Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είμαι από αυτούς που δεν θέλουν να ακούν για απόκτηση φορ, εφόσν βέβαια ακολουθήσουμε σύστημα με έναν φορ (4-3-3, ή 4-2-3-1). Θεωρώ ότι οι Αθανασιάδης, Σαλπι και Κουλούρης μιοα χαρά καλύπτουν τις απαιτήσεις της θέσης.
Αν όμως ο ΑΑ έχει σαν σχέδιο να παίζουμε με δύο φορ (4-4-2) τότε ναι, θα χρειαστούμε περιφερειακό φορ.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

xlebouras έγραψε:Αυτη την εβδομαδα 2 μεταγραφες θα ανακοινωθουν.
απο που το εμαθες ρε φιλε χλεμπουρα?
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Είμαι από αυτούς που δεν θέλουν να ακούν για απόκτηση φορ, εφόσν βέβαια ακολουθήσουμε σύστημα με έναν φορ (4-3-3, ή 4-2-3-1). Θεωρώ ότι οι Αθανασιάδης, Σαλπι και Κουλούρης μιοα χαρά καλύπτουν τις απαιτήσεις της θέσης.
Αν όμως ο ΑΑ έχει σαν σχέδιο να παίζουμε με δύο φορ (4-4-2) τότε ναι, θα χρειαστούμε περιφερειακό φορ.
Απόστολε έχω κάποιες ενστάσεις

α. Ο Αγγελος (και απόλυτα ορθά) είπε ότι η ομάδα πρέπει να μάθει να παίζει όλα τα συστήματα.

β. Τον Σάλπι δεν ξέρω πλέον που να τον κατατάξω από την άποψη της θέσης που μπορεί να παίξει με αξιώσεις. Ισως δηλ. και να μην είναι πλέον σέντερ φορ.

γ. Εχουμε ένα πολύ νεαρό παιδί (που βλέπω ότι ξέρει μπάλα) αλλά πάμε να του φορτώσουμε τον μισό σχεδιασμό της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι άδικο και για το ίδιο. Στην περίπτωση βέβαια αυτή ο προπονητής βλέπει και ξέρει.

δ. Τα δύο σέντερ φορ μας (εννοώ Κλάους και Κουλούρη) έχουν το ίδιο στυλ : σπρώχνουν την έτοιμη μπάλα στο τέρμα. Δύσκολα δημιουργούν. Η λογική λέει ότι θα χρειαζόμασταν : ένα ψηλό σέντερ φόρ και ένα περιφερειακό.
Το ψηλό σέντερ φορ άρεσε γενικά στον Αναστασιάδη ως αλλαγή και 2η λύση (δεν ξέρω αν ισχύει πια). Σχεδόν ποτέ δεν του βγήκε του Αγγελου στον ΠΑΟΚ το ψηλό στατικό σέντερ φορ, ίσως γιατί οι ομάδες του έπαιζαν πάντα με την μπάλα κάτω και χωρίς βαθιές σέντρες. Ας υπάρχει όμως και μία τέτοια εφεδρεία (να βρούμε κανένα νεαρό παιδί).
Το κύριο κατά την γνώμη μου είναι να βρεθεί ένα καλό περιφερειακό σέντερ φορ για να ανοίγει χώρους, να δημιουργεί, να απειλεί (έχουμε Βούκιτς ?) . Βλέπω ότι για τέτοια θέση σκέφτεται τον Κουλούρη. Θα μπορούσε όμως τον ρόλο αυτό να τον παίξει και ένας Σαμαράς, που τον θεωρώ καλή επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

ΑποστόληςΑ έγραψε:Είμαι από αυτούς που δεν θέλουν να ακούν για απόκτηση φορ, εφόσν βέβαια ακολουθήσουμε σύστημα με έναν φορ (4-3-3, ή 4-2-3-1). Θεωρώ ότι οι Αθανασιάδης, Σαλπι και Κουλούρης μιοα χαρά καλύπτουν τις απαιτήσεις της θέσης.

