Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
marley 4

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από marley 4 »

Realcon έγραψε:Marley4, τελικά μήπως δεν κατάλαβες τι έγραψα ? Εγώ μίλησα για αρνητισμό που όταν το μεγαλώνουμε μόνο κακό κάνουνε. Δεν είπα ποτέ ότι ο κόσμος δεν έχει κριτήριο. Είπα ότι γίνεται αναπαραγωγή από εκφωνητές και δημοσιογράφους αυτά που λένε, που κάποια στιγμή ΑΘΕΛΑ του κάνει κακό στην ομάδα επειδή απλά παπαγαλιζει για μένα αυτά που ακούστηκαν. Πόσες φορές έχουμε μιλήσει για τους αρδ εδώ μέσα,. Απαντάω ο ίδιος πολλές φορές.
Και τελευταίο ότι τελικά σύμφωνα με αυτά που έγραψες, αυτοί που θα κράξουν έχουν το δίκιο και αυτοί που κάνουν υπομονή όχι. Αυτό καταλαβαίνω. Επίσης βλέπω μια ταραχή λες και ήμαστε στον μήνα Σεπτέμβριο. Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Βέβαια ο κόσμος και εγώ μέσα θέλω μεταγραφές. Ναι υπάρχει στασιμότητα στα διαρκείας, ναι δεν γίνονται ακόμη μεταγραφικές κινήσεις που θα θέλαμε. Αλλά το να λες ότι ο κόσμος έχει δίκιο επειδή φωνάζει.. .Μέσα σε αυτην την φωνή είμαι και εγώ με την διαφορά ότι λέω υπομονή. Αλλά δεν αρέσει η φωνή μου. Δίνεις δίκιο μόνο σε αυτόν που θα γκρινιάξει. Αυτό μου έδωσες να καταλάβω.

ΥΣ. Να φωνάξω να γκρινιάξω γιατί φτάσαμε στο τέλος το καταλαβαίνω αλλά μόλις άρχισε η μεταγραφική περίοδος.
ΥΣ2. Ο Έλληνας από την φύση του είναι ανυπόμονος. Μόνο με το μνημόνιο έχει υπομονή. Φοβερό!!!

εγω λεω οτι ο κοσμος βλεπει οτι δεν πανε καλα τα πραγματα και φωναζει κατα την γνωμη μου δικαιως εκει κολλαει και το κρητηριο εκτος και αν υποθεσουμε οτι εχουν συνενοηθει χιλιαδες κοσμου ε δεν νομιζω
και δεν ειναι μονο οι μεταγραφες ειναι η γενικη εικονα οι μεγαλες αλλαγες που ειπε ο ιβαν και δεν τις βλεπουμε
ο πολεμος που δεν το βλεπουμε
και οσο να πεις η προσληψη αγγελου δεν φερνει ανεμο αισιοδοξιας απο οποια πλευρα και αν το δεις
παιχτες φευγουν παιχτης ανακοινωνεται αλλα δεν εχει υπογραψει

με μια προχειρη σουμα η περσινη σου βαση εχει φυγει
ναχτο στοχ ινσα λινο λουκας βουκιτς λαζαρ οπροβλημα με γλυκο χακομπο συν αυτους που εφυγαν και δεν μας νοιαζει αλλα εφυγαν κατσουρανης γεωργιαδης κ.α.
στην αλλη πλευρα εχουμε γκολασα
ε οπως βλεπεις τα δεδομενα και μονο καλα παμε μεχρι στιγμης η ψιλοπραγματα αναξια λογου?

ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ CAS σε 3 βδομαδες παιζουμε.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Μεσα σε αυτο το σαιτ υπαρχουν 50-100-1000 που γκρινιαζουν και αλλοι τοσοι που καταλαβαινουν οτι η φετινη χρονια ελεω μουντιαλ ειναι δυσκολη κυριως αν οι παιχτες που θελεις αγωνιστηκαν ή αγωνιζοντε σε αυτο.
Απο την γκρινια στην φωνη ειναι μερικα ντεσιμπελ αποσταση , συμφωνω με τον realcon οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα παρουσιαζουν τα πικραμενα παπαγαλακια.
Ακουγα τον Στελλα στον σεντρα φμ να κραζει τον ΑΑ γιατι ειναι αντιεποικινωνιακος , (και η εποικινωνια ειναι το ψωμι του Στελλα) .
Ειναι λογικο να θελουμε να γινουν αμεσα μεταγραφες αλλα απο τωρα δεν μπορεις να κρινεις ποσο μαλλον να κατακρινεις κανενα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

swordfire, Δυστυχώς οι δημοσιογράφοι το έχουν αποδείξει χρόνια τώρα ότι αν δεν γίνει αυτό που θέλουν και βάση με το "όπλο" που έχουν την πένα παλιότερα και τα τελευταία χρόνια το μικρόφωνο, θα κάνουν οτιδήποτε για να φέρουν το κλίμα που θέλουν. Σωστά λες ότι πρέπει να το αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα έτσι όπως το θέτεις.

Marley4, Εγώ θα σου πω το εξής για τον κόσμο και θα ήθελα πολύ να με διαψεύσεις σε αυτό που θα πω. Έμαθα εδώ στην μακρινή Αυστραλία που ζω τα τελευταία χρόνια, ότι όταν έγινε η κίνηση για να μαζευτεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ για να διαμαρτυρηθεί ως προς την λύση του χρέος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε μόνο 2.000!!!
Αυτός είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ που θέλει το καλό αυτής της ομάδας; ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!! Και όμως τόσοι ήταν, με αυτά που άκουσα.
Μίλησες για τους παίκτες που έφυγαν και για παίκτες που δεν ήρθαν ακόμη, εύλογο και σωστό αυτό, γιατί έχεις την αγωνία εσύ κι άλλοι τόσοι στην φωνή .... Μαααα.... Τι γίνεται;
Ο Άγγελος δεν είναι αρεστός από πολλούς. Σε αυτή την περίπτωση έχει δίκιο μόνο αυτή αυτή η μερίδα;
Αν κρατούσαμε τους παίκτες, Λίνο, Βούκιτς, Κατσουράνης και τους θέλαμε για κορμό της ομάδος που ο μικρότερος είναι 35-36 τι θα λέγαμε για τον Άγγελο;
Ακούγεται σε 3 μέρες θα έχουμε μεταγραφικές εξελίξεις. Πέρυσι λέγαμε, ότι ο Στέφενς δεν έκανε τον σχεδιασμό και λέγαμε εδώ η ΠΑΕ με το παρεάκι. Σήμερα που φαίνεται ότι ο σχεδιασμός γίνεται με τον Άγγελο, λέμε δεν δουλεύει γρήγορα και υπάρχει στασιμότητα. Τελικά τι θέλουμε;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αυτό το τόπικ, με αργά αλλά σταθερά βήματα γίνεται ίδιο με τον τόπικ του Σάλπι.
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Γιατι αραγε...

Χαζος ειν ο λαος μωρε?? δηλαδη οταν ηρθε και καναμε κλαρινα απο ραπιντ γιατι "δεν προλαβε" να φερει παικτες δεν τον αποθεωναν ολοι? οταν ερχοταν μπαγκουρα, σουβαροφ, μπαρνς ειπε κανεις τιποτα? ακομα και για ολισε καμαρα κτλ ας πουμε οτι ηταν χαρτια που δε βγηκαν. Αλλα κατσε ρε φιλε. Κανεις τον ΠΑΟΚ κεντρο αποθεραπειας της εθνικης με νινη σπυροπουλο τζιολη. οι δυο πρωτοι ηταν κινητες ντροπες ο τελευταιος τιμιος αλλα εφυγε για να μη χασει τη θεση στο μουντιαλ. Στο οποιο δεν επαιξε δευτερολεπτο. Και καπακι τριτο καλοκαιρι τουλαχιστον η ομαδα δεν εχει ακομα ενισχυθει. Παρολα αυτα ο λαος δεν κραζει. Πιεζει. Φωναζει ναι. Ανησυχει. Γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τελειως αξιοπιστος ο μεγαλομετοχος. Ερχονται παικτες και φευγουν τρεχοντας. Δεν αποπνεει υγεια η ομαδα. Δεν ειναι και χαλια,αλλα νιωθεις οτι παιζει μαγειρεμα. Θα περιμενουμε εννοειται ως το τελος να δουμε.

