Φανέλα ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
- pagotatzis
- ΑποστόληςΑ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
εμενα δεν με πειραζει τι μαρκα ειναι η φανελα.αυτο που θελω ειναι τουλαχιστον φετος η ριγα να πηγαινει και στο πισω μερος της φανελας ,και τα νουμερα να ειναι αλλο χρωμα (κοκκινα οπως παλια).ή εστω να ειναι μεσα σε καποιο τετραγωνο ή κατι τετοιο.
δεν ξερω ισως εχουμε διαφορετικες στυλιστικες αποψεις . εγω παντος αμα δω φανελα με κοκκινα νουμερα μεχρι που ψαχνω τον στυλιστα και τον κρεμαω απο τα κακαλαargyris72 έγραψε:εμενα δεν με πειραζει τι μαρκα ειναι η φανελα.αυτο που θελω ειναι τουλαχιστον φετος η ριγα να πηγαινει και στο πισω μερος της φανελας ,και τα νουμερα να ειναι αλλο χρωμα (κοκκινα οπως παλια).ή εστω να ειναι μεσα σε καποιο τετραγωνο ή κατι τετοιο.

ωραία η γκρι-μαύρη του Πάνθραξ, την φαντάζομαι με τη σηματάρα της ΠΑΟΚάρας και μου μοιάζει μια χαρά.
το ρωτάω κάθε χρόνο και δυστυχώς ΚΑΘΕ χρόνο τίποτα. ΑΥΤΟ το εθνόσημο πάνω στη φανέλα ποιο είναι το νόημα που έχει? έχουν που έχουν οι σύγχρονες κωλοφανέλες χίλιαδυο χρωματάκια, χορηγούς, και μοιάζουν σαν τσίρκο, γιατί πρέπει να έχει και ένα τεράστιο μπλε εθνόσημο με το χρυσό αστεράκι πάνω(αυτό μάρανε την σούπαλιγκ) και να μοιάζει εντελώς σαν φανέλα τσίρκου για παράσταση;
πότε σκατά θα φύγει μαμώ τις ψευτοσυμφωνίες τους, να βλέπουμε παραπάνω ασπρόμαυρο πάνω στη φανέλα;
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι σε κάθε στολή μπαίνει το σήμα που υποδηλώνει τη διοργανώτρια αρχή. Πχ η Ελληνική σημαία για το Ελληνικό πρωτάθλημα, το σήμα της Europa League όταν αγωνιζόμαστε στον θεσμό αυτό κλπ.
Εννοείται όχι για πρώτη ρε συ...paoktzis έγραψε:παντος σιγουρα δεν ειναι αυτη διοτι η γρι μαυρο ειναι η νεα φανελα του πανθρακικουfossa έγραψε:
Η γκρι-μαύρη τα σπάει
Ο παγωτατζής έχει δίκιο ελπίζω να μην είναι copy paste σε όλες τις ομάδες όπως παλαιότερα της puma.
Eμένα θα μου άρεσε κόκκινος αριθμός (ή χρυσός ή κάτι τέτοιο) αλλά συνήθως τώρα οι φανέλες γίνονται με το κενό τετράγωνο πίσω...και βέβαια έχουμε ξαναβάλει κόκκινο νούμερο.

Εντάξει ο Τρεζεκέ κ ο Ντελ Πιέρο δεν έχουν παίξει σε 'μας

Aν είναι σαν αυτή που περιέγραψε ο pirate κούκλα
Να κάνουν και ομάδα γιατί οι φανέλες μόνο ΔΕΝ...
Ας το βάλουν στο μανίκι όπως ο γαύρος ΕΛΕΟΣ πια με αυτή τη @@ριάΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι σε κάθε στολή μπαίνει το σήμα που υποδηλώνει τη διοργανώτρια αρχή. Πχ η Ελληνική σημαία για το Ελληνικό πρωτάθλημα, το σήμα της Europa League όταν αγωνιζόμαστε στον θεσμό αυτό κλπ.
φίλε Αποστόλη, δε ξέρω αν στο εξωτερικό είναι θέμα συμφωνίας ή επιθυμίας.
γενικά φανέλες όμως με μια εθνοσηματάρα στη μέση της φανέλας δεν υπάρχουν, πλην ίσως της Γιούβε που κατά διαστήματα βάζει το ιταλικό.
μακάρι να τελειώνει αυτή η συμφωνία της πλάκας να γλιτώσουμε από αυτή την ασχήμια.
τόσα χρόνια εκεί στη μέση.
γενικά φανέλες όμως με μια εθνοσηματάρα στη μέση της φανέλας δεν υπάρχουν, πλην ίσως της Γιούβε που κατά διαστήματα βάζει το ιταλικό.
μακάρι να τελειώνει αυτή η συμφωνία της πλάκας να γλιτώσουμε από αυτή την ασχήμια.
Στην Ιταλία βάζει το ''σκουντέτο'' ο πρωταθλητής μόνο.tsou έγραψε:φίλε Αποστόλη, δε ξέρω αν στο εξωτερικό είναι θέμα συμφωνίας ή επιθυμίας.
- ΑποστόληςΑ
- fiorentinos
Για την Brighton οι φανέλες πολύ κακές. Το σήμα σιδερωμένο. Ελπίζω να διαφοροποιηθούμε! Πλησιάζουν οι μέρες!

φιλε η nike ανακοινωσε οτι ολα τα σηματα θα ειναι ετσι δεν ειναι σταμπα ειναι μια νεα καινοτομια οπως λενεfiorentinos έγραψε:Για την Brighton οι φανέλες πολύ κακές. Το σήμα σιδερωμένο. Ελπίζω να διαφοροποιηθούμε! Πλησιάζουν οι μέρες!