16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Λίνο καλησπέρα. Σε καλούμε για να μάθουμε τι γίνεται με το μέλλον σου. Υπάρχει κάποια πιθανότητα να συνεχίσεις στον ΠΑΟΚ;

"Ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν νέο παίκτη στην θέση του αριστερού μπακ και πλέον δεν είναι πιθανό να μείνω εγώ".

Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα μείνεις. Την Δευτέρα μίλησες με τον Βρύζα. Η αίσθηση αυτή σου δημιουργήθηκε από την συζήτηση που είχες μαζί του;

"Ο Βρύζας μου είπε ότι μίλησε με τον Σαββίδη και αυτό που προκύπτει είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται άλλο μπακ. "Ok φεύγω" του απάντησα. Εντάξει, ήθελα να μείνω, αλλά μετά από 5,5 χρόνια στην ομάδα θέλω να φύγω σαν φίλος. Ετσι θέλω να με σκέφτεται ο κόσμος του ΠΑΟΚ".
Πουθενά δεν αναφερεί τα χρήματα.
Περιμένω απ την ΠΑΕ να τον διαψεύσει και πει ότι ζήτησε 600χιλιάρικα.
Περιμένω και κάτι άλλο μετά, αλλά υπάρχει χρόνος για να γελάσω μαζί τους.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ο σαββιδης μονο λεφτα ειναι τελικα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κριμα,ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν εγινε και με τον Σπυροπουλο αυτο που εγινε με τους Ισπανους.
Αποδεδειγμενα ο τυπος περυσι ηταν αδιαφορος σε ολα τα παιχνιδια.
Ο Αναστασιαδης δηλαδη αναμεσα σε Λινο και Σπυροπουλο προτιμαει τον δευτερο?
Δε ξερω εξακολουθει κατι να μην μου κολαει.
Επιμενω οτι ο Λινο πιθανον ζητησε πολλα σε πρωτη φαση και στραβωσε ο Σαββιδης μαζι του.
Τελος παντων ας βγει καποιος να δωσει εξηγησεις για την περιπτωση Λινο αλλιως θα ταχθω με τον αρρωστο και θα πω οτι γ@μι@σ@στε ολοι πατοκορφα.
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Προσωπικά δεν με πείραξε που αποχώρησε , αν και πίστευω ότι ακόμα και στα 38 θα μπορούσε να προσφέρει. Με πείραξε πάρα πολύ όμως η συμπεριφορά και η επικοινωνιακή πολιτική της ΠΑΕ στο θέμα. Έναν παίκτη που τίμήσε την φανέλα όσο κανένας άλλος την τελευταία πενταετία δεν τον αφήνεις να βολοδέρνει μεταξύ Βραζιλίας και Ελλάδας χωρίς να ξέρει τι μέλει γενέσθαι. Τα αντανακλαστικά της ΠΑΕ είναι στο μηδέν...Η επικοινωνιακή της πολιτικη είναι απλά γελοία...
Λίνο σε ευχαριστώ πολύ , για όλα όσα πρόσφερες. Περισσότερο όμως σε ευχαριστώ γιατί ήσουν επαγγελματίας μέχρι και την τελευταία σου δήλωση και τίμησες την φανέλα μέχρι το τελευταίο λεπτό που ίδρωσες για αυτήν.

"Λίνοοο , Λίνοο, Λίνοο...."
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αποκτήσαμε νέο, επίσης ποιοτικό τρολ;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Αντιγράφω κάτι που είδα αλλού και που άρεσε :

"Ο Λίνο γατάκια τους ξεφτίλισε πέρσι τους Βρύζες, τους Τσίτσιδες κλπ. Του φέρανε 2 διεθνείς αριστερά και όχι μόνο έπαιζε αυτός επειδή ήταν καλύτερος, αλλά βγήκε και MVP της χρονιάς από τον κόσμο της ομάδας (όχι από τα γατάκια της διοίκησης εδώ μέσα).
Φέτος ξεκίνησαν το ξήλωμα τα εκδικητικά όντα της ΠΑΕ από τον MVP και τον MVP2 (Λίνο, Βούκιτς) !!!.
Δεν σταμάτησαν την συνεργασία με κάποιον για να φέρουν κάτι νεότερο ή κατά την γνώμη τους καλύτερο !!!. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΤΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ MVP ΛΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΠΕΡΣΙ, χωρίς να διώξουν παίκτες με ελάχιστη προσφορά και με μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό του Λίνο.
Παρά (οι ανεγκέφελοι) κράτησαν τρεις παίκτες συνολικού κόστους πάνω από 1 εκατ. για την θέση του αριστερού μπακ, που έχουν όλοι τα ίδια απολύτως παικτικά χαρακτηριστικά και στοιχεία. Και οι 3 είναι κλασσικοί αμυντικοί που για να κατέβουν επιθετικά πρέπει να πρωτοκολλήσουν πρώτα ειδική αίτηση. Αντί να έχουν τον Λίνο επιθετικό μπακ/χαφ, που μπορεί να παίξει καλύτερα και στο 3-5-2, μου κράτησαν 3 κλασσικές "αμυντικούρες" που μόλις περνούν το κέντρο αμολάνε σέντρα ... .
Παίκτη σαίτα σαν τον Λίνο, με τεχνική, τρίπλα, σούτ και στημένα έφεραν ?
Αν έφερναν τέτοιο παίκτη να το συζητούσαμε.
Τώρα μιλάμε για ασυνέπεια, αηδία και παικτική βλακεία.

