωρίς γιακά, ωραία και η γαλάζια.

Βέβαια, ας μην τονίζουν πολύ αυτό το "ειδικό σχέδιο για ΠΑΟΚ" γιατί δεν βλέπω τίποτα το ειδικό. Ίσως απο του χρόνου.

Κατά τ άλλα, πολύ καλές.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Το ειδικό είναι το ύφασμα κι ο γιακάς/λαιμός... είναι ίδιος με την άσπρη της Ζενίτ που είχε βάλει κάποιος σε πιο πίσω σελίδα. Μακάρι απ'του χρόνου να βάλουν όρο να είναι όλες ειδικά σχέδια η έστω να είναι η τρίτη μόνο από την μαζική παραγωγή... Μόνο εμένα το τύπωμα με φαίνεται λες και το κάνανε με μονωτική ταινία ρε?
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

rainmaker έγραψε:Προσωπικά πάντως οι φανέλες μου άρεσαν. Πιο πολύ απο τις περσινές.

Καλή ποιότητα, ωραία η ριγέ χωρίς γιακά, ωραία και η γαλάζια.

Βέβαια, ας μην τονίζουν πολύ αυτό το "ειδικό σχέδιο για ΠΑΟΚ" γιατί δεν βλέπω τίποτα το ειδικό. Ίσως απο του χρόνου.

Κατά τ άλλα, πολύ καλές.
ειναι και μαλιστα πολυ. ειδικο σημαινει να μην εχει καμια αλλη ομαδα το σχεδιο σου και να διαλεγεις εσυ την ποιοτητα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αδερφε δίκιο έχεις, αλλά και για τον οπαδό, φίλο, ακόλουθο ή ακόμα και "πελάτη", ειδικό σημαίνει να υπάρχει κάτι που να το διαφοροποιεί απο πέρυσι ή παλιότερα. Και δεν αναφέρομαι σε μία διαφορετική ραφή, αλλά σε μια καινοτομία, μια παρέμβαση τέλοσπάντων.

Τέσπα, ούτως ή άλλως μου άρεσαν και ειδικά το ύφασμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”