Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 20162
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από navigator11 »

Εεεεε βέβαια. Τα "αίσχη" εκείνης της νύχτας μας ξεφτίλισαν παγκοσμίως. Και ειδικά όταν σαν στόχο είχαν τους πρώτους διδάξαντες ... ήθους και πολιτισμού.
Πλατινί,είσαι τεράστια *ουστάρα.Βρωμιάρη!!!!!

Ζήσαμε και την "σκευωρία" κατά του παιδοβούβαλου.Ζήσαμε και τη διαστημική σφαλιάρα στη Βραζιλία.Αν ρυθμιστούν και τα χρέη του ΠΑΟΚ,δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε!!!
Άβαταρ μέλους
desperando
Δημοσιεύσεις: 11915
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από desperando »

dimitrissss έγραψε:Το παπαδαριό υπέρ Μαρινάκη! Το γνωστό απόβρασμα, ο Πειραιώς Σεραφείμ, ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά για ζήτημα που δεν άπτεται στα της Εκκλησίας.

Πειραιώς Σεραφείμ: "Ατεκμηρίωτη η πρόταση για τον Μαρινάκη"

Ἀπό τήν ἐνασχόληση μέ ἀνακριτικά καθήκοντα ἀρκετά χρόνια στήν Ἐκκλησιαστική Δικαιοσύνη, ἔχω τήν δυνατότητα νά ἐκφράσω δημόσια τήν γνώμη μου ἀναφορικά μέ τήν παρανόμως δημοσιοποιηθείσα πρόταση τοῦ Ἀντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικῶν ’Αθηνῶν καθ’ ὅ μέρος ἀφορᾶ αὐτή στόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιῶς καί ἐκλεγέντα πρῶτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιῶς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ἀναφέρων ὅτι εἶναι ἀτεκμηρίωτη καί χωρίς οὐσιώδη στοιχειοθέτηση καί κατά ταῦτα ἀποβαίνει ἕωλος, ἀβάσιμος καί ἀνεπέρειστος.

Ὅσον ἀφορᾶ στούς δημοσιοποιηθέντας διαλόγους πού φέρονται δῆθεν ἐμπλέκοντας τόν κ. Μαρινάκη δέν ἔχουν καμμία ποινική ἀξιολόγηση.

Ἑπομένως ὅλη αὐτή ἡ ἀπαράδεκτη ὑπόθεση ἀναφορικά μέ τόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εἶναι πομφόλυγα ἡ ὁποία ἐντός ὀλίγου χρόνου θά διαρραγῆ μετά κρότου.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

http://www.romfea.gr/ektakta-nea-2/2530 ... 9-09-58-48
παντως δεν υπαρχει καμια ανακοινωση αναρτημενη στη σελιδα της μητροπολης.
που εγινε η αναρτηση?
η δηλωση ηταν γραπτη ή σε συνεντευξη?
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
Δημοσιεύσεις: 16879
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Η σιχαμένη σιωπή των ΜΜΕ έχει αρχίσει και μου τη δίνει στα νεύρα.
Αν το αφήσει να περάσει έτσι ο Ιβάν, τι να πω...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha
Δημοσιεύσεις: 3719
Εγγραφή: Δευ 23 Δεκ 2013, 14:44
Τοποθεσία: Βύρωνας, Αθήνα

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Δεν ξέρω αν είναι αληθινή η δήλωση του "τράγου" (με όλο το σεβασμό προς κάποιους παπάδες που πραγματικά βρίσκονται κοντά στον απλό κοσμάκη αφιλοκερδώς και με όλη τους την αγάπη)... αλλά δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση!!!

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι εδώ στην πρωτεύουσα ότι τα τσέπωσε από τον "δημοτικό σύμβουλο" χοντρά!!! Γνωστό ότι μοίραζε ψηφοδέλτια και έκανε προπαγάνδα υπέρ του "επενδυτή" μέσα στις εκκλησίες... μέχρι και στο συσσίτιο για απόρους με μια μερίδα φαΐ σου έδιναν και προσημειωμένο ψηφοδέλτιο!!! Θέλεις φαΐ??? Ψήφισε "χοντρό" αλλιώς δρόμο από εδώ!!!

Υπάρχουν και βίντεο και μαρτυρίες άλλα ως δια μαγείας το θέμα κουκουλώθηκε και θάφτηκε από τα "αντικειμενικά" ΜΜΕ... αν ψάξετε λίγο στο internet θα βρείτε αρκετό πράγμα ;)
Άβαταρ μέλους
rouki
Δημοσιεύσεις: 1617
Εγγραφή: Δευ 09 Φεβ 2009, 11:38

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από rouki »