Realcon καποτε κατεβαιναμε χιλιαδες λαου στους δρομους και στα εκτος,στρατιωτες ενος κινηματος με μπροσταρη εναν "ποδοσφαιρανθρωπο" που ουτε τιτλο σε εφερε ουτε τα χρεη ελυσε. Και μετα απο λιγο καιρο πηγαινε στα μπουζουκια με αυτον που σε απεκλεισε μεσα στο σπιτι σου,εκεινο το ορθιο πτωμα που μετα το 0-1 της Τουμπας πηγε και εφαγε ΕΞΙ στο τηγανι. Που εκανε ΟΜΑΔΑΡΑ με απλες κινησεις,χρεωνοντας και λιγο παραπανω την ομαδα για να παρει κατι αλλα με το που ενοχλησε το συστημα ξαφνικα αρχισε να την αποδομει. Αλλα τι περιμενεις απο τον ΠΑΟΚτση που δε σεβεται ΤΙΠΟΤΑ. να πουμε για γκαρσια? να πουμε για λινο,για βουκιτς? βρε καλα μας κανουν. Καλες διακοπες ζηση. Θεε.τιτανα. Τεραστιε. Τιμιε. Ηρωαααααα μονο εσυ
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Ante t' agouri m'. Pison kamian metagrafin na lelevo ta pshias.

[youtube]RsI8fa7Tjno[/youtube]
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ελπιζω οταν ελεγες οτι το συστημα που κατασπαραζει το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι στα τελευταια του να ηξερες τι ελεγες και σημερα που ηθαν ετσι τα πραγματα να μην αφησεις απο δω και περα να πεσει τιποτα κατω
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ειδωμεν
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αυτό που έκανες στον Λίνο, να ξέρεις, είναι το η αρχή του τέλους σου στον ΠΑΟΚ.
Εγώ χαίρομαι, λυπάμαι για πολλούς άλλους που σε έχουν κάνει θεό και νομίζουν ότι είσαι τίποτα σόϊ.

Ο μόνος τρόπος εξιλέωσης είναι η αποπληρωμή των χρεών και να μην αφήσεις τίποτα καινούργια φέσια.

Όλα τα υπόλοιπα, μα όλα τα υπόλοιπα όμως, CAX-MAS-TAS, τα καλύτερα πούλμαν, τις καλύτερες ακαδημίες (και καλά), τα καλύτερα αποδυτήρια, τη Θέρμη, την Μεσήμβρια, τις ΑΜΚ, τις 4ωρες δηλώσεις και δεν ξέρω γω τι σκατά άλλο, πάρε το παρεάκι που έχεις στήσει και -λογοκρίνομαι- γιατί κάποιοι θίγονται σαν να ήσουν ο πατέρας τους.

''σωτήρα''.
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Καλησπεριζω ολα τα αδερφια,