Ξυπνήστε ρε ΠΑΟΚΙΑ αδέλφια, ρε σας ψεκάζουν ?
Να βγεί ο Λίνο, η σημαία της ομάδας να πει πόσα ζητούσε. Γιατί εμένα ένα πουλάκι δικό μου, μου είπε για 170.000, που μπορούσαν να γίνουν 140.000, ενώ ο Ζήσης έλεγε 80.000 (!!!!!!) - δηλαδή ούτε το σχολείο των παιδιών του και το νοίκι ... . "

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ο αδελφός Μητσάρας ... και δεν βλέπω να έχει άδικο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν ξέρουμε ποια είναι τα πραγματικά λεφτά που πάιζονται. Άλλος μιλάει για 100 χιλιάρικα και άλλος για 500. Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ντροπή όποιο και να είναι το ποσό
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Κριμα. Δεν μπορώ να το χωνέψω.
Θα επρεπε και φετος να μείνεις και του χρόνου μαζί με το Ιβιτς να διδασκεις μπάλα στα παιδάκια.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη θα έπρεπε να ξέρουμε τα (πραγματικά) ποσά. Έχουν κυκλοφορήσει τόσα νούμερα που πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Επίσης θα έπρεπε να ξέρουμε την εισήγηση του κατεξοχήν αρμόδιου, δηλαδή του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
Χωρίς να έχω καμία μα καμία διάθεση να υπερασπιστώ το Βρύζα, η αίσθησή μου είναι ότι τα πράγματα έγιναν ως εξής:
- Αποφάσεις για το οικονομικό δεν παίρνει ο Βρύζας, αλλά ο Ιβάν μέσω της Μαρίας. Ειδικά μετά τη σπατάλη σε διάφορους πέρισυ (Ολίσε, Νίνης).
- Η Μαρία (και ως ένα βαθμό και ο Ιβάν), δεν μπορούν να καταλάβουν την ψυχοσύνθεση του ΠΑΟΚτσή. Σκέφτονται ψυχρά, υπολογιστικά, παραγνωρίζοντας την προσφορά του Λίνο τόσα χρόνια στην ομάδα.
- Ο Λίνο προσπάθησε να κερδίσει ένα καλύτερο συμβόλαιο, βάσει της περσινής του προσφοράς στην ομάδα. Σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω ότι ζήτησε 600 Κ, αλλά αρχικά, σίγουρα ζήτησε περισσότερα από τα περσινά. Δεν τον αδικώ γι' αυτό. Ωστόσο τα λεφτά που μπορείς να δώσεις σ' έναν παίκτη 38 χρονών έχουν ένα όριο.
- Μετά και την (αρχική) ανακοίνωση για τον Ρατς, οι απαιτήσεις του Λίνο σίγουρα έπεσαν.
- Το ποσό που πρότεινε ο Βρύζας στο Λίνο, όποιο κι αν είναι αυτό, είναι εντολή Ιβάν (Μαρίας). Θεωρώ γελοίο να αποφασίζει ο Βρύζας με τι λεφτά θα ανανεώσει το Λίνο. (Η δική μου σκέψη ήταν 150 Κ + πριμ στόχων, που το θεωρώ λογικό).
- Ο Λίνο είναι (σχεδόν) αδύνατο να έβρισκε συμβόλαιο σε άλλη ελληνική ομάδα με περισσότερα από 100 Κ. Αυτό είναι προσωπική εκτίμηση. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να βρει στο εξωτερικό.
- Η τελική εντύπωση που μένει, είναι ότι η ΠΑΕ πετά και πάλι έναν παίκτη που πρόσφερε όσο λίγοι, σαν στιμμένη λεμονόκουπα. Για μια ακόμα φορά χάνει ΚΑΙ επικοινωνιακά.