α. Ο Αγγελος (και απόλυτα ορθά) είπε ότι η ομάδα πρέπει να μάθει να παίζει όλα τα συστήματα.

β. Τον Σάλπι δεν ξέρω πλέον που να τον κατατάξω από την άποψη της θέσης που μπορεί να παίξει με αξιώσεις. Ισως δηλ. και να μην είναι πλέον σέντερ φορ.

γ. Εχουμε ένα πολύ νεαρό παιδί (που βλέπω ότι ξέρει μπάλα) αλλά πάμε να του φορτώσουμε τον μισό σχεδιασμό της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι άδικο και για το ίδιο. Στην περίπτωση βέβαια αυτή ο προπονητής βλέπει και ξέρει.

δ. Τα δύο σέντερ φορ μας (εννοώ Κλάους και Κουλούρη) έχουν το ίδιο στυλ : σπρώχνουν την έτοιμη μπάλα στο τέρμα. Δύσκολα δημιουργούν. Η λογική λέει ότι θα χρειαζόμασταν : ένα ψηλό σέντερ φόρ και ένα περιφερειακό.
Το ψηλό σέντερ φορ άρεσε γενικά στον Αναστασιάδη ως αλλαγή και 2η λύση (δεν ξέρω αν ισχύει πια). Σχεδόν ποτέ δεν του βγήκε του Αγγελου στον ΠΑΟΚ το ψηλό στατικό σέντερ φορ, ίσως γιατί οι ομάδες του έπαιζαν πάντα με την μπάλα κάτω και χωρίς βαθιές σέντρες. Ας υπάρχει όμως και μία τέτοια εφεδρεία (να βρούμε κανένα νεαρό παιδί).
Το κύριο κατά την γνώμη μου είναι να βρεθεί ένα καλό περιφερειακό σέντερ φορ για να ανοίγει χώρους, να δημιουργεί, να απειλεί (έχουμε Βούκιτς ?) . Βλέπω ότι για τέτοια θέση σκέφτεται τον Κουλούρη. Θα μπορούσε όμως τον ρόλο αυτό να τον παίξει και ένας Σαμαράς, που τον θεωρώ καλή επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

3 θα ανακοινωθουν
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

4,5 θα ανακοινωθουν :lol: :lol:
ο μισος θα ειναι ο ρατ που εχει ιδι ανακοινωθει :lol: :lol: :lol: :lol:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Την Πέμπτη η ομάδα πάει Ολλανδία και το Σάββατο έχουμε το πρώτο φιλικό. Η λογική λέει ότι πρέπει να έχουν κλείσει 1-2 παίχτες μέχρι την Πέμπτη
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

ace79grpaok έγραψε:
απο που το εμαθες ρε φιλε χλεμπουρα?
Εγω βλέπω σκοτάδι.
Την Πέμπτη (10/7) είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσής μας στο CAS (το έχουμε ξεχάσει ?).
Η απόφαση θα βγει λογικά την άλλη Δευτέρα (14/7) αφού η ΟΥΕΦΑ στις 15/7 οριστικοποιεί τους πίνακες.
Μέχρι τότε και σύμφωνα με όσα έχουμε δει δεν βλέπω φως στο μεταγραφικό.
Αυτό που έχουμε δει είναι ότι περιμένουν την απόφαση για να δουν τι παίκτες θα πάρουν (ή τι παίκτες δέχονται να έλθουν). Ολα βέβαια αυτά έχουν μία λογική, αλλά όταν θέλεις να χτυπήσεις το πρωτάθλημα δεν περιμένεις το CAS, αλλά βλέπεις και που βρίσκονται οι εγχώριοι αντίπαλοί σου σε επίπεδο και με το κριτήριο αυτό λειτουργείς (εκτός αν ο Ιβάν Σαββίδης θέλει το CL). Δηλ. φτιάχνουμε ομάδα να τα χτυπήσει όλα και δεν περιμένουμε να μας θέσουν οι άλλοι τους στόχους ή τον πύχη .
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Για τον Φορτουνάκο ποιά γνωμη έχετε, γιατί εμένα με έχει ξενερώσει ο Μέσσι νο2 ... και αρχίζω να τον βλέπω ως περίπτωση Γεωργιάδη.
Ισως να μην είναι τυχαίο ότι δεν ακούμπησε μπάλα στην Β' Γερμανίας.
Ο εγκέφαλος είναι πολύτιμο όργανο.