Σαπίλα παντού...
Έχεις δει κανένα παπά εν μέσω κρίσης, που να έχει αδυνατήσει;
Εγώ, την αμαρτία μου τη λέω, ΚΑΝΕΝΑ.
ΟΛΑ τα λεγόμενα μμε της χώρας, αποσιώπησαν το έγγραφο-καταπέλτης του αθλητικού εισαγγελέα κ. Κορέα.
Η φοβούνται όλοι ή τα πιάνουν όλοι.
ΑΙΣΧΟΣ, ΒΡΩΜΙΑ και ΔΥΣΟΔΙΑ
:evil:
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54507
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ξεκίνησα να διαβάζω το κείμενο, στη σελίδα 14 σταμάτησα...
Αρκετό Game Of Thrones για σήμερα!
Άβαταρ μέλους
Othin
Δημοσιεύσεις: 819
Εγγραφή: Σάβ 13 Φεβ 2010, 20:04

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από Othin »

Η βλακεία του διαβόητου τραγόπαπα επέφερε κι ένα καλό. Αποκάλυψε δημόσια σε όλη την Ελλάδα ότι το παιδοβούβαλο είναι ο «άγνωστος» πρόεδρος ΠΑΕ που κατηγορείται για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αχρηστεύοντας έτσι τις συντονισμένες προσπάθειες συγκάλυψης και απόκρυψης της ταυτότητας του μαρινάκη από σύσσωμο τον αθηναϊκό τύπο.

Ο χοντρός θα χτυπάει το κεφάλι του με τον ηλίθιο που έμπλεξε…

Όσο για την ηγεσία της Εκκλησίας, που ανέχεται στους κόλπους της τέτοια διεφθαρμένα θρασύτατα ανθρωπάκια με φασιστικές απόψεις, ας μην απορεί για την απαξίωση και τον κατήφορο που έχει πάρει η εικόνα της και η απήχηση του λόγου της στην ελληνική κοινωνία.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 15808
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από Equalizer »

Μόνο αυτό που "παίζει" αρκεί :

http://www.sport24.gr/football/ellada/S ... 09080.html
Spiros_S
Δημοσιεύσεις: 4577
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 16:47
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από Spiros_S »

Από αυτή τη φωτογραφία δεν είμαι σίγουρος ποιος μου κάνει για μεγαλύτερος απατεώνας.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
Δημοσιεύσεις: 7384
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από buffalobill4 »

elvetos giatros έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Γεια σου ρε Χητρα αντικειμενικε.
Γεια σου ρε Χητρα εγκυρε.
Γεια σου ρε Χητρα αμεμπτε.
Γεια σου ρε Χητρα υπερανω και πολεμιε των γραφικων μακεδονομαχων.
Γεια σου ρε Χητρα των δυσκολων αποστολων.
Γεια σου ρε Χητρα φιλε του Θεοδωριδη.
Γεια σου ρε Χητρα γενικως.

Μακαρι να συνεχιστει το ξεβρακωμα των ρουφιανων δημοσιογραφων.

Α και που σαι Χητρα, αν εχεις συνομιλιες και με δικους μας βγαλτες να τους παρεις μαζι σου στον πατο. Καληνυχτα.
poios einai o xhtras ???
Ο Χητρας φιλε ειναι ενας "δημοσιογραφος" που μας τα κανει νταουλια καθε δευτερα στο τιβι ματσεντόνια (ιδιοκτησιας Κυρίακου Μίνωα) κράζοντας σε ολη τη διαρκεια της εκπομπης τους Θεσσαλονικιους παραγοντες (οχι οτι ειναι αγιοι και δεν εχουν κι αυτοι τεραστιο μεριδιο ευθυνης για το καταντημα του ποδοσφαιρου στη Θεσσαλονικη). Οσοι καποια στιγμη παρακολουθησαν την εκπομπη θα αναρωτηθηκανε ευλογως πως γινεται δημοσιογραφος θεσσαλονικιος να κανει τοση αβαντα στο γαβρο και παντα να εχει συνδεση απο τρουμπα μερια.

Ηρθε η μερα που αυτη η απορια λυθηκε.

Στα pdf που δημοσιοποιησε η εισαγγελια εχει καταγεγραμενες συνομιλιες και φουλ γλειψιμο του Χητρα στο ποδοσφαιρικο σιχαμα Θεοδωρο Σαββιδη. Τα λεει και ο ιδιος αναφερομενος στο Θεοδωρο "Ειμαι ο ανθρωπος σου. Ο ανθρωπος για τις δυσκολες αποστολες". Τι να περιμενεις απο πραγματικους ραγιαδες. Και καποιοι μαλιστα διαμορφωνουν και αποψη ακουγοντας αυτους τους ρουφιανους.

ΥΣ. Προφανως και τα ονοματα τους δεν ειναι αυτα που αναφερω, αλλα μιας και ολα παρακολουθουνται τα εχω παραποιησει λιγο μη βρουμε κανα μπελα. Λιγη σκεψη θελει ;)
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
Δημοσιεύσεις: 7384
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Othin έγραψε:Η βλακεία του διαβόητου τραγόπαπα επέφερε κι ένα καλό. Αποκάλυψε δημόσια σε όλη την Ελλάδα ότι το παιδοβούβαλο είναι ο «άγνωστος» πρόεδρος ΠΑΕ που κατηγορείται για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αχρηστεύοντας έτσι τις συντονισμένες προσπάθειες συγκάλυψης και απόκρυψης της ταυτότητας του μαρινάκη από σύσσωμο τον αθηναϊκό τύπο.

