Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
ενταξει ρε αγγελε εκανες αγιασμο γιατι ετσι κανουν πολλες ομαδες....εκεινο τον εκκλησιασμο τι τον ηθελες? γιατι τα κανεις αυτα ΜΟΝΟ στον ΠΑΟΚ? γιατι γινεσαι γραφικος? σε ποια αλλη ομαδα εκτος της δικης μας τα κανες αυτα? γιατι οταν βλεπεις τα ασπρομαυρα τρελενεσαι?
- Μπαρκαρούτσος
Sick Bastard έγραψε:-Ξύπνα Μαντούρε, να πάμε στην εκκλησία.
-Lol
Από Ελλάδα είναι η φωτογραφία;
- paokovios1974
Δεν ειδες μου φαινεται τον Μαντουρο the new edition στιλακι εγινε το πουλακι μου
- desperando
- Επικοινωνία:
το όλο σκηνικό με τον σημερινό εκκλησιασμό έχει εξήγηση, ταπεινότητα και σεβασμό στην ιεραρχία της ομάδας, αυτό προσπαθεί να τους περάσει. Ο Άγγελος είναι άνθρωπος μιας πιο παλιάς νοοτροπίας και αυτόν τον τρόπο ξέρει. Είναι μία πρόσκληση να τους δείξει, ότι μπορεί να σας βγάζω το λάδι και να απαιτώ από όλους να είστε προσοχή μπροστά μου, αλλά και εγώ από την πλευρά μου είμαι προσοχή μπροστά σε κάτι μεγαλύτερο.
- paokovios1974
Καμια φωτο απο την λειτουργεια εχουμε να δουμε σε ποιον τομεα χρειαζομαστε βελτιωση 

- Περιπτερος
Εχω εγω φωτό από την εκκλησία, αλλά είναι γονυπετείς και προσεύχονται (ιδίως οι αλλόθρησκοι).
Αρα δεν την βάζω.
Αρα δεν την βάζω.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Γιατί μόνον ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα της ψυχής...Athens έγραψε:ενταξει ρε αγγελε εκανες αγιασμο γιατι ετσι κανουν πολλες ομαδες....εκεινο τον εκκλησιασμο τι τον ηθελες? γιατι τα κανεις αυτα ΜΟΝΟ στον ΠΑΟΚ? γιατι γινεσαι γραφικος? σε ποια αλλη ομαδα εκτος της δικης μας τα κανες αυτα? γιατι οταν βλεπεις τα ασπρομαυρα τρελενεσαι?
- ΑποστόληςΑ
Στην Εκκλησία πηγαίνουν ΜΟΝΟΝ όσοι θέλουν. Κανείς δεν πρέπει να πάει με επιβολή. Αλλιώς δεν έχει νόημα.Περιπτερος έγραψε:Προφανως ειναι πρωινο ρεπο και οποιος θελει πηγαινει εκκλησια.
.
- Sick Bastard
Wait. What?GoMaRoS έγραψε:το όλο σκηνικό με τον σημερινό εκκλησιασμό έχει εξήγηση, ταπεινότητα και σεβασμό στην ιεραρχία της ομάδας, αυτό προσπαθεί να τους περάσει. Ο Άγγελος είναι άνθρωπος μιας πιο παλιάς νοοτροπίας και αυτόν τον τρόπο ξέρει. Είναι μία πρόσκληση να τους δείξει, ότι μπορεί να σας βγάζω το λάδι και να απαιτώ από όλους να είστε προσοχή μπροστά μου, αλλά και εγώ από την πλευρά μου είμαι προσοχή μπροστά σε κάτι μεγαλύτερο.
Αυτα ειναι!!! Αυτη θα ειναι μια χρονια που δεν πρεπει να χαθεί!χαχαχαχαGoMaRoS έγραψε:το όλο σκηνικό με τον σημερινό εκκλησιασμό έχει εξήγηση, ταπεινότητα και σεβασμό στην ιεραρχία της ομάδας, αυτό προσπαθεί να τους περάσει. Ο Άγγελος είναι άνθρωπος μιας πιο παλιάς νοοτροπίας και αυτόν τον τρόπο ξέρει. Είναι μία πρόσκληση να τους δείξει, ότι μπορεί να σας βγάζω το λάδι και να απαιτώ από όλους να είστε προσοχή μπροστά μου, αλλά και εγώ από την πλευρά μου είμαι προσοχή μπροστά σε κάτι μεγαλύτερο.
Sent from my mind using boobs power
- angelheart
- Επικοινωνία:
Στην αρχή γράφτηκε ότι θα "καταργηθούν τα βιντεάκια".
Μετά ότι δεν θα κάνουμε εργομετρικά.
Κάπου στο ενδιάμεσο, ότι δεν έχει δίπλωμα UEFA Pro.
Σήμερα ασχολούνται με τον εκκλησιασμό. Που όποιος ΔΕΝ θέλει, ΔΕΝ πάει έτσι και αλλιώς. Τι θα τον κάνουν δλδ ; θα τον δείρουν ;
Τσιμπάτε παιδιά. Δεν κοστίζει τίποτα. Το πολύ πολύ να πιστέψετε στο τέλος ότι αυτός που τα λέει ξέρει καλύτερα απο τα ματάκια σας. Σάμπως τόσα χρόνια αυτό δε σας κάνουν ; τι διαφορά έχει δλδ ;
Αυτοί ξέρουν ΠΡΙΝ από σας για σας. Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχουν και έτσι δεν χρειάζεται να σκέφτεστε.
ΥΓ : Συγνώμη που γίνομαι τόσο καυστικός, αλλά καμιά φορά αν στον ασθενή δεν πεις "πρόσεξε γιατί θα πεθάνεις αν συνεχίσεις έτσι" στο τέλος σου λέει "εσύ φταις που δεν μου το είπες ξεκάθαρα".
ΥΓ2 : είναι νομίζω ΓΝΩΣΤΟ ότι είχα (και έχω) ΣΟΒΑΡΕΣ επιφυλάξεις για τον προπονητή και ότι το έχω πει εδώ και καιρό.
Μετά ότι δεν θα κάνουμε εργομετρικά.
Κάπου στο ενδιάμεσο, ότι δεν έχει δίπλωμα UEFA Pro.
Σήμερα ασχολούνται με τον εκκλησιασμό. Που όποιος ΔΕΝ θέλει, ΔΕΝ πάει έτσι και αλλιώς. Τι θα τον κάνουν δλδ ; θα τον δείρουν ;
Τσιμπάτε παιδιά. Δεν κοστίζει τίποτα. Το πολύ πολύ να πιστέψετε στο τέλος ότι αυτός που τα λέει ξέρει καλύτερα απο τα ματάκια σας. Σάμπως τόσα χρόνια αυτό δε σας κάνουν ; τι διαφορά έχει δλδ ;
Αυτοί ξέρουν ΠΡΙΝ από σας για σας. Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχουν και έτσι δεν χρειάζεται να σκέφτεστε.
ΥΓ : Συγνώμη που γίνομαι τόσο καυστικός, αλλά καμιά φορά αν στον ασθενή δεν πεις "πρόσεξε γιατί θα πεθάνεις αν συνεχίσεις έτσι" στο τέλος σου λέει "εσύ φταις που δεν μου το είπες ξεκάθαρα".
ΥΓ2 : είναι νομίζω ΓΝΩΣΤΟ ότι είχα (και έχω) ΣΟΒΑΡΕΣ επιφυλάξεις για τον προπονητή και ότι το έχω πει εδώ και καιρό.