Επίσης έχει αρχίσει να μου αρέσει η ιδέα Σαμαρά ως περιφερειακού επιθετικού (όχι ακραίου). Αθλητικό εγωισμό έχει, εμπειρίες έχει, καλή ηλικία έχει. Θα ήθελα και εγώ τον Σοάρες ήτ ον Ρουνεϊ, αλλά φοβάμαι μήπως τσακώνονται με τους αντιπάλους.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

che4 έγραψε:3 θα ανακοινωθουν
ace79grpaok έγραψε:4,5 θα ανακοινωθουν :lol: :lol:
ο μισος θα ειναι ο ρατ που εχει ιδι ανακοινωθει :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα ανακοινωθούν εντός 48 ωρών... :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Επιτελους ηρθε ο Ρατ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Περιπτερος έγραψε:Για τον Φορτουνάκο ποιά γνωμη έχετε, γιατί εμένα με έχει ξενερώσει ο Μέσσι νο2 ... και αρχίζω να τον βλέπω ως περίπτωση Γεωργιάδη.
Ισως να μην είναι τυχαίο ότι δεν ακούμπησε μπάλα στην Β' Γερμανίας.
Ο εγκέφαλος είναι πολύτιμο όργανο.

Επίσης έχει αρχίσει να μου αρέσει η ιδέα Σαμαρά ως περιφερειακού επιθετικού (όχι ακραίου). Αθλητικό εγωισμό έχει, εμπειρίες έχει, καλή ηλικία έχει. Θα ήθελα και εγώ τον Σοάρες ήτ ον Ρουνεϊ, αλλά φοβάμαι μήπως τσακώνονται με τους αντιπάλους.

Δεν υπαρχει περιπτωση ο Σαμαρας να ερθει στην Ελλαδα για κανενα λογο,ειναι κατηγοριματικος σε αυτο σε οτι δηλωσεις και αν εχει κανει.
Και να σου πω και κατι ευτηχως,δεν τον θελω στην ομαδα και εχω εξηγησει τους λογους.
Δεν εχει να προσφερει τιποτα ενας ελληνας λεγεωναριος στον ΠΑΟΚ που ξερει κιολας τι γινεται στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παίδες οτι θα έρθουν παίκτες είναι δεδομένο. Άλλωστε δεν προκύπτει απο πουθενά οτι θα δώσουμε ΤΟΣΟ λιγότερα λεφτά απο πέρσι. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ να φτάνουμε σε τέτοια σημεία, ενώ υποτίθεται πως υπήρχε προεργασία και ο κόουτς έκλεισε αρκετά νωρίς.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Γιατι πιθανον οι μανατζαρεοι ειδαν οτι ο Ιβαν σκορπουσε χρημα πληρωνοντας σε πολλες περιπτωσεις υπεραξια και
1ον εχουν φτασει στα γραφεια της ΠΑΕ πολλες περισσοτερες προτασεις για ποδοσφαιριστες αποτι συνηθως και επειδη κακα τα ψεματα απο αυτους κυριως διαλεγουμε υπαρχει μια δυσκολια στην επιλογη.
2ον Ζητανε τα μαλιοκεφαλα τους και προσπαθουμε να ριξουμε τις τιμες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”