Τώρα προέκυψε σοβαρό θέμα. Πήρε ο γάβρος το τσάμπιονς λιγκ;NikosAthina έγραψε: Ο γαύρος πόσους παίκτες απέκτησε πέρσι και πάλι πήρε πρωτάθλημα και τσαμπιονς λιγκ ;
Με Νικολακόπουλο και Γεωργακόπουλο; Σταύρο, ξύπνα, κοιμάστε!
Τώρα προέκυψε σοβαρό θέμα. Πήρε ο γάβρος το τσάμπιονς λιγκ;NikosAthina έγραψε: Ο γαύρος πόσους παίκτες απέκτησε πέρσι και πάλι πήρε πρωτάθλημα και τσαμπιονς λιγκ ;
Ο Μάρτεν είναι 10αρι και κατά ανάγκη! εξτρεμRoMaN έγραψε:Έχω δύο: Maarten Martens, Δημήτρης Πόποβιτς.NikosAthina έγραψε:john4serres έγραψε:Τα εξτρέμ μας είναι τόσο άχρηστα δηλαδή που πρεπει να κινηθούμε για Αζάρ και Σάντσεζ για να βελτιωθεί η ομάδα. :ο
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Έχουμε κανένα εξτρεμ και δεν το γνωρίζω ;
Προσωπικά καθόλου βαλτό δε σε βγάζω. Απλά ανησυχείς too much, χωρίς να είναι η δουλειά σου αυτή.NikosAthina έγραψε:Παιδιά πάτε να με βγάλετε βαλτό μόνο και μόνο επειδή έχω διαφορετική άποψη -που ενδεχομένως να σας ενοχλεί-
υ.γ για το champions league είναι φανερό ότι το έγραψα λάθος διατυπωμένα
Καλά ναι συμφωνώ σε αυτό που λες. Απλός τα γράφω εδώ γιατί λογικά κάποιο άτομο της ΠΑΕ θα διαβάζει το φορουμ για να βλέπει τς αντιδράσεις τον οπαδών του ΠΑΟΚ και να παίρνει ιδέες φυσικάangelheart έγραψε:Προσωπικά καθόλου βαλτό δε σε βγάζω. Απλά ανησυχείς too much, χωρίς να είναι η δουλειά σου αυτή.NikosAthina έγραψε:Παιδιά πάτε να με βγάλετε βαλτό μόνο και μόνο επειδή έχω διαφορετική άποψη -που ενδεχομένως να σας ενοχλεί-
υ.γ για το champions league είναι φανερό ότι το έγραψα λάθος διατυπωμένα![]()
![]()
![]()
Υπάρχουν άλλοι που πληρώνονται για αυτό. Άσε αυτούς να βγάλουν το φίδι απ' τη τρύπα.
Υ.Γ ο Βρύζας είναι ο μόνος που δεν κουνιέται από την καρέκλα του πάρα πολλοί έχουν απομακρυνθεί αλλά μόνο αυτός αλλάζει συνεχώς πόστα μέχρι να καταλήξει σε κάποιο που είναι καλόςangelheart έγραψε:Προσωπικά καθόλου βαλτό δε σε βγάζω. Απλά ανησυχείς too much, χωρίς να είναι η δουλειά σου αυτή.NikosAthina έγραψε:Παιδιά πάτε να με βγάλετε βαλτό μόνο και μόνο επειδή έχω διαφορετική άποψη -που ενδεχομένως να σας ενοχλεί-
![]()
![]()
Υπάρχουν άλλοι που πληρώνονται για αυτό. Άσε αυτούς να βγάλουν το φίδι απ' τη τρύπα.
NikosAthina έγραψε:Υ.Γ ο Βρύζας είναι ο μόνος που δεν κουνιέται από την καρέκλα του πάρα πολλοί έχουν απομακρυνθεί αλλά μόνο αυτός αλλάζει συνεχώς πόστα μέχρι να καταλήξει σε κάποιο που είναι καλόςangelheart έγραψε:Προσωπικά καθόλου βαλτό δε σε βγάζω. Απλά ανησυχείς too much, χωρίς να είναι η δουλειά σου αυτή.NikosAthina έγραψε:Παιδιά πάτε να με βγάλετε βαλτό μόνο και μόνο επειδή έχω διαφορετική άποψη -που ενδεχομένως να σας ενοχλεί-
![]()
![]()
Υπάρχουν άλλοι που πληρώνονται για αυτό. Άσε αυτούς να βγάλουν το φίδι απ' τη τρύπα.λες και είναι υποχρεωμένος ο Ιβαν να τον έχει υπάλληλο
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάντως ο Borges ήταν χθες πολύ καλός.

Μου φάνηκε αρκετά καλύτερος των Τζιόλη και Maduro ανασταλτικά και ένα κλικ πιο γρήγορος του Τζιόλη, αλλά με την Εθνική Ολανδίσς έπαιζε, όχι με Αστέρα.obanebane έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάντως ο Borges ήταν χθες πολύ καλός.
Γενικα ειναι αρκετα καλος,ισως το χειροτερο του παιχνιδι το εκανε με την εθνικη μας.
Δεν ειναι ομως ιδιος ποδοσφαιριστης με τους Τζιολη,Μαντουρο?
Καλος στο ψηλο παιχνιδι και στην πρωτη πασα αλλα καθολου δημιουργικος και σχετικα αργος.
Δε νομιζω οτι ειναι αυτο που χρειαζομαστε.