Μια φορά μας βγήκε ένας παίκτης που ήταν άγνωστος στο ευρύ κοινό και το έχουμε κάνει τεράστιο θέμα πάντα θα ρισκάρουμε την ομάδα με λαχείο ;sourmenetes έγραψε:Πρωτον για να παρεις πρωταθλημα δε θελεις μονο ισαξιο ή καλυτερο ροστερ΄.
Δευτερον εγω ανεφερα το πως μπορεις να βρεις πολυ καλους παιχτες και σε μικρομεσαιες ομαδες οπως ο αντελινο που επαιζε σε εμας,οπως ισως ο γκολαδα που επαιζε στη χαιφα.
Τριτον ο ΠΑΟΚ για αυτο ειναι πασιγνωστος παντου,για τον λαο του που αγαπα υπερβολικα την ομαδα.Ειδικα αυτους που δινουν τη ψυχη τους για την ομαδα.Αν δε σου κανει δικο σου θεμα.
Τεταρτον οταν θα μου βρεις γκαρσια πριν 2 χρονια,λινο τελευταιας τριετιας στο ελ.πρωταθλημα ελα να τα ξαναπουμε.
Πράγματι αγαπάμε εμείς οι Παοκτζήδες την ομάδα μας και πέρσι ήμουν πολύ αισιόδοξος αλλά φέτος έχω καταλάβει ότι αντί να προσπαθήσουν να πάνε το πράγμα προς το καλύτερο τα κάνουν ακόμα χειρότερα
Για το τέταρτο που λες θα σου πω λίγους όσους μου έρχονται στο μυαλό Ζιλμπέρτο Σίλβα Σισε Χολέβας Φουστέρ και πολλοί άλλοι. Ξέρεις κάτι υπάρχουν χιλιάδες καλοί χαφ και αριστερα μπακ που φτάνουν το επίπεδο των δύο παικτών που μου ανέφερες