Realcon έγραψε:Marley4, τελικά μήπως δεν κατάλαβες τι έγραψα ? Εγώ μίλησα για αρνητισμό που όταν το μεγαλώνουμε μόνο κακό κάνουνε. Δεν είπα ποτέ ότι ο κόσμος δεν έχει κριτήριο. Είπα ότι γίνεται αναπαραγωγή από εκφωνητές και δημοσιογράφους αυτά που λένε, που κάποια στιγμή ΑΘΕΛΑ του κάνει κακό στην ομάδα επειδή απλά παπαγαλιζει για μένα αυτά που ακούστηκαν. Πόσες φορές έχουμε μιλήσει για τους αρδ εδώ μέσα,. Απαντάω ο ίδιος πολλές φορές.
Και τελευταίο ότι τελικά σύμφωνα με αυτά που έγραψες, αυτοί που θα κράξουν έχουν το δίκιο και αυτοί που κάνουν υπομονή όχι. Αυτό καταλαβαίνω. Επίσης βλέπω μια ταραχή λες και ήμαστε στον μήνα Σεπτέμβριο. Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Βέβαια ο κόσμος και εγώ μέσα θέλω μεταγραφές. Ναι υπάρχει στασιμότητα στα διαρκείας, ναι δεν γίνονται ακόμη μεταγραφικές κινήσεις που θα θέλαμε. Αλλά το να λες ότι ο κόσμος έχει δίκιο επειδή φωνάζει.. .Μέσα σε αυτην την φωνή είμαι και εγώ με την διαφορά ότι λέω υπομονή. Αλλά δεν αρέσει η φωνή μου. Δίνεις δίκιο μόνο σε αυτόν που θα γκρινιάξει. Αυτό μου έδωσες να καταλάβω.
ΥΣ. Να φωνάξω να γκρινιάξω γιατί φτάσαμε στο τέλος το καταλαβαίνω αλλά μόλις άρχισε η μεταγραφική περίοδος.
ΥΣ2. Ο Έλληνας από την φύση του είναι ανυπόμονος. Μόνο με το μνημόνιο έχει υπομονή. Φοβερό!!!
εγω λεω οτι ο κοσμος βλεπει οτι δεν πανε καλα τα πραγματα και φωναζει κατα την γνωμη μου δικαιως εκει κολλαει και το κρητηριο εκτος και αν υποθεσουμε οτι εχουν συνενοηθει χιλιαδες κοσμου ε δεν νομιζω
και δεν ειναι μονο οι μεταγραφες ειναι η γενικη εικονα οι μεγαλες αλλαγες που ειπε ο ιβαν και δεν τις βλεπουμε
ο πολεμος που δεν το βλεπουμε
και οσο να πεις η προσληψη αγγελου δεν φερνει ανεμο αισιοδοξιας απο οποια πλευρα και αν το δεις
παιχτες φευγουν παιχτης ανακοινωνεται αλλα δεν εχει υπογραψει
με μια προχειρη σουμα η περσινη σου βαση εχει φυγει
ναχτο στοχ ινσα λινο λουκας βουκιτς λαζαρ οπροβλημα με γλυκο χακομπο συν αυτους που εφυγαν και δεν μας νοιαζει αλλα εφυγαν κατσουρανης γεωργιαδης κ.α.
στην αλλη πλευρα εχουμε γκολασα
ε οπως βλεπεις τα δεδομενα και μονο καλα παμε μεχρι στιγμης η ψιλοπραγματα αναξια λογου?
ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ CAS σε 3 βδομαδες παιζουμε.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................