Ο χοντρός θα χτυπάει το κεφάλι του με τον ηλίθιο που έμπλεξε…

Όσο για την ηγεσία της Εκκλησίας, που ανέχεται στους κόλπους της τέτοια διεφθαρμένα θρασύτατα ανθρωπάκια με φασιστικές απόψεις, ας μην απορεί για την απαξίωση και τον κατήφορο που έχει πάρει η εικόνα της και η απήχηση του λόγου της στην ελληνική κοινωνία.
Καθολου ηλιθιος αδερφε ο εν λογω ρασοφορος. Κανονικος μαφιοζος ειναι και με πλατες χιλιαδων προβατων (αμνων). Διαλεξε στρατοπεδο πριν τις εκλογες και για τα ματια του ντροχου εφτυσε κοτζαμαν κυβερνηση που ειχε θεσει ως υπερ παντων στοχο το λιμανι και την Περιφερεια Αττικης. Η καταληξη γνωστη με την κυβερνηση να χανει και στα δυο.

Αυτη τη στιγμη στο λιμανι και την περιφερεια γινεται κοσμογονια που δεν μπορουμε να καταλαβουμε οσοι ειμαστε εηω απο το χορο. Και ειναι κατι που εχει τσουξει την κυβερνηση και αρχισε τις προειδοποιησεις προς πασα κατευθυνση.

Α και για οσους σοκαριστηκαν με τη σταση του αρχιτσομπανη Πειραιως και την ωμη στηριξη στο συναιτερακι του το Ντρόχο παρτε κι αυτο.

Πριν τις εκλογες. [youtube]QQZFLtrEE1s[/youtube]

-Ο παππας μου εδωσε τα ψηφοδελτια
-Και του παππα ποιος του τα δωσε?
-Του παππα του τα δωσανε απο πιο πανω. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
stephanos
Δημοσιεύσεις: 3258
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2008, 01:47

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από stephanos »

Η «ανακοίνωση» του Μητροπολίτη μου φαίνεται τρολιά. Δεν υπάρχει στην σελίδα της Μητρόπολης και συντακτικώς δεν είναι εναρμονισμένη με τα ελληνικά του Μητροπολίτη (π.χ. «ἀναφέρων ὅτι εἶναι», «ἡ ὁποία ἐντός ὀλίγου χρόνου» κλπ.).

Αν βέβαια είναι πραγματική, τότε συμφωνώ με τους από πάνω: Να θέλεις να κρύψεις το όνομα και να έρχεται ο άλλος να το βγάζει φόρα παρτίδα.
Μέχρι χθες διάβαζα παντού «ο πρόεδρος ελληνικής ΠΑΕ» και το μυαλό μου δεν είχε πάει στον Β.Μ., αφού νόμιζα ότι αναφέρονταν στον πρόεδρο στη διαφήμιση της Wind. :D
Άβαταρ μέλους
paokovios1974
Δημοσιεύσεις: 7453
Εγγραφή: Κυρ 29 Δεκ 2013, 20:40
Τοποθεσία: Οπου τολμουν οι Αετοι

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Γενικα πολυ μουγκα πεφτει ειμαι 100% σιγουρος οτι αν ηταν ο Ιβαν στην θεση του ΒΜ το ονομα του θα φιγουραρε με τεραστια γραμματα σε ολα τα media νοτια και βορια,η μετροσπορτ μουγκα το ολαπαοκ μουγκα φωτογραφια το 24 τα σπορ του βορα το ονομαζουν gayrosgate για τα αθηναικα ουτε λογος βεβαια που να τολμησουν θα δεχθουν επισκεψη...update μολις τωρα στο δελτιο του σκαι αναφερεται επι λεξη για μαρινακη...αν και απο οτι ειπε καποιος νομικος και ο ιδιοκτητης του σκαι εχει λερωμενη τη φωλια του και θα βγουν στοιχεια για τα πλει οφ οπου εστησαν τον ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Τετ 09 Ιούλ 2014, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spiros_S
Δημοσιεύσεις: 4577
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 16:47
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αν δεις το βίντεο που είχε στη σελίδα του ο σκάι, τον πρόεδρο τον εμφάνιζε με το όνομα του πακιστανού που είχε αγοράσει το κινητό (fataul κάτι). :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974
Δημοσιεύσεις: 7453
Εγγραφή: Κυρ 29 Δεκ 2013, 20:40
Τοποθεσία: Οπου τολμουν οι Αετοι

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Καλα κι αυτος ο μ@λ@κ@ς fataoyl βρηκε κατι σε ποιο ξεκαρφωμα δεν ειχε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”