F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Απ: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Δημοσίευση από pgetsos »

nikolasf έγραψε: Δηλαδή θα ήταν λάθος αν 'έπαιζαν στην Εθνική ο Κάτσε και ο Αντρέ;;; :? :?
Εξαρταται

ΝΟΙΩΘΟΥΝ Ελληνες; ΑΝ ναι, καλως να παιξουν

Αν ειναι να παιξουν μονο για την παρτη τους γιατι πχ η Εθνικη μας ειναι καλυτερης των δικων τους, οχι δεν πρεπει να παιξουν

Ο Αντρε ειδικα, που απλα ηταν λιγα χρονια στην Ελλαδα, ισως πιο δυσκολο να νοιωσει ενα τετοιο συναισθημα ;)
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Δημοσίευση από hasio_john »

Καραγκιοζιλίκι αυτό που έκαναν οι συγκεκριμένοι "οπαδοί" της Βραζιλίας μετά την ήττα!
Δείτε την ντροπιαστική φωτογραφία που κάνει τον γύρω του διαδικτύου!

Εικόνα

πηγη
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μονο λογο της ηττας δεν ειναι...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

pgetsos έγραψε:Μονο λογο της ηττας δεν ειναι...
Σωστό... Είναι μια κοινωνία που βράζει από ένα σωρό άλλα αυτό ήταν το κερασάκι!!!!
black death

Δημοσίευση από black death »

stephanos έγραψε: η συνεργασία μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων
Αυτό όμως προϋποθέτει την ύπαρξη (και διατήρηση) αυτής της διαφορετικότητας.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

λυπηθηκα τους βραζιλιανους που ενω φωναζαν εδω και 2 χρονια για τους φορους και αυτα,
αντι να το σηκωσουν να πεις αντε, να το παρει το ποταμι τουλαχιστον το σηκωσαμε, αποκλειστηκαν με 7αρα.

Κριμα.

Απ την αλλη 7αρα, τι να πεις. Εχουν ξεφυγει οι αλλοι , πολυ πειθαρχημενοι. Δεν σουταραν και κυκλοφορουσαν την μπαλα μεσ την αντιπαλη περιοχη μεχρι να βρεθει η καταλληλη στιγμη.

Πρεπει να ετοιμαστουμε για μεγαλο γιουρο σε 2 χρονια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Odi έγραψε:Εντάξει πάντως για σήμερα αν εξαιρέσεις το γεγονός πως ξεκίνησε ένας Πολωνός (Κλόζε),ένας Γκανέζος (Μπόατενγκ), και δύο Τούρκοι (Κεντίρα,Οζίλ),ήταν πολλές κλάσεις πιο πάνω η "Γερμανία".
Η καταγωγή του Khedira είναι η Τυνησία. Ο ίδιος έχει γεννηθεί στην Στουτγάρδη.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Άρα μια χαρά γερμανοί είναι, Πολύ κόμπλεξ έχετε καποιοι. Δηλαδή εμείς λόγω καταγωγής είμαστε για την .. Τραμπζοσπόρ. Η Γερμανια είναι η πιο βαριά εθνική φανέλα, δε θυμάμαι παιχνίδι της που να έχασε εύκολα. Ποτέ. Σε αντίθεση με γαλλοιταλοαγγλοισπανοαργεντινους που μια φορά στο τόσο αποκλείονται από φάσεις ομίλων μεγάλων διοργανώσεων. Κ εγώ Αγγλία είμαι τόσα χρόνια αλλά τι να κάνουμε, (και) χθες ήταν διαστημικοί οι φούστηδες.

Άμα τα έκανε αυτά η αργεντινή όλο χαχαχουχα θα ημασταν εδώ μέσα, τώρα σκατοράτσα. Ξυδάκι. Όσοι τους λέτε μερκελάκηδες το Σεπτέμβριο που παίζει η εθνική στη μαδρίτη να τους λέτε σαμαράκηδες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το ποδόσφαιρο το βλέπουμε για το θέαμα που προσφέρει (όταν προσφέρει). Δεν μπορούμε να κατακρίνουμε τους Γερμανούς που έβαλαν 7 γκολ. Πολύ καλά έκαναν! Μακάρι να το έκανε κι ο ΠΑΟΚ αυτίο και να μην έμενε στα δύο ή τα τρία.
Οι Γερμανοί δεν έπαιξαν καμιά σπουδαία μπάλα. Απλά, ανεξήγητα, η άμυνα των Βραζιλιάνων ήταν τραγική. Λες και έπαιζε ο Πανασπροπυργιακός!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Η ομάδα με τους περισσότερους τελικούς, ημιτελικούς, προημιτελικους και τρίτες θέσεις btw
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Δημοσίευση από eorptol »

Tolaros έγραψε:Άρα μια χαρά γερμανοί είναι, Πολύ κόμπλεξ έχετε καποιοι. Δηλαδή εμείς λόγω καταγωγής είμαστε για την .. Τραμπζοσπόρ. Η Γερμανια είναι η πιο βαριά εθνική φανέλα, δε θυμάμαι παιχνίδι της που να έχασε εύκολα. Ποτέ. Σε αντίθεση με γαλλοιταλοαγγλοισπανοαργεντινους που μια φορά στο τόσο αποκλείονται από φάσεις ομίλων μεγάλων διοργανώσεων. Κ εγώ Αγγλία είμαι τόσα χρόνια αλλά τι να κάνουμε, (και) χθες ήταν διαστημικοί οι φούστηδες.