Πολλοί αναφερθήκατε στον Σπυρόπουλο. Κι εδώ πολύ θα ήθελα να ξέρω ποιά είναι η εισήγηση του Άγγελου και αν προτάθηκε μείωση αποδοχών στον παίκτη. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ΠΑΟΚτσής που θα προτιμούσε Σπυρόπουλο αντί Λίνο. Αλλά δεν νομίζω να έχουμε επίσημη ενημέρωση για οτιδήποτε.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Ας συμμαζέψουμε την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ γιατί η ΑΡΔιά που γράφεται (κυρίως ΔΙΑΡΡΕΕΙ) είναι ντροπή για το ΣΥΛΛΟΓΟ. Να το ξαναπώ. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Ο (κάθε) Λίνο όταν παίρνει από την (κάθε) ΠΑΕ 200 χιλιάρικα (πχ) ετήσια αποζημίωση, αυτή ΜΕ την εφορία την ΕΠΟ κτλ κτλ γίνεται αμέσως 400 χιλιάρικα. Τόσο στοιχίζει ο ΚΑΘΕ παίκτης. Τα ΔΙΠΛΑ απ' ότι συμφωνεί, μιας και στην Ελλάδα, την εφορία την πληρώνουν οι σύλλογοι. Στο ΝΒΑ (πχ) την εφορία την πληρώνουν ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.

Τα 600 που διαρρέονται (ΔΙΑΡΡΕΟΝΤΑΙ) είναι ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΦΟΡΙΑ. Η γνωστή δλδ ΑΡΔιά, όταν θέλουμε να ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΜΕ το ποσό, να το βάζουμε ΜΕ την εφορία, και όταν θέλουμε να το "ελαφρύνουμε" να το βάζουμε χωρίς.

600 θα σήμαινε ότι ο Λίνο ζήτησε 300 καθαρά. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Αν ο Λίνο ζήτησε 170 (λέμε τώρα) τότε με την εφορία τα λεφτά είναι 340. Κ.ο.κ.

Ας μιλήσουμε τώρα ΜΟΝΟ για λεφτά και ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Ξεχνάμε δλδ προσφορά, σεβασμό στη φανέλα κτλ. Ο Λίνο είναι ένα παιδί το οποίο λεφτά έβγαλε ΜΟΝΟ στον ΠΑΟΚ. Στη Βραζιλία να μη συζητήσουμε καλύτερα τι έπαιρνε, ενώ στην Πόρτο, η οποία παραδοσιακά έχει αρκετούς παίκτες, έπαιρνε τρεις και εξήντα.
Στα 32+ άρχισε να κάνει τα ΠΡΩΤΑ "καλά συμβόλαια" (πχ 250 το χρόνο κτλ). Το παιδί λοιπόν είχε ΤΕΡΑΣΤΙΟ κίνητρο να ΠΑΙΞΕΙ και να είναι σε ΤΟΠ κατάσταση, διότι κάθε χρόνος που έπαιζε, εξασφάλιζε την οικογένειά του ΑΚΟΜΑ περισσότερο. Γιατί στο τέλος τέλος περί αυτού πρόκειται. Να εξασφαλίσει τη γυναίκα του και το παιδάκι του, όσο μπορεί περισσότερο, μιας και δεν θα παίζει αιώνια και το ξέρει καλά.

Θεωρώ λοιπόν Α-ΔΥ-ΝΑ-ΤΟΝ να του είπανε (πχ) "παίξε εσύ ένα χρόνο ακόμα μπάλα, και απ' του χρόνου θα είσαι προπονητής στην Κ20 με τόσα" (λίγα θα είναι αλλά δε γαμείς, δεν θα ξοδεύει από τα έτοιμα) και αυτός να είπε "όχι, θέλω 300 τώρα και δε γαμιέται για του χρόνου".

Αυτά
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τι να πει κανεις?
πραγματικα δεν μπορει εκει στην παε να βαζουν το ενα αυτογκολ πισω απ το αλλο
δεν μπορω να χωνεψω οτι ο ΠΑΟΚ του 14-15 θα εχει σπυροπουλο και οχι λινο.
απ οποια πλευρα και να το δεις ειναι παραλογο
εναν παικτη που εχει δωσει αυτα που εχει δωσει τα τελευταια 5,5 χρονια δεν τον συμπεριφερεσε ετσι,σιγουρα δεν ειναι αυτος ο ΠΑΟΚ που αγαπησαμε

υγ δυστυχως οταν ο ιδιοκτητης της ομαδας δεν ειναι και οπαδος της αυτα συμβαινουν.

