Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από fiorentinos »

Άντε να δούμε!Μακάρι να είναι καλό το αποτέλεσμα. Πάντως στις νέες φανέλες Manchester United, Zenit, PSG, Roma, Barcelona, Monaco, Hertha, Twente κ.λ.π. κανονικά ραμμένο το βλέπω το σηματάκι! Παρεμπιπτόντως ωραία η φανέλα της Hertha!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ας παρουμε καποιο σχεδια και απο τους ρωσους
αντε ρε Ιβάν

2014
Εικόνα
Εικόνα

2013
Εικόνα
Εικόνα

2012
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

pirate_salonica έγραψε:Με έστειλε ένας φίλος αυτό,είπε πως του το έστειλε συγγενής του που έχει δει τις φανέλες... (δεν ξέρω,μου θυμίζει το γνωστό που είχε ειπωθεί σε σήριαλ "η τρίτη ξαδέρφη του μπατζανάκη του Ψινάκη" οπότε μπορεί να είναι και ράδιο αρβ)

Εικόνα

Όπως με είπε και ο ίδιος,οι γιακάδες ωρέ είναι για κλαρινογαμπρούς,όχι για ΠΑΟΚτσήδες! :lol: H δεύτερη λέει απ'όσο του είπε είναι άσπρη,η τρίτη μαύρη (σκέτες) και έχει και μια που φάνηκε σαν γκρι με κόκκινο και μαύρο,τερματοφύλακα... τώρα ξαναλέω μπορεί και να λέει μαμακίες ο συγκεκριμένος...
πιστευω πως αυτη ειναι γιατι τεριαζει και με αυτα που ελεγαν οι αρδ
Άβαταρ μέλους
paoktzis

fiorentinos έγραψε:Άντε να δούμε!Μακάρι να είναι καλό το αποτέλεσμα. Πάντως στις νέες φανέλες Manchester United, Zenit, PSG, Roma, Barcelona, Monaco, Hertha, Twente κ.λ.π. κανονικά ραμμένο το βλέπω το σηματάκι! Παρεμπιπτόντως ωραία η φανέλα της Hertha!
και της bringhton ραμμενο ειναι
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Φίλε paoktzis οι ΑΡΔ πολλές φορές άλλα λεν και άλλα εννοούν... Δε λέω πως ξέρω κάτι διαφορετικό... ;) Κάτι με λέει πως θα είναι είτε σαν την πρώτη είτε σαν τη δεύτερη της Μπράιτον τελικά,χωρίς γιακά.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Εικόνα

τι να λέμε τώρα ,τι να λέμε ε ;;;;;
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Φανελάρα της Ίντερ αλλά θα την έχουν σαν πρώτη δηλ δεν θα έχουν ριγέ!
Ελάτε στη Τούμπα ωέω ελάτε στη Τούμπα :twisted:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν μ' αρέσουν τα Pirelli...Κατά τα άλλα το design έιναι πολύ καλό.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

pagotatzis έγραψε:Εικόνα

τι να λέμε τώρα ,τι να λέμε ε ;;;;;

αυτο με ασπρες ριγες
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

paoktzis έγραψε:
pirate_salonica έγραψε:Με έστειλε ένας φίλος αυτό,είπε πως του το έστειλε συγγενής του που έχει δει τις φανέλες... (δεν ξέρω,μου θυμίζει το γνωστό που είχε ειπωθεί σε σήριαλ "η τρίτη ξαδέρφη του μπατζανάκη του Ψινάκη" οπότε μπορεί να είναι και ράδιο αρβ)

Εικόνα

Όπως με είπε και ο ίδιος,οι γιακάδες ωρέ είναι για κλαρινογαμπρούς,όχι για ΠΑΟΚτσήδες! :lol: H δεύτερη λέει απ'όσο του είπε είναι άσπρη,η τρίτη μαύρη (σκέτες) και έχει και μια που φάνηκε σαν γκρι με κόκκινο και μαύρο,τερματοφύλακα... τώρα ξαναλέω μπορεί και να λέει μαμακίες ο συγκεκριμένος...
Μα αυτή είναι η περσινή με την μόνη διαφορά ότι έχει κουμπιά αντί σκτρατς αυτοκόλλητου. Ελπίζω ο ο συγγενής του φίλου σου pirate να κανει λάθος. Μάλλον κανει λάθος γιατι η παραπάνω περιγραφή θυμίζει ακριβώς τις περσινες. Και λευκή είχαμε και μαύρη. Μονο στην πορτοκαλί δεν αναφερθηκε.

Γενικά παιδιά ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει στο θεμα φανελας να τσουβαλιάζεται με τις άλλες ελληνικές ομάδες. Πρέπει να απαιτείται από την Nike να σχεδιασει κάτι για αυτόν και μόνο. Είδωμεν
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Ειναι απαισια της Ιντερ ρε παιδια...Μονο Ιντερ δε θυμιζει.Φανταζεστε αυτη για πρωτη του ΠΑΟΚ?Λεπτες ασπρες ριγες και μαυρο το αλλο?Γενικα η Nike ΚΑΙ φετος εβγαλε απαισιες φανελες!!
http://iwanttoworkfornike.tumblr.com/
Μια κοπελα απο την Ισπανια εχει δημιουργησει πολλες φανελες της Nike για παμπολες ομαδες.Τοσο καλη να ειναι αυτη και οι σχεδιαστες να ειναι τοοοσο μαπα;
Άβαταρ μέλους
paoktzis

zizu10 έγραψε:Ειναι απαισια της Ιντερ ρε παιδια...Μονο Ιντερ δε θυμιζει.Φανταζεστε αυτη για πρωτη του ΠΑΟΚ?Λεπτες ασπρες ριγες και μαυρο το αλλο?Γενικα η Nike ΚΑΙ φετος εβγαλε απαισιες φανελες!!
SORRY αλλα αμα δεν σε αρεσει αυτη η φανελα εχεισ απαισιο γουστο
Άβαταρ μέλους
paoktzis

northend4 έγραψε:
paoktzis έγραψε:

Εικόνα

Μα αυτή είναι η περσινή με την μόνη διαφορά ότι έχει κουμπιά αντί σκτρατς αυτοκόλλητου. Ελπίζω ο ο συγγενής του φίλου σου pirate να κανει λάθος. Μάλλον κανει λάθος γιατι η παραπάνω περιγραφή θυμίζει ακριβώς τις περσινες. Και λευκή είχαμε και μαύρη. Μονο στην πορτοκαλί δεν αναφερθηκε.

Γενικά παιδιά ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει στο θεμα φανελας να τσουβαλιάζεται με τις άλλες ελληνικές ομάδες. Πρέπει να απαιτείται από την Nike να σχεδιασει κάτι για αυτόν και μόνο. Είδωμεν
γενικα ολες οι ομαδες δεν αλλαζουν πολλα στις φανελες αυτη εδω εχει αντιθετες ριγες απο περσυ και εχει λαστιχο στο μανικι και περιποιημενο γιακα
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Νίπτω τας χείρας μου... εγώ πιστεύω πως θα είναι η του Πάνθραξ ή της Μπράιτον σε ασπρόμαυρο... Είδωμεν!
Άβαταρ μέλους
paoktzis

pirate_salonica έγραψε:Νίπτω τας χείρας μου... εγώ πιστεύω πως θα είναι η του Πάνθραξ ή της Μπράιτον σε ασπρόμαυρο... Είδωμεν!
αποκλειεται εγω λεω πως αυριο θα λεμε ολοι οτι ειχες το αποκλειστικο.
μην ξεχνας οτι η ιδια η παε λεει για φανελα αποκλειστικα για τον ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”