Άμα τα έκανε αυτά η αργεντινή όλο χαχαχουχα θα ημασταν εδώ μέσα, τώρα σκατοράτσα. Ξυδάκι. Όσοι τους λέτε μερκελάκηδες το Σεπτέμβριο που παίζει η εθνική στη μαδρίτη να τους λέτε σαμαράκηδες.
Ποτε οι γερμανοι δεν χαναν ευκολα αυτη ειναι η νοοτροπια τους σαν λαος και στον α παγκοσμιο και επι χιτλερ :):)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Tolaros έγραψε:Άρα μια χαρά γερμανοί είναι, Πολύ κόμπλεξ έχετε καποιοι. Δηλαδή εμείς λόγω καταγωγής είμαστε για την .. Τραμπζοσπόρ. Η Γερμανια είναι η πιο βαριά εθνική φανέλα, δε θυμάμαι παιχνίδι της που να έχασε εύκολα. Ποτέ. Σε αντίθεση με γαλλοιταλοαγγλοισπανοαργεντινους που μια φορά στο τόσο αποκλείονται από φάσεις ομίλων μεγάλων διοργανώσεων. Κ εγώ Αγγλία είμαι τόσα χρόνια αλλά τι να κάνουμε, (και) χθες ήταν διαστημικοί οι φούστηδες.

Ρε αδερφέ,κάνουμε εδώ μια συζήτηση σε πολιτισμένα πλαίσια,δεν χρειαζόμαστε παρεμβάσεις τύπου "ξυδάκι" και "κόμπλεξ" κλπ.Δηλαδή ήμαρτον δεν αμφισβήτησε κανείς νομίζω την ανωτερότητα της Γερμανίας,εντάξει δεν γίνεται να την χωνεύουμε την Γερμανία όλοι.Έλεος..

Καλά όσο για την Αγγλία..Ένα μουντιάλ αν ήταν στημένο στα ποδοσφαιρικά χρονικά ήταν αυτό που πήρε η Αγγλία,αλλά τέλος πάντων..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

1. Ξεκολλάτε ρε να κοροϊδεύετε την Βραζιλία.... Εφτά-νει πια!

2. Είναι σίγουρο ότι ο Σκολάρι, πριν την έναρξη του αγώνα στα αποδυτήρια, είπε στους παίκτες να παίξουν αυτό το σύστημα: «Νίκας, Μανίκας, Λιάς, Καραμπαλίκας, Γενικολιάς, Βουρδουμπάς, Κεντρικόπουλος...και μπροστά μόνος του ο Νίκονας».

3. Κομμένα τα μπραζίλ.. από αύριο πέδιλα με κάλτσα!

4. -Νίκο! Ξύπνα επιτέλους! Πήγε 8!!
-Τι, έβαλαν κι άλλο;

5. - Που θα πάνε διακοπές φέτος οι παίκτες της Βραζιλίας;;
- Στα Επτάνησα...

6. Αν ο διαιτητής δεν σφύριζε πρόωρα το τέλος του αγώνα, μπορεί και να κέρδιζε η Βραζιλία, γιατί φάνηκε να ανακάμπτει μετά το γκολ του Όσκαρ…

7. Η Βραζιλία καταστράφηκε οικονομικά για να διοργανώσει ένα Μουντιάλ το οποίο την κατέστρεψε και ποδοσφαιρικά...

8. Αν οι ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας δεν έβγαιναν στο 2ο ημίχρονο θα έχαναν το παιχνίδι στα χαρτιά 3-0.

9 -Έλα Γιώργο! Τώρα επιστρέφω! Πόσο είναι το σκορ;
-0-3
-Έλα ρε, πες!
-0-4
-Καλά ρε, με δουλεύεις?
-Όχι, 0-5!

10. Bραζιλία σ' αγαπώ, Βραζιλία είσαι μία, Πέντε στο μισάωρο δεν έφαγε καμία!!

11. Είχα να δω 7αρα από το Juventus – Ολυμπιακός!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

12. -Γκοοοοοοολ!!
-Ποιος το έβαλε;;
-Ο ...γκοοοοοοοοολ!!
-Πόσο ειν..
-Γκοοοοοοοοολ!
-Θα μου πεις ποσο ειναι το σκο..
-Γκοοοοοοοοολ
-Πωωω λεγε τωρ...
-Γκοοοοοοοοοοολ
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Odi έγραψε:

Ρε αδερφέ,κάνουμε εδώ μια συζήτηση σε πολιτισμένα πλαίσια,δεν χρειαζόμαστε παρεμβάσεις τύπου "ξυδάκι" και "κόμπλεξ" κλπ.Δηλαδή ήμαρτον δεν αμφισβήτησε κανείς νομίζω την ανωτερότητα της Γερμανίας,εντάξει δεν γίνεται να την χωνεύουμε την Γερμανία όλοι.Έλεος..

Καλά όσο για την Αγγλία..Ένα μουντιάλ αν ήταν στημένο στα ποδοσφαιρικά χρονικά ήταν αυτό που πήρε η Αγγλία,αλλά τέλος πάντων..

Χίλια δίκια έχεις ρε φίλε μου.Πες δε τους γουστάρω κ μαγκιά σου κ τέλος. Ούτε εγώ τρελαίνομαι για τους γερμαναράδες. Αλλά μπήκα εδώ μέσα κ διάβασα για σκατοράτσες, μέρκελ, παγκοσμίους πολέμους και άλλα τραγικά, δεν είναι σοβαρά πράματα αυτά. Και αυτό με το fair play δεν το συμμερίζομαι. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να βάζει 8 γκολ σε κάθε ματς.

Οσο για την Αγγλία δε ζούσα τότε, το έχω δει το στημένο που λες αλλά δε τη γουστάρω για τον.. Τσάρλτον! Την υποστηρίζω γιατί γουστάρω πρέμιερκα γιατί ..έτσι, τι να κάνουμε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”