Ειμαι μελος αυτης της διαδικτυακης παρεας κοντα στα 6 χρονια..Σχεδον καθημερινα μπαινω για να ενημερωθω στα νεα της κοινης μας καψουρας απο εδω μιας και αλλα "αντικειμενικα" σάιτ τα εχω κοψει προ πολλου..Παροτι διαβαζω οσα περισσοτερα απο τα ενεργα θεματα του φορουμ μπορω, σχεδον ποτε δεν εκφερω αποψη ασχετα αν συμφωνω ή διαφωνω με καποιους..Αν θιξω καποιο θεμα διαλεγω να ειναι καποιο "αναλαφρο"..Αυτα που συμβαινουν ομως τελευταια με τα ατομα-σημαιες της ομαδας με κανουν και ανησυχω και εξηγουμαι..Καμια απο τις συμπεριφορες προς το προσωπο του Γκαρσια και τελευταια του Λινο δε μου καθισαν καλα..Βλεπω οτι η ομαδα που αγαπαω τεινει να γινει μια αψυχη και ψυχρη εταιρια κι εγω δεν την αγαπησα για αυτο της το χαρακτηρα..Γραφω εδω γιατι οπως λεει κι ο λαος το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι..Με ολο το σεβασμο στον Σαββιδη,καθως δεν μπορω να ξεχασω που θα ημασταν σημερα αν δεν εβαζε τα λεφτα του αυτος θα πω οτι μαλλον στραβα αρμενιζουμε..Κι αυτο γιατι ακομα μετα απο τοσο καιρο δεν εχει παρει την πιο σημαντικη αποφαση: Την ομαδα θα την διοικει αυτος ή το ατομο που εχει βαλει στη θεση του προεδρου?

Αυτα απο μενα και συγγνωμη αν σας κουρασα με το ποστ μου..
natante

Δημοσίευση από natante »

πωπω ρε φιλε ουτε γκομενα σου να ηταν ενταξει χαλαρωσε...

δηλαδη τοσο πολυ στεναχωρηθηκες που δεν ανανεωσω τον 38 λινο και πηρε εναν πιο εμπειρο σε παραστασεις και πιο νεο με τα ιδια λεφτα?

ε ρε σε καποιους μπατατογουμενος που σας χρειαζεται...
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να έρθει ο Rats, δεν είπαμε να μην έρθει.
Ο άλλος να φύγει. Ο πρασινοφρουρός..
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία μετέχουν οι: Γιακουμής, Μελίσσας, Κατσικάς, Σκόνδρας, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Πολύζος, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης, Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Παπαδόπουλος, Γκολάσα, Κίτσιου, Πόζογλου, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Κουλούρης, Κάτσε, Κιόσε, Ρατς. Οι Μάρτενς και Μαντούρο θα ενσωματωθούν στην ομάδα απευθείας στην Ολλανδία.

Ο Χρήστος Ιντζίδης, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δεξί τετρακέφαλο έχει ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που υπεβλήθη σε επέμβαση στο ρινικό διάφραγμα.

Τι σκεφτοταν η ΠΑΕ οταν κατεθεσε την προσφυγη στο CAS;;;
Εγω παντος μ αυτο το ροστερ(προς το παρον βεβαια) θα ζητουσα να μην πηγαιναμε ουτε europa league... :mrgreen:

Η αληθεια ειναι οτι 2 χρονια με τον Ιβαν η ομαδα βελτιωσε την θεση της μονο οικονομικα...
Αγωνιστικα...
Επικοινωνιακα...
Διοικητικα...
Κτλ τα αποτελεσματα προς το παρον ειναι κατω του μετριου λαμβανοντας υπ οψην την οικονομικη επιφανεια και προσωπικοτητα του ιδιοκτητη...

υ.γ. στο υπαρχον ροστερ βλεπω μονο 7-8 που θα μπορουσαν να σταθουν βασικοι στον ΠΑΟΚ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Τετ 09 Ιούλ 2014, 16:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παίδες αυτό που θίγεται απο τους περισσότερους, ΔΕΝ είναι η αναγκαιότητα της παρουσίας ενός παίκτη με τις δυνατότητες του Λίνο, αλλά με τα όσα έδινε ο Λίνο γενικώς στην ομάδα, και τα όσα έδωσε μέχρι σήμερα, για να πάρει ... αυτό που πήρε στο τέλος.

Δεν έχει σχέση περισσότερο με την αγωνιστική παρουσία, ή το γεγονός οτι ο ΠΑΟΚ θα διαλυθεί αν δεν έχει Λίνο του χρόνου. Όντως είναι τουλάχιστον παράξενη η συμπεριφορά του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό. Προσωπικά η διαφωνία μου είναι πως όλα αυτά ΔΕΝ θεωρώ οτι είναι εντολή ή επιλογή Σαββίδη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”