υγ2 ο Ιβαν μεχρι να βγαλει τον ζαγορακη ευρωβουλευτη ειχε γινει μονιμος κατοικος ελλαδας,απο τοτε και μετα εχει ερθει 2 σαββατοκυριακα
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Μετά τις δηλώσεις του Λίνο που μόλις διάβασα το μόνο που έχω να πω στον Βρύζα και μόνο σε αυτόν είναι ντροπή ...

πάρε τους κολλητούς σου που έφερες για μπακ και άντε αγόρι μου τον μπούλο ... άντε γιατί πολύ μας τα έπρηξες τα πα@@ρια με τις λοβιτούρες και τις παπαριές ....

όσο αφορά τον Λίνο ένα τεράστιο ρεσπέκτ στον καλύτερο αριστερό μπακ που έχει παίξει στον ΠΑΟΚ και βέβαια ένα μεγαλύτερο ρεσπεκτ στον άνθρωπο Λίνο ο οποίος με την παρουσία κόσμησε το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ 5,5 χρόνια ...

με την 1η ευκαιρία ο Λίνο θα πρέπει να γίνει μόνιμο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ ... εγώ αν ήμουν Σαββίδης αυτό θα έκανα ... είτε εδώ στην Ελλάδα και στις ακαδημίες είτε στην Βραζιλία είτε οπουδήποτε ...

τεράστιο κεφάλαιο ο ΛΙΝΟ και ελπίζω να ακουν κάποια κεφάλια που αγαπούν τον ΠΑΟΚ και όχι την τσέπη τους
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η μόνη, ΜΟΝΗ δικαιολογία που μπορεί να χρησιμοποιήσει η ΠΑΕ για την εξέλιξη της περίπτωσης Λίνο, είναι να το κάνει για παραδειγματισμό. Να θεώρησε δηλαδή προσπάθεια εκμετάλλευσης απο την πλευρά του παίκτη τα όσα έγιναν, και να δείχνει με αυτό τον τρόπο οτι δε σηκώνουμε πολλά στις απαιτήσεις για λεφτά. Γιατί ούτως ή άλλως οι ομάδες είναι έρμαια των μάνατζερ. Ακόμα και τότε βέβαια δεν θα καλυπτόταν τελείως η ΠΑΕ αλλά τέσπα θα λέγαμε οτι υπάρχει μια κάποια λογική, ή τακτική.

Απο εκεί και πέρα, αυτό που γίνεται φέτος, δεν έχει προηγούμενο. Κάθε περίπτωση και μια σκιά.

Ο τρόπος που φεύγει ο Λίνο είναι σοκαριστικός. Δεν είναι απλά περίεργος.

Το τί είναι ο Λίνο το ξέρουμε όλοι. Το πως είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να μην έχει τη στοιχειώδη λογική να βγάλει μια ειδική ανακοίνωση, να εξηγήσει τι στο διάολο γίνεται, δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει. ΌΣΑ και να ζήτησε ο Λίνο, ας ξεκαθαρίσουν οτι δεν θέλουν να τα δώσουν, κι ας τον τιμήσουν με άλλο τρόπο. Δεν είναι υποχρεωμένος ο ΠΑΟΚ να κάνει συμβόλαιο στο Λίνο, είναι όμως υποχρεωμένος να του φερθεί ως φίλος, ως οικογένεια.

Είναι πραγματικά σοκαριστικό το πως φέρεται η ομάδα και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αυτό ΔΕΝ είναι επιλογή του Σαββίδη. 1000%
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Έχεις δίκιο rain ότι αυτή θα ήταν η μοναδική δικαιολογία.

Από την άλλη, η περίπτωση του Λίνο θα μπορούσε να είναι μία χρυσή ευκαιρία να δείξει ο ΠΑΟΚ ότι εκτιμά αυτούς που προσφέρουν. Φοβάμαι ότι αν δείχνεις ως ΠΑΕ ότι το μόνο κίνητρό σου είναι το οικονομικό, έτσι θα σε δει και η άλλη πλευρά του όποιου παίκτη.
Πραγματικά θα ήθελα να μείνει ο Λίνο (όπως και οι περισσότεροι πιστεύω).

Άσχετο με τον Λίνο: Αλήθεια, δεν θα έπρεπε να γίνει ένα φιλικό προς τιμή του Πάμπλο τώρα που και επίσημα άφησε την ενεργό δράση;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”